Sari la conținut

Ce reprezinta pentru forum "Speciala" Sorina4you???

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Deja ai devenit sentimental.

Fa o lista cu martorii aia...te plătește bine de postac aici.

N-am copii.Mai bine ai grijă de al tau...ai văzut cum una a ajuns curva de la atâta pacanele

N-ai copii?

Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă ;)

Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???

• Like 4
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu au așteptări de la un retard sa înțeleagă?

Hai ma trole...

• Like 2
  • Oras:Undisclosed
Postat

Stai cuminte, alții văd că te tolerează, io-ți plimb copiii prin gură ec-dui(rromales)....

Oi fi inteles eu gresit.

În fine.

Iarăși esti sentimental.

Stai, blând, nu ma impresionezi.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Moșule, am zis aproape.

Stai bine acolo, cu nasul în căcat.

Nu are rost sa o lungim: Ma pis pe epitaful tău. Tu te piși pe al părinților tăi. De bicisnic si lacheu ce eşti.Vei muri, dar inca ma rog pentru tine sa stai drepți.

Bă porcule, este a doua sau a treia oară când te exprimi mizerabil pomenind de părinții mei decedați. Ți-am atras atenția și nu te-ai potolit! Roagă-te cărui zeu vrei tu, să nu-mi apari vreodată în cale!  

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Tu au așteptări de la un retard sa înțeleagă?

Hai ma trole...

Se spune retardATA, retardATO.

Retard e afecțiunea de care suferi,retardATO.

• Like 2
Postat

Bă porcule, este a doua sau a treia oară când te exprimi mizerabil pomenind de părinții mei decedați. Ți-am atras atenția și nu te-ai potolit! Roagă-te cărui zeu vrei tu, să nu-mi apari vreodată în cale!

Moșule, de ce ai apărut?

Eu am zis "aproape"

Stai, blând, eu prin cotet nu ajung.

Postat

Moșule, am zis aproape.

Stai bine acolo, cu nasul în căcat.

Nu are rost sa o lungim: Ma pis pe epitaful tău. Tu te piși pe al părinților tăi. De bicisnic si lacheu ce eşti.Vei muri, dar inca ma rog pentru tine sa stai drepți.

Când nu te ajuta gugălu', o dai în părinți...ia-te-n pula mea de mână cu advanced si duceți-vă-n lume cu yaht-urile alea imaginare :(

• Like 1
Postat

Când nu te ajuta gugălu', o dai în părinți...ia-te-n pula mea de mână cu advanced si duceți-vă-n lume cu yaht-urile alea imaginare :(

Mergi, ba, la somn.

Ai de facut milioane mâine dimineața.

Postat

Moșule, de ce ai apărut?

Eu am zis "aproape"

Stai, blând, eu prin cotet nu ajung.

Băi porc nesimțit, e vorba de faptul că te-ai exprimat cum te-ai exprimat referitor la părinții mei, care sunt decedați. Chiar nu îți dai seama intelectualul pulii, ce nemernicie ai făcut? Chiar nu îți dai seama că ar trebui să-ți ceri scuze? Atât am avut de spus!

Norocul tău că nu ajungi în cotețul ăsta de România, care a produs un distrus ca tine!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

Băi porc nesimțit, e vorba de faptul că te-ai exprimat cum te-ai exprimat referitor la părinții mei, care sunt decedați. Chiar nu îți dai seama intelectualul pulii, ce nemernicie ai făcut? Chiar nu îți dai seama că ar trebui să-ți ceri scuze? Atât am avut de spus!

Norocul tău că nu ajungi în cotețul ăsta de România, care a produs un distrus ca tine!

Ca să citez din clasici: te-ai bagat în seama ca supozitoru.

Dar...scopul scuza mijloacele. dupa cum a spus nemuritorul Gambetta.

Dumnezeu sa te ierte!

• Like 1
Postat

N-ai copii?

Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă ;)

Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și

deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???

N-ai

Iti racesti gura de pomanacopii?

Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???

N-ai copii?

Postat

Plm, iar nu mi-a iesit, tehnica bat-o norocul, dar ai inteles ce-am vrut sa spun

Postat

Ca să citez din clasici: te-ai bagat în seama ca supozitoru.

Dar...scopul scuza mijloacele. dupa cum a spus nemuritorul Gambetta.

Dumnezeu sa te ierte!

Ai zis-o! Băi distrusule, ori ești prost, ori ești prost! Mie poți să-mi zici ce vrei, cu sau fără temei, este între noi. Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule? Ești chiar atât de retardat, că nu înțelegi? Că porc și nesimțit, am văzut cu toții că ești! 

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule?

Vezi ca plesnesti de la atâta patos.

Nu dau doi bani pe tine... De ce crezi ca m-ar interesa soarta lor?

Tu,moșule,prin faptul ca esti cu nasul în căcat, samavolnic si bicisnic,tu îi faci de rusine.

Dar nu înțelegi.

:)))))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ne pisu pe tine.Toți

Cu bolta

Sa ți ajungă

• Like 1
Postat

Vezi ca plesnesti de la atâta patos. 

Nu dau doi bani pe tine... De ce crezi ca m-ar interesa soarta lor?

Tu,moșule,prin faptul ca esti cu nasul în căcat, samavolnic si bicisnic,tu îi faci de rusine. 

Dar nu înțelegi.

... 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai zis-o! Băi distrusule, ori ești prost, ori ești prost! Mie poți să-mi zici ce vrei, cu sau fără temei, este între noi. Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule? Ești chiar atât de retardat, că nu înțelegi? Că porc și nesimțit, am văzut cu toții că ești! 

Cine sa inteleaga omule, cu un asemenea specimen nu are rost nici macar sa te certi. El nu intelege si punct. Nici de vorba buna, nici daca-i muit, nu poate, nu are cum. Atata poate, simplu....Lasa-l in plata Domnului !

• Like 2
Postat

Ne pisu pe tine.Toți

Cu bolta

Sa ți ajungă

Deja suntem la episodul 6549, incep sa ma plictisesc
Postat

E doar un COCLIT nascut dupa 'REVOLUTIE'  sau inainte cu cel mult 3-4-5 ani, cu impresii de hoccidental.......genu' care a vazut prima data coca-cola si s-a jurat ca a baut pa cu intuneric :(

Misikine, stai dreaq in orezaria ta, ti-am spus-o si-am s-o repet....noi ca tine am fost, tu ca noi, niciodata ;)

Daca-ti cade netu' o zi, sa-ti trag pula prin gura daca stii sa traversezi nici macar strada de unul singur.....de-te-n pula mea de... nici macar fraier smecherit nu pot sa te numesc :(

• Like 2
Postat

Daca-ti cade netu' o zi, sa-ti trag pula prin gura daca stii sa traversezi nici macar strada de unul singur.....de-te-n pula mea de... nici macar fraier smecherit nu pot sa te numesc :(

Ba,pisolcosule

Tu ai sarit gardu' si ti-au dat cu pulanul peste spate ungurii

Crezi ca toti au manancat rahat ca tine?

Vai de stofa ta de troll trist.

Auzi, la el, cade netu...

Postat

Ba,pisolcosule

Tu ai sarit gardu' si ti-au dat cu pulanul peste spate ungurii

Crezi ca toti au manancat rahat ca tine?

Prostu' pizdii, REPET, pe vremurile alea, sa ai tupeul sa faci astfel de fapte,  erau considerate o VIRTUTE, acum, cand faci autostopul pe drumurile europene cu buletinul in mana, sa mi-l scuzi, pentru mine esti un fel de foaie verde loboda, da-te jos din corcodush ca te calca submarinul ;)

Pana si rahatul avea alt gust pe vremurile alea, aveai alta satisfactie cand il mancai.....gugalistule ;)

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...