daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Conform regulilor legate de numărul de postări, e corect. Sunt mulți ca el de când cu topicul Postați aiurea ca sa sugeți pula mai repede. 3 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 4, 2015 Viaţa e nedreaptă. Mai devreme sau mai târziu realizăm asta. Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Ai n'ai mingea , tragi la poarta......... Barack Obama 7
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Acuma, dacă mă uit de când e nenea Cristics membru și ce activitate a avut, e într-adevăr cel mai în măsură să-și pună asemenea probleme existențiale! 3 3
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 No commentDar si tu frate 108 postari in 3 ani jumatate?! WTF?Ala cu 5500 in 3 saptamani e bolnav la cap... 1
astateofmind Reputație: 149 Postat Iulie 4, 2015 Oras:tau`ri Oras:tau`ri Postat Iulie 4, 2015 Dar si tu frate 108 postari in 3 ani jumatate?! WTF?Ala cu 5500 in 3 saptamani e bolnav la cap...S-o crezi tu ca sunt făcute în 3 săptămâni. Ia vezi nu sunt facute cumva în jur de 6 ore? 2
cristics Reputație: 80 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Iulie 4, 2015 Consider ca "avansarea" facuta dupa nr de postari e cel putin ciudata daca nu chiar irelevanta pentru site. Un astfel de platinum cu m mic nu are nici o relevanta pentru site. Din punctul meu de vedere avansarea facuta dupa punctele de reputatie era mult mai pertinenta.
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Tu ai dreptate dar pentru buzunarul motanelului conteaza numarul de postari... 2
chris73 Reputație: 3808 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 S-o crezi tu ca sunt făcute în 3 săptămâni. Ia vezi nu sunt facute cumva în jur de 6 ore?Deci e un caz de internat!
cristics Reputație: 80 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Iulie 4, 2015 Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postari 1
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iulie 4, 2015 Consider ca "avansarea" facuta dupa nr de postari e cel putin ciudata daca nu chiar irelevanta pentru site. Un astfel de platinum cu m mic nu are nici o relevanta pentru site. Din punctul meu de vedere avansarea facuta dupa punctele de reputatie era mult mai pertinenta.S-a schimbat la promovare automata, inainte se facea manual de catre admini.. cam multa munca, acum ai ajuns la 200 =>sc, 1000=>vip, 5000=>platinum, si setarile forumului avanseaza in mod automat la atingerea numarului de postari
indubitabil Reputație: 2178 Postat Iulie 4, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Iulie 4, 2015 Viaţa e nedreaptă. Mai devreme sau mai târziu realizăm asta. Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală asta a mai zis-o si base in 2004, ca iarna nu-i (nu va fi) ca vara, nu stiu de ce acum sunt asa multi nemultumiti, nici macar subliminal n-a fost, pai ce ? la final de mandat toti tatii (mamele nu prea, la ele se vede pe cantar) recunosc c-au fost porci
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postariCere si ti se va da...sus 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 4, 2015 Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postari Eeeee ... dacă ceri tu, ok! Cere și ți se va da ... muie! 2 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 4, 2015 Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postari O idee foarte bună dar mă tem că pisicul va lua această idee și o va îngropa în cutia cu nisip de pe balcon.
cristics Reputație: 80 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Iulie 5, 2015 Ok. Cred ca nu mai are rost sa o lungim. Multumesc tuturor de raspunsuri si de faptul ca mai mult sau mai putin imi impartasiti fustrarea. Ciudat e faptul ca la acest topic au raspuns membrii cu mi de puncte de reputatie. Va respect pentru asta.
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 5, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 5, 2015 Ok. Cred ca nu mai are rost sa o lungim. Multumesc tuturor de raspunsuri si de faptul ca mai mult sau mai putin imi impartasiti fustrarea.Ciudat e faptul ca la acest topic au raspuns membrii cu mi de puncte de reputatie.Va respect pentru asta.Acceptam tentativa timida de ani...scuze, lins in cur si-ti dorim si noi succes pe mai departe. 2
cristics Reputație: 80 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Postat Iulie 6, 2015 Acceptam tentativa timida de ani...scuze, lins in cur si-ti dorim si noi succes pe mai departe. Esti mandru de tine?
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 6, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 6, 2015 Esti mandru de tine?Mai tot timpul, de ce?
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 6, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 6, 2015 Lume curioasă, ce să-i faci 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum