Sari la conținut

Ce reprezinta pentru forum "Speciala" Sorina4you???

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numa' inteligenti jmecheri pe aci! Deja e prea mult pentru mine. Va las dragutzilor! Sa fiti cumintzi! Puteti sa va mirositi reciproc da' sa nu va muscati de oo! Daaa? :kiss3

:dontgetit Aveam ceva pretentii, dar... :sleepy: One can not always read the human nature ! :hihat

• Oras:bucuresti
Postat

:dontgetit Aveam ceva pretentii, dar... :sleepy: One can not always read the human nature ! :hihat

Hai ca m-as intoarce pentru tine! :)

Postat

Curios?

Păi, pleci, vii, iarăși pleci, plm! Te joci aiurea cu sentimentele noastre...

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Numa' inteligenti jmecheri pe aci! Deja e prea mult pentru mine. Va las dragutzilor! Sa fiti cumintzi! Puteti sa va mirositi reciproc da' sa nu va muscati de oo! Daaa? :kiss3

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11750655_1599272220332468_7304762350608708905_n.jpg?oh=228f251b4459a2374e401117533c34b9&oe=565A39F7

• Like 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Ce sa fac nene, nu-s in forma azi. M-a futut o fomeie de mi-a distrus temporar creeru'

• Oras:Bucuresti
Postat

Ba cosmine, io acum ceva vreme ti-am zis sa ramai la pariuri, ai ras atunci.Este a doua oara in 3 zile cand esti futut in gura de 3 femei, nu te-AI SATURAT? Si da, ca sa-ti raspund tie si altor retardati ca tine, recunosc, imi place sa-I dau limbi Sorinei, ca sa nu mai fie nici un dubiu, dar te intreb eu, tie iti place sa fii prost non stop? Fara suparare..

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te-a silit să fii dur,este?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu sefu, mi-am regasit stilul, Alex e pistol cu flegme.App, nu dormi? Pai ce plm e aici?

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Pai mah cosmy frumy da' esti atat de ipocrit? Pe un alt thread aruncai cu pietre in poponari si-acum incerci sa faci clickî cu gaoaza? pardon, folosind gaoaza...ma rog intelegi tu, n-as vrea sa se creada ca ii zic lui lopix ca-i gaoaza, evident el e cel activ in relatia voastra.

• Like 2
Postat

te intreb eu, tie iti place sa fii prost non stop? Fara suparare..

Ii place, nu-i place, nu are incotro =))

Postat

Ba cosmine, io acum ceva vreme ti-am zis sa ramai la pariuri, ai ras atunci.Este a doua oara in 3 zile cand esti futut in gura de 3 femei, nu te-AI SATURAT? Si da, ca sa-ti raspund tie si altor retardati ca tine, recunosc, imi place sa-I dau limbi Sorinei, ca sa nu mai fie nici un dubiu, dar te intreb eu, tie iti place sa fii prost non stop? Fara suparare..

Voi chiar va meritati unii pe altii. Puneti mana de la mana si faceti o laba colectiva in cerc.

Hai ca va las in durerile voastre. Spor la trollat maxim si misto-uri de doi bani.

Postat

Si pentru fetele din gasca, vedeti ca va asteapta niste puli de supt pe la usi! Nu mai pierdeti vremea pe aici ca timpul trece si nu se mai intoarce. Facetzi bani!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Undisclosed
Postat

Vox populi, vox Dei.

Asa cum, pe poarta Infernului sta scris, "Voi,cei intrati/Lasati orice speranta!", la fel ar trebui ca, la intrarea pe acest forum sa fie zidite cu litere de aur aceste cuvinte nemuritoare ale ganditorului Laurian.

Doamne ajuta.

As mai adăuga, pe poarta de la SIDEX, pe oglinda retrovizoare a soferilor de la RATB, eventual la intrarea în circumscriptia lui Dragnea.

E ultimul meu post la adresa jagardelei.Am fost invins.

Doamne ajuta.

post-167742-0-85837000-1437053455_thumb.png

• Like 3
Postat

Vox populi, vox Dei.

Asa cum, pe poarta Infernului sta scris, "Voi,cei intrati/Lasati orice speranta!", la fel ar trebui ca, la intrarea pe acest forum sa fie zidite cu litere de aur aceste cuvinte nemuritoare ale ganditorului Laurian.

Doamne ajuta.

As mai adăuga, pe poarta de la SIDEX, pe oglinda retrovizoare a soferilor de la RATB, eventual la intrarea în circumscriptia lui Dragnea.

Doamne ajuta.

Cine-i Laurian?

Cu stimă,

Jagardeaua

Postat

Vox populi, vox Dei.

Doamne ajuta.

Doamne ajuta.

Stai linistit ca nu aveai cum sa castigi! M-am retras si eu de pe aici. Bucurie multa va doresc in cerc! Ca io nu-s d-ala ofticos cu blesteme si injuraturi! Ramaneti intre voi si sa va distrati frumos!

Postat

Cine-i Laurian?

Cu stimă,

Jagardeaua

Tu eşti, cetatene.

Nu e nici o greșeala de editare.Te-am latinizat eu puțin.

Jagardeaua e muza dumitale.

Închei apoteotic cu vorbele lui Adso: Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus.

• Like 1
Postat

Tu eşti, cetatene.

Nu e nici o greșeala de editare.Te-am latinizat eu puțin.

Jagardeaua e muza dumitale.

Închei apoteotic cu vorbele lui Adso: Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemus.

OK. Mulțumesc frumos pentru latinizare.

Ideea (mea) e: NU TE MAI DROGA! Nu observi că dai în onanie verbală?

• Like 1

Postat

Voi chiar va meritati unii pe altii. Puneti mana de la mana si faceti o laba colectiva in cerc.

Hai ca va las in durerile voastre. Spor la trollat maxim si misto-uri de doi bani.

:bkke

Și tu să fii în centrul cercului?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...