Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Cu tot respectul pentru Ella care este o fata deosebita, din multe puncte de vedere , am sa fac un mic :offtopic

Salutare

dupa o perioada destul de lunga am hotarat sa le mai fac o vizita celor doua domnisoare Ella si Adela

stat un pic la taclale , depanat amintiri !!!

alegerea de aceasta data a fost Ella

Intrebarea mea ar fi daca avea-i de ales ???

Era si Adela prin locatie dar cu treburile ei !!!

imi cer scuze de ironie,... dar ce treaba ? ....spala vase ?... sau inca presteaza ? cred ca asta era intrebarea si colegului pe care ai ocolito galant :slap2

nu de alta dar suntem cativa care cu siguranta ar vrea sa o revada pe adela :blushing2

imi cer scuze Ella , dar poate daca nu ne lamureste ,, flobo ,, poate elucidezi tu misterul :pope   ,      sincer pentru mine ar fi ideal sa mi aranjezi o intalnire cu adela ....hahahaha... :138x   , promit ca ma revansez pentru off topic :flowers2

Link spre comentariu
  • Oras:b
  • Oras:b

Cu tot respectul pentru Ella care este o fata deosebita, din multe puncte de vedere , am sa fac un mic :offtopic

Intrebarea mea ar fi daca avea-i de ales ???

imi cer scuze de ironie,... dar ce treaba ? ....spala vase ?... sau inca presteaza ? cred ca asta era intrebarea si colegului pe care ai ocolito galant :slap2

nu de alta dar suntem cativa care cu siguranta ar vrea sa o revada pe adela :blushing2

imi cer scuze Ella , dar poate daca nu ne lamureste ,, flobo ,, poate elucidezi tu misterul :pope   ,      sincer pentru mine ar fi ideal sa mi aranjezi o intalnire cu adela ....hahahaha... :138x   , promit ca ma revansez pentru off topic :flowers2

lasa ironiile si arata-mi tu unde scrie ca adela s-a retras?

pariu ca nu gasesti?

vreti totul mura-n gura, va e lene sa cautati pe un nenorocit de forum, stiti doar sa urlati "ajutoooor"

nu-mi amintesc sa fi citit recenzia ta la adela, desi te lauzi ca ai vizitat-o.

• Like 4
Link spre comentariu

lasa ironiile si arata-mi tu unde scrie ca adela s-a retras?

pariu ca nu gasesti?

vreti totul mura-n gura, va e lene sa cautati pe un nenorocit de forum, stiti doar sa urlati "ajutoooor"

nu-mi amintesc sa fi citit recenzia ta la adela, desi te lauzi ca ai vizitat-o.

Relax , Take a deep breath , and Smile

now the world look much better ,enjoy   ( your welcome )

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
Ella sau inceputul unei trilogii perfecte

Dupa ziua aproape groaznica de ieri , si un inceput la fel astazi  totul s-a schimbat la 180 de grade si am avut parte de o zi de top . Nu doar cu fete de la top ci si cu fete care sunt de top. Domnita de fata este la top dar pe alt forum , unde am vazut ca multi dintre cei de aici au conturi inclusiv eu, dar eu nu postez nimic, sunt un parazit acolo dar nici nu intru foarte des ,odata la citeva luni. Vreau sa spun ca eu nu imi insel forumul de suflet :) iubesc o singura data in viata asa :) . Oricum  se anunta o zi tare  3 programari in 4 ore , sa ma laud si eu dar este meritul fetelor :) s-au sincronizat perfect si la multumesc pentru asta.

Am mai fost acum citeva luni la Ella , nu as mai fi facut o recenzie dar exista o diferenta fata de data trecuta si as vrea sa o impartasesc. Am contactat-o pe numarul de sus, a fost simplu mai avea numarul meu si ne-am inteles repede sa merg sa prestez o serenada.

Locatia pe Mircea Voda linga Camera de Comert , apartament 2 camere foarte curat, baie la fel foarte curata dotata cu suficiente elemente necesare unei igienizari serioase.

Domnita putin peste 30 de ani dar se mentine bine, slim , sani micuti , bronzata, privire strengareasca, frumoasa fata ce mai tura vura .

Ne-am igienizat noi  si  am trecut la actiune , sarutari pasionale la greu , un oral neprotejat bun cu deep si anexe , am trecut la un normal protejat cu domnisoara deasupra bun rau , ne-am sincronizat aproape perfect , am trecut in caprioara si atit am asteptat. Fac o paranteza aici data trecuta cind am fost nu am avut rabdare sa ma bucur de opturile celebre ale domnitei din pozitia  caprioara in schimb de data asta am profitat la maxim de ele si sincer va spun mi-au placut la nebunie. Am obosit foarte putin in schimb domnita a muncit din greu si pentru prima data in viata mea altcineva gafaia mai tare decit mine dupa o partida patimasa de sex :) Am finalizat in pozitia mai sus mentionata dupa o actiune totala  de vreo 30 minute. 

Imi pare bine ca am revenit la Ella , de data asta experienta a fost aproape perfecta.

Merita macar odata in viata sa te bucuri de tehnica domnisoarei. Drifturi sexuale :)

Locatie  -  9

Aspect  +  8

Oral  -  9

Normal  +  9

GFE  -  10

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

O experienta cu multe opturi dar de nota 10.Nu am numarat recenziile dar fara dubii Ella ar merita un loc in topul nimfomane.

Rocker 27
  • Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ella sau inceputul unei trilogii perfecte

Dupa ziua aproape groaznica de ieri , si un inceput la fel astazi  totul s-a schimbat la 180 de grade si am avut parte de o zi de top . Nu doar cu fete de la top ci si cu fete care sunt de top. Domnita de fata este la top dar pe alt forum , unde am vazut ca multi dintre cei de aici au conturi inclusiv eu, dar eu nu postez nimic, sunt un parazit acolo dar nici nu intru foarte des ,odata la citeva luni. Vreau sa spun ca eu nu imi insel forumul de suflet :) iubesc o singura data in viata asa :) . Oricum  se anunta o zi tare  3 programari in 4 ore , sa ma laud si eu dar este meritul fetelor :) s-au sincronizat perfect si la multumesc pentru asta.

Am mai fost acum citeva luni la Ella , nu as mai fi facut o recenzie dar exista o diferenta fata de data trecuta si as vrea sa o impartasesc. Am contactat-o pe numarul de sus, a fost simplu mai avea numarul meu si ne-am inteles repede sa merg sa prestez o serenada.

Locatia pe Mircea Voda linga Camera de Comert , apartament 2 camere foarte curat, baie la fel foarte curata dotata cu suficiente elemente necesare unei igienizari serioase.

Domnita putin peste 30 de ani dar se mentine bine, slim , sani micuti , bronzata, privire strengareasca, frumoasa fata ce mai tura vura .

Ne-am igienizat noi  si  am trecut la actiune , sarutari pasionale la greu , un oral neprotejat bun cu deep si anexe , am trecut la un normal protejat cu domnisoara deasupra bun rau , ne-am sincronizat aproape perfect , am trecut in caprioara si atit am asteptat. Fac o paranteza aici data trecuta cind am fost nu am avut rabdare sa ma bucur de opturile celebre ale domnitei din pozitia  caprioara in schimb de data asta am profitat la maxim de ele si sincer va spun mi-au placut la nebunie. Am obosit foarte putin in schimb domnita a muncit din greu si pentru prima data in viata mea altcineva gafaia mai tare decit mine dupa o partida patimasa de sex :) Am finalizat in pozitia mai sus mentionata dupa o actiune totala  de vreo 30 minute. 

Imi pare bine ca am revenit la Ella , de data asta experienta a fost aproape perfecta.

Merita macar odata in viata sa te bucuri de tehnica domnisoarei. Drifturi sexuale :)

Locatie  -  9

Aspect  +  8

Oral  -  9

Normal  +  9

GFE  -  10

Atitudine  -  10

Igiena  -  10

O experienta cu multe opturi dar de nota 10.Nu am numarat recenziile dar fara dubii Ella ar merita un loc in topul nimfomane.

Rocker 27

Nu te cumintesti deloc, nu? :laugh2

Link spre comentariu
Ella

Am recenit la Ella dupa aproximativ o luna, si din pacate o sa fac o recenzie mai scurta deoarece se grabea sa plece si intalnirea a fost mai pe fuga, din pacate .

Contactul s-a facut prin acelasi nr. de telefon, am stabilit intalnirea destul de repede  si am fugit spre locatia de langa Camera de comert.

Aceeasi locatie , curata , igienizata, baie dotata etc.

Ella arata la fel slim , sani micuti nr. 2, corp frumos , vesela , zambitoare . O schimbare de look , o noua culoare de par acum este roscata expresiv , destul de interesant , cred ca este o schimbare in bine.

In ciuda faptului ca a fost pe graba intalnirea, actiunea in sine a durat destul de mult. A debutat cu FK , oral neprotejat fara deep dar cu atentie pe la adiacente,normal protejat  mai multe pozitii interesante pe langa clasicele lady on top, caprita , misionar , drept urmare am obosit amandoi si am revenit la  oral neprotejat si am finalizat dar fara CIM din pacate.

A fost o experienta frumoasa , din pacate m-am simtit grabit si asta a mai sters din placerea momentului.

Locatie  -  9

Aspect  -  + 8

Oral  -  8

Normal  -  + 9

GFE  -  9

Atitudine  -  9

Igiena  -  10

Experienta cu Ella nu are cum sa nu fie frumoasa dar uneori  mai suntem si grabiti , chiar a trebuit sa plece undeva dar putea sa imi zica :(

Nu pot sa nu o recomand , este o fata buna care stie cum sa te faca sa te simti bine.

Rocker 27
  • Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...