alisse Reputație: 9 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 15, 2015 Rimming inseamna stimularea anusului pe cale orala. Mai pe romaneste, o persoana o linge pe cealalta in fund. Poti sa primesti sau poti dai limbute. Depinde de fiecare om din ce isi extrage placerea. Igiena, insa, trebuie sa fie absolut perfecta. Cred ca e de la sine inteles lucrul asta...lÎți mulțumesc pt lămurire.
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 15, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 15, 2015 . ?????Se poate atata timp cât igiena corespunde
Vizitator andrei cel bunnnn Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2015 Postat Iulie 15, 2015 Buna iti place annilingus?Ma lasi sa-ti fac?
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 17, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 17, 2015 Da îmi place și te aștept să ne răsfățam impreuna
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 17, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 17, 2015 Bună dimineata va aștept sa va răsfăț cu un oral umed si neprotejat cu finalizare orală sau corporală ,normal protejat în diferite pozitii,69 ,cunilingus ,săruturi și mângâierii.Program 08.30-19.00. 0767025586. Locație : BD Decebal nr 13 langa cafeneaua bistro pink caffe. Alice
alexandrus Reputație: 31 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2015 buna Alice
bogdanx23 Reputație: 71 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Local Oras:Local Postat Iulie 17, 2015 Varsta/inaltime?
teres Reputație: -444 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2015 Am sunat azi la Alice. N-am vorbit cu ea, ci cu colega ei - asa dupa cum s-a exprimat - pentru ca Alice ar fi fost ocupata pentru urmatoarele treizeci de minute. Ii spun tipei ca treizeci de minute imi trebuie mie sa ajung la Pink Cafe si o rog sa ma treaca la catastif. Ajung in zona. Revin cu telefon pentru ultimele detalii. Raspunde o tipa care nu stie sa explice unde trebuie sa ajung. Telefonul e dat din mana in mana pana la a treia fata care ma lamureste si imi da indicatiile si punctele de reper necesare. Ajung sus, imi deschide o tipa care ma invita intr-una dintre camere si imi spune ca imediat vine si o colega. Apartament micut si inghesuit. Sunau telefoanele mai ceva ca la gara si cel putin doua, daca nu chiar trei fete, raspundeau la ele, mai ceva ca la un call center. Astept cateva minute si revine tipa cu inca o colega: "Noi doua suntem." "Pai eu am sunat pentru Alice." Se uita una la alta si pleaca. Dupa alte doua minute, revine tipa care mi-a deschis ca sa-mi comunice ca Alice tocmai s-a ocupat si daca vreau pot sa astept... Nu trece mult si apare Alice, infasurata intr-un posop. Facem cunostinta. Abia ce deschide gura sa-si ceara scuze si ca are o programare, ca iese matroana din camera alaturata si o striga sa iasa la inaintare, ca are client. Si cand spun matroana, ma refer la genul de matroana din perioada interbelica. Nu ca as fi prins vremurile alea, da' am mai citit pe Gugle. Cred ca le hinghereste matroana pe fetele alea de le merg fulgii, din cate am putut sa-mi dau seama. Alice, desi e o tipa comuna, facea nota contrastanta printre fetele din cuibul ala. Si ca aspect, dar mai ales prin atitudine. Chiar daca am schimbat doar trei vorbe cu ea. Frasuiala maxima in locatie si multa galagie. Mi-am dat seama ca nu am ce sa caut acolo, m-am ridicat si am iesit din camera. La intrare, tocmai ce era intampinat un tip. I-am spus fetei care m-a intampinat si pe mine cu cateva minute inainte sa nu inchida usa. M-a intrebat daca nu vreau sa mai astept. I-am facut semn ca nu - sa astept ce?! - si mi-am vazut de drum. 5 5
cassy Reputație: 16362 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 17, 2015 Deci nu ea e ceea care scrie aici , la ritmul acela de ocupare ar fi imposibil
teres Reputație: -444 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 17, 2015 Probabil, nu stiu ce sa zic. Insa atitudinea pe care a avut-o la fata locului, se cam potriveste cu modul in care posteaza aici. De aia am si spus mai sus ca face nota discordanta cu restul fetelor din cuib. In fine. Mergem inainte.
gelusi Reputație: 141 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 Confirm si eu ce a spus colegul, numai ca eu am ramas in cuib! Am ales o domnisoara pe nume Gina, de etnie cred, vopsita suvite blonde, insa per total nu mi-a parut rau si chiar o sa mai revin la ea. Decartat 60 lei o finalizare, dus eu, dus ea, pe urma am purces la atac. Oral 8 cu scuipaturi pe cocar limbi pe oua tot tacamul numai ca nu sm masat-o mult ca terminam asa! Normal , schimbat mai multe pozitii finalizat in balon! Am uitat sa precizez ca oral am facut neprotejat!Note: 8 pe linie si de revenit , eu cel putin!
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 21, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 21, 2015 Buna dimineata sunt la locatie pe bd decebal nr 13 langa cafeneaua bistro pink caffe.Serviciile oferite sunt de oral neprotejat cu finalizare orala sau corporala,normal protejat in diferite pozitii ,69 ,cunilingus ,saruturi si mangaierii , 0767025586. Alice. Program 08.30-19.00
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 21, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 21, 2015 Buna vreau sa vin cu o lamurire.Daca pentru unii inseamna cuib deoarece lucreaza mai multe fete in locul respectiv asa sa fie.La locatie suntem 6 sau 7 fete (printre care si o doamna matura),se lucreaza non-stop dar in ture.In ziua de vineri 17.07 eram eu (alice) doua fete ( o blonda -gina,o roscata-izabela) si domna matura (mihaela),care au venit la locatie pe la orele 14 .Am avut o programare la ora 14.10 a unui amic ( pentru ca nu-i pot spune client avand in vedere ca ne cunoastem de mai bine de 3 luni si vine la mine ori de cate ori are ocazia),numai ca a intarziat . A sunat un domn spunandu-mi daca poate ajunge pe la orele 15.30 , insa l-am rugat sa vina pe la 16.00 pentru a fii sigura ca il pot servii.A venit si amicul meu si am ramas cu el o ora insa el a mai prelungit cu inca 20 de minutele mai mult. Interfonul a sunat si cineva venise insa trebuia sa mai stau cele 20 de minutele,in fine imi termin treaba si intre timp suna iar interfonul.Ies din camera si o aud pe gina din dormitor spunand unui domn care era intr-unul dintre dormitoare (fac referire ca apartamentul are 3 camere ,2 dormitoare,o sufragerie mare ,o bucatarie si un hol, acum nu stiu cat de ingust poate sa fie ), ca "alice este momentan ocupata". Am iesit cei drept in prosop infasurata m-am indreptat catre bucatarie unde se afla un domnul cu programarea de la ora 16 si cele doua colegute,mi-am aprins o tigara si am iesit din bucatarie indreptandu-ma spre dormitor unde era cel de al doile domn care vroia sa faca cunostinta cu mine.M-am dus spre el am facut cunostinta si l-am rugat sa ma ierte insa eu am fost ocupata si tocmai am terminat insa mai este cineva in bucatarie care ma asteapta spunandu-i ca daca doreste mai poate astepta sau sa intre cu una din colegele mele .Colega mea matura nestiind ce a intentii am avut eu a inceput sa urle ca ma asteapta cineva in bucatarie si totusi eu ma prezint altcuiva (doamna nu este "matroana" are anunt pe publi24 cu doamna matura are poze in baie cu prosop pe ea ),revin in bucatarie dupa ce domnul imi comfirma ca nu vrea cu altcineva si ca el se retrage vin pentru a-mi cere scuze si domnului care astepta de 30 de minute in bucatarie cu o casca de motor in mana si il rog sa mai astepte 5 min pana pleaca amicul insa din prea mult zel pe care colega mea matura l-a avut au plecat ambii domni.Pe aceasta cale tin sa le cer mii de scuze si pentru simplu fapt ca m-au astept si ca nu au putut petrece un mic timp cu mine tsi pentru ca a durat atat de mult timp .Inca odata imi cer scuze pentru situatia care a fost . Alice
gicacontra2012 Reputație: 4439 Postat Iulie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2015 Buna Alisse, sau mai bine zis salut domnul peste al lui Alisse. Draguta explicatia, tentativa de justificare a tepelor, dar tot nu ne-ai convins, cel putin nu pe mine.Din toata tarasenia reiese cat se poate de clar, cutuma cuibului : primul venit primul servit, sa mearga banda ca fraieri sunt o gramada. Bune si scuzele, dar din pacate, cei care si-au luat teapa nu prea au ce face cu ele. PS : cand ”lucreaza” 6-7 fete in doua schimburi, non-stop, nu este doar un cuib, e chiar ditamai cuibul. 2
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 22, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 22, 2015 Fiecare e liber la opinia lui insa nu cred k ai venit la mine vreodata sa vezi dak sunt teapa sau nu (asta ma inerveaza pe mine cel mai mult cei care discuta pe langa necunoscatori de situatie si totusi dau cu parerea ,a ramas la fel cam peste tot dak poti mai bine fa un rau decat sa incerci sa faci un bine ).Totusi tin sa-ti multumesc pentru postare (daca citeai mai bn intelegeai k sunt ok k persoana si difer foarte mult de restul ,eu ofer respect pt a fi respectata).Iti doresc o zi cat mai racoroasa
teres Reputație: -444 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Sper doar ca din moment ce tu singura ai realizat ca lucrul pe banda, fara sa iti iei marja de timp intre programari, poate conduce la situatii in care clientii ajung la locatie, doar pentru a constata ca trebuie sa (mai) astepte sau trebuie sa renunte de tot la intalnire, vei face niste schimbari in acest. Oricum, eu personal, iti accept scuzele, Alice. Pentru ca am vazut si la fata locului si am specificat si in postul precedent, ca esti mai mult decat OK din punct de vedere al atitudinii.
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 22, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 22, 2015 Iti multumesc insa as avea rugamintea de a-mi da sansa pentru revansa,cu sau fara recenzie (nu ca nu ar conta insa gusturile sunt multe si nu pentru fiecare). Alice
teres Reputație: -444 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Incearca mai intai sa stabilesti niste reguli clare cu colegele tale, privind modul in care se fac programarile - daca tot raspundeti fiecare si pe numerele de telefon ale celorlalte fete din locatie. Ca sa aiba omul care vine la voi certitudinea ca nu trebuie sa astepte dupa un alt client sau sa renunte de tot, din cauza altuia care i-a luat-o inainte. Pentru ca asta tine de voi si doar de voi, nu de altcineva. Si apoi iti dau toate sansele din lume pentru o revansa.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 22, 2015 Am sunat azi la Alice. N-am vorbit cu ea, ci cu colega ei - asa dupa cum s-a exprimat - pentru ca Alice ar fi fost ocupata pentru urmatoarele treizeci de minute. Ii spun tipei ca treizeci de minute imi trebuie mie sa ajung la Pink Cafe si o rog sa ma treaca la catastif. Ajung in zona. Revin cu telefon pentru ultimele detalii. Raspunde o tipa care nu stie sa explice unde trebuie sa ajung. Telefonul e dat din mana in mana pana la a treia fata care ma lamureste si imi da indicatiile si punctele de reper necesare. Ajung sus, imi deschide o tipa care ma invita intr-una dintre camere si imi spune ca imediat vine si o colega. Apartament micut si inghesuit. Sunau telefoanele mai ceva ca la gara si cel putin doua, daca nu chiar trei fete, raspundeau la ele, mai ceva ca la un call center. Astept cateva minute si revine tipa cu inca o colega: "Noi doua suntem." "Pai eu am sunat pentru Alice." Se uita una la alta si pleaca. Dupa alte doua minute, revine tipa care mi-a deschis ca sa-mi comunice ca Alice tocmai s-a ocupat si daca vreau pot sa astept... Nu trece mult si apare Alice, infasurata intr-un posop. Facem cunostinta. Abia ce deschide gura sa-si ceara scuze si ca are o programare, ca iese matroana din camera alaturata si o striga sa iasa la inaintare, ca are client. Si cand spun matroana, ma refer la genul de matroana din perioada interbelica. Nu ca as fi prins vremurile alea, da' am mai citit pe Gugle. Cred ca le hinghereste matroana pe fetele alea de le merg fulgii, din cate am putut sa-mi dau seama. Alice, desi e o tipa comuna, facea nota contrastanta printre fetele din cuibul ala. Si ca aspect, dar mai ales prin atitudine. Chiar daca am schimbat doar trei vorbe cu ea. Frasuiala maxima in locatie si multa galagie. Mi-am dat seama ca nu am ce sa caut acolo, m-am ridicat si am iesit din camera. La intrare, tocmai ce era intampinat un tip. I-am spus fetei care m-a intampinat si pe mine cu cateva minute inainte sa nu inchida usa. M-a intrebat daca nu vreau sa mai astept. I-am facut semn ca nu - sa astept ce?! - si mi-am vazut de drum. Agitația ca la mall când are reduceri duce la moartea pasiunii/pulii. Mulțumim de atenționare. .
oldboifuck Reputație: 8 Postat Iulie 22, 2015 Postat Iulie 22, 2015 Fiecare e liber la opinia lui insa nu cred k ai venit la mine vreodata sa vezi dak sunt teapa sau nu (asta ma inerveaza pe mine cel mai mult cei care discuta pe langa necuno******ri de situatie si totusi dau cu parerea ,a ramas la fel cam peste tot dak poti mai bine fa un rau decat sa incerci sa faci un bine ).Totusi tin sa-ti multumesc pentru postare (daca citeai mai bn intelegeai k sunt ok k persoana si difer foarte mult de restul ,eu ofer respect pt a fi respectata).Iti doresc o zi cat mai racoroasaadevarul e ca si pe noi ne inerveaza
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 23, 2015 Incearca mai intai sa stabilesti niste reguli clare cu colegele tale, privind modul in care se fac programarile - daca tot raspundeti fiecare si pe numerele de telefon ale celorlalte fete din locatie. Ca sa aiba omul care vine la voi certitudinea ca nu trebuie sa astepte dupa un alt client sau sa renunte de tot, din cauza altuia care i-a luat-o inainte. Pentru ca asta tine de voi si doar de voi, nu de altcineva. Si apoi iti dau toate sansele din lume pentru o revansa.S-a rezolvat situatia iar in privinta programarilor tot nu pot avea controlul totdeauna pentru ca multi nu au cuvant sau ma suna cand sunt langa cafenea si atunci......
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 23, 2015 Buna sunt o fata dulce,pusa pe nebuni si dornica de un sex nebun. Vino la mine sa simti si tu placerea la o adevarata intensitate cu un oral umed si neprotejat cu finalizare orala sau corporala,normal protejat in diferite pozitii ,69 ,cunilingus ,saruturi si mangaieri....60 lei finarizareProgram 08.30-19.00 de L-D. Zona bd. Decebal nr 13 langa bistro pink caffe. 0767025586. Alice
jymbo Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 buna alice, aseara in jurul orei 00.30 te-am sunat ai raspuns, am apucat sa zic buna si mi-ai inchis!!!DC?
alisse Reputație: 9 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bucuresti sect 3 decebal Oras:bucuresti sect 3 decebal Autor Postat Iulie 23, 2015 Buna ,tin sa precizez k in fiecare postare eu informez persoanele doritoare sa ma cunoasca programul meu de lucru care este 08.30-19.00 in fiecare zi ,iar dupa ora 19.00 am alte colegute .Nu am de unde sa stiu ce anume s-a intamplat Imi cer scuze pt situatie dar e posibil mai mult ca telf sa fii ramas fara baterie
jymbo Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Am inteles , nu trebuie sa iti ceri scz, vroiam sa stiu ce sa intamplat atata totPS: o sa revin in wekend, mercii pt raspuns
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum