Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Right...Twilight! Tu ce cauti pa topingu' asta ? 1
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Ok, scuze ca va supar, nu am avut intentia asta.Daca cineva poate la rece sa dea un raspuns, multumesc anticipat!Chiar si sentimental, daca iubesti pe cineva il lasi sa plece chiar daca suferi.Va pup! La rece? La rece nu misca nimic. Scoateti gargaunii din cap, cauta-ti talentu' ascuns sau fute-l pe Picon pana da ortu' popii ca sa te razbuni, vezi ca si el vrea, dupa aia mai vedem ce-ti mai gasim de facut.
? ec ed Reputație: -439 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Iulie 4, 2015 Tu ce cauti pa topingu' asta ? Clenți...300 ron,ora,terapie........ 1 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 4, 2015 Niciun subiect de știrile de la ora 5, nimic??? 1 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Amada, orice ar fi, fa-o sa fie memorabila...pastilele te pot face sa te sufoci cu propria-ti voma, deci nu.Glontul murdareste in jur si, fiind femeie vrei un cadavru intreg si curat.Cutitul e naspa si rece.Funia te poate lasa, grinda poate ceda.Intratul in mare: e apa sarata, te umfli si te gasesc astia mai mare. Recomand: sky diving, catarat pe munti, parapante, parasute, bicilete, raliu. Daca faci ceva, fa-o spectaculos nu asa, gen Bombonel. 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Iulie 4, 2015 Io zic sa te lasi fotografiata de Obiectiv pana mori. It's a win-win. 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Pfoai... mi-ai facut o pofta ! am toate chestiile astea mai putin panarama aia de mere Julien ! :wallbash :wallbash De regula, eu fac fara mere. Merele ii dau un gust aparte ? Breeee...ceapa trebe tăiată julien! Merele nu trebuie să fie dulci, alea verzi acrișoare îs bune și da ... dau un gust mișto!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 4, 2015 Ce lume! Nici sa mori nu te ajuta! Imi trebuie ceva injectabil banuiesc, dar unde gasesc un farmacist sa n-o ia la fuga cand il intreb? Nu stiu de ce lumea se sperie de moarte, sinuciderea era mai bine legala decat cu metode ciudate care deseori doar adauga inca o problema...
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Ce lume! Nici sa mori nu te ajuta! Imi trebuie ceva injectabil banuiesc, dar unde gasesc un farmacist sa n-o ia la fuga cand il intreb? Nu stiu de ce lumea se sperie de moarte, sinuciderea era mai bine legala decat cu metode ciudate care deseori doar adauga inca o problema... Alege si tu o tara unde exista sinucidere asistata. Costa ceva, dar sunt profesionisti. Eu te-am ajutat mai sus. Era un studiu cum ca procentajul femeilor care incearca sa se sinucida e mult mai mare decat al barbatilor, dar procentajul celor care reusesc e mult mai mic. In spiritul egalitatii, you gals have some gaining up to do We're still better at it
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 4, 2015 Mai bine te mărițiFaci un bebeRenasti (te asigur)Și uiți de nebuniile astea 3
oldybutgoldy Reputație: 737 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Ce lume! Nici sa mori nu te ajuta! Imi trebuie ceva injectabil banuiesc, dar unde gasesc un farmacist sa n-o ia la fuga cand il intreb? Nu stiu de ce lumea se sperie de moarte, sinuciderea era mai bine legala decat cu metode ciudate care deseori doar adauga inca o problema... "De cand ne nastem, alergam cu mainile intinse catre moarte" Mai ai si tu un pic de rabdare...
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Tu ce cauti pa topingu' asta ? Rătăcit, ca deobocei. Nu crede treaba aia cu cu lienti la 300, nimeni nu da, oricat de păcătos ar fiiiiiiii mi-ar rau!
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Ce lume! Nici sa mori nu te ajuta! :DImi trebuie ceva injectabil banuiesc, dar unde gasesc un farmacist sa n-o ia la fuga cand il intreb? :DNu stiu de ce lumea se sperie de moarte, sinuciderea era mai bine legala decat cu metode ciudate care deseori doar adauga inca o problema... Nu se sperie nimeni de moarte mandro dar mi se pare aiurea sa vorbesti cacaturi. Pune curul la treaba si traieste-ti viata asa cum este! Viata este un dar si suntem datori, ca OAMENI, sa o trăim asa cum este. Amandino, stai sa vezi tu dominare daca nu iti bagi mintile in tartacuta!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Mai bine te mărițiFaci un bebeRenasti (te asigur)Și uiți de nebuniile asteaSinuciderea e pt cei cititi...bestii de povara al caror rol e ingrosarea randurilor sunt destule. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 4, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 4, 2015 Sinuciderea e pt cei cititi...bestii de povara al caror rol e ingrosarea randurilor sunt destule.De la ce ti se trage nene?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 De la ce ti se trage nene?pai, de la citit 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Sinucidere plăcută!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Sinucidere plăcută! Parca vad ca zice ceva amada de varsta ta...eu sper sa nu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Clenți...300 ron,ora,terapie........ Spor................. 1
quasim Reputație: 2451 Postat Iulie 4, 2015 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Iulie 4, 2015 Sincer, am vazut mai de mult topicul asta, dar nu l-am citit crezând ca e o gluma...Din pacate, se pare ca nu e chiar asa. Am ramas foarte surprins sa constat ca pe forumul nostru sunt inscrisi vajnici discipoli ai doctorului Kevorkian. Lasand la o parte cat ar putea sa ii fie de folos sau nu Amadei sfaturile (pertinente si inteligente, strict tehnic vorbind, recunosc cu tristete) scrise de unii dintre forumisti, v-as recomanda mai multa decenta si responsabilitate! Un prieten adevarat te ajuta sa traiesti, nu sa mori. Poate ca nici nu va intereseaza de Amada, insa, inainte de a descrie metode de sinucidere, ganditi-va ca rândurile voastre pot fi citite de persoane imature, dezechilibrate profund etc. Sunteti gata sa va asumati fie si moral consecintele unui astfel de sfat pus in aplicare?..Daca totusi considerati ca o ajutati astfel pe Amada, exista mijloace de comunicare privata. Amada, multe de sentimentele pe care le traiesti tu acum, eu le traiesc de foarte multi ani. Si, crede-ma, mult mai motivat decat tine...Acum, ce sa zic?..Nimeni nu ne intreaba daca vrem sa ne nastem si sa traim, si, probabil, nimeni nu ne va intreba când vrem sa terminam cu viata. Si stii care e aparentul paradox?..Ca atunci când speri cel mai putin, apare un motiv (**spam editat**) care sa te faca sa vrei sa mai traiesti.Eu imi caut acel motiv, desi sunt constient ca e doar o amagire, ca in viata mea nu vor interveni schimbari importante care sa merite macar o speranta. Insa...Curaj! Cred ca adevaratul curaj e sa traiesti, nu sa te sinucizi! 4
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Cine-s eu sa conving oamenii sa traiasca? E alegerea lor si de multe ori e un gest ce comanda respect. Daca e sa spun ceva, e faptul ca cei fara de care am putea trai nu prea tin sa-si puna capat zilelor si-s ok asa in ignoranta si micimea lor, din nefericire. Cetatenii beta, gen randunica si cocalarii nu se vor gandi la a face loc niciodata. Hemingway si-a petrecut viata planificandu-si sfarsitul, oamenii redusi fac tot posibilul sa si-l intarzie desi mai toti se bat cu pumnul in piept ca-i asteapta o viata eterna dupa asta. Nu incurajez la asa ceva, dar nici nu strica sa te gandesti la asta. 1
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 4, 2015 Da,tareDe acum încep sa ma gândesc la cum sa ma sinucid 'ai de capul meu!Poi dacă eu ma sinucid,cine ii mai tine în priza pe dușmani?!?dacă mor eu cine mi poarta căciula?!
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Te referi la caciula intinsa pt primit pomana? Las' ca se gaseste una dintre fetele tale care sa o preia. 1
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 4, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 4, 2015 Dar stai draga locului ca ma amețeștiNu vezi ca mi am propus sa te urmăresc?!Ce alergi asa?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 4, 2015 Adulatia ma flateaza dar nu ma opreste.
Postări Recomandate