Sari la conținut

0765024327

Vizitator taki

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
Postat

ti-e frica sa nu termini minutele gratuite? altfel nu vad cu ti-ar raspunde caprioara :) iar eu si taki nu ne bagam sigur

pune mana si suna fata ... vezi ce zice

• Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Daca nu ai minute sa ma suni macar dami un mesaj dala cu sunama si te sun eu :)))

Ramona-Limba Romana 0-6
  • Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am sunt-o eu acum câteva minute, intrigat de intrarea ei agresivă pe forum. Nu a fost din prostie, ci din calcul. Postând aiurea peste tot, și-a creeat vizibilitate pe principiul că reclama negativă, tot reclamă e. Agresivă. cu ceva injurături, a atras atenția. Deci am sunat-o, a răspuns plictisită, a zis că locația e pe lângă Bierica Italiană, pentru cunoscători, știu cam ce cuiburi imunde și cu pești sunt acolo. i-am spus că dacă nu sun iarăși peste câteva minute, înseamnă că lăsăm pe altă dată. A părut că nu înțelege și am repetat. Răspunsul ei: " bine măi, hai ... gata...gata..."

Acuma ... trageți fiecare concluzia! Eu am tras-o. 

Postat

Nu  ma deranjat,  ma lămurit. Nu ai spus că ai colegă nici că faci out-call și nici care dintre cele 2 ești în poze: blonda sau bruneta.

Și nu e vina mea că ți-ai ales sau ți-a fost repartizată o colegă figurantă. Asta e ... voiam să te vizitez, acum mi s-a luat! 

Postat

Măi fato, tu crezi că avem ciungă-n păr?

Este cât se poate de clar: faci parte din grupul stradalo-garsonieristic (în funcție de situație și de comanda piscicolă) de la Scala-Biserica Italiană), de unde și tupeul, nesimțirea și lipsa de profesionism pe care le-ai arătat aici. 

Dacă aia îți este doar prietenă și nu colegă, înseamnă că nu mai știu eu ce înseamnă curvăsăria din București! Dacă totuși este, poți s-o fuți în gură pentru modul cum îți gonește potențialii clienți. Dar dacă ea e figurantă, tu prietena ei,tu cum oi fi? 

Dragi colegi, eu zic să nu ne pierdem vremea cu ea!

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

M-au placut pozele doamnei...

Dar vocea,plictisita rau.

Detaliile,abia lega 2 cuvinte si alea, ceva de gen...E MULTE.

Nu m-a convins.

Bafta!!!

• Like 5
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Nu am colega era pur si simplu o prietena sunt bruneta

Pai baga si prietena la futut...nu vrea? Ca singura te plictisesti in locatie. Acvariu cu pesti nu ai? :)

Postat

Numarul asta il avea o tipa de etnie rroma...era ok tipa la corp,doar ca nu prea avea dinti...mi-ma dat seama ca telefonul asta are traseu, se plimba pe la mai multe

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...