Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Mezozoicule, sa ne trăiești!!!

Ce zici, bre?

Te așteptăm cu drag la DG, mai schimbăm și noi o vorbă, o dudă, o maslină... :)

• Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna dimineata! Multumesc tuturor pentru urari. Weekend placut!:)

• Like 1
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Multumesc.

Ne am cunoscut???

Da, si desi a fost o intalnire memorabila pt. mine, n-am reusit sa fac recenzie pana acum.
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Rușinicăăăăă ...

• Minus 1
  • Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu
Postat

Michelle........ este extraordinara. Am avut placerea sa petrec o ora in compania ei si chiar este o placere. Este o femeie trecuta de prima tinerete dar care stie sa te faca sa te simti minunat inca de la intrare. 1 ora in compania ei zboara mai repede decat te-ai astepta. A raspuns foarte promt cand am sunato pentru programare si mi-a spus sa o sun cu 30 de minute inainte. Fiind ca nu am putut ajunge la ora stabilita i-am dat sms si ne-am inteles ca sa ajung mult mai tarziu adica undeva in jurul orei 23. M-a primit in apartament, a urmat un schimb de vorba si am trecut la treaba. Face femeia asta un oral si un annilingus de iti vine sa mori. E fosrte vesela, foarte iubareata, si stie sa se poarte excelent cu clientul. Are o pasarica excelenta pe care am linso pana a zpus ca nu mai poate sa ma  opresc caci e mai bine. Eu am preferat sa o pompez mai mult anal. Ca si note i-as acorda 11 la toate capitolele. Chiar nu ai ce sa ii reprosezi lui Michelle eventual doar varsta pentru unii. Eu zic ca merita incercata macar odata in viata femeia asta........Sper sa ne mai vedem pe la cluj Michelle

• Like 8
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare confrați futaciosi,  ajutatima si pe mine sa o gasesc pe Michelle.  De câteva zile tot incerc sa dau de ea dar are tel închis.  Numărul de mai sus este bun?  

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna Michelle, am o rugaminte la tn si anume sa ne anunti si pe noi cei din pitesti cand o sa mai treci pe la noi, multumesc frumos!

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna! Nu.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

buna, la Cluj cand o sa mai aterizezi????

Buna dragul meu. De aterizat,nu cred ca o sa pot, nu stiu ce naiba probleme are avionul meu la motor! :laugh2  Daca o sa mai vin anunt din timp pe sectiunea de Cluj! O seara frumoasa!!!

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Buna,

Maine este posibil sa te vizitez in Buc? doresc de ceva vreme sa fac asta si maine am drum in capitala :)

mcy mult

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna. Sigur, ma suni incepand cu ora 10 si stabilim ceva. Pup

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Deci fata e genială ! Ce recenzii, ce comentarii, ce intrebari ! Mergeti si va lămurește personal ! 10+

• Like 1
Vizitator lluca952
Postat

Iata-ma ajuns si la Michelle.

Ce sa zic , incerc sa dau de ea de foarte mult timp , dar din pacate niciodata nu ne-am potrivit la orar.

Intr-o zi mai norocoasa , sun si reusesc o programare , in urma unui coleg care nu a mai ajuns.

Locatia este pe Mihai Bravu , am reusit fiind o zi norocoasa sa gasesc si parcare chiar in fata scarii.

Urc , fac cunostinta cu Michelle , sunt intrebat daca vreau sa raman , optez pentru o ora.

Stam putin de vorba , primesc un prosop si fug la dus , dupa mine s-a dus si ea.

Incepm cu un oral , doamne ce oral - cel mai bun - varsta avea sa isi arate experienta - deep fara a simtii vreun dinte, foarte umed , limbi in cur la greu , pffff - demential.

Dupa 10 minute , iau o jucarie si incep sa ma joc cu fundul ei , si uite asa am trecut la anal , intra usor , nu se vaita - foarte primitoare.

Am incercat si putin normal unde dupa maxim un minut am primit si un squirt ... destul de interesant insa nu sunt adept - si uite asa se termina primul numar.

Al doilea numar a decurs in acelasi nota , insa cu mult mai multe pozitii , unele care chiar nu credeam ca le mai poate face , avand in vedere ca imi poate fi mama.

Locatie - 8 apartament modest , insa la baie ai cel putin 10 tipuri de gel de dus , apa de gura , deodorant - tot ce ai nevoie.

Oral - 10 cu coronita.

Normal - 9.

Aspect - avand in vederea varsta , se tine foarte bine , deci nu o sa punctez.

GFE - 10 varsta si-a aratat experienta - cred ca se poate mula pe absolut orice fel de caracter , te citeste imediat si stie cum sa te ia.

Cel putin o data la cateva luni mi se face dor de o matura , si daca aceea matura mai are si serviciile pe care le are Michelle , nu ai cum sa nu revii.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Iata-ma ajuns si la Michelle.

Ce sa zic , incerc sa dau de ea de foarte mult timp , dar din pacate niciodata nu ne-am potrivit la orar.

Intr-o zi mai norocoasa , sun si reusesc o programare , in urma unui coleg care nu a mai ajuns.

Locatia este pe Mihai Bravu , am reusit fiind o zi norocoasa sa gasesc si parcare chiar in fata scarii.

Urc , fac cunostinta cu Michelle , sunt intrebat daca vreau sa raman , optez pentru o ora.

Stam putin de vorba , primesc un prosop si fug la dus , dupa mine s-a dus si ea.

Incepm cu un oral , doamne ce oral - cel mai bun - varsta avea sa isi arate experienta - deep fara a simtii vreun dinte, foarte umed , limbi in cur la greu , pffff - demential.

Dupa 10 minute , iau o jucarie si incep sa ma joc cu fundul ei , si uite asa am trecut la anal , intra usor , nu se vaita - foarte primitoare.

Am incercat si putin normal unde dupa maxim un minut am primit si un squirt ... destul de interesant insa nu sunt adept - si uite asa se termina primul numar.

Al doilea numar a decurs in acelasi nota , insa cu mult mai multe pozitii , unele care chiar nu credeam ca le mai poate face , avand in vedere ca imi poate fi mama.

Locatie - 8 apartament modest , insa la baie ai cel putin 10 tipuri de gel de dus , apa de gura , deodorant - tot ce ai nevoie.

Oral - 10 cu coronita.

Normal - 9.

Aspect - avand in vederea varsta , se tine foarte bine , deci nu o sa punctez.

GFE - 10 varsta si-a aratat experienta - cred ca se poate mula pe absolut orice fel de caracter , te citeste imediat si stie cum sa te ia.

Cel putin o data la cateva luni mi se face dor de o matura , si daca aceea matura mai are si serviciile pe care le are Michelle , nu ai cum sa nu revii.

Multumesc! :kiss3

Vizitator elvisxxx80
Postat

Buna Michelle, pe la Pitesti nu vii? suntem multi doritori sa te vizitam!! Multumesc, o zi frumoasa!

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna dimineata. Saptamana aceasta sunt in Constanta. Ne revedem incepand cu 29 Iunie. Pupici

• Like 2

• Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

In buc cand revii??

Vorba lui Adi Despot:

"Tocmai ti-am spus".

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...