randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 14, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 14, 2015 Am nervi!Stiu ca se bucura unii, pupa-m-ar in dos!Blogul meu oficial a fost "pradat" a doua oara.Evident ca nici de aceasta data nu am salvat ceea ce am scris pe acolo...in fine, nu asta e important acum.. Intrebarea este urmatoarea: Cine ma poate ajuta?astept cu nerabdare sa fiu contactata de un individ de incredere care se pricepe sa faca siteuri si totodata are suficienta rabdare sa ma invete si pe mine cum se scriu postarile acolo pentru ca nu mai am loc de joaca si vreau sa imi fac un site pe ro. evident ca platesc, nimic nu e gratis, banuiesc ca onorariul se poate discuta, nu ala e problema. dar e urgent! pe email astept oferta celor interesati [email protected]
nebunake Reputație: 19 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2015 se poate plata in natura ? )
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 16, 2015 Cartofi,ceapa...Cum sa nu.. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2015 Ahh ce n-as da sa pun mana pe un lache d-asta care distruge site-uri/bloguri doar asa de distracție. Ma jur ca scot tot aerul din el! Daca din întâmplare este si membru aici sau ma rog, verifica sa vada ce efect a avut isprava lui, il rog sa lase datele de contact sau ceva unde sa il pot gasi ca sa ma pis pe toata familia lui, dacă îl ține pizda. Futu-vă morții-n gură de paraziți virgini care vă ascundeți după zeci de mii de IP-uri. Odată și odată tot prind eu sau aflu vreun d-ăsta. Să vezi atunci... 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2015 Postat Iunie 16, 2015 Stupizenia este alta, ce Dumnezeu ti-a facut o biata fiinta, ce o fi ea, cine o fi, nu conteaza ce este, conteaza faptul ca este o fiinta umana, deci, ce ti-a facut o fiinta umana sa te razbuni ca prostu' pe un site personal al acelei fiinte, care nici macar valoare financiara mare nu are ! Nu e nici site-ul CIA, nici AMAZON, nici 21sextury.com. CAT de frustrat poti sa fii sa spargi un site de pe care iei ce ? Prafu' de pe toba ! Oameni prosti si stupizi cu caru' in lumea inconjuratoare ! 4
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 17, 2015 Ahh ce n-as da sa pun mana pe un lache d-asta care distruge site-uri/bloguri doar asa de distracție. Ma jur ca scot tot aerul din el! Daca din întâmplare este si membru aici sau ma rog, verifica sa vada ce efect a avut isprava lui, il rog sa lase datele de contact sau ceva unde sa il pot gasi ca sa ma pis pe toata familia lui, dacă îl ține pizda. Futu-vă morții-n gură de paraziți virgini care vă ascundeți după zeci de mii de IP-uri. Odată și odată tot prind eu sau aflu vreun d-ăsta. Să vezi atunci...Sa stii ca mi ai placut, bravo, ai un stil al tau aparte .Ai fost tare de tot. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 17, 2015 Ahh ce n-as da sa pun mana pe un lache d-asta care distruge site-uri/bloguri doar asa de distracție. Ma jur ca scot tot aerul din el! Daca din întâmplare este si membru aici sau ma rog, verifica sa vada ce efect a avut isprava lui, il rog sa lase datele de contact sau ceva unde sa il pot gasi ca sa ma pis pe toata familia lui, dacă îl ține pizda. Futu-vă morții-n gură de paraziți virgini care vă ascundeți după zeci de mii de IP-uri. Odată și odată tot prind eu sau aflu vreun d-ăsta. Să vezi atunci...Ai castroanele pregatite pentru el pe cand te intalnesti cu el colegu?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2015 Ai castroanele pregatite pentru el pe cand te intalnesti cu el colegu? Ce castroane, nici nu mai le bagam in discutie in cazul asta. O sa ii faca identificarea doar dupa amprenta dentara.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2015 Sa stii ca mi ai placut, bravo, ai un stil al tau aparte .Ai fost tare de tot. 1 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 17, 2015 Ma baieti, o sa va amuzati pe seama mea, dar care i faza cu castroanele?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2015 Postat Iunie 17, 2015 Ma baieti, o sa va amuzati pe seama mea, dar care i faza cu castroanele? Nu vrei sa stii ........ 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 17, 2015 Nu vrei sa stii ........ O dau la risc...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 17, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 17, 2015 Vezi ca te lumineaza daywalker cu castroanele! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2015 Postat Iunie 17, 2015 O dau la risc... Ok.......... Daca il superi pe Day , isi baga pula'n castoanele tale 2
johnny&white Reputație: -438 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iunie 17, 2015 Nu am, deci da cu virgula:)
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2015 Ma baieti, o sa va amuzati pe seama mea, dar care i faza cu castroanele? Nu vrei sa stii ........ O dau la risc... Vezi ca te lumineaza daywalker cu castroanele! Ok.......... Daca il superi pe Day , isi baga pula'n castoanele tale Nu am, deci da cu virgula:) =)) =)) 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 17, 2015 Am nervi!Stiu ca se bucura unii, pupa-m-ar in dos!Blogul meu oficial a fost "pradat" a doua oara.Evident ca nici de aceasta data nu am salvat ceea ce am scris pe acolo...in fine, nu asta e important acum.. Intrebarea este urmatoarea: Cine ma poate ajuta?astept cu nerabdare sa fiu contactata de un individ de incredere care se pricepe sa faca siteuri si totodata are suficienta rabdare sa ma invete si pe mine cum se scriu postarile acolo pentru ca nu mai am loc de joaca si vreau sa imi fac un site pe ro. evident ca platesc, nimic nu e gratis, banuiesc ca onorariul se poate discuta, nu ala e problema. dar e urgent! pe email astept oferta celor interesati [email protected] Ai nevoie de cineva sa te invete cum sa-ti securizezi calculatorul. Nu a spart nimeni serverul care gazduieste blogul tau. Mai probabil a intrat in calculatorul tau.
randunica Reputație: 6353 Postat Iunie 17, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Iunie 17, 2015 blogger accepta spamul...sau nu-l acceptadaca dai report spam de multe ori il inchidedaca a stat vreun imbecl sa mi dea o mie de report intr-o zi... in finem-am descurcatmultumesc tuturor pt ideel-am mutat pe wordpressacum...info ce era nu mai edar voi scrie altele, mai interesante
fxlx Reputație: 1515 Postat Iulie 15, 2015 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Iulie 15, 2015 Deci ai trecut de la ceva nesecurizat la ceva nesecurizat ?Mare atentie cu WordPress caci are anumite bugurii in special pe partea de securitate este destul de vulnerabil
refresh Reputație: 84 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Sub Oras:Sub Postat Iulie 17, 2015 Taci ca vine mergătoru'-de-zi și te sparge, să moara Gigel! Ăsta cu dreapta distruge si cu stânga omoară, așa e de periculos.Stai, că doar glumeam, e doar un prostălău cu impresii de smardoi...Mergătorule, să nu plângi, da?
mykymetin Reputație: 17 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iulie 17, 2015 Mai ai nevoie de ajutor sa il treci pe .ro ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Postat Iulie 18, 2015 Mai ai nevoie de ajutor sa il treci pe .ro ? Ea nu vrea sa-l treaca pe .ro, vrea pe ro. ))))) PS- Cand expui ceva in mediul, acel ceva nu mai este al tau. Daca nu ma insel a fost un caz cu o postare te facebook, in care un utilizator a mers la tribunal crezand ca postarea lui este privata si a luat o in mana.Asa ca, randunico, orice postare faci, daca vrei sa pastrezi, sfatul meu sa pastrezi si pe o unitate de memorie externa ( hard, stick, memory card, carnetel de notite).
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 21, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 21, 2015 Te-ajut eu. Imi plac oamenii cu bloguri care n-au nimic de spus, macar tarfele folosesc blogul sa scrie despre tarife.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum