Sari la conținut

Randunica e tepara

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Randunico, cred ca e mai bine sa te abtii de la unele "strigari". Cand te vad ca scrii pe aici imi aminteste de o intamplare mai altfel de acum aprox.2 ani in urma. Desi nu este cazul si nu se potriveste deloc. Este bine sa te abtii ... mai mult din jumatate din forumusti te stiu si de TEPARA dar nimeni nu vorbeste.

Iar pentru cei ce au uitat, te-ai dat de cur sa strangi bani pentru o alta tepara care se milogea pe forumuri pentru mamici incercand sa insele. Eu am preferat atunci sa las comision bancii decat sa ajunga banii la Cory.

Avand in vedere cele scrise mai sus de mine, voi avea grija ca umilul meu ajutor sa ajunga unde trebuie.

Pe zi ce trece mai aflu cate ceva despre mine

Vad cum oameni care nu ma cunosc știu despre mine lucruri pe care nici măcar eu nu le știu.

Zilele trecute am discutat cu cineva care auzise despre mine ca am furat bani de la Picon,alta persoana auzise despre mine ca am sechestrat o colega și am drogat o si apoi am bătut o...plm.. Alta data am auzit despre mine ca ma fut într un salon de pe tunari și ca aici postez doar ca maseuza...am auzit ca lumea ma judeca după cum aberează unii despre mine.dar nimeni nu mi spune mie,toți se abțin...cum plm vine asta?

Anonna zi te rog de ce sunt eu tepara?! Cui am dat eu țepe?! Exista și niște dovezi pt atâtea acuzații care mi se aduc?!

• Like 2
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Ai optiunea pm pe care-o folosesti destul de des...acum era una din situatii daca nu simteai nevoia de atentie...

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am dat pm

Nu mi s a răspuns

De vorbe aruncate asa pe forum sunt sătulă

Vreau și eu dovezi pt anumite afirmații

Cine are întrebări legate de mine sa ma întrebe pe mine dacă e adevărat. Nu sa trăiască din auzite

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da.ma fut.cu soțul meu.

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Iesi fa 'recu de penibila. Curata forumul de prezenta ta. :slap2

Bai nene, de ce dracu trebuie sa vorbesti tu mereu in necunostinta de cauza? Pe bune, te bagi mereu in seama, pupi pe cate cineva in cur, doar, doar primesti si tu un os de ros. Ti-am mai spus eu ..... dar chiar nu are rost sa mai continui cu tine. Dupa manifestarile tale, esti un om bolnav!

• Like 3
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Iesi fa 'recu de penibila. Curata forumul de prezenta ta. :slap2

Fac pariu cu tine ca și dacă ies definitiv de pe forum tot mai discutați despre mine un an,doi,zece.

Toți ar vrea sa plec dar ma cheamă înapoi. Și când am plecat tot erau destui pe blog și pe paginile despre mine.

Fii cuminte în banca ta ca nu vorbeam cu tine.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vorbe în vânt aruncate aiurea...

Sa cunoști un om din ceea ce spun alții în loc sa l cunoști asa cum.e el e o dovada de lipsa de caracter.

Dacă tot nu interesează, de ce sunteți atâția în acest subforum în care eu sunt cea care deschide majoritatea topicelor? De ce nu va petreceți timpul pe topice care va interesează mai mult decât propria mea persoana?!

Fac pariu cu oricine ca dacă o luna de zile scriu doar în acest subforum și nu scriu nici măcar un punct în alta parte,tot aici va veți găsi sa comentați și sa aruncați cu căcat...

• Like 1
Reputație: 9109
Postat

Pe zi ce trece mai aflu cate ceva despre mine

Vad cum oameni care nu ma cunosc știu despre mine lucruri pe care nici măcar eu nu le știu.

Zilele trecute am discutat cu cineva care auzise despre mine ca am furat bani de la Picon,alta persoana auzise despre mine ca am sechestrat o colega și am drogat o si apoi am bătut o...plm.. Alta data am auzit despre mine ca ma fut într un salon de pe tunari și ca aici postez doar ca maseuza...am auzit ca lumea ma judeca după cum aberează unii despre mine.dar nimeni nu mi spune mie,toți se abțin...cum plm vine asta?

Anonna zi te rog de ce sunt eu tepara?! Cui am dat eu țepe?! Exista și niște dovezi pt atâtea acuzații care mi se aduc?!

Mey "MAMICO",consuma cu grija aceea energie,cel mic are mai multa nevoie.

Te rog,afectiunea ta il face fericit,o mama suparata,il va face trist.

Incearca sa vezi ca el este prioritatea ta acum.

Te pup,

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Randunica presedinte :)

• Like 4
Postat

Nu este sotul tau, doar te-ai milogit sa-ti insamanteze ovulul

Da.ma fut.cu soțul meu.

Iar eu nu din auzit am scris ce am scris... Nu ma obliga nimeni acum sa dau dovezi si nici nu voi face asa ceva ...

Vad ca vrei scandal! ai lasa-t-o moale pe threadul http://nimfomane.com/forum/topic/47615-ragait-de-foame-cra/?do=findComment&comment=1023313

, motivul: sa te scoti ca de fiecare data basma curata... Fata draga, imi este mila de tine , mai bine taci din gura, stii cum se zice "capul plecat nici sabia nu-l taie".

Ar fi mai intelept din partea ta sa taci din gura o parioada, si apropos, nu-ti mai pune cordacii sa ma sune sa-mi strice programul ca nu vor reusi :D

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

Nu este sotul tau, doar te-ai milogit sa-ti insamanteze ovulul

Da.ma fut.cu soțul meu.

Iar eu nu din auzit am scris ce am scris... Nu ma obliga nimeni acum sa dau dovezi si nici nu voi face asa ceva ...

Vad ca vrei scandal! ai lasa-t-o moale pe threadul http://nimfomane.com/forum/topic/47615-ragait-de-foame-cra/?do=findComment&comment=1023313

, motivul: sa te scoti ca de fiecare data basma curata... Fata draga, imi este mila de tine , mai bine taci din gura, stii cum se zice "capul plecat nici sabia nu-l taie".

Ar fi mai intelept din partea ta sa taci din gura o parioada, si apropos, nu-ti mai pune cordacii sa ma sune sa-mi strice programul ca nu vor reusi :D

:hihat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ce proasta ești :)))

M am milogit sa ce?sa mi insamantez ovulul? Doamne cat ești de idioata :)))))))))))))))

Hai ca am mai auzit ceva nou despre mine

:))))))

E clar..e grava paranoia asta

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am pus pe nimeni sa te sune.am lucruri mai bune de făcut.paranoico.

• Like 1
Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deci ai furat de la mine,ai? Jumuli-ți-aș penele! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cotidianul "Gura Lumii" a prezentat un articol in care punea infrangerea Simonei Halep de ieri pe seama faptului ca celebra Randunica nu a fost in Loja Oficiala a Simonei pentru a oferi Simonei sprijinul de care aceasta avea nevoie ! :)

Off Topic: subscriu la ceea ce a spus Yka, ai mult mai multe de facut pentru niste oameni dragi tie din mediul offline, decat sa iti strici linistea interioara si sa iti consumi energia in dispute gen Antena 3, OTV aici pe forum.... Pur si simplu ignora, nu mai da atentie....

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Deci ai furat de la mine,ai? Jumuli-ți-aș penele! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da,cică asa ai zis tu,ca te am furat eu...și am mai auzit multe.niciuna însă nu bate tâmpenia anonnei.. Auzi ca mi am implantat ovul :)))))

Uite asa lumea vorbește, prostii asculta..idioții cred...

Sa ma întrebe și pe mine cei care au neclarități ca le răspund eu adevărat ce am de răspuns.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Aaaaaaaaaaa

Încă un zvon care circula

Alta aberație scoasa de vreun cretin

Cică am făcut copilul cu pisicuts.

Bai fraților, nici măcar nu l cunosc,nu l am văzut în viata mea!

Cat de imbecili sunt unii încât sa îmi inventeze viata?!?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Advanced, gata.nu ai cu cine.

Cine te cunoaște personal știe cum ești. Nu ai cum sa explici acestor indivizi rău intenționați nimic.atât ii duce capul.oprește te tu.pune i la gunoi.șterge te cu ei la fund și nu le mai da satisfacție. Asta și au propus, sa te supere.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...