Sari la conținut

Diva Anita 0736899044

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

pai ,eu nu te-am pupat ..ti-am aruncat doar o flegma de la Cluj la Bucuresti

cand mi te adresezi stai capra ca te carpesc!!

• Like 2
Postat

esti f naspa tati,de azi port numai doliu si per total voi fi ciufuta

nu pot avea un animalutz al meu ca hop dispare :( sugi  distractia si viata din mine :(

sper ca esti fericit,nah sunt trista

• Like 2
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Uppssss

Ce a pațit oare diva la patinar?

Şi-a rupt gatu cumva de nu a mai intrat sa-i raspunda la roz?

Sau i-a dat ceaiu Charny?

Divo scrie ceva sa stie lumea ca esti bine!

Sau poate te-ai intalnit cu careva la patinar si ti-a rupt gatu??

=))

Postat

Ciucurele,in ciuda faptului ca tu-mi doresti ,,tot binele,,sa stii ca sunt teafara si nevatamata ,am patinat aseara ,a fost minunata gheata ,nu mi-am rupt nimic ...nici un membru inferior sau superior si nici coloana vertebrala :laugh2  Am fost extrem de ocupata cu Yoga apoi si desigur ca a trebuit sa -mi ud si plantatia de Canabis din gradina,adica din sera ,am fost extrem de ocupata ,a trebuit sa ma ocup si de dealerii de Cocaina ,le-am solicitat 7-8 grame pentru domnul Gay dar au zis ca nu discuta decat numai de la 1 Kg in sus...Am avut probleme noaptea trecuta si cu Mossadul caci nu mi-am indeplinit ultima misiune si vor sa ma exileze in Israel exact in zona de conflict  :angry  De acolo nu voi mai putea superviza transporturile de ,,aur alb,,Deci ,in concluzie ,nu m-am intalnit cu Charny dar am gasit un evreu care invata sa patineze la Patinoarul din Piata Unirii si cum anul acesta n-am avut inca nici un Orgasm i-am propus sa ne ,,fuck,,putin ...caci Charny nu a vrut sa ma viziteze ,am ramas nesatisfacuta....Asa incat ,draga Ciucurele ,am fost ocupata non-stop de aseara ..Patinoar ,,,fuck,,.,Mossad,transport droguri ,udat Canabisul din sera ,putin somn , munca de birou 2-3 ore si revenit in ,,Cuibul de Nebunii,,....Auzi ,dar tu nu vrei sa ma vizitezi ??AM BAUT NOAPTEA TRECUTA SI ACUM DETIN O CANTITATE SEMNIFICATIVA DE ,,SUC ;; GALBEN PE CARE AS VREA SA TI-L DONEZ TIE CA SA FAC ECONOMIE LA APA SI LA REZERVORUL TOALETEI....AM AUZIT DE LA O DOAMNA DOMINA CA FACE ATAT URO CAT SI SCATO DIRECT PE FATA TA FINA SI CATIFELATA  :clap2

• Like 2
Postat

pai Charny visa la mine noaptea trecuta,vezi daca nu stii sa stapanesti un barbat

• Like 5
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Ce tare diva, are 61 de pagini de recenzii (hai 63 - doua de la mine) . Musai sa vizitez si eu.

• Like 1
Postat

Ciucurele,in ciuda faptului ca tu-mi doresti ,,tot binele,,sa stii ca sunt teafara si nevatamata ,am patinat aseara ,a fost minunata gheata ,nu mi-am rupt nimic ...nici un membru inferior sau superior si nici coloana vertebrala :laugh2 Am fost extrem de ocupata cu Yoga apoi si desigur ca a trebuit sa -mi ud si plantatia de Canabis din gradina,adica din sera ,am fost extrem de ocupata ,a trebuit sa ma ocup si de dealerii de Cocaina ,le-am solicitat 7-8 grame pentru domnul Gay dar au zis ca nu discuta decat numai de la 1 Kg in sus...Am avut probleme noaptea trecuta si cu Mossadul caci nu mi-am indeplinit ultima misiune si vor sa ma exileze in Israel exact in zona de conflict :angry De acolo nu voi mai putea superviza transporturile de ,,aur alb,,Deci ,in concluzie ,nu m-am intalnit cu Charny dar am gasit un evreu care invata sa patineze la Patinoarul din Piata Unirii si cum anul acesta n-am avut inca nici un Orgasm i-am propus sa ne ,,fuck,,putin ...caci Charny nu a vrut sa ma viziteze ,am ramas nesatisfacuta....Asa incat ,draga Ciucurele ,am fost ocupata non-stop de aseara ..Patinoar ,,,fuck,,.,Mossad,transport droguri ,udat Canabisul din sera ,putin somn , munca de birou 2-3 ore si revenit in ,,Cuibul de Nebunii,,....Auzi ,dar tu nu vrei sa ma vizitezi ??AM BAUT NOAPTEA TRECUTA SI ACUM DETIN O CANTITATE SEMNIFICATIVA DE ,,SUC ;; GALBEN PE CARE AS VREA SA TI-L DONEZ TIE CA SA FAC ECONOMIE LA APA SI LA REZERVORUL TOALETEI....AM AUZIT DE LA O DOAMNA DOMINA CA FACE ATAT URO CAT SI SCATO DIRECT PE FATA TA FINA SI CATIFELATA :clap2

Vezi nebuno sa nu faci pe tine de la atita cantitate!

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Vezi nebuno sa nu faci pe tine de la atita cantitate!

Face pe tine bha retard cu ochiiiii

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Face pe tine bha retard cu ochiiiii

Charny diva ti-a promis mustruluiala pt ca f;irtezi cu mine :)) :*

• Like 2
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  Anita pregatest-te a incetat cu mine si cu Pantera si a inceput cu tine aceasta domnisoara !!

• Like 6
Postat

:laugh2  :laugh2  :rax2 Oh ,my God!!Nu se poate asa ceva!CHIAR NU TI-E RUSINE ,NESIMTITO ??N-ai de gand sa incetezi cu atacurile acestea care nu duc la nimic??Esti o imbecila ordinara,o oligofrena ,o frustrata ,inculta, javra ordinara ce esti !!Un barbat n-ar scrie sub nici o forma asa ceva !Taratura ordinara ce esti!!  In al 2 lea rand nu ai avut cum sa faci tu asa ceva ,in afara serviciilor normale  pe care eu le practic pe lista mea sunt si servicii de  dominare dar in nici o situatie  nu m-as lasa dominata de un barbat .Deci ,nu ai facut asa ceva ,nu la mine !! :laugh2  :boob  :bow Tu nu numai ca esti proasta  esti si analfabeta!! Spune  tu adevarul ,javra  si taratura ce esti cam cate adrese ai deschis saptamana aceasta ???Oricum intre 10 -15 ..Spune-ne tu te rog frumos scrii tu singurica sau impreuna cu ,,pestisorul de aur,,?? :slap2 Gunoaie si dejectii  infecte ce sunteti !Ati merita sa fiti torturati si spanzurati in Piata Publica .Oligofrenilor si rahaturilor ce sunteti ! :pope  :pope  :pope  :pope

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ce mai stiti de Anita,mai activeaza ? ...sa stiu daca am cu cine sa beau shoturile de tequila la vara :)))))))))

Servus ,Diamond !!Doresc sa te anunt personal ca sunt foarte activa ,trec printr-o perioada foarte infloritoare din punct de vedere al business-ului ! Sunt foarte multumita de clientela minunata pe care o am zi de zi .Numai domni minunati si foarte bine crescuti !Radiez de fericire ca s-a terminat ,, epoca ,, in care imi treceau pragul  oligofrenii de serviciu :,,Palosul subtire, Yanis 74, VIORELUL  ,stii tu ,limbricii de serviciu .... :boob Am fost intr-o scurta vacanta de o saptamana la Cavnic si m-am distrat extraordinar  pe partie si sa nu uit sa-ti povestesc ca am fost si la tiroliana si cu telescaunul .Am revenit luni ,15 februarie acasa si am inceput in forta activitatea .Regret ca nu ne-am vazut pe partia de ski :hug1  .Dar as bea cu tine o tequila la vara insa trebuie  sa stii ca eu nu voi veni la intalnirea cu tine fara Camarro . :boobSunt profund emotionata pentru faptul ca te-ai gandit la mine insa sa stii ca eu nutresc sentimente foarte profunde pentru Camarro .Te sarut cu mare drag,Anita  P.S :Chellox te sarut cu mare drag ,cand faci o programare la mine,mi-e dor sa te tin inca odata 45 min in Cafenea iar mai apoi sa te astept cu o acadea in gura ,cum te-a asteptat Meda .... :hug1

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Anita draga mea,trebuie sa fi mai hotarata,eu sau Camarro ? :) ...stii ca nu imi place sa fiu pe locul 2

Servus ,dragul meu!! :hug1 PE TINE NU TE-AS PUNE NICIODATA PE LOCUL 2!!M-AM GANDIT SA-L LUAM  PE CAMARRO PARDON CACA MARO cu noi.Ce zici??Noi bem o tequila -doua si pe el il punem sa ne spele parchetul ,vesela si eventual lenjeria intima ca tot se autoinvita limbricul-slugoi vara trecuta la mine la spalat sosetele..Asta-i ca o sluga de-a lui Basescu ,abia asteapta sa te slujeasca ca apoi sa poata sa te pupe in ,,BAS,,......Eu as propune sa-l luam si pe CIUCUREL cu noi ,mi-e tare dor de el ..Te sarut cu mare drag.Cum a trecut week-endul ??

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Neata, inainte sa pleci pot sa trec pe la tine sa-mi spal sosetele ca este caldura ma

FIGURA PERFIDA ,UNA DINTRE CELE MAI INFECTE SI INSALUBRE IMAGINI DE PE ACEST FORUM !!Aici se pot intui multe despre felul tau de a fi ca om .Cred ca la fiecare  a 2 a femeie de pe acest forum exista un comentariu de la tine :pope Una dintre cele mai scarboase dejectii umane care si-au facut aparitia pe aici.SA STII CA AM CUMPARAT DERO 2 IN 1 si BALSAM COCCOLINO ,TE ASTEPT LA MINE  SA-TI PUN LA DISPOZITIE CHIUVETA .STII PENTRU CE,SA-TI SPELI SOSETELE SI CHILOTII .DIN PACATE MASINA DE SPALAT NU AM !! :boob  :urgay  :baby2  :sweeping  :sweaty 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ai aparut divo?

Am crezut ca esti in tarile calde si le sugi pulile la arabi?

Sau nu iti plac pulile negrilor?

Am crezut ca te-o legat careva cu lanturi si nu mai vii inapoi!

:)

• Like 5
  • Minus 4

Postat

Ai aparut divo?

Am crezut ca esti in tarile calde si le sugi pulile la arabi?

Sau nu iti plac pulile negrilor?

Am crezut ca te-o legat careva cu lanturi si nu mai vii inapoi!

:)

CURcudele ,mi-a fost tare dor de tine!Am revenit de la ski ,nu din tarile calde!! :urgay  :sweeping PROSTOVANUL FORUMULUI CE ESTI!!MI-E TARE DOR SA-TI MAI INTRODUC UN STRAP-ON  IN FUNDULET DAR DIN NEFERICERE STIU CA ESTE POSIBIL SA SE RUPa!!ASA CA MAI BINE RENUNT LA IDEEA MEA PERVERSA!!CURCUDELE,SA STII ASA PENTRU CULTURA TA GENERALA CA NEGRI NU SUNT TOT UNA CU ARABII :laugh2  CALATORIND PRIN EUROPA SA STII CA AM ,,FUCKED,, SI SPECIMENE DIN CELE MENTIONATE DE TINE!!DAR PAREREA MEA ESTE CA TOT MAI BINE ESTE,A FOST DE O MIE DE ORI DECAT SA-TI VAD TIE MOACA DE TARAN PROST , FIGURA DE DEJECTIE INFECTA ,STIAI ASTA ,NU-I ASA??DE MINE NU SCAPI ASA USOR ,CURcudele,NICI DACA M-AI UCIDE CURCUDELE  N-AI SCAPA DE MINE!FANTOMA MEA TE-AR BANTUI SI IN SOMN ,CACACIOSULE SI OLIGOFRENULE CE ESTI!! :boob  :sweaty  :urgay  :clapp  :baby2  :shocked

:angry

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...