Sari la conținut

Mă intreb... o fi corect?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Conform regulilor legate de numărul de postări, e corect.

Sunt mulți ca el de când cu topicul Postați aiurea ca sa sugeți pula mai repede.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Viaţa e nedreaptă. Mai devreme sau mai târziu realizăm asta. Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai n'ai mingea , tragi la poarta.........

Barack Obama 

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Grecii nu se supun ;)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Acuma, dacă mă uit de când e nenea Cristics membru și ce activitate a avut, e într-adevăr cel mai în măsură să-și pună asemenea probleme existențiale!  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
Postat

No comment

Dar si tu frate 108 postari in 3 ani jumatate?! WTF?

Ala cu 5500 in 3 saptamani e bolnav la cap...

• Like 1
  • Oras:tau`ri
  • Oras:tau`ri
Postat

Dar si tu frate 108 postari in 3 ani jumatate?! WTF?

Ala cu 5500 in 3 saptamani e bolnav la cap...

S-o crezi tu ca sunt făcute în 3 săptămâni.

Ia vezi nu sunt facute cumva în jur de 6 ore?

• Like 2
  • Oras:Ardeal
Postat

Consider ca "avansarea" facuta dupa nr de postari e cel putin ciudata daca nu chiar irelevanta pentru site. Un astfel de platinum cu m mic nu are nici o relevanta pentru site. Din punctul meu de vedere avansarea facuta dupa punctele de reputatie era mult mai pertinenta.

Postat

Tu ai dreptate dar pentru buzunarul motanelului conteaza numarul de postari...

• Like 2
Postat

S-o crezi tu ca sunt făcute în 3 săptămâni.

Ia vezi nu sunt facute cumva în jur de 6 ore?

Deci e un caz de internat!
Postat

Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală

Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postari

• Like 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Consider ca "avansarea" facuta dupa nr de postari e cel putin ciudata daca nu chiar irelevanta pentru site. Un astfel de platinum cu m mic nu are nici o relevanta pentru site. Din punctul meu de vedere avansarea facuta dupa punctele de reputatie era mult mai pertinenta.

S-a schimbat la promovare automata, inainte se facea manual de catre admini.. cam multa munca, acum ai ajuns la 200 =>sc, 1000=>vip, 5000=>platinum, si setarile forumului avanseaza in mod automat la atingerea numarului de postari

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

Viaţa e nedreaptă. Mai devreme sau mai târziu realizăm asta. Luptăm sau ne supunem , asta e o alegere personală

asta a mai zis-o si base in 2004, ca iarna nu-i (nu va fi) ca vara, nu stiu de ce acum sunt asa multi nemultumiti, nici macar subliminal n-a fost, pai ce ? la final de mandat toti tatii (mamele nu prea, la ele se vede pe cantar) recunosc c-au fost porci

Postat

Cer modificarea acordarii gradelor in interiorul forumului in functie de puncte de reputatie! Nu in functie de nr de postari

Cere si ti se va da...sus =))

• Like 3
Reputație: 1046
Postat

Eeeee ... dacă ceri tu, ok!  Cere și ți se va da ... muie!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

O idee foarte bună dar mă tem că pisicul va lua această idee și o va îngropa în cutia cu nisip de pe balcon.

Postat

Ok. Cred ca nu mai are rost sa o lungim. Multumesc tuturor de raspunsuri si de faptul ca mai mult sau mai putin imi impartasiti fustrarea.

Ciudat e faptul ca la acest topic au raspuns membrii cu mi de puncte de reputatie.

Va respect pentru asta.

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Ok. Cred ca nu mai are rost sa o lungim. Multumesc tuturor de raspunsuri si de faptul ca mai mult sau mai putin imi impartasiti fustrarea.

Ciudat e faptul ca la acest topic au raspuns membrii cu mi de puncte de reputatie.

Va respect pentru asta.

Acceptam tentativa timida de ani...scuze, lins in cur si-ti dorim si noi succes pe mai departe.

• Like 2
Postat

Acceptam tentativa timida de ani...scuze, lins in cur si-ti dorim si noi succes pe mai departe.

Esti mandru de tine?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...