claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Salut, Am vizitat-o pe Claudia in weekend si pot spune ca am avut o experienta foarte placuta.Fata este inaltuta, are un corp voluptos dupa parerea mea, draguta la fata si cu o atitudine foarte placuta.Are un bibelou, doi indragostiti, pe care a trebuit sa-i intorc cu spatele ca sa nu le stric inocenta ). Pareau prea tineri.Notele mi se par orium subiective iar pretul este cel cunoscut.Personal o sa revin cu cea mai mare placere. Multumesc pentru experienta Claudia, Un GetAhaaa! Tu ai fost!!! Noi ne-am intalnit sambata... Abia ieri am observat dragutul bibelou intors si chiar ma intrebam ce s-a intamplat!? Am mai avut experiente "paranormale" si alta data cu televizorul de se schimbau programele )))Mi-a facut placere sa ne cunoastem! Oricand cu mare drag 2
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 22, 2016 Ahaaa! Tu ai fost!!! Noi ne-am intalnit sambata... Abia ieri am observat dragutul bibelou intors si chiar ma intrebam ce s-a intamplat!? Am mai avut experiente "paranormale" si alta data cu televizorul de se schimbau programele )))Mi-a facut placere sa ne cunoastem! Oricand cu mare drag Io nici n-am oPTservat bibiloul acela, că eram atent doar să văd dacă nu cumva e vrun pește pân locație. L-am și depiZtat, vreau să vă zic, are tot un bibilou suPt formă de pește lângă televizor. Crecă nu mai merg la ea, că nu-mi place să fie pești în locație. 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Io nici n-am oPTservat bibiloul acela, că eram atent doar să văd dacă nu cumva e vrun pește pân locație. L-am și depiZtat, vreau să vă zic, are tot un bibilou suPt formă de pește lângă televizor. Crecă nu mai merg la ea, că nu-mi place să fie pești în locație. Inseamna ca ai ochiu' ager ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Io nici n-am oPTservat bibiloul acela, că eram atent doar să văd dacă nu cumva e vrun pește pân locație. L-am și depiZtat, vreau să vă zic, are tot un bibilou suPt formă de pește lângă televizor. Crecă nu mai merg la ea, că nu-mi place să fie pești în locație. Duminica se mananca peste
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 22, 2016 O sa revin peȘte un an să văz dacă mai e bibiloul la locul lui. ROMANȚĂ FĂRĂ ECOU Iubire, bibelou de porţelan, Obiect cu existenţa efemeră, Te regăsesc pe-aceeaşi etajerăPe care te-am lăsat acum un an... Îţi mulţumesc!... Dar cum?... Ce s-a-ntâmplat?... Ce suflet caritabil te-a păstratÎn lipsa mea, În lipsa ei, În lipsa noastră?... Ce demon alb, Ce pasăre albastrăŢi-a stat de veghe-atâta timpŞi te-a-ngrijitDe nu te-ai spartŞi nu te-ai prăfuit?... Iubire, bibelou de porţelan, Obiect de preţ cu smalţul nepătat, Rămâi pe loc acolo unde eşti... Să nu te mişti... Şi dacă ne iubeşti -O!... dacă ne iubeşti cu-adevărat -Aşteaptă-ne la fel încă un an... Un an măcar... Atât... Un singur an... Iubire, bibelou de porţelan!... Ion Minulescu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 O sa revin peȘte un an să văz dacă mai e bibiloul la locul lui. ROMANȚĂ FĂRĂ ECOU Iubire, bibelou de porţelan, Obiect cu existenţa efemeră, Te regăsesc pe-aceeaşi etajerăPe care te-am lăsat acum un an... Îţi mulţumesc!... Dar cum?... Ce s-a-ntâmplat?... Ce suflet caritabil te-a păstratÎn lipsa mea, În lipsa ei, În lipsa noastră?... Ce demon alb, Ce pasăre albastrăŢi-a stat de veghe-atâta timpŞi te-a-ngrijitDe nu te-ai spartŞi nu te-ai prăfuit?... Iubire, bibelou de porţelan, Obiect de preţ cu smalţul nepătat, Rămâi pe loc acolo unde eşti... Să nu te mişti... Şi dacă ne iubeşti -O!... dacă ne iubeşti cu-adevărat -Aşteaptă-ne la fel încă un an... Un an măcar... Atât... Un singur an... Iubire, bibelou de porţelan!... Ion Minulescuesti bine ? 1 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 22, 2016 esti bine ? Tzam zis ca ie romantic in pula mea! 2 11
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 O sa revin peȘte un an să văz dacă mai e bibiloul la locul lui. ROMANȚĂ FĂRĂ ECOU[/size] Iubire, bibelou de porţelan, [/size]Obiect cu existenţa efemeră, [/size]Te regăsesc pe-aceeaşi etajeră[/size]Pe care te-am lăsat acum un an... [/size]Îţi mulţumesc!... [/size]Dar cum?... Ce s-a-ntâmplat?... [/size]Ce suflet caritabil te-a păstrat[/size]În lipsa mea, [/size]În lipsa ei, [/size]În lipsa noastră?... [/size]Ce demon alb, [/size]Ce pasăre albastră[/size]Ţi-a stat de veghe-atâta timp[/size]Şi te-a-ngrijit[/size]De nu te-ai spart[/size]Şi nu te-ai prăfuit?... [/size]Iubire, bibelou de porţelan, [/size]Obiect de preţ cu smalţul nepătat, [/size]Rămâi pe loc acolo unde eşti... [/size]Să nu te mişti... [/size]Şi dacă ne iubeşti -[/size]O!... dacă ne iubeşti cu-adevărat -[/size]Aşteaptă-ne la fel încă un an... [/size]Un an măcar... [/size]Atât... [/size]Un singur an... [/size]Iubire, bibelou de porţelan!...[/size] Ion MinulescuTe astept...sa speram ca ne vom gasi in ape si mai limpezi Merci pentru dedicatie! Imi place la nebunie opera lui Minulescu 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Cea fumat no_body? 6 3
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Cea fumat no_body?Nu stiu...dar macar sa imparta ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 :blushing2 :blushing2 :blushing2 :blushing2 https://www.youtube.com/watch?v=Mib9lEnvl7g 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=SRHu23M2goUIubire, bibelan de porțelou... 1 2
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 22, 2016 V-ati cam dilit sau mi se pare!? :-D
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 ))) de la tuica!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 26, 2016 Buna! Astazi ne putem vedea pana pe la 19, 20. Zi frumoasa!
paulandrei82 Reputație: 26 Postat Aprilie 27, 2016 Postat Aprilie 27, 2016 Claudia pana cand lucrezi? As incerca pana de Paste sa te vizitez, dar mi-e sa nu mi-o iau ca sambata la 10
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 27, 2016 Claudia pana cand lucrezi? As incerca pana de Paste sa te vizitez, dar mi-e sa nu mi-o iau ca sambata la 10 Buna. Da.... Am gresit atunci dar, fara intentie si te rog a-mi accepta scuzele! Pana vineri cel mai probabil.
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2016 Bună...în ce locație te putem găsi azi sau maine
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 28, 2016 Buna. Astazi ne putem vedea de la ora 15 pana in jurul orei 22. Zi frumoasa!
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 28, 2016 Buna. Astazi ne putem vedea de la ora 15 pana in jurul orei 22.Zi frumoasa! putem sa ne vedem si virtual? 1
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2016 Bună Claudia...ești azi?și in ce zona
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2016 Buna ziua! Sunt si astazi de la 15.00 pana in jurul orei 21, in rest...Paste fericit! Zile pline de bucurii alaturi de cei dragi va doresc!
pastravul Reputație: 111 Postat Aprilie 30, 2016 Postat Aprilie 30, 2016 Paște fericit!Lumina si bucurii in suflet,sa ai in zilele sfinte de sarbatoare. 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 30, 2016 Paște fericit!Lumina si bucurii in suflet,sa ai in zilele sfinte de sarbatoare.Iti multumesc pentru urare! iti urez aceleasi ganduri bune! Paste Fericit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum