no_body Reputație: 6681 Postat August 20, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat August 20, 2015 Eu sunt curioasa de o chestie...oare gigi muschi astia care sustin violenta si bataia ar mai fi la fel de curajosi si in fata ei: Niciunul de pe aici... poate cu exceptia lu' Dolores.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 daywalker asta e mare nenorocit se joaca cu inimile fetelor , de pizda sa nu mai zic , o face praf La femei n-am adversar http://i58.tinypic.com/219qgoz.jpg 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 fiecare cum ii place face. el ma face taranca eu il fac tigan. el imi zice prostuta eu il fac primitv.e oarecum firesc sa vreau sa ma lupt cu day in replici =)) 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Aș fute ceva străin 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 Ce-mi place mie cand discutiile astea cu si despre femei sfarsesc cu cate una postand ceva despre o exceptie...e ca si treaba aia cu simtul umorului. Cand spui unei femei ca ele n-au nevoie sa fie amuzante (nu ca un barbat, cel putin, multi au nevoie de asta pt a fute) toate simt nevoia sa dea exemplul unei lesbiene procoase care face stand-up si se comporta "baietos". Nu vad sensul...e ca si cum as posta eu pe threadul asta ceva despre un barbat feminizat incercand sa dovedesc ca noi toti suntem asa si ca, de fapt, toti suntem niste sensibili ce plangem la rasarit de soare... Da, sorina, asta era pt tine. Nu promovez "capaceala", nu promovez violenta, spun doar ca lipsa unei puli intre picioare nu e un "get out of a ass whooping free card". 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Nu vad sensul...e ca si cum as posta eu pe threadul asta ceva despre un barbat feminizat incercand sa dovedesc ca noi toti suntem asa si ca, de fapt, toti suntem niste sensibili ce plangem la rasarit de soare... Eu plâng doar când ia bătaie Steaua. Cred că diseară voi plânge like a baby, băga-mi-aș pula-n Rosenborg. Sau poate nu... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Ce-mi place mie cand discutiile astea cu si despre femei sfarsesc cu cate una postand ceva despre o exceptie...e ca si treaba aia cu simtul umorului. Cand spui unei femei ca ele n-au nevoie sa fie amuzante (nu ca un barbat, cel putin, multi au nevoie de asta pt a fute) toate simt nevoia sa dea exemplul unei lesbiene procoase care face stand-up si se comporta "baietos". Nu vad sensul...e ca si cum as posta eu pe threadul asta ceva despre un barbat feminizat incercand sa dovedesc ca noi toti suntem asa si ca, de fapt, toti suntem niste sensibili ce plangem la rasarit de soare... Da, sorina, asta era pt tine. Nu promovez "capaceala", nu promovez violenta, spun doar ca lipsa unei puli intre picioare nu e un "get out of a ass whooping free card". Nu mai este egalitate, huh?!?! Despre asta este vorba. Nici nu trebuie sa pomenesc de sex, poate avea si 2 puli si 3 randuri de coaie, este irelevant; ca rezultatul sa fie valid, sansele trebuie sa fie egale. Oricum, eu nu iau apararea nimanui aici, spun doar ca exemplele enumerate de voi fac ca lupta sa nu mai fie fair-play. Eu nu am mila de femeile sau barbatii maltratati de parteneri, singuri si-au ales locul 2 ceea ce-mi spune ca le place ceea ce primesc.
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 Aș fute ceva străinceva din Ukraina sau Rusia. :>marfa de calitate superioara. 1 3
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 Nu mai este egalitate, huh?!?! Despre asta este vorba. Nici nu trebuie sa pomenesc de sex, poate avea si 2 puli si 3 randuri de coaie, este irelevant; ca rezultatul sa fie valid, sansele trebuie sa fie egale. Oricum, eu nu iau apararea nimanui aici, spun doar ca exemplele enumerate de voi fac ca lupta sa nu mai fie fair-play. Eu nu am mila de femeile sau barbatii maltratati de parteneri, singuri si-au ales locul 2 ceea ce-mi spune ca le place ceea ce primesc.That's just wrong...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 20, 2015 https://i.imgur.com/uDsjdUW.jpg 5
sorina4u Reputație: 79 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Really?!?!
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 ) ))))
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 https://i.imgur.com/uDsjdUW.jpgBest answer!!!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 20, 2015 auzi anono, noteaza-l ca best answer. 2
pulesteu Reputație: 10797 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 Nu promovez "capaceala", nu promovez violenta, spun doar ca lipsa unei puli intre picioare nu e un "get out of a ass whooping free card". Foarte corect.Ideea e foarte simpla. Exista relatia actiune-reactiune. Obraznicia, vorbele proaste si tupeul la momentul nepotrivit cu cine nu trebuie dau niste urmari.Fie ca esti de acord cu asta sau nu, aceste lucruri se intampla si se vor intampla in continuare.Nu sunt un adept al violentei. 7 8
picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 20, 2015 Violența este "rezolvarea" trogloditului, indiferent că e îndreptată împotriva unei femei, unui copil,unei persoane în vizibilă inferioritate dpdv fizic, sau a unui bărbat normal constituit. Nu pot accepta mentalitatea că "și-a cerut-o". Violența îndreptată unei persoane aflată în imposibilitate de a se apăra e dovadă de lașitate și de sărăcie neuronală. Lipsa unei puli între picioare înseamnă bărbat. Bărbatul ( cu excepțiile de rigoare), este mai solid. mai puternic fizic, deci eventuala luptă este din start inegală. Nu discutăm aici de excepții.Cazul banal, des întâlnit: el, 1,85 m și 90 kg, vine noaptea matol rangă. Ea, 1,65m și 57 kg, ca o cotoarbă ce e, începe cu "muzica" și îl toacă ... și îl toacă ... meliță, ce mai! El îi fute un capac, aia cade cu capul de colțul mesei și ...dă coltu'. Nu al mesei. ci de tot. Bărbatul ăla a rezolvat problema: ia vreo 10 ani pârnaie, copiii rămân orfani de mamă, cu tatăl pârnăiaș și crescuți de bunici sau la un cămin de copii. Valabil uneori și dacă cel agresat este un bărbat compatibil fizic cu agresorul . De aceea nu pot fi de acord cu violența fizică decât ca autoapărare, în ultimă instanță. P.S. Mor de ăștia care justifică violența sau chiar îi fac apologia și apoi declară ritos că " nu sunt adeptul violenței"! 2 3
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 eu ma bat cu toti interlopii da pa forum 3 3
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 Violența este "rezolvarea" trogloditului, indiferent că e îndreptată împotriva unei femei, unui copil,unei persoane în vizibilă inferioritate dpdv fizic, sau a unui bărbat normal constituit. Nu pot accepta mentalitatea că "și-a cerut-o". Violența îndreptată unei persoane aflată în imposibilitate de a se apăra e dovadă de lașitate și de sărăcie neuronală. Lipsa unei puli între picioare înseamnă bărbat. Bărbatul ( cu excepțiile de rigoare), este mai solid. mai puternic fizic, deci eventuala luptă este din start inegală. Nu discutăm aici de excepții.Cazul banal, des întâlnit: el, 1,85 m și 90 kg, vine noaptea matol rangă. Ea, 1,65m și 57 kg, ca o cotoarbă ce e, începe cu "muzica" și îl toacă ... și îl toacă ... meliță, ce mai! El îi fute un capac, aia cade cu capul de colțul mesei și ...dă coltu'. Nu al mesei. ci de tot. Bărbatul ăla a rezolvat problema: ia vreo 10 ani pârnaie, copiii rămân orfani de mamă, cu tatăl pârnăiaș și crescuți de bunici sau la un cămin de copii. Valabil uneori și dacă cel agresat este un bărbat compatibil fizic cu agresorul . De aceea nu pot fi de acord cu violența fizică decât ca autoapărare, în ultimă instanță. P.S. Mor de ăștia care justifică violența sau chiar îi fac apologia și apoi declară ritos că " nu sunt adeptul violenței"! Fac yoga de ceva timp, de-asta sunt asa, mai sensibil in ultima vreme. 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 20, 2015 Violența este "rezolvarea" trogloditului, indiferent că e îndreptată împotriva unei femei, unui copil,unei persoane în vizibilă inferioritate dpdv fizic, sau a unui bărbat normal constituit. Nu pot accepta mentalitatea că "și-a cerut-o". Violența îndreptată unei persoane aflată în imposibilitate de a se apăra e dovadă de lașitate și de sărăcie neuronală. Lipsa unei puli între picioare înseamnă bărbat. Bărbatul ( cu excepțiile de rigoare), este mai solid. mai puternic fizic, deci eventuala luptă este din start inegală. Nu discutăm aici de excepții.Cazul banal, des întâlnit: el, 1,85 m și 90 kg, vine noaptea matol rangă. Ea, 1,65m și 57 kg, ca o cotoarbă ce e, începe cu "muzica" și îl toacă ... și îl toacă ... meliță, ce mai! El îi fute un capac, aia cade cu capul de colțul mesei și ...dă coltu'. Nu al mesei. ci de tot. Bărbatul ăla a rezolvat problema: ia vreo 10 ani pârnaie, copiii rămân orfani de mamă, cu tatăl pârnăiaș și crescuți de bunici sau la un cămin de copii. Valabil uneori și dacă cel agresat este un bărbat compatibil fizic cu agresorul . De aceea nu pot fi de acord cu violența fizică decât ca autoapărare, în ultimă instanță. P.S. Mor de ăștia care justifică violența sau chiar îi fac apologia și apoi declară ritos că " nu sunt adeptul violenței"! exista o rezolvare foarte simpla: masa rotunda! 1
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 exista o rezolvare foarte simpla: masa rotunda!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 20, 2015 pai plm, acu` hai sa n-o mai bat ca am masa cu colturi. `ai ma ce dreacu... http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/bitch-please-240x180.jpg
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 pai plm, acu` hai sa n-o mai bat ca am masa cu colturi. `ai ma ce dreacu... http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/bitch-please-240x180.jpgbaby proof the house
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat August 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat August 20, 2015 baby proof the house ma uimesti cu termenii astia... sa mor daca n-am cautat pe gugal
dă toate Reputație: 1981 Postat August 20, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat August 20, 2015 ma uimesti cu termenii astia... sa mor daca n-am cautat pe gugal sunt om serios, ce dracu'
pulesteu Reputație: 10797 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 P.S. Mor de ăștia care justifică violența sau chiar îi fac apologia și apoi declară ritos că " nu sunt adeptul violenței"! Violenta e parte din natura umana. Fara violenta nu exista supravietuire. Nu poti sa fii ca o floare pe camp. Aia cu coltul mesei si direct LCM e opera unui diletant. Sau a unui boschetar care e tare in gura doar la bautura. 6 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum