Sari la conținut

Alessya 0740670546

Postări Recomandate

• Oras:UK

Vizitat din nou Alessya.

Aceeasi fata vorbareata,lipicioasa,pupacioasa.

Am petrecut o ora in compania ei,ora care a meritat investitia de 100 lei.

Actiunea a fost in asa fel incat amandoi sa ne simtim bine.

Iti multumesc frumos si cu siguranta o sa mai trec pe la tine de cate ori am ocazia :*

Da` recenzia? Unde`i recenzia?

Link spre comentariu

Băi, io văz că pe unde fute Morrisu', dă limbi Masturbinho!  :laugh2  'moară Cibilan, parcă-s Lolek și Bolek! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Gibilan* Poate ar fi cazul sa citesti din nou recenzia mea. It was all about small talk. Deasemenea, nu am vazut recenzia lui pentru coryna44, bebelusa, amorxxx, vreo fata de la "salonul de masaj" de pe Sincai(au mai multe topice pe aici) si ma indoiesc ca ar avea ce sa recenzeze la o domnisoara din AT(am cautat aici si nu am gasit topic). Avem bugete diferite... Poate la amorxxx si`ar permite sa mearga, insa n`a facut`o, ca l`a luat tare la telefon, dar la restul... Raman doar di_ana si alessya. Ori, cum la alessya nu s`a intamplat nimic... Ramane doar di_ana. Deci ce valoare mai are afirmatia ta? Iti zic eu. Nici una. Dar asa`i cu astia mai batrani... Ii cam lasa vederea si normal ca vad aiurea.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Băi pulică frânaru, dar ești bolovan rău, scuză-mă că-ți spun, din moment ce iei în serios orice glumă! Și te mai lansezi și în afirmații hazardate. Habar nu ai ce vârstă am, în schimb, faptul că ești un impotent cu creierii varză este un truism. 

• Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Băi pulică frânaru, dar ești bolovan rău, scuză-mă că-ți spun, din moment ce iei în serios orice glumă! Și te mai lansezi și în afirmații hazardate. Habar nu ai ce vârstă am, în schimb, faptul că ești un impotent cu creierii varză este un truism. 

Ai vrea, sau ti`ai dori?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

Am fost la Alessya acum vreo 2 saptamani intr-o sambata, daca nu ma insel. O dimineata foarte calda. O sun, imi spune ca este libera intr-o ora, ma intreaba daca este ok si ii raspund afirmativ. Ajung la ora stabilita (parca era vreo 11 dimineata) o sun, ma directioneaza spre locatie (pe strada Postavarul, blocul este langa restaurant Rivolo), urc la etajul 10. Imi deschide usa, era ascunsa dupa usa, o garsoniera extrem de mica, dar foarte curata si primitoare, un pat numai bun de ciocaneala, fara scartaieli sau alte minunatii. Dusul intr-adevar este un furtun din ghiuveta, dar pana la urma iti poti face treaba linistit (ce recomand sincer este ori papucei ori ceva pus pe gresia din baie, daca nu esti atent risti sa iti spargi capul foarte usor).

Alessya este o fata bruneta mica de statura cu niste sani maricei putin lasati, dar nu deranjat. Are o piele fina care iti face placere sa o pipai. Am platit banutul, m-am dus la dus, dupa ce m-am intors ea era dezbracata si ma astepta in pat. Un oral nu spectaculos dar bun, accepta finalizare CIM (de la mine are un mare + :D ). Dupa toata treaba asta ne-am igienizat amandoi, am mai stat cateva minutele de vorba si dupa am trecut la al 2 lea numar. Tot la fel cu un oral ok, dupa pus prezervativ, dat cu putin lubrifianta, trecut deasupra (mie personal imi place implicarea ei). Schimbam pozitia in misionar si imi dau drumul in balon. M-a surprins placut ca din partea ei a venit FK. Am tot citit recenzii si fata este cam certareata din cate vad. Nu stiu ce experiente au fost cu ea, dar cu mine a fost ireprosabila.

Sa nu va asteptati la 100 lei ora sa vedeti un mare fotomodel. Nu este genul de fata care poate trece neobservata pe strada daca asta isi doreste, sau poate fii o mica bomba sexy. Eu unul personal chiar am sa mai revin. A fost poate ce mai ok experienta in plaja asta de preturi, multe peste unele fete de aici care cer chiar mai multi bani.

Sa trec la note:

Locatie: 9 Aspect: 9 (doar sanii o trag in jos)Igiena: 9 (trebuie pus ceva in baie)Gfe: 9.5 (data viitoare cand ma duc cred ca modific la 10)Oral: 8Normal: 9

Multumesc frumos , te pup dulce

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Gibilan* Poate ar fi cazul sa citesti din nou recenzia mea. It was all about small talk. Deasemenea, nu am vazut recenzia lui pentru coryna44, bebelusa, amorxxx, vreo fata de la "salonul de masaj" de pe Sincai(au mai multe topice pe aici) si ma indoiesc ca ar avea ce sa recenzeze la o domnisoara din AT(am cautat aici si nu am gasit topic). Avem bugete diferite... Poate la amorxxx si`ar permite sa mearga, insa n`a facut`o, ca l`a luat tare la telefon, dar la restul... Raman doar di_ana si alessya. Ori, cum la alessya nu s`a intamplat nimic... Ramane doar di_ana. Deci ce valoare mai are afirmatia ta? Iti zic eu. Nici una. Dar asa`i cu astia mai batrani... Ii cam lasa vederea si normal ca vad aiurea.

Masturbinho,am bani sa fut unde vrea pula mea...dar prefer sa fut moca,nu sa platesc :))... deh,unii sunt mai descurcareti...altii platesc :P

post-178083-0-23236400-1442640227_thumb.jpg

Link spre comentariu

Masturbinho,am bani sa fut unde vrea pula mea...dar prefer sa fut moca,nu sa platesc :))... deh,unii sunt mai descurcareti...altii platesc :P

Si uite asa avem doar doua variante. Fie toate recenziile tale sunt minciuni sfruntate, ca doar tu nu esti genul care sa plateasca pentru asa ceva... Fie replica asta(si`n consecinta, mai toate) este o minciuna sfruntata, dorind sa pari ceea ce nu esti. Cum e?

Link spre comentariu

Bai,adevarul este ca am platit,dar uite ca m-am lasat la mana mea...ideea era ca,nu inteleg care,cum,e treaba cu bugetul. Daca vreau platesc,daca nu,nu platesc. Pe buzunarul meu sunt singurul stapan ;)

Chiar tre` sa`ti desenez? Si poate lamuresti si cum e pana la urma... "Futi moca", in timp ce "altii platesc"?(Practic, stiu ce vrei sa spui, dar nu vrei sa recunosti... :animal_fish: ) Sau platesti si tu, ca aia mai "nedescurcareti"?

dar tu tot un lingau o sa ramai :))

http://media.giphy.com/media/9y7nlI4nKiy8o/giphy.gif

Link spre comentariu

Salutare futaciosi .

Din a doua incercare,am reusit sa ajung si eu la Alessya. Prima incercare a fost ratata din cauza mea,am intarziat vreo 10-15 minute,si cand am ajuns in apropiere nu a mai raspuns la telefon. Ulterior dupa vreo 30 de minute,am primit un mesaj in care imi spunea ca am intarziat si ca nu poate sa isi stice tot programul deja foarte incarcat pt. mine. Am zis ok,mai incercam.

A doua oara am reusit sa ajung chiar mai devreme, am sunat mi-a indicat blocul,etajul,urcat sus.

O Garsoniera mica ,cum au spus si restul,dus la chiuveta,nimic nou de mentionat,nu ma deranjat nimic.

Actiunea in schimb ,a inceput cu un FK mecanic ,nici nu stiu cum sa-l descriu,insa oarecum degeaba,nu ma incitat deloc.

A urmat un oral neprotejat la fel de mecanic,in timp ce o sugea se uita in gol ,se gandea la cu totul altceva.

Am trecut la normal, pozitia mama iezilor, unde am finalizat destul de rapid in prezervativ. Nimic nu ma facut sa vreau sa continui,m-am imbracat ,am platit 100 de ron,si am plecat.

Note ,pt. ca asa trebuie :

locatie -6

aspect Alessya- 7

fk      -5 (decat asa mai bine lipsa )

oral -5 

normal 6

gfe   5-6

Citind recenziile anterioare ,ma gandesc ca poate am prins-o eu in toane proaste,altfel nu imi explic.

Nu am ce sa recomand,eu unu nu mai revin.

Toate cele bune.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare futaciosi .

Din a doua incercare,am reusit sa ajung si eu la Alessya. Prima incercare a fost ratata din cauza mea,am intarziat vreo 10-15 minute,si cand am ajuns in apropiere nu a mai raspuns la telefon. Ulterior dupa vreo 30 de minute,am primit un mesaj in care imi spunea ca am intarziat si ca nu poate sa isi stice tot programul deja foarte incarcat pt. mine. Am zis ok,mai incercam.

A doua oara am reusit sa ajung chiar mai devreme, am sunat mi-a indicat blocul,etajul,urcat sus.

O Garsoniera mica ,cum au spus si restul,dus la chiuveta,nimic nou de mentionat,nu ma deranjat nimic.

Actiunea in schimb ,a inceput cu un FK mecanic ,nici nu stiu cum sa-l descriu,insa oarecum degeaba,nu ma incitat deloc.

A urmat un oral neprotejat la fel de mecanic,in timp ce o sugea se uita in gol ,se gandea la cu totul altceva.

Am trecut la normal, pozitia mama iezilor, unde am finalizat destul de rapid in prezervativ. Nimic nu ma facut sa vreau sa continui,m-am imbracat ,am platit 100 de ron,si am plecat.

Note ,pt. ca asa trebuie :

locatie -6

aspect Alessya- 7

fk      -5 (decat asa mai bine lipsa )

oral -5 

normal 6

gfe   5-6

Citind recenziile anterioare ,ma gandesc ca poate am prins-o eu in toane proaste,altfel nu imi explic.

Nu am ce sa recomand,eu unu nu mai revin.

Toate cele bune.

Dragule tine intai cont de atitudinea ta ca sa intelegi comportamentul meu ! cat despre fk , eu sunt pupacioasa si lipicioasa, cam evit fk cand iti miroase gura , gandeste inainte scrii

Ciao

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare

Acum cateva zile am prins-o si eu pe Alessya. Programat de dimineata la o ora la care credeam ca ajung, pedalat destul de vioi prin tara si ajuns cu 10 minute mai devreme decat trebuia. Sunat fata, dat indicatiile, inteles gresit etajul (vina mea) ajuns in final la ea.

Locatia: 8 garsoniera la un anume etaj, mica, dar curata, dotata cu aer conditionat (nu m-am dus sa cumpar sau inchiriez)

Fata: 8 miniona, sani marisori, putin lasati dar nederanjant, fara mirosuri sau alte probleme

Oral: 7,foarte putin pentru a putea da o nota reala, nu din cauza ei, eu am specificat ca vin pentru anal

Anal: 10 - tin sa precizez ca la scoaterea prezervativului a avut aceeasi culoare ca la introducerea lui. Lipsa "surprize surprize"

Normal: N/A

Halat: 100 lei

Cu toate ca am dorit 2 finalizari, dupa anal si-a facut simtita prezenta oboseala zilei, asa ca m-am imbracat si am plecat. Nu m-am simtit ca am fost "invitat" sa plec,chiar am discutat despre diverse subiecte, dar nu-mi place sa fiu sadic si sa chinui fata.

O recomand si probabil ca o sa mai ajung la ea.

Seara buna!

• Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...