Sari la conținut

dezvirginarea dupa nastere

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Iar ma bagi pe mine in discutie,total de-ampulea?Ce treaba am eu cu ce-a zis Lana,ce treaba am cu ce vrei sa faci tu cu Lana? :)...schimba-ti stilul de abordare! :)

# numaifinervos! :)

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

fratilor, nu radeti ca nu-i de ras!!!

pt fetele care au nascut -cum plm scapi de teama de te fute?

si cum faci sa nu te doara?

am aproape 3 luni de la nastere (si vreo 8 de la ultimul contact sexual) si mi-e frica sa ma fut. am incercat o data acum cateva zile si am crezut ca mor de durere (ori era in capul meu, ori nu stiu, ca doar a incercat si am zis stop!), mai ceva ca atunci cand am scapat de virginitate.

pt barbati-cum ati procedat cu femeile voastre?-in cazul celor care au neveste care au nascut natural.

raspundeti serios!ca va injur!

Asta ar fi culmea, sa te fi ajuns vorbele de pe forum si nu mai poti sa te futi :))))

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

am fost asaltata de Pmuri ale domnilor cu pute mici care s-au oferit sa ma ajute...

e nebunie domnilor, e nebunie!

nici nu stiam ca avem asa multe pute mici pe forum

• Like 1
Postat

Randunico, ai grija! Sunt doar niste lupi infometati care vor sa te pacaleasca, ca pe Scufitza Rosie!!! Cine stie ce balauri cu 7 capete ascund in nadragi! :))))

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

am fost asaltata de Pmuri ale domnilor cu pute mici care s-au oferit sa ma ajute...

Fă si tu o selectie. Asa ceva nu s.a mai vazut:)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fă si tu o selectie. Asa ceva nu s.a mai vazut:)

eee

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

@Rândunico dacă erai o fată serioasă îmi dădeai PM să rezolvăm problema asta...:))

Postat

Te incadrezi, aaa???

Nrocosule =))

oxi !!!...:)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am fost rugata de Randunica sa postez acest anunt in numele ei care azi  este timida care este sau a tras pe nas.Nu stiu sigur dar o ajut:
   Pentru sex normal,oral si anal negociem la mine in cuib.Pretul depinde de fraier.
  Buna dragilor sunt Randu cea mai mare labagioaica din Romanica si vreau sa va anunt ca prestez,dar eu nu sunt ca alea ,adica curva.Eu am aparut in presa nationala ca prostituata da nu e asa ,eu sunt o fata care suge pula pe bani, dar nu sunt curva.Ofer laba la prostime si din cand in cand ,doar cand am matreatza,mai sug si pula contra cost.Am un dinte care se misca si sunt nevoita sa mai fac si CIM.Intelegeti si voi acum ca matreatza si dintele ala ma obliga sa o iau in cioc,adica in gura si nu pot fi numita asa urat,adica curva curvelor.Pentru ca se misca dintele maine am oferta la CIM.Vai,dar trebuie sa incetez cu scrisul pentru ca ma mananca putin si in cur si nu mai am chef de oferte.
   Daca vreti sa prindeti un loc la laba si CIM maine sunati din timp:
   PROSTIME MULTA,LOCURI LIMITATE si: la prima ora ofer gratuitatile celor ce au postat ce si unde am vrut eu.
   Ii multumesc lui pisicut ca ma lasa sa-i sug pula.

Citate memorabile din Randu:

Cand eram mica imi mancam paduchii din cap de foame,acum sunt cea mai jmekera.
sau
Laba nu are nici un farmec daca nu dai bani la Randunica.

NU UITATI:PROSTIME MULTA LOCURI LIMITATE.

• Like 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bietul de el....

Deja mi e mila..

Postat

Unde esti javro.Treci la supt pula am zis.Sa-ti fie mila de tine.Zilele trecute si dimineata ai vazut ca-ti merge jucaria si te dadeai barosana.Acum jucam pe regulile tale si pe stilul tau de jigodie ordinara.

Erai jmechera? Ia si suge acum cu tot neamu tau si cu lingaii tai

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Suge o tu.cu tot cu zdreanta ta.hai marș

Postat

Unde esti javra ordinara ,treci la supt pula .Sugi pana spun eu stop .Ai inteles tarfo.Vreau deep si fara dinti .Executarea patachino.
Vezi ca te-ai mai indatorat cu o muie la pisicut.O sa ajungi sa lucrezi numai pe datorie shtoarfo.Baga si suge ZDREANTA SI HAHALERA CE ESTI

Postat

IA SI O PULA MARE DE LA MINE COTZOHARLA ORDINARA SI VAGABOANDA  CENTURISTA CE ESTI

Postat

IA SI O PULA MARE DE LA MINE COTZOHARLA ORDINARA SI VAGABOANDA  CENTURISTA CE ESTI

SCUZE SAU SUGI PULA PANA SPUN EU_________ AUZI?

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Vine pe tocuri :))) adevarul este că probabil are nevoie de tocuri ca să ajungă la botul meu.

intai vorbesti de pace apoi ma intepi looool

de ce nu ajung esti inalta rau/ las ca-s atletica

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...