trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Deja ai devenit sentimental. Fa o lista cu martorii aia...te plătește bine de postac aici. N-am copii.Mai bine ai grijă de al tau...ai văzut cum una a ajuns curva de la atâta pacaneleN-ai copii?Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este??? 4
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 16, 2015 Tu au așteptări de la un retard sa înțeleagă? Hai ma trole... 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Stai cuminte, alții văd că te tolerează, io-ți plimb copiii prin gură ec-dui(rromales)....Oi fi inteles eu gresit. În fine. Iarăși esti sentimental.Stai, blând, nu ma impresionezi.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 Moșule, am zis aproape. Stai bine acolo, cu nasul în căcat. Nu are rost sa o lungim: Ma pis pe epitaful tău. Tu te piși pe al părinților tăi. De bicisnic si lacheu ce eşti.Vei muri, dar inca ma rog pentru tine sa stai drepți. Bă porcule, este a doua sau a treia oară când te exprimi mizerabil pomenind de părinții mei decedați. Ți-am atras atenția și nu te-ai potolit! Roagă-te cărui zeu vrei tu, să nu-mi apari vreodată în cale! 5 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Tu au așteptări de la un retard sa înțeleagă? Hai ma trole...Se spune retardATA, retardATO.Retard e afecțiunea de care suferi,retardATO. 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Bă porcule, este a doua sau a treia oară când te exprimi mizerabil pomenind de părinții mei decedați. Ți-am atras atenția și nu te-ai potolit! Roagă-te cărui zeu vrei tu, să nu-mi apari vreodată în cale! Moșule, de ce ai apărut?Eu am zis "aproape" Stai, blând, eu prin cotet nu ajung.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Moșule, am zis aproape. Stai bine acolo, cu nasul în căcat. Nu are rost sa o lungim: Ma pis pe epitaful tău. Tu te piși pe al părinților tăi. De bicisnic si lacheu ce eşti.Vei muri, dar inca ma rog pentru tine sa stai drepți.Când nu te ajuta gugălu', o dai în părinți...ia-te-n pula mea de mână cu advanced si duceți-vă-n lume cu yaht-urile alea imaginare 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Când nu te ajuta gugălu', o dai în părinți...ia-te-n pula mea de mână cu advanced si duceți-vă-n lume cu yaht-urile alea imaginare Mergi, ba, la somn.Ai de facut milioane mâine dimineața.
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 Moșule, de ce ai apărut?Eu am zis "aproape" Stai, blând, eu prin cotet nu ajung. Băi porc nesimțit, e vorba de faptul că te-ai exprimat cum te-ai exprimat referitor la părinții mei, care sunt decedați. Chiar nu îți dai seama intelectualul pulii, ce nemernicie ai făcut? Chiar nu îți dai seama că ar trebui să-ți ceri scuze? Atât am avut de spus!Norocul tău că nu ajungi în cotețul ăsta de România, care a produs un distrus ca tine! 4 3
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Băi porc nesimțit, e vorba de faptul că te-ai exprimat cum te-ai exprimat referitor la părinții mei, care sunt decedați. Chiar nu îți dai seama intelectualul pulii, ce nemernicie ai făcut? Chiar nu îți dai seama că ar trebui să-ți ceri scuze? Atât am avut de spus!Norocul tău că nu ajungi în cotețul ăsta de România, care a produs un distrus ca tine!Ca să citez din clasici: te-ai bagat în seama ca supozitoru. Dar...scopul scuza mijloacele. dupa cum a spus nemuritorul Gambetta. Dumnezeu sa te ierte! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 N-ai copii?Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???N-ai Iti racesti gura de pomanacopii?Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???N-ai copii?Frumos și elegant ar fi să nu-ți dai cu părerea... fă-ți, că nu ești plantă și-apoi judecă Îți doresc din tot sufletul să trăiești sentimentul de-a fi tată...e incomensurabil...păcănele, rulete, fapte peste fapte....mi se rupe pula, am un scop în viață...tot ce fac, fac pentru că mă numesc părinte și pentru ca și deoarece am pentru cine....greu de înțeles, este???
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Plm, iar nu mi-a iesit, tehnica bat-o norocul, dar ai inteles ce-am vrut sa spun
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 Ca să citez din clasici: te-ai bagat în seama ca supozitoru. Dar...scopul scuza mijloacele. dupa cum a spus nemuritorul Gambetta. Dumnezeu sa te ierte! Ai zis-o! Băi distrusule, ori ești prost, ori ești prost! Mie poți să-mi zici ce vrei, cu sau fără temei, este între noi. Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule? Ești chiar atât de retardat, că nu înțelegi? Că porc și nesimțit, am văzut cu toții că ești! 2 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule?Vezi ca plesnesti de la atâta patos. Nu dau doi bani pe tine... De ce crezi ca m-ar interesa soarta lor? Tu,moșule,prin faptul ca esti cu nasul în căcat, samavolnic si bicisnic,tu îi faci de rusine. Dar nu înțelegi. ))))
randunica Reputație: 6353 Postat Iulie 16, 2015 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 16, 2015 Ne pisu pe tine.ToțiCu boltaSa ți ajungă 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 16, 2015 Vezi ca plesnesti de la atâta patos. Nu dau doi bani pe tine... De ce crezi ca m-ar interesa soarta lor?Tu,moșule,prin faptul ca esti cu nasul în căcat, samavolnic si bicisnic,tu îi faci de rusine. Dar nu înțelegi. ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 16, 2015 Postat Iulie 16, 2015 Ai zis-o! Băi distrusule, ori ești prost, ori ești prost! Mie poți să-mi zici ce vrei, cu sau fără temei, este între noi. Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule? Ești chiar atât de retardat, că nu înțelegi? Că porc și nesimțit, am văzut cu toții că ești! Cine sa inteleaga omule, cu un asemenea specimen nu are rost nici macar sa te certi. El nu intelege si punct. Nici de vorba buna, nici daca-i muit, nu poate, nu are cum. Atata poate, simplu....Lasa-l in plata Domnului ! 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Iulie 16, 2015 sa revenim la recenzii! http://i.imgur.com/YzK9MeK.gif
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Ne pisu pe tine.ToțiCu boltaSa ți ajungăDeja suntem la episodul 6549, incep sa ma plictisesc
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Ai zis-o! Băi distrusule, ori ești prost, ori ești prost! Mie poți să-mi zici ce vrei, cu sau fără temei, este între noi. Dar cu părinții mei ce ai bă ordinarule? Ești chiar atât de retardat, că nu înțelegi? Că porc și nesimțit, am văzut cu toții că ești! E doar un COCLIT nascut dupa 'REVOLUTIE' sau inainte cu cel mult 3-4-5 ani, cu impresii de hoccidental.......genu' care a vazut prima data coca-cola si s-a jurat ca a baut pa cu intuneric Misikine, stai dreaq in orezaria ta, ti-am spus-o si-am s-o repet....noi ca tine am fost, tu ca noi, niciodata Daca-ti cade netu' o zi, sa-ti trag pula prin gura daca stii sa traversezi nici macar strada de unul singur.....de-te-n pula mea de... nici macar fraier smecherit nu pot sa te numesc 2
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 16, 2015 Daca-ti cade netu' o zi, sa-ti trag pula prin gura daca stii sa traversezi nici macar strada de unul singur.....de-te-n pula mea de... nici macar fraier smecherit nu pot sa te numesc Ba,pisolcosule Tu ai sarit gardu' si ti-au dat cu pulanul peste spate unguriiCrezi ca toti au manancat rahat ca tine? Vai de stofa ta de troll trist. Auzi, la el, cade netu...
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Netu se scoala???
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 Al dracu esti ma, esti fratele ei cumva?
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 16, 2015 De miskin ziceam, sa nu se interpreteze
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 16, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 16, 2015 Ba,pisolcosule Tu ai sarit gardu' si ti-au dat cu pulanul peste spate unguriiCrezi ca toti au manancat rahat ca tine? Prostu' pizdii, REPET, pe vremurile alea, sa ai tupeul sa faci astfel de fapte, erau considerate o VIRTUTE, acum, cand faci autostopul pe drumurile europene cu buletinul in mana, sa mi-l scuzi, pentru mine esti un fel de foaie verde loboda, da-te jos din corcodush ca te calca submarinul Pana si rahatul avea alt gust pe vremurile alea, aveai alta satisfactie cand il mancai.....gugalistule 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum