Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Postat Iulie 8, 2015 popcornu era pt altceva flq hai sa o incurajam putin cu exprimari mai soft cum ai revenit si tu cu domnisoara. ca femeie de cate ori incerci ceva nou te simti oaresce vulnerabila Nu era vorba de popcornul vostru. Stiu, inainte sa l puneti in tuci, e bun de dat in bobi. Asa-i Amada?Era un sfat pă bune: rosiile si popcornul raman pă canal. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 8, 2015 sa dea dracii in multitaskin si in browsere diferite concomitente pe monitoru meu:)))) tocmai i-am scris supusului un comentariu in romana. dar lui ii place sa fie ignorat si sa vb cu altii. Amado lasa-o mai nu intelge ce a gresit 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Nu era vorba de popcornul vostru. Stiu, inainte sa l puneti in tuci, e bun de dat in bobi. Asa-i Amada? Era un sfat pă bune: rosiile si popcornul raman pă canal. M-am lasat de bobi, e mai bine sa nu mai cred in ceva care imi afecteaza neuronul si asa obosit... Mai ciugulesc niste ganduri frivole, dar nu ma mai fortez sa o iau razna.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 8, 2015 M-am lasat de bobi, e mai bine sa nu mai cred in ceva care imi afecteaza neuronul si asa obosit... Mai ciugulesc niste ganduri frivole, dar nu ma mai fortez sa o iau razna. ia-auzi ca stiu ca o sa iti placa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 8, 2015 domnisoara daca tot ai inceput continua. m-ai citat fara sa spui ceva..... pai dezbatem ori nu?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2015 Pentru ca pana acum am facut tot ce mi a trecut prin cap,fara sa am aproape nici o limita ..m-am gandit sa incerc si sexul anal!Sunt virgina!Nu am incercat niciodata!Dar toate prietenele imi spun ca este suuuuuper mistooo,insa pregatirea este foarte importanta.Vreau parerii!!!Bineinteles astept si rautaciosi care vor sarii pe mine !! Mă ofer eu să te ajut să începi. Știu și tehnici asiatice. 2 1
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Iulie 8, 2015 asigura-te ca ai scapat de namol. restu` e cancanAsculta-l , are experienta, se fute in cur pe unde apuca!
tk2xxx Reputație: -531 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 8, 2015 As vrea sa incerc dar mi-e frica sa nu scot pula plina de cacat cum am citit pe aici
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 8, 2015 As vrea sa incerc dar mi-e frica sa nu scot pula plina de cacat cum am citit pe aici incearca la Lisandru. E curat, lacrima, in cur, n-are timp sa se stranga cacatu la cate puli baga =))
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 8, 2015 As vrea sa incerc dar mi-e frica sa nu scot pula plina de cacat cum am citit pe aici Ești nebun? Nu pui gumar? Tocmai tu? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Mă ofer eu să te ajut să începi. Știu și tehnici asiatice.cum spui tu daddy? la ce dai mana de ajutor? vezi ca imi revin in fire si nu te vad bine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 cum spui tu daddy? la ce dai mana de ajutor? vezi ca imi revin in fire si nu te vad bine =)) știi că îmi place să ajut oamenii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 =)) știi că îmi place să ajut oameniipromiti sa nu mai faci prostii ? ia sa aud ....
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 promiti sa nu mai faci prostii ? ia sa aud .... Recunosc și regret fapta dar mă gândesc deja la alta =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Recunosc și regret fapta dar mă gândesc deja la alta =)) la care daddy? :D
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 la care daddy? :D O faptă cu tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 O faptă cu tine ce fapta sa facem nani impreuna daddy mi-e asa somn vreau sa ma ghemuiesc langa tine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2015 ce fapta sa facem nani impreuna daddy mi-e asa somn vreau sa ma ghemuiesc langa tine Au! 1 1
tyger1 Reputație: 1632 Postat Iulie 9, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Iulie 9, 2015 Din ce citesc se remarca cearta dintre 3 pitipoance, datii fetei sfaturi si poate se gaseste cineva si sa o dizvirgineasca in fundulet.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Din ce citesc se remarca cearta dintre 3 pitipoance, datii fetei sfaturi si poate se gaseste cineva si sa o dizvirgineasca in fundulet.pitipoaca-i doamna ma -ta imbecilule. tu-ti natia ma-tii de zevzec
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 9, 2015 Pentru ca pana acum am facut tot ce mi a trecut prin cap,fara sa am aproape nici o limita ..m-am gandit sa incerc si sexul anal!Sunt virgina!Nu am incercat niciodata!Dar toate prietenele imi spun ca este suuuuuper mistooo,insa pregatirea este foarte importanta.Vreau parerii!!!Bineinteles astept si rautaciosi care vor sarii pe mine !!E foarte bun pt tine. Include-l in servicii fara sa cresti pretul, asta asa, sa rupi gura pietei.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 9, 2015 pitipoaca-i doamna ma -ta imbecilule. tu-ti natia ma-tii de zevzecSi totusi , nu cred că se asortează vorbele astea la costumaşul tău
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Si totusi , nu cred că se asortează vorbele astea la costumaşul tăuklm azi sfatuiesc prieteneste pe orisicare sa nu mi se adreseze ca-s rea in draci. daca-s provocata raspund urat
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 9, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 9, 2015 klm azi sfatuiesc prieteneste pe orisicare sa nu mi se adreseze ca-s rea in draci. daca-s provocata raspund urat Eu aş risca să te sfătuiesc să stai vreo juma de oră sub un duş mai rece si apoi să asculti niste hard"n heavy la min 110 decibeli
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 9, 2015 Eu aş risca să te sfătuiesc să stai vreo juma de oră sub un duş mai rece si apoi să asculti niste hard"n heavy la min 110 decibelinu ca nu am dormit toata noaptea si pe urma cu reteta ta ma indobitocesc. nici nu cred ca ma bag la sesiuni azi sunt prea rea..... poate ceva fetish ar merge dar nici asa ca-s apatica grav
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum