Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Oprește-te, omule. Nu-mi mai demonstra nimic.Nici ție, de altfel. E limpede că ești ca noaptea. Adică prost.http://gif3.ask.fm/animated_gifs/003/237/840/640/animated/fun.gif 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2015 E limpede că ești ca noaptea. Adică prost.Altii sunt de parere ca noaptea e un sfetnic bun....tu cum ai ajuns la concluzia ca noaptea ar fi proasta??? 2 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2015 Altii sunt de parere ca noaptea e un sfetnic bun....tu cum ai ajuns la concluzia ca noaptea ar fi proasta??? Dă la bunicu o știe p-asta cu noaptea. Îi cer drepturi de autor, ce pula mea sculată... 3 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2015 ????
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 26, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 26, 2015 ????Iubeste cainii bagabonti, foarte frumos din partea lui 1 1
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Iunie 26, 2015 Altii sunt de parere ca noaptea e un sfetnic bun....tu cum ai ajuns la concluzia ca noaptea ar fi proasta???el noaptea pazeste chiscurile din angro nare da unde sa stie 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2015 Oprește-te, omule. Nu-mi mai demonstra nimic.Nici ție, de altfel. E limpede că ești ca noaptea. Adică prost. Hoțul strigă "hoții"! 3 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 26, 2015 Hoțul strigă "hoții"!A apărut cadavrul. Iar ți-ai tras leșul zbârcit pe sub gardul de la IML? Stai drepți, bufonule.
diamond prince Reputație: 1760 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 26, 2015 http://i681.photobucket.com/albums/vv171/setyo_arie/anak-miskin-di-depan-istana.jpg Uite Miskin copiii protesteaza impotriva ta.... )))Fasilitas bermain bagi anak Miskin in traducere libera = Ne bagam pula in fata ta de barman ca o fosila MiskinP.S. BANGUN inseamna tine minte... ))) P.S.2 e pe gratis
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2015 #Maisuginasulamorți? 1 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iunie 26, 2015 Asta da spirit de echipa. Îl faci pe unul prost, toți se ridica în picioare. Moșule, când am zis sa stai drepți, nu la asta ma refeream. Bufon la 80 de ani.Pe moarte....
cine Reputație: -598 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 26, 2015 Ce nu inteleg: trolli chiar au rabdare sa-si citeasca mizeriile reciproc??????!?!? Ca par sa se certe, recunosc, eu citesc in diagonala...
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2015 Posted Today, 18:18Asta da spirit de echipa. Îl faci pe unul prost, toți se ridica în picioare. Moșule, când am zis sa stai drepți, nu la asta ma refeream.Bufon la 80 de ani.Pe moarte.... 0QuoteMultiQuote Bă ești prost? ... întrebare retorică ... Ce 80? 800, prostane, eu sunt Nemuritoru' și muitorul de proști ca tine. 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Asta da spirit de echipa. Îl faci pe unul prost, toți se ridica în picioare. Moșule, când am zis sa stai drepți, nu la asta ma refeream. Bufon la 80 de ani.Pe moarte....Ce noroc ai avut azi......... viata de barosan ......... noroc cu ploile astea , ca altfel aveai de udat tot gazonu si de spalat pavaju' 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2015 Bla, postarea 41.E cu premii ceva pe aici? Ala primul e fericit doar ca a scris primul, cine imi explica marele sens pe care vroia sa-l expuna? Primul... give me five! Nu-i spun ca se supara... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Bla, postarea 41.E cu premii ceva pe aici? Ala primul e fericit doar ca a scris primul, cine imi explica marele sens pe care vroia sa-l expuna? Primul... give me five! Nu-i spun ca se supara... Aici Miskin ia toate premiile, pentru restul nu mai ramane. Lasa sa-i fie da cap ! =))
klm112 Reputație: 5026 Postat Iunie 26, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iunie 26, 2015 Bla, postarea 41.E cu premii ceva pe aici? Ala primul e fericit doar ca a scris primul, cine imi explica marele sens pe care vroia sa-l expuna? Păi dacă iar s-a lăsat cu clipuri cu mezeluri o fi vreo clonă a ştim-noi-cui şi m-aş simţi si eu să contrabalansez... cu ai mei
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2015 Postat Iunie 26, 2015 Daca numele topic-ului este "Primul", apoi tot... un soi de "First" (Aid)... pentru "care este" (nevoie) 1
cine Reputație: -598 Postat Iunie 27, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Iunie 27, 2015 Doar atat?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iunie 28, 2015 Interesant topic...fara nici un fel de afiliere cu unii sau altii, ti-as recomanda sa incerci altfel cand vrei sa-ti fie gatlejul violat...ma rog, nu judec, fiecare cu placerile lui, dar nu o sa ai parte de rezultatele la care te astepti daca te pui in genunchi si deschizi gura. Violul voluntar nu merge si sfarsesti cu de-alde diamond care intra si ei in hora in speranta ca nimeni nu va observa ca atunci cand a semnat pt participare a inmuiat degetul in cerneala.
alex_koreiko Reputație: 8 Postat Iunie 28, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Iunie 28, 2015 Cum au mai zis-o si altii, orice subiect e rapid invadat de trolli de serviciu care deverseaza cateva pagini de mizerii monosilabice in mai putin de o zi. Chiar daca ai o opinie pe subiect, nu are sens sa o scrii, e greu sa urmaresti posturile cu adevarat ontopic si altora le e greu sa-l gaseasca pe al tau in caldarea cu rahat. Stiu ca pana si threadul asta va fi invadat de mustele forumului, intretinute de rahaturile maneliste ale administratiei, dar macar aici pot spune ca EU sunt PRIMUL! Si sa nu uit: Cu exceptia faptului ca ti s-a implinit dorinta, ca un soi de profetie care se indeplineste singura, in rest, rahat pe bat, ai fost primul. Ei bine, felicitari, ai fost primul! Imi aminteste toata faza de aia de vor sa fie cei dintai la semafor...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum