Sari la conținut

Pareri despre anal!

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

popcornu era pt altceva flq  :laugh2  hai sa o incurajam putin cu exprimari mai soft cum ai revenit si tu cu domnisoara. ca femeie de cate ori incerci ceva nou te simti oaresce vulnerabila :)

Nu era vorba de popcornul vostru. Stiu, inainte sa l puneti in tuci, e bun de dat in bobi. Asa-i Amada?;)

Era un sfat pă bune: rosiile si popcornul raman pă canal.

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

sa dea dracii in multitaskin si in browsere diferite concomitente pe monitoru meu:)))) tocmai i-am scris supusului un comentariu in romana. dar lui ii place sa fie ignorat si sa vb cu altii. Amado lasa-o mai  :laugh2  nu intelge ce a gresit 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu era vorba de popcornul vostru. Stiu, inainte sa l puneti in tuci, e bun de dat in bobi. Asa-i Amada? ;)

Era un sfat pă bune: rosiile si popcornul raman pă canal.

M-am lasat de bobi, e mai bine sa nu mai cred in ceva care imi afecteaza neuronul si asa obosit...  :laugh2

Mai ciugulesc niste ganduri frivole, dar nu ma mai fortez sa o iau razna. :)

:hug1

Postat

M-am lasat de bobi, e mai bine sa nu mai cred in ceva care imi afecteaza neuronul si asa obosit...  :laugh2

Mai ciugulesc niste ganduri frivole, dar nu ma mai fortez sa o iau razna. :)

ia-auzi ca stiu ca o sa iti placa

Postat

domnisoara daca tot ai inceput continua. m-ai citat fara sa spui ceva..... pai dezbatem ori nu? :)

Postat

Pentru ca pana acum am facut tot ce mi a trecut prin cap,fara sa am aproape nici o limita ..m-am gandit sa incerc si sexul anal!Sunt virgina!Nu am incercat niciodata!Dar toate prietenele imi spun ca este suuuuuper mistooo,insa pregatirea este foarte importanta.

Vreau parerii!!!Bineinteles astept si rautaciosi care vor sarii pe mine !!

Mă ofer eu să te ajut să începi. Știu și tehnici asiatice.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

asigura-te ca ai scapat de namol. restu` e cancan

Asculta-l , are experienta, se fute in cur pe unde apuca!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

As vrea sa incerc dar mi-e frica sa nu scot pula plina de cacat cum am citit pe aici :(

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

As vrea sa incerc dar mi-e frica sa nu scot pula plina de cacat cum am citit pe aici :(

incearca la Lisandru. E curat, lacrima, in cur, n-are timp sa se stranga cacatu la cate puli baga =)) =))

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ești nebun? Nu pui gumar?  :slap2  Tocmai tu?  :laugh2

• Minus 3
Postat

Mă ofer eu să te ajut să începi. Știu și tehnici asiatice.

cum spui tu daddy? la ce dai mana de ajutor? vezi ca imi revin in fire si nu te vad bine

Postat

cum spui tu daddy? la ce dai mana de ajutor? vezi ca imi revin in fire si nu te vad bine

=)) =)) știi că îmi place să ajut oamenii

Postat

=)) =)) știi că îmi place să ajut oamenii

promiti sa nu mai faci prostii ? :D ia sa aud ....

Postat

promiti sa nu mai faci prostii ? :D ia sa aud ....

Recunosc și regret fapta  dar mă gândesc deja la alta =)) =))

Postat

Recunosc și regret fapta  dar mă gândesc deja la alta =)) =))

la care daddy? :D:D

Postat

O faptă cu tine :D

ce fapta sa facem nani impreuna daddy mi-e asa somn vreau sa ma ghemuiesc langa tine  :hug1

Postat

ce fapta sa facem nani impreuna daddy mi-e asa somn vreau sa ma ghemuiesc langa tine  :hug1

Au! :)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Din ce citesc se remarca cearta dintre 3 pitipoance, datii fetei sfaturi si poate se gaseste cineva si sa o dizvirgineasca in fundulet.

Postat

Din ce citesc se remarca cearta dintre 3 pitipoance, datii fetei sfaturi si poate se gaseste cineva si sa o dizvirgineasca in fundulet.

pitipoaca-i doamna ma -ta imbecilule. tu-ti natia ma-tii de zevzec

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Pentru ca pana acum am facut tot ce mi a trecut prin cap,fara sa am aproape nici o limita ..m-am gandit sa incerc si sexul anal!Sunt virgina!Nu am incercat niciodata!Dar toate prietenele imi spun ca este suuuuuper mistooo,insa pregatirea este foarte importanta.

Vreau parerii!!!Bineinteles astept si rautaciosi care vor sarii pe mine !!

E foarte bun pt tine. Include-l in servicii fara sa cresti pretul, asta asa, sa rupi gura pietei.

• Oras:sud
Postat

pitipoaca-i doamna ma -ta imbecilule. tu-ti natia ma-tii de zevzec

Si totusi , nu cred că se asortează vorbele astea la costumaşul tău

Postat

Si totusi , nu cred că se asortează vorbele astea la costumaşul tău

klm azi sfatuiesc prieteneste pe orisicare sa nu mi se adreseze ca-s rea in draci. daca-s provocata raspund urat  :laugh2

Postat

klm azi sfatuiesc prieteneste pe orisicare sa nu mi se adreseze ca-s rea in draci. daca-s provocata raspund urat  :laugh2

Eu aş risca să te sfătuiesc să stai vreo juma de oră sub un duş mai rece si apoi să asculti niste hard"n heavy la min 110 decibeli

Postat

Eu aş risca să te sfătuiesc să stai vreo juma de oră sub un duş mai rece si apoi să asculti niste hard"n heavy la min 110 decibeli

nu ca nu am dormit toata noaptea si pe urma cu reteta ta ma indobitocesc. nici nu cred ca ma bag la sesiuni azi sunt prea rea..... poate ceva fetish ar merge dar nici asa ca-s apatica grav

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...