diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 28, 2015 Ciucurele ,cei care vin la mine fac ceea ce imi place mie....adica ceea ce ai mentionat tu mai sus....si cum vin aproximativ 70% ca sa guste ,,savarina,, eu nu mai am nevoie de limba adidasilor tai...caci am suficiente si foarte eficiente Dar tu tot nu reusesti sa dai cu masina in vreun pod sa nu -ti mai ramana decat numele,boule ....La slujba crestina de inmormantare cand ma inviti?Aduc si eu un Rabbin cu mine... 2 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 28, 2015 N-ai fi spus ca dai si tu un pomelnic.....ei ei ei numa sa nu scapi craitzarii
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 28, 2015 Ciucurele ,cei care vin la mine fac ceea ce imi place mie....adica ceea ce ai mentionat tu mai sus....si cum vin aproximativ 70% ca sa guste ,,savarina,, eu nu mai am nevoie de limba adidasilor tai...caci am suficiente si foarte eficiente Dar tu tot nu reusesti sa dai cu masina in vreun pod sa nu -ti mai ramana decat numele,boule ....La slujba crestina de inmormantare cand ma inviti?Aduc si eu un Rabbin cu mine... Stai linistita draga ca eu nu dau cu masina in vreun pod,eu nu circul cu masina ca nu am masina,in schimb am o caruta cu un cal si cu aia circul.ce zici vin sa te dau o tura cu calul?(cu calu am zis nu cu caruta)!!! =))
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 28, 2015 Sa revenim la recenzii. :bye 1
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 28, 2015 Stai linistita draga ca eu nu dau cu masina in vreun pod,eu nu circul cu masina ca nu am masina,in schimb am o caruta cu un cal si cu aia circul.ce zici vin sa te dau o tura cu calul?(cu calu am zis nu cu caruta)!!! =))A venit la doctorul SmilikDoamna Sprinţa Rosenstock,- Doctore, de două zileNu mă simt bine deloc.Simt în corp o-nfrigurareCe mă trece tam-nesamDe la cap până-n picioareIa vezi, doctore, ce am?Doctorul îşi ia o lupăŞi se uită în ochi dreptO palpează pe spinareApoi delicat pe piept.O ascultă cum respirăO mai ciocăneşte un picŞi satisfăcut îi spune:- Doamna mea, nu ai nimic!Tensiunea e normală,Pulsu-i iarăşi regulat...- Da, dar nu dorm toată noapteaŞi mă zvârcolesc în pat.- Eh, la vârsta dumitaleŞi zglobie, şi frumoasăSe strecoară câteodatăO afecţie curioasă.De aceea, scumpă doamnă,Nu e caz de-ngrijorareDumitale-ţi trebuieşteUn remediu de calmare!- Asta este! De cal mare!Sare doamna radioasăUn remediu de cal mareCă de cal mic am şi-acasă! 3
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 28, 2015 Treburi jidovesti ...
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Iulie 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 28, 2015 Ciucurele ,cei care vin la mine fac ceea ce imi place mie....adica ceea ce ai mentionat tu mai sus....si cum vin aproximativ 70% ca sa guste ,,savarina,, eu nu mai am nevoie de limba adidasilor tai...caci am suficiente si foarte eficiente Dar tu tot nu reusesti sa dai cu masina in vreun pod sa nu -ti mai ramana decat numele,boule ....La slujba crestina de inmormantare cand ma inviti?Aduc si eu un Rabbin cu mine... https://www.youtube.com/watch?v=v720i15-qgU 3
sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 28, 2015 caz tipic de ghinion!
baszok bele Reputație: 581 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iulie 28, 2015 5
charny Reputație: -386 Postat Iulie 29, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 29, 2015 plm asa sunt de beat de numai,...... 1
charny Reputație: -386 Postat Iulie 29, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Autor Postat Iulie 29, 2015 am fost pe minerilor in seara asta si sunt indragostitimi trece pana maine....
interesatul Reputație: 68 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Iulie 29, 2015 Bai ,Boule / IMBECILULE / PROST SI IMBECIL, / SA TE TRAZNEASCA SOARELE DE MAGAR CE ESTI ,/ IMPOTENTII SI FRUSTRATII DE PE ACEST FORUM.....etc, etc... oare nu sufera de sindromul TOURETTE?
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 29, 2015 am fost pe minerilor in seara asta si sunt indragostitimi trece pana maine.... Nu ne povestești și nouă?
zoli100 Reputație: 593 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 29, 2015 Bai ,Boule / IMBECILULE / PROST SI IMBECIL, / SA TE TRAZNEASCA SOARELE DE MAGAR CE ESTI ,/ IMPOTENTII SI FRUSTRATII DE PE ACEST FORUM.....etc, etc... oare nu sufera de sindromul TOURETTE?Sindromul Tourette este o afecţiune ce a fost depistată de neurologul francez Gilles de la Tourette în anul 1855. Afecţiunea se caracterizează prin prezenţa anumitor ticuri, adică mişcări involuntare, repetitive şi stereotipe ce pot fi însoţite de tendinţa patologicăde a utiliza cuvinte obscene de natură scatologică sau sexuală.Afecţiunea se produce în medie cam la 7 ani şi se manifestă iniţial prin ticuri simple ale feţei, gâtului şi membrelor, care se pot agrava pe parcurs. Se pare că aceste ticuri pot fi controlate în momentul în care pacientul face un efort de voinţă. Cu toate acestea, chiar dacă nu se manifestă într-un loc public, simptomele afecţiunii se produc, aceasta fiind de fapt şi natura patologică a bolii. Sindromul Tourette afectează în special populaţia masculină dar numărul bolnavilor este greu de estimat deoarece pacienţii care prezintă ticuri uşoare nu sunt conştienţi de existenţa bolii. Totodată, simptomele sindromului Tourette sunt mult mai marcante pentru un adolescent comparativ cu un adult. Este posibil ca unii adolecenţi să depăşească această boală când ajung la maturitate. Semnele şi simptomele sindromului Tourette Semnele şi simptomele sindromului Tourette pot include: încruntarea sprâncenelor, clipitul pleoapelor, încreţirea nasului, grimase, ridicarea umerilor, salturi, rotiri, muşcarea buzelor, efectuarea unor gesturi obsecene. Ticurile vocale includ expiraţia zgomotoasă, reglarea vocii, ticuri ce emită sunete de animale. Simptomul cel mai pregnant însă este utilizarea unor cuvinte obscene, comportament ce poartă numele de coprolalie. Sindromul Tourette poate fi asociat şi cu alte manifestări comportamentale de tipul obsesiilor, deficitului de atenţie, iritabilităţii sau agresivităţii. În ceea ce priveşte cauzele manifestării sindromului Tourette, specialiştii susţin că ar fi de natură genetică. În cazul în care unul dintre părinţi are gena care poate provoca boala, atunci şansele ca un copil să o dobândească sunt de peste 50%. Există şi unelecercetări care pun apariţia acestui sindrom pe seama disfuncţiei neurotransmiţătorilor cum ar fi dopamina sau serotonina.Sindromul Tourette afectează în special bărbaţii, la persoanele de sex feminin tulburarea obsesiv-compulsivă având o incidenţă mult mai mare. Tratamentul pentru Sindrumul Tourette Administrarea unor tratamente pentru această afecţiune depinde foarte mult de modalitatea în care ea afectează viaţa pacientului. În general, medicii realizează identificarea simptomelor după care urmează o perioadă de monitorizare a acestora. Este posibil însă catratamentul să nu fie întotdeauna necesar mai ales în cazurile persoanelor care au performanţe şcolare sau relaţii bine închegate cu ceilalţi.Pentru anumite ticuri motorii sau vocale se pot administra anumite medicamente.
zoli100 Reputație: 593 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iulie 29, 2015 Sau poate sindromul de turmentare cronica 1
interesatul Reputație: 68 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Planet earth Oras:Planet earth Postat Iulie 29, 2015 Am vazut ca intr-o luna a ajuns la 22 de pagini de povesti.Poate merge pe politica ca orice publicitate e buna...indiferent daca e pozitiva sau negativa... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 29, 2015 Ciucurele ,cei care vin la mine fac ceea ce imi place mie....adica ceea ce ai mentionat tu mai sus....si cum vin aproximativ 70% ca sa guste ,,savarina,, eu nu mai am nevoie de limba adidasilor tai...caci am suficiente si foarte eficiente Dar tu tot nu reusesti sa dai cu masina in vreun pod sa nu -ti mai ramana decat numele,boule ....La slujba crestina de inmormantare cand ma inviti?Aduc si eu un Rabbin cu mine... sunt kosher?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 29, 2015 plm asa sunt de beat de numai,......Asa frate...bautura,femei si distractie ce plm...o viata avem 3
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Iulie 29, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 29, 2015 Asa frate...bautura,femei si distractie ce plm...o viata avem daca te aude roz kendra te injunghie din spate si te arunca in rapa 2
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 29, 2015 daca te aude roz kendra te injunghie din spate si te arunca in rapaNu cunosc nici o persoana cu numele asta.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 29, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 29, 2015 Nu cunosc nici o persoana cu numele asta.hmm hmmm cum se schimba lumea,nu mai cunoaste nimeni nimic!! =))
diva anita Reputație: -654 Postat Iulie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Iulie 29, 2015 Domnului Zoli ,foarte amabil sunteti... Eu zic sa va vedeti dumneavoastra asa frumos de problemele dumneavoastra ,asta cu Sindromul Tourette a cam depasit granitele cunostintelor dumneavoastra..Aveti mare grija!!!aICI PE ACEST fORUM ESTE ATAT de multa prostie incat veti ajunge poate si dvs sa fiti trimis prin lagare de concentrare,vedeti ca pe aici oamenii numesc evreii ,,jidani imputiti,, ,pe aici lumea face evreii sapun..... doreste sa-l reinvie pe Hitler si epoca sa...Fiti atent dl Zoli...sa nu ajungeti cumva dvs ..,,bozgori imputiti,, asa cum prin Ardeal lumea toleranta este....sau sa va aduca vreun Funar pe cap...sa nu fiti si Dvs ca Attila cand a intrat pe cal in Ardeal,...evreii or fii ei ,,jidani imputiti,, si ,,buni de facut sapun,, conform spuselor de pe aici dar sa vedeti ce bun ar fi un ungur ,Boz meg ..de facut sapun ...Atunci ati regreta ceea ce vorbiti pe aici....Ce preferati ,un Vadim Tudor sau un Funar.....eu prefer un Peter Eckstein Kovacs caci este si evreu de -al meu .,pardon ,jidan si bozgor de -al tau ...Asa ca sa fie egalitate.....Tu studiaza in continuare ,cu mare atentie toate bolile nervoase si simptomele lor,nu stii ,poate te trazneste chiar pe tine maine 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 30, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 30, 2015 Diva Președinte!!! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 30, 2015 daca te aude roz kendra te injunghie din spate si te arunca in rapace-ti mai place shaorma..... asa deci, ma barfesti?
andrei" Reputație: 180 Postat Iulie 30, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Iulie 30, 2015 Diva , arati mai mult a transexual... pe bune
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum