Sari la conținut

Claudia_sexxy,noua in domeniu 0729 320 598

Postări Recomandate

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Păi noooo?  :laugh2

:no2 Bă nea Picoane, dă-o-n pula mea de treabă... te știam băiat deștept, dar mă faci să-mi schimb părerea.

Adică, după 5 ani de activitate pe forum, te gândiși să-ți faci o clonă. Și de parcă n-ar fi fost suficient, îi dăduși tot numele Picon și îți puseși și același avatar. :laugh2

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

:no2 Bă nea Picoane, dă-o-n pula mea de treabă... te știam băiat deștept, dar mă faci să-mi schimb părerea.

Adică, după 5 ani de activitate pe forum, te gândiși să-ți faci o clonă. Și de parcă n-ar fi fost suficient, îi dăduși tot numele Picon și îți puseși și același avatar. :laugh2

Mai are o clona...au descoperit-o nebunii astia...eu sunt =))

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai are o clona...au descoperit-o nebunii astia...eu sunt =))

Io am doua conturi, asta și trollescoviciulos , sa le baneze motanu p'amândouă =))

• Like 4
  • Minus 13
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Io am doua conturi, asta și trollescoviciulos , sa le baneze motanu p'amândouă =))

La ala cu bombardieru' ai pierdut parola?

• Like 2
  • Minus 15
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Zii, Claudia mea, iti fac o vizita seara asta?

As vrea sa tio trag iarasi in cur fara prezervativ ca data trecuta.

Strabunicule ai grija sa nu iei vreun BTS si sa-l duci si la tanti Marioara, stii cat de mult tin la ea. Pune caciula, ca doar tu m-ai invatat sa dau la buci la coarde cu caciula

• Like 1
Vizitator
Postat

La ala cu bombardieru' ai pierdut parola?

D'aia nu mai intru cu ala ;)

• Oras:Bucharest
Postat

ce dejte are...bine stiam cum arata ....counting down to 3 until it'll get deleted...3.2.1...

• Like 2
  • Minus 4
Postat

ce dejte are...bine stiam cum arata ....counting down to 3 until it'll get deleted...3.2.1...

Nici nu comentez despre cel care le-a pus...dar tu kiviak...ma dezgusti. Nu ma intereseaza cum arati, ca "ambalaj" dar, ca om, pentru mine esti anulat! Cauta-ti de treaba pe alte topicuri si nu-mi mai murdari spatiul!!!! Invata sa iti porti anii ce-i ai, invata sa vorbesti si incearca sa nu te mai comporti ca un pusti la pubertate!

• Like 6
Postat

Nici nu comentez despre cel care le-a pus...dar tu kiviak...ma dezgusti. Nu ma intereseaza cum arati, ca "ambalaj" dar, ca om, pentru mine esti anulat! Cauta-ti de treaba pe alte topicuri si nu-mi mai murdari spatiul!!!! Invata sa iti porti anii ce-i ai, invata sa vorbesti si incearca sa nu te mai comporti ca un pusti la pubertate!

Ma doare-n pula ca ai suflet,eu nu fut stafii...

Ombladon

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Corectie:

Eşti urâtă cu spume, ştiu că ştii, nu te minţi. 
Ne doare-n pulă c-ai suflet, noi nu futem stafii!

Ombladon Cheloo 

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Ombladon

De ce esti tu asa de rau,cu ce ti-a gresit Claudia?  :thinking

• Like 5
  • Oras:Bucuresti , Constanta
  • Oras:Bucuresti , Constanta
Postat

De ce esti tu asa de rau,cu ce ti-a gresit Claudia?  :thinking

claudia a gresit ca il baga in seama

• Like 4
  • Oras:Emerald City
Postat

Ombladon

Corectie:

Eşti urâtă cu spume, ştiu că ştii, nu te minţi. 

Ne doare-n pulă c-ai suflet, noi nu futem stafii!

Ombladon Cheloo 

De la un cocalar a carui cultura consta in 'operele' unor Cheloo & Ombladon nici nu poti avea alte pretentii. Din pacate, dreptul la viata si integritate fizica si psihica le este garantat prin lege si cocalarilor :slap2

Ti-ai gasit si tu pe cine sa jignesti, una din putinele fete cu bun-simt de pe forumul asta ...

• Like 6
  • Minus 2
Postat

De la un cocalar a carui cultura consta in 'operele' unor Cheloo & Ombladon nici nu poti avea alte pretentii. Din pacate, dreptul la viata si integritate fizica si psihica le este garantat prin lege si cocalarilor :slap2

Ti-ai gasit si tu pe cine sa jignesti, una din putinele fete cu bun-simt de pe forumul asta ...

Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici...

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Hai syktyr pa noul model,nu ca ar conta vreodata impresiile tale,de altfel cand pula noastra ai adus tu plus valoare?Bun simt&servicii beton&look au multe fete de pe aici...

Așa e, sunt destule fete ok pe aici, dar cu ce ți-a greșit Claudia? De ce trebuie să jignești gratuit? De la căcaturi de-astea, de la asemenea jigniri aiurea, apar apoi conflicte nasoale, înjurături, amenințări, publicarea de poze cu fața, de date personale etc. Hai să ne mai stăpânim puțin. 

• Like 7
  • Minus 20
Vizitator
Postat

Da' dacă-ți bag pula'n gât tot atâta tupeu ai ?

• Like 4
  • Minus 9
Vizitator all_star
Postat

Nu se merita sa-ti tocesti capul pulii in gatul unui idiot frustrat. :no2  Kiviak tre' sa se ia de mana cu Vasile poama pulii coapte, un alt terminat si frustrat al forumului.  :laugh2

Postat

Te-a silit sa fii dur, nu-i asa?

• Like 2
  • Minus 15
Postat

Nu sunt un cunoscator al 'operelor' idolilor tai Ombladon, Cheloo etc ca sa pot sa am o conversatie cu tine pe intelesul tau, si oricum cred ca am patat destul topicul asta cu prostii.

PS Am gasit o poza care te reprezinta perfect:

post-181161-0-38950900-1465967790_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:amanta
  • Oras:amanta
Postat

Nu sunt un cunoscator al 'operelor' idolilor tai Ombladon, Cheloo etc ca sa pot sa am o conversatie cu tine pe intelesul tau, si oricum cred ca am patat destul topicul asta cu prostii.

PS Am gasit o poza care te reprezinta perfect:

bate saua sa priceapa iapa :))))

ps-ce o spune pisicutz :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...