dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Iulie 11, 2015 Simt ca ma impart si desi am multe de oferit, mi-e teama ca ma subtii si nu-mi mai ramane nimic pt mine. Momentan sunt nevoit sa vad asa: alex vs jilialex vs trollealex vs restulamada vs anonnaanonna vs sorinapicon vs takayamaciucurel vs andreigtaroz vs lanadobre vs pisicutssexything vs trollichris vs azarethpicon vs amadade ce vs amadamoccasin vs totimiskin vs picon Cred c-am sarit destul de multe alte conflicte, dar aici vorbim de cei ce conteaza. Cum plm sa fac eu clickî cu voi daca voi va impulati? 5
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 11, 2015 shaworma vs. pasărea? 4 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 @da rest, pentru tine mi-am luat special un ... swich ... se muleaza perfect
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 Nenea, nu iești iegzact! Cu Amada sunt chiar pe punctul să fac re-clickî și apoi să-ți fac și ție intrarea.Cu Takamuia nu am mai interferat de mult.Cu Mîșkin, da ... să zicem, dar mai nou, îl las în boii lui.Frumoase vremuri când ne conflictuiam noi doi, este? O tempora, o mores! 1 3
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 11, 2015 )) 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Simt ca ma impart si desi am multe de oferit, mi-e teama ca ma subtii si nu-mi mai ramane nimic pt mine. Momentan sunt nevoit sa vad asa: alex vs jilialex vs trollealex vs restulamada vs anonnaanonna vs sorinapicon vs takayamaciucurel vs andreigtaroz vs lanadobre vs pisicutssexything vs trollichris vs azarethpicon vs amadade ce vs amadamoccasin vs totimiskin vs picon Cred c-am sarit destul de multe alte conflicte, dar aici vorbim de cei ce conteaza. Cum plm sa fac eu clickî cu voi daca voi va impulati?Bagă-mă în ring cu unu' competent, în plm, mă pui să mă 'bat' singur?...'mi-aș pula să-mi bag 5 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 shaworma vs. pasărea?Nasule, am zis doar de astia la care tin. Cu vrabia vreau sa fac clickî feis tu feis. @da rest, pentru tine mi-am luat special un ... swich ... se muleaza perfect ce ti-ai luat? Nenea, nu iești iegzact! Cu Amada sunt chiar pe punctul să fac re-clickî și apoi să-ți fac și ție intrarea.Cu Takamuia nu am mai interferat de mult.Cu Mîșkin, da ... să zicem, dar mai nou, îl las în boii lui.Frumoase vremuri când ne conflictuiam noi doi, este? O tempora, o mores! Pai da-i rotund ca ne ia altu' calea!Taka nu prea mai este pe-aici Hai Miskin e fun.Nu-mi zi ca-ti amintesti de florete, manusi si cizme lustruite ca ma imbujorez. 1
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 Bagă-mă în ring cu unu' competent, în plm, mă pui să mă 'bat' singur?...'mi-aș pula să-mi bag Iertare da-n juru' tau "e mormane" ca-n 300...asta-i singurul ramas. Mai e vreunul? 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 ce ti-ai luat? o priza speciala
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 o priza speciala Sa indraznesc sa sper? E sexything? (dislaimer: scuze Azareth)
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 Nasule, am zis doar de astia la care tin. Cu vrabia vreau sa fac clickî feis tu feis. ce ti-ai luat? Pai da-i rotund ca ne ia altu' calea!Taka nu prea mai este pe-aici Hai Miskin e fun.Nu-mi zi ca-ti amintesti de florete, manusi si cizme lustruite ca ma imbujorez. Am trecut la Zweihander, ca la cruciadă, că nu se mai poate!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Postat Iulie 11, 2015 Hmm.. si eu care credeam ca e vorba despre o Tabara pe litoral, la munte, in Catalunia, tabara foto, tabara de explorare montana, taba in Grecia, etc...
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 Sa indraznesc sa sper? E sexything? (dislaimer: scuze Azareth) probabil ...nu dau amanunte ca s-ar putea sa iasa razmerita din cauza invidiei
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 Am trecut la Zweihander, ca la cruciadă, că nu se mai poate!Nu stiu ce zici, dar suna amenintator!!! Hmm.. si eu care credeam ca e vorba despre o Tabara pe litoral, la munte, in Catalunia, tabara foto, tabara de explorare montana, taba in Grecia, etc... Esh, hai mai lopix, chiar asa? Bine ca nu te-ai gandit la taraba. probabil ...nu dau amanunte ca s-ar putea sa iasa razmerita din cauza invidiei Asta-i inc-un clickî nu? Ma duc sa-i povestesc lui vyypus ca am relatii. BRB
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Postat Iulie 11, 2015 Esh, hai mai lopix, chiar asa? Bine ca nu te-ai gandit la taraba.Pai, daca este o taraba de genul asta, de ce nu ? http://www.croydoncamerahouse.com.au/wp-content/uploads/2012/09/Pre-Owned.jpg 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 De asta e vorba nene cu dă toate!http://i.imgur.com/2sPUu2q.png 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Iertare da-n juru' tau "e mormane" ca-n 300...asta-i singurul ramas. Mai e vreunul? Nimic, sunt inconjurat de iubire
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 Pai, daca este o taraba de genul asta, de ce nu ? http://www.croydoncamerahouse.com.au/wp-content/uploads/2012/09/Pre-Owned.jpgN-am de-astea da' am un nokia 3210 smeker rau. De asta e vorba nene cu dă toate!http://i.imgur.com/2sPUu2q.pngTu erai Lancelot69 in Morrowind? Nimic, sunt inconjurat de iubire Vad...si deceul la fel? Ca parca va vad pe-amandoi cu plase fugarind fluturasi prin parc. Voi ati reusit clickîuri, nu? 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 Tu erai Lancelot69 in Morrowind? Nu, eram Sir Godfroy de Poulamea. 1 3
dă toate Reputație: 1981 Postat Iulie 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Autor Postat Iulie 11, 2015 Tu erai Lancelot69 in Morrowind? Nu, eram Sir Godfroy de Poulamea. Cate geme aveai pe sabie?
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 11, 2015 Sunteti deplasati.... Psihologic..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Vad...si deceul la fel? Ca parca va vad pe-amandoi cu plase fugarind fluturasi prin parc. Voi ati reusit clickîuri, nu?Eu cu el?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 11, 2015 Sunteti deplasati.... Psihologic..Si noi te iubim, chiar daca n-o aratam
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 11, 2015 Si noi te iubim, chiar daca n-o aratam So io pa voi! Hai ca trebuie sa-mi IAU anavaru si trenu! VB dupa! Ciao LA baetii!
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Mă bag și io la scandal. Îmi plac încăierările.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum