Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:...
Daca-ti zic ceva de Ika te superi!Stai in pl mea si vezi de treaba ta nu mai te baga in seama cu mine.Vb de activitate?Pai atat de natang esti incat crezi ca sutele de useri de pe forum care nu scriu recenzii,nu fut?Ne place viata,bascalia,esti din alta generatie,nu intelegi unele lucruri sau iei treaba prea in serios!Sincer,ti-am raspuns pt ca m-ai citat,dar atat.Spor la table sau sah in Cismigiu,cu pensionarii!

"Bașcaliosule"care ești, mă doare fix în poola și de tine și de Ika, așa că stai tu-n poola mea cu guritza larg deschisă că vin acu'cu Picon din Cișmigiu să-ți arătăm cât de impotenți sintem!

Siktir labagiule frustrat!

Nasol!Cand te lasa femeia,ori o ai mica,ori esti prost.Si daca-mi iese un bilet la pariuri,in weekend,iti fac o statuie mai mica si o expun la Antipa,drept multumire pt contributia ta pe forum.

P.S. incearca sa ma ignori

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

In primul rand, imi cer scuze pentru poluarea topicului d-nei Michelle!

In al doilea rand, vreau sa precizez ca nu agreez deloc controversele gen ”vechea generatie vs. noua generatie” si nici pe cei care fac reflectii de tipul ”Pe vremea mea...”. In fond, fiecare generatie a avut valorile, teribilistii si ciurucurile ei; dar multi dintre cei tineri au revenit si au reusit sa duca mai departe progresul societatii umane.

Si totusi, nu ma pot impiedica sa nu observ ca de mai mult timp a aparut o categorie de varsta (in jurul a 30 de ani) pentru care principalul mod de viata consta in ironia grosiera, dispretul si sexul virtual...Fantomatica generatie!..

Treziti-va la viata, stafiilor!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Cainele moare de drum lung si prostu' de cit o am io de mica... :laugh2

Auzi, cind s-o lasa de meserie vreuna de pe-aici pentru poola ta mare si inteligenta care sta sa plezneasca din tine, sa ne spui si noua!

Pina atunci, daca-ti iese "beletu" , lasa statuia si tine bine de bani ca pun pariu ca n-ai nici cit sa treci strada, saracule! :sweeping  

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ai dreaq sunteți :)

Daaa, sint ai dreaq rau de tot...Si le stiu pe toate...

In alta ordine de idei, "pic-poaco", te trezisi, fah??!

Vezi ca intilnirile nu se mai tin joia...

Hai, nu mai explodeaza "atomica" aia cu care ne amenintai?

Fasaita dreaq ce esti... 

Link spre comentariu

Ba da. Ma gandesc daca sa va pun pozele aici. =))

Auoleuuuu... De maine nu mai ies din casa...

Ia pune fah pozele, da' nu aici, ca-i strici topicu' fetei...

Unde vrei tu pune-le...

Da' de-alea cind faci tu bot mai ai, sau vrei sa cautam noi si sa le "punem"?

Fasaito, poti sa latri cit vrei de-acum incolo, ca pe topicu' asta n-o sa-ti mai raspund, nu de alta, da' v-ati batut joc si de Michelle si nu se merita...

La revedere fah, si asteptam cu sufletu' la gura pozele alea :slap2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Salutare...în zona bucur obor avem ceva verificat și care merita?

Mulțumesc și Sărbători Fericite tuturor..

N-ai intrebat bine aici.Daca esti interesat de ceva,vezi ca e tot aici la Top,topicul "Roberta".Acolo scrii si intrebi ce vrei.
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...