Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

Postat

Normal șiparviitoareleiza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica foarte mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!

Notele mele.

Locație 9,5.

Aspect 9,5 fata, 9,5 corp

Oral 9,5.

Normal data viitoare.

Chiar își merită titlul de ofertă de top.

Postat

Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica foaIertare! Mihai Dumitriu mă numesc și vă deranjez din partea Pc. Părinte Profesor Aurel Mihairte mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!

Notele mele.

Locație 9,5.

Oral 9,5.

Normal data viitoare.

• Like 2
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am înțeles! 

• Like 1
Postat

Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!

Notele mele.

Locație 9,5.

Oral 9,5.

Normal data viitoare.

• Like 1
  • Oras:Ucea
Postat
Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!

Notele mele.

Locație 9,5.

Oral 9,5.

Normal data viitoare.

Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari.

Postat

Zi, bă, ce ți-a dat, că vreau și io...!

• Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Pizda !

• Like 2
  • Minus 14
Postat

Pizda !

Dă și pentru acasă, ce știi?

• Minus 2
Postat

Pizda !

Dă și pentru acasă, ce știi?

Nu stiu. Doar din auzite. Cica e da bine!

• Oras:Bucuresti
Postat

Nu este problema, se mai intampla :)

Iti multumesc si ma bucur ca ai considerat intalnirea una reusita :girly  :2qm40hg

Vizitator
Reputație: 0
Postat

L-a dat în spaimã =))

Are toate boalile pă el =))

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

O fi contagios?

Ai dã grijã =))

Nu vezi ca nu-i dau quote dă frică =))
  • Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

=))

Te-a dat în spaimã...ți-am zis =))

Mai ales ca nu suporta nici țâganii =))
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Am fost si eu zilele trecute, locatie OK in centrul curvelor din Bucuresti

Actiunea in sine a fost una normala fara nimic special (la banii astia ma asteptam la ceva mai mult), era cam tarziu si cred ca era cam plictisita.

Fata 8 cu indulgenta, nu prea se potriveste cu ce e in poze, adica pozele o avantajeaza, sani mici si prea grasa pentru gustul meu

Oral 8  nimic memorabil, nu am facut prea mult

Normal 7 mie imi place sa incerc diverse pozitii si nu prea a fost incantata asa ca am renuntat

Igiena  4   am vrut sa dau o limba, mare greseala, ca a venit un miros, de mai bine am renuntat.

GFE : 7  FK fara pasiune, pusa pe treaba

Cadou  150

De revenit: nu mai fac greseala

Celor care acorda cu atata usurinta note de 9 si 10 le recomand sa o lase mai usor ca nu le da nimeni pizda gratis pentru asta.  Stiu ca gusturile nu se discuta, dar sa-i dai 10 la aspect mi se pare cam exagerat.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Actiunea in sine a fost una normala fara nimic special (la banii astia ma asteptam la ceva mai mult), era cam tarziu si cred ca era cam plictisita.

Fata 8 cu indulgenta, nu prea se potriveste cu ce e in poze, adica pozele o avantajeaza, sani mici si prea grasa pentru gustul meu

Normal 7 mie imi place sa incerc diverse pozitii si nu prea a fost incantata asa ca am renuntat

Igiena  4   am vrut sa dau o limba, mare greseala, ca a venit un miros, de mai bine am renuntat.

Cadou  150

Celor care acorda cu atata usurinta note de 9 si 10 le recomand sa o lase mai usor ca nu le da nimeni pizda gratis pentru asta.  Stiu ca gusturile nu se discuta, dar sa-i dai 10 la aspect mi se pare cam exagerat.

Ce ghinionist esti domnul number :) tocmai la vizita ta eram si plictisita si fara chef si nespalata...

Imi dai voie sa nu cred ca aceasta recenzie este una reala? Nu este nevoie, nu te cred oricum :)

• Like 1
Reputație: 1046
Postat

Cadou  150

Să mori tu?  :laugh2

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Ce ghinionist esti domnul number :) tocmai la vizita ta eram si plictisita si fara chef si nespalata...

Imi dai voie sa nu cred ca aceasta recenzie este una reala? Nu este nevoie, nu te cred oricum :)

Bai ce oameni rautaciosi....Ca nu esti aratoasa si ca pozele te avantajeaza nu sunt detalii noi,insa imi place de tine...cum apare o recenzie naspa cum combati.

Astept fanii tai  sa-si bata joc de colegu number..

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator rebel_
Postat

Bai ce oameni rautaciosi....Ca nu esti aratoasa si ca pozele te avantajeaza nu sunt detalii noi,insa imi place de tine...cum apare o recenzie naspa cum combati.

Frate kiviak, eu am fost la Claudia de doua ori si nu o regasesc deloc in recenzia numarului ghinionist, pe de alta parte nici nu pot sa o neg avand in vedere ca pana la proba contrarie exista sanse sa fie autentica insa am dubii dat fiind ca este prima lui recenzie scrisa pe forum si venita la doar 5 zile de la inregistrare.

Postat

Si tu mie imi esti simpatic...eram sigura ca vei aparea si astept si eu alte comentarii ale celor care, la fel ca tine, ma "simpatizeaza".

Intr-o alta ordine de idei nu stiu cu ce te-am deranjat pana acum iar raspunsul a venit in urma ideii amintita si de Rebel, abia facut cont acum cateva zile, 3 postari din care 1 singura recenzie si aia negativa.

In fine, analizand la rece...spune, dar sincer...tie iti pare credibila?

Atat am avut de comentat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...