Sari la conținut

0737.750.234

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Hey stie cineva ceva despre aceasta persoana? scuze daca am postat gresit

• Oras:Bucuresti
Postat

Clar gresit.:-) mai incearca, ia uitate la ceilalti cum au facut.

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

ALINA, masaj relaxare, bruneta, 25 ani, ofer masaj de relaxare si terapeutic la domiciliul meu, daca vrei sa ma cunosti sunt o persoana sociabila si nu o sa iti para rau daca vii, zona Mall Vitan, 06 Jul 20:11

Bucuresti

post-35672-0-56652600-1436263526_thumb.jpg

post-35672-0-47853300-1436263530_thumb.jpg

post-35672-0-60363000-1436263534_thumb.jpg

Postat

asta am gasit si eu despre ea. altceva noutati? cineva a trecut pe la ea? ceva recenzii?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

asta am gasit si eu despre ea. altceva noutati? cineva a trecut pe la ea? ceva recenzii?

Fa tu primul pas!!!Fii cel care aduce schimbarea aceestui topic!!! :laugh2

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Asteptam recenzia ta!

Postat

Diseara dau o fuga pe acolo daca este disponibila si maine promit ca vin cu o recenzie!!!

Reputație: 24072
Postat

Diseara dau o fuga pe acolo daca este disponibila si maine promit ca vin cu o recenzie!!!

Ok frate...ciocane tari!

Postat

salutare con-futaciosi. Ramasesem dator cu o recenzie la persoana in cauza dar din lipsa timpului nu am mai trecut pe la ea.

Am fost acum cateva zile.

Simplu si elegant- discutat la telefon facut programare.Locatie accesibila langa mall vitan stradal.

Sunat la interfon,urcat cateva etaje(nu imi place cu liftu-injurati-ma :P  )si intrat in casutza.

Alina are cam la 1,65 aprox 55kg, sani buni fermi nu mari nu mici.

Precizez ca pozele sunt reale, dar sunt din locatia precedenta cred.

Am intrat in camera de tragere- am stat de vorba am fumat o tigare daunatoare, am servit un pahar de cola din partea casei, iar dupa aceea am intrat in focurile iadului.

Incepe cu un oral nep umed cu incercari de deep, atenta la bijuteriile familiei, continuat cu normal protejat in toate pozitiile in asa hal incat nu mai stiam cum este asezat patul. experienta super ok.

Acum sa trecem la note:

Locatie 9----- Stradal, easy to reach, loc de parcare

Apartament 9----- curat, AC, pat mare, un mic minus ca este cam gol(nimic depre baie din pacate pentru ca nu am folosit venind deja aranjat)

GFE 10-----Super prietenoasa nimic de reprosat.

FK 10-----gemete si urlete ca in xxx movies, nu comenteaza la nimic

Oral 9-----Umed incercari deep atenta 

Normal 9-------destul de stramta

Igienta 10--------fara mirosuri, epilata, no problem.

Halat 50ron-----dati din propria initiativa la final dupa aprox 30 de min( mi-a placut ca nu sta cu ochii pe ceas)

Con-futaciosi personal raportul calitate-pret mi se pare super ok. Am fost si la alte persoane mai "scumpe" si nu am avut aceasi experienta ca la Alina. 

Personal recomand!

• Like 6
Postat

Am fost ieri la Alina si am fost cam dezamagit.Am sunat din timp si mi-a spus ca are pe cineva la ea daca se poate cu 10 min mai tarziu de ora la care doream sa merg.Ajung la ea telfonez si imi spune sa mai stau un pic sa coboare clientul.Urc la ea,imi deschide si nu raman foarte impredionat de ce vad,dar totusi vreau sa vad cum sa descurca in pat.Ma intreaba daca beau ceva si daca fac dus.Intru la dus,la baie era un prosop curat dar apa era rece.Ies de la baie ea asteptanduma cu sucul,tragand din tigara.Ii inmanez bani si ma asez in pat sa incepem lucru di de aici dezastru.Eu stateam intins iar ea fuma apoi a vorbit la tel de 2 ori dupa care sa apucat de oral,facut binisor imediat dupa ce am intrerupto din oral a sunat tel(iar a vb)incep sa ii sug sani si sa o sarut pe gat ea la inceput a gemut dupa care a spus ca se gadila si ca nu ii place sa ii fie gustati sani,apoi si-a pus mainile peste ei(intre timp a mai primit doua tel la care a raspuns)o intreb daca ii place deasupra si imi spune ca nu dupa care o pun in misionar si dau in in ea,ea gemand si in anumite momente tipand.Dupa ce am terminat mi-a scos prez si mi-a dat un servetel uscat,dupa care m-am dus la dus(ea vorbind cu un client ca in 5 min poate sa vina).Fata 4 Cred ca are 28-30 ani si are o fata de vacuta,Corp 5,5 solida,sani 7 nr 3 un pic lasati,Fundul 8 mare si pufos,Locatia 7 usor de ajuns,AC,baia cam veche.Eu unul nu mai revin din cauza vorbitului la tel in timpul actiuni si a fetei respingatoare.

• Like 4
Postat

Chestia cu vorbitul la telefon in timpul actiunii este chiar de kkt!

• Like 4
Postat

da sincer nu stiu ce sa zic eu am fost de mai multe ori la ea dar nu am patit nici odata chestia cu telefonul. cred ca la tine -futbine31- fiind prima oara la ea(daca a fost prima oara) te-a tratat poate putin mai rece( si nu ma refer aici la apa rece :D),

Mentionez ca nu vreau sa fiu partinitor si sa tin cu fata dar mie personal nu mi s-a intamplat chestia cu telefonul( care by the way este naspa rau).

Postat

Am vizitat și eu pe titulara topicului intr-o zi în jurul prânzului. Locație lângă mall viran stradal ușor de ajuns. Garsoniera ok pentru ce te duci acolo. Domnișoara nu întorci capul după ea pe stradă dar nici să fugi, este vorbăreață și nu este pe grabă, cu mine a răspuns la tel până să mă hotarasc ce doresc, pe urma telefonul nu a mai sunat. Am optat pentru un sex între sâni și un handjob. A uns obiectul cu ceva cremă s-a jucat cu sâni cu el , finalizat pe sâni.decartat 50 ron.

Locație 9 baie mai veche

Fata 8 e pt cei ce le plac fetele mai bine facute nu e genu skinny

Handjob 10

Gfe 10 nu e grăbită încearcă să mulțumească clientul

Pentru 50 fin /100 ora e raport calitate/ preț bun

• Like 2
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Am fost la domnisoara alaltaieri.Am sunat la tel.seara si mi-a dat amanunte despre locatie care se afla vis-a-vis de peco Mall Vitan.Ei bine am gasit-o foarte usor fiind situata stradal plus ca are parcare in fata blocului.In fine, am fost intampinat de o tipa cu constitutie atletica ( nu grasa, ci bine facuta) Garsoniera ? ok, camera? un pat de mijloc imens tocmai bun sa te hanjonesti in el.Am negociat o finalizare la 50 ron oral si normal.Avand o varsta mai inaintata nu mai ia pistolul foc de doua ori intr-o ora (100 ron) Tipa era invelita intr-un prosop si inca umeda pe umeri semn ca facuse dus inainte sa ajung eu acolo.Eu nu aveam nevoie intrucat veneam de acasa unde facusem dus,asa ca am trecut la dezechipare.Am inceput cu un french kiss de nota 10 de parca ne cunosteam de o viata.Actiunea s-a petrecut in picioare langa pat aproximativ 3 minute.Hopa!!! s-a trezit Gigel asa ca m-am intins pe pat cu fata in sus.Ea a venit peste mine si a inceput sa ma frece cu tatele nr 3/4 sarutandu-ma pe gat pe piept si coborand incet spre neadormitu care era ca tepusa lui Vlad Tepes.Oralul de nota 10 cu atentie catre oute si imprejurimi.Daca tot era beton Tepes Voda am rugat-o sa-mi puna caciulita sa nu fac sinuzita.Ei bine caciulita a pus-o cu gura cea ce mi-a placut enorm si am inceput actiunea in pozitia capra cu opturi din partea domnisoarei , strigaturi si chiuituri din partea ei ca la nunta Zamfirei de George CosbucStramta fatuca,cur tare,frumos,futabil (nu am intrebat de anal) asa ca am schimbat pozitia si am trecut eu deasupra gandindu-ma ca nu ar fi rau sa-i astup gura cu gura mea intr-un fk prelung sa nu cheme vecinii militia crezand ca o omor,cand de fapt eu dadeam in ea in dusmanie incercand sa-i intorc pizda pe dos.Nu am reusit sa rezist decat 10 minute dupa care eu am terminat in caciulita iar ea cu un tremurat strangandu-ma intre picioare si zgarindu-ma cu unghiile pe spate pana a terminat si ea.Frumoasa partida de sex voi revenii intruca nu am fost grabit(nota 10 ) fk la greu tot 10 corp frumos ( eu prefer mai skinny de aceia nota 8) locatie curata,cearceaf curat 9,baia nu am vazut-o intrucat mergeam la munca si pot face dus acolo .In concluzie eu voi revenii.Voi faceti cum cum doriti,dar eu o recomand.

• Like 15
  • Minus 4
Postat

Mda. Am luat teapa si vreau sa scriu despre asta.

Sunat pe la 16:30, fata abia se trezise, sictirita ca ea nu-mi zice serviciile prin telefon etc. Vrea s-o las 30-40 min sa-si bea cafeaua.

Ajung la Mall Vitan pe la 17:00, sun de control - niciun raspuns.

Merg la petrom, iau cafea, stau la vreo 2,3,4 tigari, sun din nou la 17:15. Niciun raspuns. Am zis ca poate fata e la dus - sun dupa 10 min. Nimic. Am zis ca poate vb la tel cu alt futac sun din 5in 5 min. pana m-am enervat, m-am programat la Andreea si dus am fost. Neserioasa, sictirita si am mai pierdut si timp ocolind in drumul meu spre casa.

O sa incerc sa sun maine sa vad ce s-a intamplat.

• Like 3
  • Oras:Bu
  • Oras:Bu
Postat

Mda. Am luat teapa si vreau sa scriu despre asta.

Sunat pe la 16:30, fata abia se trezise, sictirita ca ea nu-mi zice serviciile prin telefon etc. Vrea s-o las 30-40 min sa-si bea cafeaua.

Ajung la Mall Vitan pe la 17:00, sun de control - niciun raspuns.

Merg la petrom, iau cafea, stau la vreo 2,3,4 tigari, sun din nou la 17:15. Niciun raspuns. Am zis ca poate fata e la dus - sun dupa 10 min. Nimic. Am zis ca poate vb la tel cu alt futac sun din 5in 5 min. pana m-am enervat, m-am programat la Andreea si dus am fost. Neserioasa, sictirita si am mai pierdut si timp ocolind in drumul meu spre casa.

O sa incerc sa sun maine sa vad ce s-a intamplat.

La ce-o mai suni frate, las-o in sărăcie, ce s-au terminat fetele? Bafta sa ai.
Postat

La ce-o mai suni frate, las-o in sărăcie, ce s-au terminat fetele? Bafta sa ai.

Am zis ca daca tot am stabilit un rahat, daca tot am ocolit si am pierdut timp si daca baietii ce au scris mai sus au fost multumiti si o recomanda, am zis sa stau sa trag o pedala. Plm, am pierdut timp pt o neserioasa.

Postat

Salutare!

Am trecut si eu acum cateva zile la Alina...modalitate de contact nr din anunt...am stabilit detalile si am mers la locatie care se afla la maal vitan stradal foarte usor de ajuns si se gasesc locuri de parcare fara probleme

Ajungand la apartament deschide domnita usa ....si ce sa zic o fata inalta cam de 1.70 fara tocuri pe mine ma asteptat in chilotei,maieu si cu tocuri de 15 in piciare marfa imi ajungea mai sus de umeri

Locuieste singura un plus din partea mea

Despre Alina asa cum au descriso si colegi mai plinuta dar cu forme frumoase tate marfa cur misto eu oricum sunt amator de plinute ....atat ca fata o trage putin in jos.

Am fost servit cu un suc si ceba fursecuri foarte dragut din partea ei.....este o fata foarte de treaba deschisa la discuti si nu este pusa pe graba

Recapitulam servicile oral si normal 50 tragerea dusulet si ne apucam de treaba

Ba fratilor face Alinuta o muie de mai mare frumusetea cu saliva din abundenta deep la greu supt de coaie,muscat de coaie scuipat pula si luata iar in gura ce sa mai o muie de mai mare frumusetea cat pe ce sa ma termine ii spun sa punem prez pe care la montat cu gura in timp ce masa coaiele si trecem la prima pozitie ea deasupra unde se infigea cu mare viteza si forta in pula pula. Iar eu stai oprestete ca vreu sa ti-o trag pe la spate si o iau pe fata caprita cu o splendoare de cur in fata ochilor si dai si dai si ea dedea contre de ma durea pula dar a avut efectul scontat ca in cateva min am fost gata.

Ca si note ar fi urmatoarele:

Fata. 8

Oral. 9.50

Normal. 8

Gfe. 9.50

Igiena 9.50....nimic suspect totul parfumat

Per total o investitie buna unde m-am simtit foarte bine,

Eu unul o sa ma trec pe la ea!

V-am salutat si spor la treaba!

• Like 4
Postat

review pe scurt

aspect: plinuta - 6,5

igiena: a facut dus inainte, dar nu mirosea a parfum, acesta fiind singurul motiv pt care nu dau 10 - 9

oral: daca facea CIM avea 10, in rest foarte bun cu multa saliva - 9

normal: se implica ok, geme - 7,5

gfe: poti vorbi cate ceva cu ea, e acolo cu tine - 7

pret: 50 de lei pentru un numar

raportul calitate pret: excelent

de revenit: da

• Like 1
Postat

Va salut!

Nu m-am lasat pana nu am ajuns la faptura ce detine topicul asta.

In primul rand vreau sa spun ca nu are nicio legatura cu pozele de mai sus. In realitate e destul de rotunda.

Locatia in sine e aproape ok, usa de la baie sta inchisa cu un suport de umbrele, patul scartaie in dracii cei mari, prosop curat lipsa, lenjeria de pat mizerabila.

Bloc stradal cu intrare direct din bulevard, administratora suspicioasa a imobilului era pe jos, camere de supraveghere pe fiecare palier. Am urcat cu liftul cu un etaj mai sus (in gandul meu sa nu vada baba la ce etaj urc) si cand cobor din lift ieseau doi baieti de la fete care vorbeau de profit si "eu nu cred c-o sa-ti mearga baa". Ignor, cu gandul ca mi s-au parut pustani si nu are cum sa fie atat de neserioasa sa-si dea afara pestii/iubitii chiar cand urca clientul cu coaielr pline.

Ajung, se deschide usa si vad faptura. E mare fratilor. Mai are o colega colorata excesiv de solar si suficent de la natura (vorbesc evident de geneza). Cred ca fumase ceva ca radea aiurea la un film fara sens. La telefon era Raluca, cand am ajuns era Alexandra. Pozele de pe at cu fata cu tatuaje sunt reale, dar nu recomand sub nicio forma! Atitudine de manelista glamour, centurista cu aspiratii de show pacatos (evident si usor agramata).

O aleg pe Alina (desi nici ea nu e departe ca atitudine, dar nu o ajuta fizicul sa-si doreasca altceva de la viata) foar pentru recenziile colegilor. Ea isi aprinde o tigara. Eu plec la dus, ma spal cu sapun lichid de maini, ma sterg "la misto". Ma intorc in dormitor, vine si faptura si imi zice "la ce ai venit tu aici nu se poate intampla cu prosopul pe tine" in timp ce se dezbraca fara nicio urma de senzualitate sau feminitate. Si face "gata, hai, cum vrei, jos sau sus?!". Singurul + este ca face exact ce-i ceri fara comentarii. Pe scurt am futut-o intre sani, oral protejat, putin pe la spate apoi facefuck. Am pus-o pe spate cu capul lasat peste marginea patului si efectiv am futut-o in gura, fara niciun comentariu. Am simtit dinti pe acolo, dar n-a contat. Mi-am dat drumul pe gatul ei in timp ce-mi lingea coaiele. "Ciocolatia" tipa de pe hol sa se grabeasca ca intarzie la solar. Cealalta "taci făi că e deschis pana la 10 ce ai, esti proasta?!" in timp ce-si stergea slobozul de pe gat.

Note: locatie 6

aspect fata 6

Oral initial 5

Normal scandura 6

Oral final 8

GFE -2

igiena ? Nu mirosea naspa inca. Mi-a zis ca a facut dus inainte. Dar cine stie :-)

Daca revin? Nu m-am lovit la cap.

Tarif pt tot 50 de lei.

Sa nu se inteleaga gresit. Nu sunt un badaran, nu fut femei in gura de razbunare sau din ura. Fetele pot confirma ca ma port frumos cu ele. Dar fiinta din topic doar asta mi-a inspirat.

Noroc!

• Like 5
Postat

Corect , sunt de acord , am fost si eu la ea datorita notelor , este a 4-a recenzie in seara asta pe care o dau si totodata a 3-a cu note mici si parca imi pare rau dar n-am ce face, poate am devenit prea pretentios, plus ca pe topicul asta se exagereaza la note mai ales la oral si la aspect. Pula mea dati 9 la oral si 8 la aspect, pai uneia misto cat ii mai dati 20, 30?

Tipa e ok ca atitudine, glumeata de fel , fumeaza cam mult, nu ma deranjeaza ca nu fumeaza cu plamanii mei, e mare ca aspect aprox 75 kg si 170cm , sani nr 3.5 spre 4, oralul e neprotejat, nu face cim , normalul e stramt, femeia e innebunita dupa limbi, ar sta juma de h sa-i tot dai, e curata ... si cam atat.

Am stat in jur de 30 de minute, achitat 50 de lei de la inceput si stiu ca lucreaza pana tarziu ca acolo locuieste , acum vad ca mai are o colega, au si anunt: 

50 L

ALINA si Raluca, 2 brunete, 22 si 25 ani, oferim masaj de relaxare si terapeutic la domiciliul nostru, discret zona Vitan te asteptam, 24 Sep 23:30

Ca note : Oral 7 , nu face deep , nu e nici prea umed , nu e nicicum.

Normal 8.5 stramta si calda dar prea mare ea si cam incomode pozitiile.

Gfe 7 , refuza sarutul, nu categoric, dar cred ca e in functie de click , care a lipsit cu desavarsire.

Anal nu.

Locatie 8 , garsoniera destul de spatioasa si bucatarie mare, baie ok cat de cat.

Aspect 5 , nu sunt fan bbw , cu atat mai putin ea care nu e beatiful deloc.

Halat 50, timp peste 30 cred , nu am fost grabit dar nu cred ca mai revin , nu fu nimic memorabil.

• Like 8
  • Minus 17
Postat

Raluca, colega Alinei. a adus doi tigani peste ea in garsoniera.Iau luat telefoanele si banii si au vrut sa o violeze.Nu au reusit pentru ca a iesit pe scara blocului si a inceput sa tipe. Asa a scapat de ei dar cu banii si tel. luate.Momentan s-a retras pentru ca-i este frica sa mai lucreze

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

@liviu58 cum ai luat legatura cu ea dupa eveniment ? sau de unde sunt informatiile .

Eu am doua numere si nu merge niciunul.

Postat

dupa eveniment acum nu mai dau nici eu de ea

• Like 1
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...