Sari la conținut

Primu!

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oprește-te, omule.

Nu-mi mai demonstra nimic.Nici ție, de altfel.

E limpede că ești ca noaptea. Adică prost.

http://gif3.ask.fm/animated_gifs/003/237/840/640/animated/fun.gif

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Altii sunt de parere ca noaptea e un sfetnic bun....tu cum ai ajuns la concluzia ca noaptea ar fi proasta???

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Altii sunt de parere ca noaptea e un sfetnic bun....tu cum ai ajuns la concluzia ca noaptea ar fi proasta???

Dă la bunicu o știe p-asta cu noaptea. Îi cer drepturi de autor, ce pula mea sculată...

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

el noaptea pazeste chiscurile din angro nare da unde sa stie

• Like 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Oprește-te, omule.

Nu-mi mai demonstra nimic.Nici ție, de altfel.

Hoțul strigă "hoții"! 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Undisclosed
Postat

Hoțul strigă "hoții"!

A apărut cadavrul.

Iar ți-ai tras leșul zbârcit pe sub gardul de la IML?

Stai drepți, bufonule.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

http://i681.photobucket.com/albums/vv171/setyo_arie/anak-miskin-di-depan-istana.jpg

Uite Miskin copiii protesteaza impotriva ta.... :laugh2 :))))

Fasilitas bermain bagi anak Miskin in traducere libera = Ne bagam pula in fata ta de barman ca o fosila Miskin

P.S. BANGUN inseamna tine minte...  :)))) :laugh2

P.S.2 e pe gratis :)

Postat

#Maisuginasulamorți? 

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Asta da spirit de echipa.

Îl faci pe unul prost, toți se ridica în picioare.

Moșule, când am zis sa stai drepți, nu la asta ma refeream.

Bufon la 80 de ani.Pe moarte....

Reputație: -598
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ce nu inteleg: trolli chiar au rabdare sa-si citeasca mizeriile reciproc??????!?!? Ca par sa se certe, recunosc, eu citesc in diagonala...

Postat

Posted Today, 18:18

• rep_up.png
  •  
  • 0

Bă ești prost? ... întrebare retorică ...  :laugh2

Ce 80? 800, prostane, eu sunt Nemuritoru' și muitorul de proști ca tine.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Ce noroc ai avut azi......... viata de barosan ......... noroc cu ploile astea , ca altfel aveai de udat tot gazonu si de spalat pavaju'  :laugh2

• Like 2
Postat

Bla, postarea 41.

E cu premii ceva pe aici?  :laugh2

Ala primul e fericit doar ca a scris primul, cine imi explica marele sens pe care vroia sa-l expuna?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Primul... give me five!  :laugh2  Nu-i spun ca se supara...  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Bla, postarea 41.

Ala primul e fericit doar ca a scris primul, cine imi explica marele sens pe care vroia sa-l expuna?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Primul... give me five!  :laugh2  Nu-i spun ca se supara...  :laugh2

Aici Miskin ia toate premiile, pentru restul nu mai ramane. Lasa sa-i fie da cap ! :laugh2 =)) =))

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Bla, postarea 41.

Păi dacă iar s-a lăsat cu clipuri cu mezeluri o fi vreo clonă a ştim-noi-cui şi m-aş simţi si eu să contrabalansez... cu ai mei

Vizitator
Postat

Daca numele topic-ului este "Primul", apoi tot... un soi de "First" (Aid)... pentru "care este" (nevoie) :)

• Like 1
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Interesant topic...fara nici un fel de afiliere cu unii sau altii, ti-as recomanda sa incerci altfel cand vrei sa-ti fie gatlejul violat...ma rog, nu judec, fiecare cu placerile lui, dar nu o sa ai parte de rezultatele la care te astepti daca te pui in genunchi si deschizi gura. Violul voluntar nu merge si sfarsesti cu de-alde diamond care intra si ei in hora in speranta ca nimeni nu va observa ca atunci cand a semnat pt participare a inmuiat degetul in cerneala.

• Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Cum au mai zis-o si altii, orice subiect e rapid invadat de trolli de serviciu care deverseaza cateva pagini de mizerii monosilabice in mai putin de o zi. Chiar daca ai o opinie pe subiect, nu are sens sa o scrii, e greu sa urmaresti posturile cu adevarat ontopic si altora le e greu sa-l gaseasca pe al tau in caldarea cu rahat.

Stiu ca pana si threadul asta va fi invadat de mustele forumului, intretinute de rahaturile maneliste ale administratiei, dar macar aici pot spune ca EU sunt PRIMUL!

Si sa nu uit:

Cu exceptia faptului ca ti s-a implinit dorinta, ca un soi de profetie care se indeplineste singura, in rest, rahat pe bat, ai fost primul. Ei bine, felicitari, ai fost primul! Imi aminteste toata faza de aia de vor sa fie cei dintai la semafor...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...