Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu am un buton pe care scrie : "Fute-o pe Tina". Acum am observat ca era apăsat și se schimbase în " N-o fute pe Tina". Nu știu ce sa fac, sa l las așa. ...sa l apăs. ....mi e ca se schimba în altceva....plm... 2 6 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Of... Deci nu vreti sa ne gandim impreuna la o idee pentru reabilitarea generala a acestui gu...pardon, forum, devenit.. nu stiu ce! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu am un buton pe care scrie : "Fute-o pe Tina". Acum am observat ca era apăsat și se schimbase în " N-o fute pe Tina". Nu știu ce sa fac, sa l las așa. ...sa l apăs. ....mi e ca se schimba în altceva....plm... Lesin ))... Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Si daca apesi pe el nu se intampla nimic. Been there, tried that.incearca inca odata cu calm...merge! 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 31, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu am un buton pe care scrie : "Fute-o pe Tina". Acum am observat ca era apăsat și se schimbase în " N-o fute pe Tina". Nu știu ce sa fac, sa l las așa. ...sa l apăs. ....mi e ca se schimba în altceva....plm...Fi educat, te rog... nu jigni... incercam sa gasim o solutie si tu faci misto??! hai ca nu e frumos ce faci... 3 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Martie 31, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu am renuntat sa mai cred ca pe forum o sa se mai schimbe vreodata ceva in normal deci ori ne inarmam cu rabdare si orbire partiala, ori ne abtinem sa mai intram 7 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 31, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu am renuntat sa ma cred ca pe forum o sa se mai schimbe vreodata ceva in normal Ai cam dreptate... clone peste clone, m-am saturat de idioti. 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Eu nu renunt niciodata. Aproape niciodata. 1 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Oly, cum a ramas, nene butonul? Te rog sa te ocupi tu, ca vad ca fata asta a monopolizat un topic care nu-i apartine... 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 ntzntzntz...ce nenorocita . 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Fi educat, te rog... nu jigni... incercam sa gasim o solutie si tu faci misto??! hai ca nu e frumos ce faci... dylane, iesi acasa Oly, cum a ramas, nene butonul? Te rog sa te ocupi tu, ca vad ca fata asta a monopolizat un topic care nu-i apartine... O laba la timpul ei, face cat Tina x 3. zic. 2 6 Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2017 Io o aleg pe Tina... de 3 ori;) Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Martie 31, 2017 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Martie 31, 2017 Totusi, de curiozitate dpdv tehnic, cei carora nu va merge, in ce browser si sub ce sistem de operare se-ntampla figura? ca, de ex. la mine unul (Chrome sub Windows 7 prof.) merge fara probleme, vezi print screen... (asa arata dupa ce i-ai dat o data follow / urmareste) 2 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 31, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Martie 31, 2017 dylane, iesi acasa O laba la timpul ei, face cat Tina x 3. zic.Sorry! 1 Link spre comentariu
pansacola77 Reputație: 108 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Europe Oras:Europe Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Puteam sa o postez in orice loc... Am postat aici, pentru ca despre asta e vorba. Voiai sa fac un topic special? Nu ar fi avut rost. Nu ai de unde sa stii cat de doamna sunt eu sau nu. Din moment ce nu imi intelegi punctul de vedere este clar cat de "domn" esti si tu. Un om, in primul rand, pana la domn, are puterea de a intelege si viziunea celorlalti. Ca d-aia e om, si nu animal. Atata timp cat tie nu iti cantareste in fata ochilor decat partea care o priveste pe ea, nu poti gandi intr-o perspectiva mai larga, esti practic un animal manipulat. Este pacat, fiindca media te-a cam distrus, si nu halesti decat ce ti se da. Precum o mare majoritate a planetei. Lucru de inteles, la aceasta ora, si NU PREA. S-avem o zi buna! Chiar daca ti-as explica ca te contrazici singura, ca exact despre empatie era si rpostarea mea, tot nu ai intelege notiunea. Pentru ca ratiunea este o calitate specifica omului.Totusi, iti mai zic doar atat: Exista un subforum dedicat problemelor si explicatiilor referitoare la functionarea/functtionalitatea site-ului. Acolo era foarte potrivit sa iti expui nelamurirea. 2 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Aprilie 3, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Eu nu renunt niciodata. Aproape niciodata.Daca renunti la "aproape niciodata" este perfect, niciodata sa nu renunti la ceea ce crezi, aproape nu isi are locul in ecuatie! 15 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Ai perfecta dreptate...! Link spre comentariu
reperatul Reputație: 177 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:In PLM Oras:In PLM Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Sau sa iti spun altfel: stai NON-STOP, de ANI intregi, pe forum. De cand ai probleme te-ai gandit doar la tine. Te inteleg. Probabil la viitor, la probabilitati, la vise tangibile sau nu, la nemurirea sufletului, te-ai gandit chiar sa fii in continuare 100% activa pe sute de topice, dar la a discuta cu pisicuts despre functionalitatea forumului nu te-ai putut gandi. Pentru ca tu nu te gandesti la noi, tu te gandesti la tine. Noi te intelegem, dar doar pe de-o parte, pe cealalta parte nu inteleg dc trebuie sa empatizez cu un om caruia nici macar nu ii pasa daca exist. Sa-ti explic inca intr-un fel: am si eu o viata. Probleme. Destule... Pe care NU LE VREI. Si le razbat, ca fiecare, ba chiar mentinandu-mi spiritul viu, si ramanand intr-o stare generala suprinzator de buna. NU STIU cum DE...dar reusesc. Doar ca zi de zi de luni de zile trebuie sa-mi reamintesc de problema ta. Pentru ca o vad, frate, si-mi sare in OCHI, si NU IMI apartine. Ma-ntelegi? De ce trebuie tu sa fii problema care sa-mi rasara mereu in ochi ATATA timp? Da' ce esti coae, AFRICA? N-AM. MULTA SANATATE. Si vede-ti in continuare de viata ta fara sa-ti pese de nimic altceva. Te pricepi!Creatura lui Belzebut, nu ziceai ca retragi definitv de sute si mii de ori? Ce naiba mai cauti pe aici? Sa arunci cu noroi? Ai vazut ca nu te vrea nimeni de amanta si nu ai trafic si ti-a bagat sutele de kilograme intr-un caz social ca si Cassy? Decat sa judeci pe altu/alta si sa critici, mai bine i-ati o oglinda si scarbeste-te de ceea ce vezi in ea. Mai apoi scoate botu' din pamant si critica pe altu'.Futu-va natia de scarbe care va credeti superioare altora! Pfiuuu! Scuipate-as in gura sa te scuip. Ba, da cata nesimtire zace in tine? Nu iti convine persoana? Da unfollow. Nu jigni pe cineva doar pentru ca te crezi mai superioara. Nu esti fa. Diferenta intre tine si Cassy e ca EA este OM, tu un specimen care arunca cu noroi oriunde merge. Te-ai pisat pe oradeni, brasoveni, clujeni, bucuresteni cu besinile tale de "printesa". Uite-te FA in oglinda si la caracterul tau SI DOAR APOI, dupa o analiza sincera, arunca cu piatra.Bleahhh! Te suporta pamantul? Nu s-a surpat inca sub tine? 3 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Mai da-te-n mortii ma-tii si tu ) Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Nu a zis nimeni ca e superioara cuiva. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Si "SUPERIOARA" NU ARE GRAD DE COMPARATIE. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 "Uite-te FA in oglinda si la caracterul tau SI DOAR APOI, dupa o analiza sincera, arunca cu piatra.Bleahhh! Te suporta pamantul? Nu s-a surpat inca sub tine?" M-am uitat, de mii de ori. <3 Sunt intr-adevar deosebita. <3 O ducesa, as putea spune. Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Tinutzo, imi sugi și mie pwla? 2 6 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Si... BOTUL MEU NU VA STA IN PAMANT NICIODATA. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Ai mai mare grija la cuvinte. Link spre comentariu
Postări Recomandate