anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 Leneșul mai mult aleargă. D'aia e ... suplu, frumos, sanatos
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 offf Doamne, cum le potrivesc!! cu mana, de regula , dar perfect
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2015 Postat Iulie 11, 2015 Takamuie, se zice clickî, nu click! În rest, sănătate îți doresc!Bine nea Fasola,`nteles;multumesc de urare,si-ti urez la fel ca e mai important la mata,deh,de`ale batranetii vremuri 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Anonna, sincer ... ești bine? Postarea mea nu avea nici cea mai mică legătură cu tine, ci cu modul în care și-a făcut reintrarea Alice Adore, cu capul plecat, aproape umilă, după ce a plecat de aici înjurându-ne ca o birjăreasă. A plecat dincolo, a fost pe cai mari și ăia i-au dat muie ( nu că nu ar fi obișnuită), revenind aici încheiată la un nasture și-un coi. Oare cum se cheamă chestia aia când ai impresia că ești singur împotriva tuturor? Fii mai atentă când citești și nu mai crede cî au toți ceva cu tine. Iar chestia aia cu călcatul pe roșu, ce să însemne? Amenințare cumva, sau ce?Eteee, pula! A vrut sa i-o dea prin ricoșeu Amadei! Antireclama tot reclama a rămas.
alice adore Reputație: 3163 Postat Iulie 11, 2015 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Iulie 11, 2015 Hei! Am recunoscut poza cu parul roz pe care ai avut-o in avatar... A trecut ceva timp...Ai revenit? Dupa cum se vede Te pup 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Dupa cum se vede Te pup
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 Bine nea Fasola,`nteles;multumesc de urare,si-ti urez la fel ca e mai important la mata,deh,de`ale batranetii vremuri Pa!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 Simt ca ma impart si desi am multe de oferit, mi-e teama ca ma subtii si nu-mi mai ramane nimic pt mine. Momentan sunt nevoit sa vad asa: alex vs jilialex vs trollealex vs restulamada vs anonnaanonna vs sorinapicon vs takayamaciucurel vs andreigtaroz vs lanadobre vs pisicutssexything vs trollichris vs azarethpicon vs amadade ce vs amadamoccasin vs totimiskin vs picon Cred c-am sarit destul de multe alte conflicte, dar aici vorbim de cei ce conteaza. Cum plm sa fac eu clickî cu voi daca voi va impulati? Eo n-am nimic cu chris, el se trezeste uneori cu nasu'n perna si are ce are cu mine, insa e o situtie neglijabila. PeSeu - iara mi s-au terminat punctele ca meritai sa-ti dau 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Eo n-am nimic cu chris, el se trezeste uneori cu nasu'n perna si are ce are cu mine, insa e o situtie neglijabila. PeSeu - iara mi s-au terminat punctele ca meritai sa-ti dau Iti dau eu la puncte, puncte in cur de nu te vezi! Si dastept si simpatic... 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 Priza de langa frigiderul Sexoasei, nelipsita din poze Nu mai e bre, erau doua prize, una langa frigider si una langa comoda TV, acuma s-au mutat mobilele p'acolo si toate prizele-s camuflate, deci a cam trecut vremea prizei. desi, crede-ma ca voiam sa fac un shooting cu priza special pt. tine 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 Deci sa lamurim. Sexoasa are un frigider, langa el e o priza. Sexoasa are poze facute numai langa priza, poze facute de Aza? Sau cum? Pentru linistea ta, pozele sunt facute de ea insasi cu un DSLR pe trepied si cu ajutorul functiei de timing
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 Plm, zici ca esti de la militie Nu stiu daca Aza a facut pozele, el le posta..... d-aici pana la a incepe toata caterinca nu a fost decat un pas.....dezvolta si tu ca esti fata desteapta si te duce capul numai la prostii Nu am postat niciodata poze cu Sexoasa decat zilele trecute cand o odioasa creatura si-a facut scop in viata din a-i murdarii topicele. 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Nu am pozat niciodata poze cu Sexoasa decat zilele trecute cand o odioasa creatura si-a facut scop in viata din a-i murdarii topicele.Cine-i Sexoasa? Puii mei, poate vă deranjam, ăștia mai ignoranți!
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 11, 2015 una care în copilărie nu prea se spala la creț...)) 5 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Cine-i Sexoasa? Puii mei, poate vă deranjam, ăștia mai ignoranți! E un obiect sexy, in unele poze chiar arata ca o papusa, mai ales ca foloseste din plin photoshop...In unele poze pantofii sunt albastri, in altele verzi, etc... Ce s-a umblat la restul... nici nu sunt curioasa.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 una care în copilărie nu prea se spala la creț... )) Rushni nanasule Rushani
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Iulie 11, 2015 E un obiect sexy, in unele poze chiar arata ca o papusa, mai ales ca foloseste din plin photoshop...In unele poze pantofii sunt albastri, in altele verzi, etc... Ce s-a umblat la restul... nici nu sunt curioasa. E usor sa scrii in necunostinta de cauza, totusi in urma unui thread deschis de tine aici si intitulat foarte sugestiv, e o unu' astept o portie de coliva
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 @deypwla, regret sa te dezamagesc dar oasele mele sunt sustinute de ceva mai multa carnita Normal că ai mai multă cărniță, se vede că-ți place grătarul, nebuno care exiști. Și deypwla să îi zici peștelui cu papuci din Obor și șosete albe, nu mie, te rog insistent. 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 11, 2015 Rushni nanasule Rushaniașa am spus și eu...să-i fie rușine...)
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 E usor sa scrii in necunostinta de cauza, totusi in urma unui thread deschis de tine aici si intitulat foarte sugestiv, e o unu' astept o portie de coliva Iei o pula ca de obicei, nu vezi coliva, cui ii pasa se va bucura, nu o sa-i para rau, decat daca e prea egoist.Necunstinta de cauza? Sunt postari aici, pe forum, prelucrate in ce program vrei daca in asta am scris gresit. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Iulie 11, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Iulie 11, 2015 Normal că ai mai multă cărniță, se vede că-ți place grătarul, nebuno care exiști. Și deypwla să îi zici peștelui cu papuci din Obor și șosete albe, nu mie, te rog insistent. ala de poarta sosete albe e mai domn decat vei ajunge ti vreodata
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 11, 2015 Am plecat după bere! Revin!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Am plecat după bere! Revin! Am eu floricele.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2015 ala de poarta sosete albe e mai domn decat vei ajunge ti vreodata Aveți dreptate stimată doamnă doar că papucii mei costă cât produceți dumneavoastră în 2 săptămâni, nu ca ai domnului care v-a făcut pictorialul și care probabil i-a primit rest când și-a cumpărat țigări. Părerea mea... 1 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2015 Am eu floricele. Da! Promite topingu' ăsta!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum