n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 Da, taran, in sensul la curte, cu gradina, muncitor la sapa, etc. Invat sa fac compot si conserve, trebuie sa-mi asigure tigari si mult sex, inclusiv limbi. Sunt o femeie la 36 ani, e posibil sa-mi dai 30, cam grasuta momentan. [email protected]. Florine, daca nici acum nu ma marit, ai pus-o! 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 3, 2015 N-ai idee cat ma scoti din sarite. Pe tel daca deschid un topic unde ai tu o postare imbecila binenteles, trebuie sa ma uit la ea pana se incarca pagina... Glumim, dar la modul serios mi-ar placea la tara, macar la curte, m-am saturat de oras.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2015 Postat Iulie 3, 2015 Ai dat cu bata-n balta aici ! :no2 Da, o sa isc o mica furtuna, dar... does not matter, please go ahead all !
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 3, 2015 N-ai idee cat ma scoti din sarite. Pe tel daca deschid un topic unde ai tu o postare imbecila binenteles, trebuie sa ma uit la ea pana se incarca pagina... Glumim, dar la modul serios mi-ar placea la tara, macar la curte, m-am saturat de oras. Dar la curte la marginea orasului nu vrei? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Ba da! Nu pot sa intru pe adresa aia de pe tel, daca se gasesc doritori o sa pun alta.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 4, 2015 vrei sa te mariti Amada?Gasim si casa si curte daca vrei.Vrei neaparat casa?cabana cu curte nu este ok?Si aproape la marginea unui lac.
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Am teren si casa batraneasca de la buny. Caut femeie sa puna rasaduri (pe rigola, nu cuib) si sa creasca produse bio. detin papuc. 3
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 4, 2015 Pune mana pe el Dulciko.Și da i sa i ajungă!!!Haaaaaaaa
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Pune mana pe el Dulciko.Și da i sa i ajungă!!!HaaaaaaaaAmada mi-ar fi o partenera buna, avem nevoie doar de-o fetitza mica cu privire bovina indeajuns de puternica sa ne sustina talpile pe fata ei si pe tot corpul. Cred ca tocmai am gasit-o 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2015 Am uitat sa specific, trebuie sa aiba copii gata facuti, ca eu nu mai fac. Ciucurel, daca ai si cabana, imi fac bagajul. De toate, cu fetita nu stiu, dar barbati am vazut destui, te bagi?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 5, 2015 Daca tie-ti face placere o sa sclavim si pizde cu pula nu-i bai...
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 5, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 5, 2015 Am uitat sa specific, trebuie sa aiba copii gata facuti, ca eu nu mai fac. Ciucurel, daca ai si cabana, imi fac bagajul. De toate, cu fetita nu stiu, dar barbati am vazut destui, te bagi? Da da este si cabana,ti-am zis ca este si lac chiar langa si te poti da si cu barca daca vrei.Ai facut bagaju? 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 5, 2015 Va pup!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 6, 2015 Te-am maritat Amada?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2015 Postat Iulie 6, 2015 Da, taran, in sensul la curte, cu gradina, muncitor la sapa, etc. Invat sa fac compot si conserve, trebuie sa-mi asigure tigari si mult sex, inclusiv limbi. Sunt o femeie la 36 ani, e posibil sa-mi dai 30, cam grasuta momentan. [email protected]. Florine, daca nici acum nu ma marit, ai pus-o! Vand ciocolata cu rom. Fara rom! PS: fac orice sa te văz măritata si la casa ta. Stăpână! 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 6, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 6, 2015 Vand ciocolata cu rom. Fara rom! PS: fac orice sa te văz măritata si la casa ta. Stăpână! =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 6, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 6, 2015 Amanda de cand ai dispozitia asta jucausa esti simpatica foc like like lol 2
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 6, 2015 Omfg roflmao so cute!!!!
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 Da, taran, in sensul la curte, cu gradina, muncitor la sapa, etc. Invat sa fac compot si conserve, trebuie sa-mi asigure tigari si mult sex, inclusiv limbi. Sunt o femeie la 36 ani, e posibil sa-mi dai 30, cam grasuta momentan. [email protected]. Florine, daca nici acum nu ma marit, ai pus-o! Amado, găsiși, fă, țăran cu curte? Iți zic io! Ai găsit o pulă! Țăranii au vândut tot, și-au luat mașini inscrise pă Bulgaria și de restul și-au tras apartament "la orași". 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 8, 2015 Amado, găsiși, fă, țăran cu curte? Iți zic io! Ai găsit o pulă! Țăranii au vândut tot, și-au luat mașini inscrise pă Bulgaria și de restul și-au tras apartament "la orași". Cam asa ceva. Taranul pe care il caut cred ca n-are internet.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 8, 2015 Cam asa ceva. Taranul pe care il caut cred ca n-are internet. ai vrut si tu unu' cu palosu gros si dai numa' de spice 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 8, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 8, 2015 Cam asa ceva. Taranul pe care il caut cred ca n-are internet. Amada hai la mine ca am si internet si si palosul gros! =)) 2 2
Postări Recomandate