zapacitul Reputație: 5 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Normal șiparviitoareleiza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica foarte mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!Notele mele.Locație 9,5.Aspect 9,5 fata, 9,5 corpOral 9,5.Normal data viitoare.Chiar își merită titlul de ofertă de top.
zapacitul Reputație: 5 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica foaIertare! Mihai Dumitriu mă numesc și vă deranjez din partea Pc. Părinte Profesor Aurel Mihairte mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!Notele mele.Locație 9,5.Aspect 9,5 fata, 9,5 corpOral 9,5.Normal data viitoare.Chiar își merită titlul de ofertă de top. 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2016 Am înțeles! 1
zapacitul Reputație: 5 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!Notele mele.Locație 9,5.Aspect 9,5 fata, 9,5 corpOral 9,5.Normal data viitoare.Chiar își merită titlul de ofertă de top. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 Am avut parte de o surpriza foarte plăcută, vizitând-o pe Claudia. Este foarte primitoare și chiar ai ce discuta cu ea. Un ap. foarte frumos, iar pozele Claudiei sunt reale. Se implica mult și eu chiar m-am simțit bine, chiar dacă am venit după un drum de 1000 de Km. Are o pasarica de vis!Notele mele.Locație 9,5.Aspect 9,5 fata, 9,5 corpOral 9,5.Normal data viitoare.Chiar își merită titlul de ofertă de top. Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...? 4 2
zapacitul Reputație: 5 Postat Mai 31, 2016 Postat Mai 31, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari.
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari. Zi, bă, ce ți-a dat, că vreau și io...! 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 31, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari.Zi, bă, ce ți-a dat, că vreau și io...! Pizda ! 2 14
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2016 Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari.Zi, bă, ce ți-a dat, că vreau și io...!Pizda ! Dă și pentru acasă, ce știi? 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 31, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 31, 2016 Zi, bă, ce ți-a dat, că vreau și io...!Pizda !Dă și pentru acasă, ce știi? Nu stiu. Doar din auzite. Cica e da bine!
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Mai 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 31, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?Am vrut sa modific ceva și de aici mai multe postari.Nu este problema, se mai intampla Iti multumesc si ma bucur ca ai considerat intalnirea una reusita
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...? L-a dat în spaimã 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Claudițo, ce-i făcuși, fată, lu' nenea ăsta, că văz că nu se mai poate opri...?L-a dat în spaimã Are toate boalile pă el 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Are toate boalile pă el O fi contagios? Ai dã grijã
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 O fi contagios?Ai dã grijã Nu vezi ca nu-i dau quote dă frică 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 1, 2016 Nu vezi ca nu-i dau quote dă frică Te-a dat în spaimã...ți-am zis
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Te-a dat în spaimã...ți-am zis Mai ales ca nu suporta nici țâganii
number Reputație: 12 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 1, 2016 Am fost si eu zilele trecute, locatie OK in centrul curvelor din Bucuresti Actiunea in sine a fost una normala fara nimic special (la banii astia ma asteptam la ceva mai mult), era cam tarziu si cred ca era cam plictisita. Fata 8 cu indulgenta, nu prea se potriveste cu ce e in poze, adica pozele o avantajeaza, sani mici si prea grasa pentru gustul meuOral 8 nimic memorabil, nu am facut prea multNormal 7 mie imi place sa incerc diverse pozitii si nu prea a fost incantata asa ca am renuntatIgiena 4 am vrut sa dau o limba, mare greseala, ca a venit un miros, de mai bine am renuntat.GFE : 7 FK fara pasiune, pusa pe treabaCadou 150 De revenit: nu mai fac greseala Celor care acorda cu atata usurinta note de 9 si 10 le recomand sa o lase mai usor ca nu le da nimeni pizda gratis pentru asta. Stiu ca gusturile nu se discuta, dar sa-i dai 10 la aspect mi se pare cam exagerat. 2 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2016 Am fost si eu zilele trecute, locatie OK in centrul curvelor din Bucuresti Actiunea in sine a fost una normala fara nimic special (la banii astia ma asteptam la ceva mai mult), era cam tarziu si cred ca era cam plictisita. Fata 8 cu indulgenta, nu prea se potriveste cu ce e in poze, adica pozele o avantajeaza, sani mici si prea grasa pentru gustul meuOral 8 nimic memorabil, nu am facut prea multNormal 7 mie imi place sa incerc diverse pozitii si nu prea a fost incantata asa ca am renuntatIgiena 4 am vrut sa dau o limba, mare greseala, ca a venit un miros, de mai bine am renuntat.GFE : 7 FK fara pasiune, pusa pe treabaCadou 150 De revenit: nu mai fac greseala Celor care acorda cu atata usurinta note de 9 si 10 le recomand sa o lase mai usor ca nu le da nimeni pizda gratis pentru asta. Stiu ca gusturile nu se discuta, dar sa-i dai 10 la aspect mi se pare cam exagerat.Ce ghinionist esti domnul number tocmai la vizita ta eram si plictisita si fara chef si nespalata...Imi dai voie sa nu cred ca aceasta recenzie este una reala? Nu este nevoie, nu te cred oricum 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 1, 2016 Am fost si eu zilele trecute, locatie OK in centrul curvelor din Bucuresti Actiunea in sine a fost una normala fara nimic special (la banii astia ma asteptam la ceva mai mult), era cam tarziu si cred ca era cam plictisita. Fata 8 cu indulgenta, nu prea se potriveste cu ce e in poze, adica pozele o avantajeaza, sani mici si prea grasa pentru gustul meuOral 8 nimic memorabil, nu am facut prea multNormal 7 mie imi place sa incerc diverse pozitii si nu prea a fost incantata asa ca am renuntatIgiena 4 am vrut sa dau o limba, mare greseala, ca a venit un miros, de mai bine am renuntat.GFE : 7 FK fara pasiune, pusa pe treabaCadou 150 De revenit: nu mai fac greseala Celor care acorda cu atata usurinta note de 9 si 10 le recomand sa o lase mai usor ca nu le da nimeni pizda gratis pentru asta. Stiu ca gusturile nu se discuta, dar sa-i dai 10 la aspect mi se pare cam exagerat.Să mori tu?
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 1, 2016 Ce ghinionist esti domnul number tocmai la vizita ta eram si plictisita si fara chef si nespalata...Imi dai voie sa nu cred ca aceasta recenzie este una reala? Nu este nevoie, nu te cred oricum Bai ce oameni rautaciosi....Ca nu esti aratoasa si ca pozele te avantajeaza nu sunt detalii noi,insa imi place de tine...cum apare o recenzie naspa cum combati.Astept fanii tai sa-si bata joc de colegu number.. 1 3
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Postat Iunie 1, 2016 Bai ce oameni rautaciosi....Ca nu esti aratoasa si ca pozele te avantajeaza nu sunt detalii noi,insa imi place de tine...cum apare o recenzie naspa cum combati.Astept fanii tai sa-si bata joc de colegu number.. Frate kiviak, eu am fost la Claudia de doua ori si nu o regasesc deloc in recenzia numarului ghinionist, pe de alta parte nici nu pot sa o neg avand in vedere ca pana la proba contrarie exista sanse sa fie autentica insa am dubii dat fiind ca este prima lui recenzie scrisa pe forum si venita la doar 5 zile de la inregistrare.
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 1, 2016 Bai ce oameni rautaciosi....Ca nu esti aratoasa si ca pozele te avantajeaza nu sunt detalii noi,insa imi place de tine...cum apare o recenzie naspa cum combati.Astept fanii tai sa-si bata joc de colegu number..Si tu mie imi esti simpatic...eram sigura ca vei aparea si astept si eu alte comentarii ale celor care, la fel ca tine, ma "simpatizeaza".Intr-o alta ordine de idei nu stiu cu ce te-am deranjat pana acum iar raspunsul a venit in urma ideii amintita si de Rebel, abia facut cont acum cateva zile, 3 postari din care 1 singura recenzie si aia negativa.In fine, analizand la rece...spune, dar sincer...tie iti pare credibila?Atat am avut de comentat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum