Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

revizie :))

am intalnito si eu pe dna pentru prima data pe 1 iulie, 

punctual si totul la timp, locatie usoara, curata,

doamna e de vis, la cat imi plac mie maturele, 

note 

Oral 10 cu deep , si-a facut si un filmulet fara fata sa se vada clar pana la ce marimi face deep.

normal 10

anal 10

Atmosfera e grozava,

trebuie repetat :))

Ce înțegegem noi de aici? Păi înțelegem că:

- nu prea iți place să scrii și poate pentru că nu prea ți-a plăcut nici școala

- locația e ușoară, :slap2  probabil în impoderabilitate

- ai pula mare - să-ți trăiască!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0734758401
  • Oras:DRISTOR_BABA NOVAC
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna! Incepand de astazi pana pe 27 inclusiv nu sunt disponibila. revin pe 28.07.2015 :kiss3

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sărut mana Stimata doamna!cu ceva poze noi ne încânti si pe noi?va pup

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Multumesc dragul meu, sper sa ne revedem!

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Din aceasta luna m am mutat. Stau pe Baba Novac. Restul detaliilor le primiti telefonic.

O zi racoroasa va doresc!

• Like 1
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Din aceasta luna m am mutat. Stau pe Baba Novac. Restul detaliilor le primiti telefonic.

O zi racoroasa va doresc!

Ahh, stiam si eu o adresa in Bucuresti... o gasesc eu si pe asta.

• Oras:WW2
  • Oras:WW2
Postat

Dupa ce am zis si am tot zis ca ajung la Michelle, iata ca intr-o sa zi calduroasa a acestei saptamani, dupa programul regulmentar de munca pe plantatia multinationalei, am luat un taxi (care m-a disperat pana a nimerit adresa) si am ajuns intr-un final la noua locatie a Mihaelei.

Care noua locatie este ok over all (foarte funny capul de dus cu leduri colorate).  :-)

Ocupanta locatiei (aka Michelle), dupa cum cei ce au vizitat-o o stiu - este o matura care in primul rand emana o experienta pe care o simti inca de cand urci scarile blocului, este vesela, prietenoasa, foarte orientata catre cel care ii trece pragul, empatica si pare ca stie ce-ti doresti si ce-ti trece prin cap sa faci, inainte sa schitezi primul gest sau sa deschizi gura.

Iar aceste caracteristici fac sa nu prea conteze faptul ca Michelle este totusi corect incadrata la categoria "mature"...celebra vorba cu gaina care face ciorba buna fiind aici corect reprezentata.

Ciorba asta buna de care vorbesc s-a desfasurat pe perioada unei ore si in afara de anal a avut cam de toate: oral neprotejat cu deeeeeeeep, normal in diverse pozitii, squirturi, titsjob, iar oral cu deeeeeeeep si CIM cu swallow la final.

Probabil ca trebuie sa ai niste pretentii sau niste asteptari exagerate ori sa fii vreun ciudat in ale sexului ca sa nu pleci satisfacut de la Michelle.  ;-)

• Like 8
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Mul

Dupa ce am zis si am tot zis ca ajung la Michelle, iata ca intr-o sa zi calduroasa a acestei saptamani, dupa programul regulmentar de munca pe plantatia multinationalei, am luat un taxi (care m-a disperat pana a nimerit adresa) si am ajuns intr-un final la noua locatie a Mihaelei.

Care noua locatie este ok over all (foarte funny capul de dus cu leduri colorate).  :-)Multumesc mult, dragul meu! Pup

Ocupanta locatiei (aka Michelle), dupa cum cei ce au vizitat-o o stiu - este o matura care in primul rand emana o experienta pe care o simti inca de cand urci scarile blocului, este vesela, prietenoasa, foarte orientata catre cel care ii trece pragul, empatica si pare ca stie ce-ti doresti si ce-ti trece prin cap sa faci, inainte sa schitezi primul gest sau sa deschizi gura.

Iar aceste caracteristici fac sa nu prea conteze faptul ca Michelle este totusi corect incadrata la categoria "mature"...celebra vorba cu gaina care face ciorba buna fiind aici corect reprezentata.

Ciorba asta buna de care vorbesc s-a desfasurat pe perioada unei ore si in afara de anal a avut cam de toate: oral neprotejat cu deeeeeeeep, normal in diverse pozitii, squirturi, titsjob, iar oral cu deeeeeeeep si CIM cu swallow la final.

Probabil ca trebuie sa ai niste pretentii sau niste asteptari exagerate ori sa fii vreun ciudat in ale sexului ca sa nu pleci satisfacut de la Michelle.  ;-)

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Multumesc mult, dragul meu! Pup

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Sarut mana,o vizita pe litoral cand mai faceti??

E mare cerere pentru serviciile dvs,ne-am saturat de pustoaice puse doar pe facut bani.

Cu respect.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Buna! Deocamdata nu o sa mai plec din Bucuresti

Pup

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Hy Michelle,

I come back in bucarest on the 7 september, are you available at 9h15 like before ? I see you have changed your adress. Can you tell me in what street you stay now ? Kiss you ans very impatient too see you again... 

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hy Michelle,

I come back in bucarest on the 7 september, are you available at 9h15 like before ? I see you have changed your adress. Can you tell me in what street you stay now ? Kiss you ans very impatient too see you again... 

Hy! Yes, I am in Bucharest . Please, give me a call at 8:45 and I will give you the exact address . Kiss you!

• Like 1
Postat

Hy! Yes, I am in Bucharest . Please, give me a call at 8:45 and I will give you the exact address . Kiss you!

Hy, Happy to see you again. Can you tell me, if you are in the same district or if i need to come in another district. Kiss you.

• Indisponibila
  • Indisponibila
Postat

Hy, Happy to see you again. Can you tell me, if you are in the same district or if i need to come in another district. Kiss you.

Hi! Is the same district! Kiss you!
Postat

Vin si io cu o recenzie pentru doamna michele. Am fost de cateva ori la ea cand statea la agip dristor. De cand am intrat ma intampinat cu zambetul pe buze e o fire foarte vesela. Actiunea a inceput cu un oral de zile mari un facefuck adevarat cu anilingus la greu. La normal si anal iar se misca excelent. Ca ai note locatia 9. Oral 10 pentru mine.normal si anal la fel 10 cu felicitari. Scuze daca am omis ceva este prima mea recenzie si scriu si de pe telefon. Multumesc !!

• Like 4
Postat

Hello! Am fost de nenumarate ori la aceasta frumoasa doamna! Dpmdv este perfecta! Sexul este la superlativ, te face sa te simti perfect! Imi pare sincer rau ca este f greu de gasit, mai ales ca acum suntem vecini:) Pentru mine, notele sunt toate 10!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...