picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 22, 2015 Altfel l-ai fute este? Sau ai fute-o ... mă rog ... 3 3
mr.r Reputație: 28 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Luna Oras:Luna Postat Octombrie 22, 2015 ))))))))))))
mr.r Reputație: 28 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:Luna Oras:Luna Postat Octombrie 22, 2015 Eu cred ca ar merge ca la Corina de vreo 4 ori să analizez dacă sta pasiv sau activ Leti ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 22, 2015 Altfel l-ai fute este? Sau ai fute-o ... mă rog ... Ce limitat esti. Vezi ca am surse care afirma ca`n cazul Letisiei, te`ai jura ca`i fata, daca o vezi pe strada. Eu deja am exprimat ca sunt "deschis" in ce priveste persoanele trans MtF. Si nu. In cazul lor(celor care chiar se incadreaza la TS) nu folosesc masculinul, ci femininul, in adresare. Tu fiind un incuiat batran, nu ai intelege.
diogenis Reputație: 17 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 24, 2015 Letisia, cate zile stai in Cluj?
letisiatrans Reputație: 109 Postat Octombrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 24, 2015 Este un anunt fals. Nu sunt in Romania
letisiatrans Reputație: 109 Postat Octombrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 26, 2015 Incepand cu data de 29-10, o sa revin in Romania, mai precis in Bucuresti.Pentru cei interesati, serviciile prestate si tarifele sunt aceleasi.Va pup :* :* <3 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 26, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 26, 2015 Incepand cu data de 29-10, o sa revin in Romania, mai precis in Bucuresti.Pentru cei interesati, serviciile prestate si tarifele sunt aceleasi.Va pup :* :* <3Poti specifica si preturile , si poti pune poze in cuculet dai bine rau sa stii ...parerea mea .... 1
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 27, 2015 Ce limitat esti. Vezi ca am surse care afirma ca`n cazul Letisiei, te`ai jura ca`i fata, daca o vezi pe strada. Eu deja am exprimat ca sunt "deschis" in ce priveste persoanele trans MtF. Si nu. In cazul lor(celor care chiar se incadreaza la TS) nu folosesc masculinul, ci femininul, in adresare. Tu fiind un incuiat batran, nu ai intelege. Tu fiind un cretin, sugi pula la transexual(e).
shemale Reputație: 200 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 29, 2015 Ai un anunt cu poze, pe Cluj. Sunt fake sau esti in oras ?!
letisiatrans Reputație: 109 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2015 Lucrez doar in Bucuresti. Acela este un anunt fake.
Vizitator ddteldgaa Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Arati foarte bine, esti draguta, anutul pare foarte interesant, dar ce e cu bubele de pe pula? sunt niste bubite rosii. Poti explica ce e cu ele? Ultimele zile in Bucuresti.Pentru cei interesati,detalii la telefon 0768328228
Vizitator ddteldgaa Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Letisia mi s-ar părea ok să spui ce e cu acele bubite
letisiatrans Reputație: 109 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 29, 2015 Nu sunt bubite. Sunt urmele lasate de clientii incepatori. Cei care nu stiu cum sa suga o pula. In momentul de fata nu le mai am. Am grija de mine si am scapat de acele urme urate. O sa postez o poza ca sa va arat cum este acum 2
Vizitator ddteldgaa Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Postat Octombrie 30, 2015 Ok. Așteptăm să vedem
leos1976 Reputație: 7 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Buna Letisia,esti superba!!! As avea o mica întrebare,daca se poate la care ma astept sa-mi raspunzi sincer...din unele recenzii am aflat ca accepti FK,iar din altele reiese ca nu accepti...m-ai putea lămuri cu acest lucru? Undeva prin luna Iunie in perioada cand activați impreuna la Universitate,am vizitat-o pe Alexandra,am avut si o Recenzie..a fost OK si mi-a acceptat si FK... Îți doresc un weekend cat mai placut si te astept cu un raspuns...pooop !!!!
letisiatrans Reputație: 109 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 30, 2015 Accept si FK, dar depinde de persoana.
leos1976 Reputație: 7 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2015 Mersi,bănuiesc ca va fi ok...te pup si te voi suna sa stabilim o întâlnire
Vizitator ddteldgaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2015 Postat Noiembrie 1, 2015 Nu sunt bubite. Sunt urmele lasate de clientii incepatori. Cei care nu stiu cum sa suga o pula. In momentul de fata nu le mai am. Am grija de mine si am scapat de acele urme urate. O sa postez o poza ca sa va arat cum este acum Încă aștept poza
brotacu Reputație: 233 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 cam toate pozele ei sunt ultra-prelucrate, li s-a dat blur la greu pentru efect de netezire a pielii...
mokee Reputație: 2 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Noiembrie 4, 2015 Ar fi bine sa elimini dilema privind acele bube.Mi-e greu sa cred ca provin de la neexperimentatii care doresc sa ofere oral din curiozitate asta doar daca nu sunt vampiri.
costelv Reputație: 4 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Asta cam asa e.asteptam niste lamuriri.
letisiatrans Reputație: 109 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2015 Nu sunt bubite, cum am mai explicat erau urme de dinti, dar acum e ok. Nu va speriati ca nu aveti de ce .Pur si simplu am pula mai colorata )))).Puteti sta linistiti si chiar va invit sa vedeti cu ochii vostrii.Ca tot vad ca zic unii, ca am pozele ultra-editate ).Am mai explicat odata acest lucru. Imi editez pozele doar la tonul de culoare, nu ma ating de partile corpului. 6
bvlase Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 5, 2015 Wow , that's hot.
grigorealexandrescu Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 9, 2015 Ai anunturi pe Oradea, banuiesc ca nu esti tu .....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum