mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ps:O să te doară fălcile... Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Daca-ti zic ceva de Ika te superi!Stai in pl mea si vezi de treaba ta nu mai te baga in seama cu mine.Vb de activitate?Pai atat de natang esti incat crezi ca sutele de useri de pe forum care nu scriu recenzii,nu fut?Ne place viata,bascalia,esti din alta generatie,nu intelegi unele lucruri sau iei treaba prea in serios!Sincer,ti-am raspuns pt ca m-ai citat,dar atat.Spor la table sau sah in Cismigiu,cu pensionarii! "Bașcaliosule"care ești, mă doare fix în poola și de tine și de Ika, așa că stai tu-n poola mea cu guritza larg deschisă că vin acu'cu Picon din Cișmigiu să-ți arătăm cât de impotenți sintem! Siktir labagiule frustrat!Nasol!Cand te lasa femeia,ori o ai mica,ori esti prost.Si daca-mi iese un bilet la pariuri,in weekend,iti fac o statuie mai mica si o expun la Antipa,drept multumire pt contributia ta pe forum.P.S. incearca sa ma ignori Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Aprilie 22, 2016 In primul rand, imi cer scuze pentru poluarea topicului d-nei Michelle!In al doilea rand, vreau sa precizez ca nu agreez deloc controversele gen ”vechea generatie vs. noua generatie” si nici pe cei care fac reflectii de tipul ”Pe vremea mea...”. In fond, fiecare generatie a avut valorile, teribilistii si ciurucurile ei; dar multi dintre cei tineri au revenit si au reusit sa duca mai departe progresul societatii umane.Si totusi, nu ma pot impiedica sa nu observ ca de mai mult timp a aparut o categorie de varsta (in jurul a 30 de ani) pentru care principalul mod de viata consta in ironia grosiera, dispretul si sexul virtual...Fantomatica generatie!..Treziti-va la viata, stafiilor! 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Cainele moare de drum lung si prostu' de cit o am io de mica... Auzi, cind s-o lasa de meserie vreuna de pe-aici pentru poola ta mare si inteligenta care sta sa plezneasca din tine, sa ne spui si noua!Pina atunci, daca-ti iese "beletu" , lasa statuia si tine bine de bani ca pun pariu ca n-ai nici cit sa treci strada, saracule! 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Lăsaț fantomele să face ce vrea! 6 3 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ce urat vorbiti... Atata cearta pentru ...? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 ceavetz ma ? Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 22, 2016 mi-e dor de Ika Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Si lui mercedes benz. ) Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ai dreaq sunteți Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ai dreaq sunteți Daaa, sint ai dreaq rau de tot...Si le stiu pe toate...In alta ordine de idei, "pic-poaco", te trezisi, fah??!Vezi ca intilnirile nu se mai tin joia...Hai, nu mai explodeaza "atomica" aia cu care ne amenintai?Fasaita dreaq ce esti... Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ba da. Ma gandesc daca sa va pun pozele aici. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ba da. Ma gandesc daca sa va pun pozele aici. Ai și cu mine? Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ai și cu mine? Tu esti baiat simpatic ...nu m-am interesat de tine, pt ca nu esti ca Praduitorii ăştialalți. 1 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Dar hai sa nu mai poluam topicul michEllei, nu-i asa ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Dar hai sa nu mai poluam topicul michEllei, nu-i asa ? Sa ne mutăm la Roberta zic 1 1 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Pai ce e acolo? Ca nu stiu. Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ba da. Ma gandesc daca sa va pun pozele aici. Auoleuuuu... De maine nu mai ies din casa...Ia pune fah pozele, da' nu aici, ca-i strici topicu' fetei...Unde vrei tu pune-le...Da' de-alea cind faci tu bot mai ai, sau vrei sa cautam noi si sa le "punem"?Fasaito, poti sa latri cit vrei de-acum incolo, ca pe topicu' asta n-o sa-ti mai raspund, nu de alta, da' v-ati batut joc si de Michelle si nu se merita...La revedere fah, si asteptam cu sufletu' la gura pozele alea 1 5 Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ok, deschide topic la DG ca mie nu imi merge si vorbim acolo Link spre comentariu
piticu2015 Reputație: 287 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Pai ce e acolo? Ca nu stiu.http://nimfomane.com/forum/topic/30115-roberta-discretie-si-profesionalism-0725090785-telefonsms-sau-whatsapp/page-43 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Ok, deschide topic la DG ca mie nu imi merge si vorbim acolo Ce nu-ti merge fah???Mintea nu-ti merge, iti spun io...Hai da-te-n poola noastra a "praduitorilor" cu pozele tale...End of story! 2 5 Link spre comentariu
joniiiii Reputație: 1 Postat Aprilie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:alexandria Telefon: [email protected] Oras:alexandria Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Salutare...în zona bucur obor avem ceva verificat și care merita?Mulțumesc și Sărbători Fericite tuturor.. Link spre comentariu
joniiiii Reputație: 1 Postat Aprilie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:alexandria Telefon: [email protected] Oras:alexandria Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Am uitat sa precizez cu scuzele de rigoare ca sunt nou pe acest forum..Mulțumesc Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Aprilie 24, 2016 Salutare...în zona bucur obor avem ceva verificat și care merita?Mulțumesc și Sărbători Fericite tuturor..N-ai intrebat bine aici.Daca esti interesat de ceva,vezi ca e tot aici la Top,topicul "Roberta".Acolo scrii si intrebi ce vrei. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum