karateca Reputație: -410 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2016 Parerea mea ca asta abia se incadreaza la 150. Da cu atatia pupatori in cur prin preajma poate sa ridice pretul cat vrea ca fraieri se gasesc.Cum pula mea sa dai 250 o ora la aratarea asta. 3 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 21, 2016 E o ecuatie simplă de economie cerere si ofertă in locul tau claudia aș cere dublu față de cat ceri acum,daca-i bal bal sa fie :-) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 21, 2016 Păi și care ar mai fi hazul? Sã fim serioși, ori suntem futangii ori nu mai suntem?!? ) Me rãu numa' când mã gândesc =)) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 21, 2016 E o ecuatie simplă de economie cerere si ofertă in locul tau claudia aș cere dublu față de cat ceri acum,daca-i bal bal sa fie :-) Se aprobã afirmativ
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 21, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 21, 2016 Pai de ce e aratare?începi si tu ca celalalt "ca sti multe"?Nu-ți convine da pagina,e simplu,dar nu jigni,nu o pupa nimeni in cur,oamenii au cunoscut,o personal si au spus parerea lor,eu nu am cunoscut-o inca dar ma fascinat prin felul ei de a fi, 2 1
alopecie Reputație: 1 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 Vai da pula ta de parlit. Tu crezi ca scrie asta aici. Scrie proxenetul si baietii lui. Ea face alteva. Produce bani de la prapaditi ca tine care citesc si le curg balele
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Mai 21, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Mai 21, 2016 [...] in locul tau claudia aș cere dublu față de cat ceri acum,daca-i bal bal sa fie :-) Eram cât pe ce sa aprob si eu dar mi-am adus aminte ca eu chiar as vrea sa mai trec pe la ea ... 1 2
ciprian85 Reputație: -2 Postat Mai 21, 2016 Oras:D Oras:D Postat Mai 21, 2016 Cand sa ma duc si eu, a ridicat scoru
brett Reputație: 1750 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 daca va fi multumita de incasari va mentine sau chiar va creste nivelul cerintelor financiare.daca nu, inapoi la cat era inainte
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 Săracii sa stea'n pula mea acasă...Atât am avut dă zis 3 1
brett Reputație: 1750 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 claudia, posteaza cateva poze recente.sa comentam concret, cu materialu' la vedere
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 21, 2016 Sa fac putina "ordine" aici caci vad ca iar se exagereaza.1. Da, am avut 150ron ora, eram cu ceva kilograme in plus, in fine..cu cearcane..ca m-ati innebunit cu asta. Eram departe de centrul orasului, acest lucru fiind peste mana pentru unii dintre dumneavostra. Nici locatia nu era potrivita pentru asa ceva. Nici serviciile poate nu erau chiar pe masura.Dar fiecare critica m-a facut sa ma gandesc mai bine si daca fac acest lucru sa-l fac intr-un mod mai mult decat decent, sa devina placut si pentru mine si pentru "client".Pe masura ce timpul a trecut am incercat pe cat posibil sa ma schimb in bine si ca atitudine cat si ca aparitie. Am dorit progres nu sa raman pe loc. Insa aceste lucruri de obicei vin treptat. Nu pot peste noapte sa slabesc 10 kg de exemplu.Odata cu mutarea la bulivard domnilor, bineinteles ca si cheltuielile mele au crescut. Atunci a intervenit majorarea de pret care, consider eu, a fost una decenta si care asa va ramane! Alte schimbari nu voi mai face pentru ca abia atunci as exagera.2. Doresc calitate! Doresc sa ne intalnim intr-un spatiu frumos unde sa ne simtim in largul nostru, sa fie ambianta necesara acestui lucru, unde sa va pot oferi un timp cat mai placut si sa nu va lipsesca aproape nimic. Inclusiv voie buna!Ce este gresit in acest lucru? Acum am schimbat locatia, pretul achitat de mine este mai mare aici,conditiile difera mult fata de alte locuri in care m-am perindat, am vrut ceva de calitate, am gasit si aici vreau sa raman. Unde este problema? Ca atitudine vis-a-vis de dumneavostra ce aveti de reprosat in ceea ce ma priveste? Cand m-am comportat urat cu cineva care m-a vizitat? Sa ridice mana cine s-a considerat tratat rau. Cu oricine vine la mine incerc sa ma comport exemplar chiar de este sau nu atractie.Eu sunt eu, asa cum m-a lasat natura iar dumneavostra, ma repet, puteti alege daca ramaneti sau nu. Nu va obliga nimeni! Nu sta nimeni in bloc sa va urmareasca, nu va pune nimeni sula-n coste sa imi dati mie bani! 3. Pretul unei finalizari a ramas acelasi. Pretul unei ore este tot de 200ron cu singura diferenta ca pe parcursul acestei ore va fi un singur contact intim. Vreti doua? Ok...250ron...Unde este problema?Cum am mai spus VREAU CALITATE nu cantitate! 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 Așa e când umblii cu lumea bună ca și mine 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2016 Postat Mai 21, 2016 Așa e când umblii cu lumea bună ca și mine tot la munca ? ) 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 22, 2016 Vai da pula ta de parlit. Tu crezi ca scrie asta aici. Scrie proxenetul si baietii lui. Ea face alteva. Produce bani de la prapaditi ca tine care citesc si le curg balele Asta crezi tu,ca nu scrie ea,eu spun si stiu altceva,si sunt sigur de ce spun in al.2.lea rand țin sa te anunț ca eu fut fara sa plătesc,spre deosebire de tine care astepti ajutorul social sa vezi daca ai bani si tu de o muitza pe centură,daca cumva deja nu i-ai cheltuit pe "adio mamă" in vreo bodega jegoasa,asa ca stai calm nu te agita mult ca faci spume 1 1
ciprian85 Reputație: -2 Postat Mai 22, 2016 Oras:D Oras:D Postat Mai 22, 2016 Săracii sa stea'n pula mea acasă...Atât am avut dă zis Ba sclavule care esti. Ia spune tu de ce stai tu zi si noapte pe forumul asta, ca degeaba nu stai. Iti da si tie proxenetii de aici cate o bere la pet. De la labari ca tine si-o iau astea in cap si maresc preturile. 1
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2016 Ii da, ii da...cum sa nu-i deie? 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 22, 2016 ... cu duhul. 6 6
ynelcryss Reputație: -95 Postat Mai 22, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Mai 22, 2016 Ba sclavule care esti. Ia spune tu de ce stai tu zi si noapte pe forumul asta, ca degeaba nu stai. Iti da si tie proxenetii de aici cate o bere la pet. De la labari ca tine si-o iau astea in cap si maresc preturile. De plictiseala sta :-) 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 22, 2016 Săracii sa stea'n pulile noastre acasă...Atât am avut dă zis 5 6
kiviak Reputație: 206 Postat Mai 22, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 22, 2016 Sa fac putina "ordine" aici caci vad ca iar se exagereaza.1. Da, am avut 150ron ora, eram cu ceva kilograme in plus, in fine..cu cearcane..ca m-ati innebunit cu asta. Eram departe de centrul orasului, acest lucru fiind peste mana pentru unii dintre dumneavostra. Nici locatia nu era potrivita pentru asa ceva. Nici serviciile poate nu erau chiar pe masura.Dar fiecare critica m-a facut sa ma gandesc mai bine si daca fac acest lucru sa-l fac intr-un mod mai mult decat decent, sa devina placut si pentru mine si pentru "client".Pe masura ce timpul a trecut am incercat pe cat posibil sa ma schimb in bine si ca atitudine cat si ca aparitie. Am dorit progres nu sa raman pe loc. Insa aceste lucruri de obicei vin treptat. Nu pot peste noapte sa slabesc 10 kg de exemplu.Odata cu mutarea la bulivard domnilor, bineinteles ca si cheltuielile mele au crescut. Atunci a intervenit majorarea de pret care, consider eu, a fost una decenta si care asa va ramane! Alte schimbari nu voi mai face pentru ca abia atunci as exagera.2. Doresc calitate! Doresc sa ne intalnim intr-un spatiu frumos unde sa ne simtim in largul nostru, sa fie ambianta necesara acestui lucru, unde sa va pot oferi un timp cat mai placut si sa nu va lipsesca aproape nimic. Inclusiv voie buna!Ce este gresit in acest lucru? Acum am schimbat locatia, pretul achitat de mine este mai mare aici,conditiile difera mult fata de alte locuri in care m-am perindat, am vrut ceva de calitate, am gasit si aici vreau sa raman. Unde este problema? Ca atitudine vis-a-vis de dumneavostra ce aveti de reprosat in ceea ce ma priveste? Cand m-am comportat urat cu cineva care m-a vizitat? Sa ridice mana cine s-a considerat tratat rau. Cu oricine vine la mine incerc sa ma comport exemplar chiar de este sau nu atractie.Eu sunt eu, asa cum m-a lasat natura iar dumneavostra, ma repet, puteti alege daca ramaneti sau nu. Nu va obliga nimeni! Nu sta nimeni in bloc sa va urmareasca, nu va pune nimeni sula-n coste sa imi dati mie bani! 3. Pretul unei finalizari a ramas acelasi. Pretul unei ore este tot de 200ron cu singura diferenta ca pe parcursul acestei ore va fi un singur contact intim. Vreti doua? Ok...250ron...Unde este problema?Cum am mai spus VREAU CALITATE nu cantitate! Cand erai in baicului si te-a futut un amic de-al meu nu a fost nimic piperat...ba dimpotriva,un sex banal cu un oral ceva mai bun terminat cu un CIM.Omul asta a cautat si a gasit.Mi-a povestit tot ce s-a intamplat plus descrierea ta de-a fir a par.Stai calma ca nu suntem saraci,si eu fut la 250ora si iti dau dreptate ca alta locatie mai centrala este mai scumpa vs. planorama.Din ce stiu eu cam ce gasesti la ora actuala pe decebal este 150-200 pe zi regim hotelier.Nu-i bai.Curvasareala implica costuri. Insa ce vreau eu sa spun este valoarea adaugata. Nu am fost la tine,nu ma duc curand(sau nu vei sti niciodata) dar nu-mi spume mie ca daca ai marit tariful oferi calitate in moment ce ai 5-6-7 clienti pe zi.Hai sa fim seriosi.Calitate poti sa o oferi la 2-3 pe zi,dar la trafic mare plus cadou mare nu inseamna decat profit in buzunarul tau. Nu sunt hater,doar ca mi se ridica parul in cap cand vad scumpirile astea din nimic.Scuze daca te-am deranjat. 1 2
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 22, 2016 Cand erai in baicului si te-a futut un amic de-al meu nu a fost nimic piperat...ba dimpotriva,un sex banal cu un oral ceva mai bun terminat cu un CIM.Omul asta a cautat si a gasit.Mi-a povestit tot ce s-a intamplat plus descrierea ta de-a fir a par.Stai calma ca nu suntem saraci,si eu fut la 250ora si iti dau dreptate ca alta locatie mai centrala este mai scumpa vs. planorama.Din ce stiu eu cam ce gasesti la ora actuala pe decebal este 150-200 pe zi regim hotelier.Nu-i bai.Curvasareala implica costuri. Insa ce vreau eu sa spun este valoarea adaugata. Nu am fost la tine,nu ma duc curand(sau nu vei sti niciodata) dar nu-mi spume mie ca daca ai marit tariful oferi calitate in moment ce ai 5-6-7 clienti pe zi.Hai sa fim seriosi.Calitate poti sa o oferi la 2-3 pe zi,dar la trafic mare plus cadou mare nu inseamna decat profit in buzunarul tau. Nu sunt hater,doar ca mi se ridica parul in cap cand vad scumpirile astea din nimic.Scuze daca te-am deranjat.Si atunci de ce ma jignesti? "vai steaua mea" nu am fost niciodata. Raspunsul dat nu a fost neparat pentru tine ci pentru altii care scuipa pe aici fara motiv intemeiatDe unde stii numarul clientilor pe zi si care este problema profitului? Sa stii ca am si eu cheltuieli a naibii de mari uneori. Si asta ca nu sunt vreo intretinuta dar in fine...imi place cand sariti a arata cu degetul cand nu stiti nada!Nu m-ai deranjat foarte tare 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 22, 2016 Si atunci de ce ma jignesti? "vai steaua mea" nu am fost niciodata. Raspunsul dat nu a fost neparat pentru tine ci pentru altii care scuipa pe aici fara motiv intemeiatDe unde stii numarul clientilor pe zi si care este problema profitului? Sa stii ca am si eu cheltuieli a naibii de mari uneori. Si asta ca nu sunt vreo intretinuta dar in fine...imi place cand sariti a arata cu degetul cand nu stiti nada!Nu m-ai deranjat foarte tare Cãțelu' ce face?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum