spuneadevarul Reputație: 386 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Telefon: [email protected] Oras:ANTALYA Postat Iunie 12, 2016 Păi noooo? Ai grija ! Vezi cazul geo... 1
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 12, 2016 si nici macar nu isi dau seama... 4
no_body Reputație: 6681 Postat Iunie 14, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Iunie 14, 2016 Păi noooo? Bă nea Picoane, dă-o-n pula mea de treabă... te știam băiat deștept, dar mă faci să-mi schimb părerea.Adică, după 5 ani de activitate pe forum, te gândiși să-ți faci o clonă. Și de parcă n-ar fi fost suficient, îi dăduși tot numele Picon și îți puseși și același avatar. 4
roberto Reputație: 4138 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 14, 2016 Bă nea Picoane, dă-o-n pula mea de treabă... te știam băiat deștept, dar mă faci să-mi schimb părerea.Adică, după 5 ani de activitate pe forum, te gândiși să-ți faci o clonă. Și de parcă n-ar fi fost suficient, îi dăduși tot numele Picon și îți puseși și același avatar. Mai are o clona...au descoperit-o nebunii astia...eu sunt 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Mai are o clona...au descoperit-o nebunii astia...eu sunt Io am doua conturi, asta și trollescoviciulos , sa le baneze motanu p'amândouă 4 13
de_ce_m_ai_blocat Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 claudia, de ce mi-ai blocat numarul? eu doar voiam o programare si nu dau pot sa dau de tine deloc zilele astea
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 14, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 14, 2016 Io am doua conturi, asta și trollescoviciulos , sa le baneze motanu p'amândouă La ala cu bombardieru' ai pierdut parola? 2 15
stranepotu lu picon Reputație: 5 Postat Iunie 14, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Iunie 14, 2016 Zii, Claudia mea, iti fac o vizita seara asta?As vrea sa tio trag iarasi in cur fara prezervativ ca data trecuta.Strabunicule ai grija sa nu iei vreun BTS si sa-l duci si la tanti Marioara, stii cat de mult tin la ea. Pune caciula, ca doar tu m-ai invatat sa dau la buci la coarde cu caciula 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 La ala cu bombardieru' ai pierdut parola?D'aia nu mai intru cu ala
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 14, 2016 ce dejte are...bine stiam cum arata ....counting down to 3 until it'll get deleted...3.2.1... 2 4
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 14, 2016 ce dejte are...bine stiam cum arata ....counting down to 3 until it'll get deleted...3.2.1...Nici nu comentez despre cel care le-a pus...dar tu kiviak...ma dezgusti. Nu ma intereseaza cum arati, ca "ambalaj" dar, ca om, pentru mine esti anulat! Cauta-ti de treaba pe alte topicuri si nu-mi mai murdari spatiul!!!! Invata sa iti porti anii ce-i ai, invata sa vorbesti si incearca sa nu te mai comporti ca un pusti la pubertate! 6
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 14, 2016 Nici nu comentez despre cel care le-a pus...dar tu kiviak...ma dezgusti. Nu ma intereseaza cum arati, ca "ambalaj" dar, ca om, pentru mine esti anulat! Cauta-ti de treaba pe alte topicuri si nu-mi mai murdari spatiul!!!! Invata sa iti porti anii ce-i ai, invata sa vorbesti si incearca sa nu te mai comporti ca un pusti la pubertate!Ma doare-n pula ca ai suflet,eu nu fut stafii... Ombladon 2 5
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 14, 2016 Ma doare-n pula ca ai suflet,eu nu fut stafii... Ombladon Daca atat poti... 2
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 14, 2016 Corectie:Eşti urâtă cu spume, ştiu că ştii, nu te minţi. Ne doare-n pulă c-ai suflet, noi nu futem stafii! Ombladon Cheloo 2 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Ma doare-n pula ca ai suflet,eu nu fut stafii... Ombladon De ce esti tu asa de rau,cu ce ti-a gresit Claudia? 5
chikosan Reputație: 1179 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucuresti , Constanta Oras:Bucuresti , Constanta Postat Iunie 14, 2016 De ce esti tu asa de rau,cu ce ti-a gresit Claudia? claudia a gresit ca il baga in seama 4
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 14, 2016 Ma doare-n pula ca ai suflet,eu nu fut stafii... Ombladon Corectie:Eşti urâtă cu spume, ştiu că ştii, nu te minţi. Ne doare-n pulă c-ai suflet, noi nu futem stafii! Ombladon Cheloo De la un cocalar a carui cultura consta in 'operele' unor Cheloo & Ombladon nici nu poti avea alte pretentii. Din pacate, dreptul la viata si integritate fizica si psihica le este garantat prin lege si cocalarilor Ti-ai gasit si tu pe cine sa jignesti, una din putinele fete cu bun-simt de pe forumul asta ... 6 2
kiviak Reputație: 206 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 14, 2016 De la un cocalar a carui cultura consta in 'operele' unor Cheloo & Ombladon nici nu poti avea alte pretentii. Din pacate, dreptul la viata si integritate fizica si psihica le este garantat prin lege si cocalarilor Ti-ai gasit si tu pe cine sa jignesti, una din putinele fete cu bun-simt de pe forumul asta ...Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici... 2 4
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 14, 2016 Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici...Așa e, sunt destule fete ok pe aici, dar cu ce ți-a greșit Claudia? De ce trebuie să jignești gratuit? De la căcaturi de-astea, de la asemenea jigniri aiurea, apar apoi conflicte nasoale, înjurături, amenințări, publicarea de poze cu fața, de date personale etc. Hai să ne mai stăpânim puțin. 7 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2016 Postat Iunie 14, 2016 Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici...Da' dacă-ți bag pula'n gât tot atâta tupeu ai ? 4 9
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Postat Iunie 15, 2016 Da' dacă-ți bag pula'n gât tot atâta tupeu ai ?Nu se merita sa-ti tocesti capul pulii in gatul unui idiot frustrat. Kiviak tre' sa se ia de mana cu Vasile poama pulii coapte, un alt terminat si frustrat al forumului.
raffaello Reputație: -6837 Postat Iunie 15, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Iunie 15, 2016 Da' dacă-ți bag pula'n gât tot atâta tupeu ai ?Te-a silit sa fii dur, nu-i asa? 2 15
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Postat Iunie 15, 2016 Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici... Nu sunt un cunoscator al 'operelor' idolilor tai Ombladon, Cheloo etc ca sa pot sa am o conversatie cu tine pe intelesul tau, si oricum cred ca am patat destul topicul asta cu prostii. PS Am gasit o poza care te reprezinta perfect: 6 2
ynelcryss Reputație: -95 Postat Iunie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Iunie 15, 2016 Nu sunt un cunoscator al 'operelor' idolilor tai Ombladon, Cheloo etc ca sa pot sa am o conversatie cu tine pe intelesul tau, si oricum cred ca am patat destul topicul asta cu prostii. PS Am gasit o poza care te reprezinta perfect:bate saua sa priceapa iapa ))) ps-ce o spune pisicutz )))
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 16, 2016 Buna dimineata!Astazi ne putem intalni pana la ora 20.Va pup ☺
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum