Sari la conținut

Tabere

Postări Recomandate

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Takamuie, se zice clickî, nu click!  :laugh2  În rest, sănătate îți doresc!

Bine nea Fasola,`nteles;multumesc de urare,si-ti urez la fel ca e mai important la mata,deh,de`ale batranetii vremuri ;)

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Anonna, sincer ... ești bine? Postarea mea nu avea nici cea mai mică legătură cu tine, ci cu modul în care și-a făcut reintrarea Alice Adore, cu capul plecat, aproape umilă, după ce a plecat de aici înjurându-ne ca o birjăreasă. A plecat dincolo, a fost pe cai mari și ăia i-au dat muie ( nu că nu ar fi obișnuită), revenind aici încheiată la un nasture și-un coi.

Oare cum se cheamă chestia aia când ai impresia că ești singur împotriva tuturor? Fii mai atentă când citești și nu mai crede cî au toți ceva cu tine. Iar chestia aia cu călcatul pe roșu, ce să însemne? Amenințare cumva, sau ce?

Eteee, pula! A vrut sa i-o dea prin ricoșeu Amadei! Antireclama tot reclama a rămas.

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Hei! Am recunoscut poza cu parul roz pe care ai avut-o in avatar... :)

A trecut ceva timp...

Ai revenit?

:hug1

Dupa cum se vede :) Te pup

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine nea Fasola,`nteles;multumesc de urare,si-ti urez la fel ca e mai important la mata,deh,de`ale batranetii vremuri ;)

Pa!

Postat

Simt ca ma impart si desi am multe de oferit, mi-e teama ca ma subtii si nu-mi mai ramane nimic pt mine. Momentan sunt nevoit sa vad asa:

alex vs jili

alex vs trolle

alex vs restul

amada vs anonna

anonna vs sorina

picon vs takayama

ciucurel vs andreigta

roz vs lana

dobre vs pisicuts

sexything vs trolli

chris vs azareth

picon vs amada

de ce vs amada

moccasin vs toti

miskin vs picon

Cred c-am sarit destul de multe alte conflicte, dar aici vorbim de cei ce conteaza.

Cum plm sa fac eu clickî cu voi daca voi va impulati?

Eo n-am nimic cu chris, el se trezeste uneori cu nasu'n perna si are ce are cu mine, insa e o situtie neglijabila.

PeSeu - iara mi s-au terminat punctele ca meritai sa-ti dau :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eo n-am nimic cu chris, el se trezeste uneori cu nasu'n perna si are ce are cu mine, insa e o situtie neglijabila.

PeSeu - iara mi s-au terminat punctele ca meritai sa-ti dau :)

Iti dau eu la puncte, puncte in cur de nu te vezi!  :laugh2

Si dastept si simpatic...  :laugh2

• Like 1
Postat

Priza de langa frigiderul Sexoasei, nelipsita din poze :)

Nu mai e bre, erau doua prize, una langa frigider si una langa comoda TV, acuma s-au mutat mobilele p'acolo si toate prizele-s camuflate, deci a cam trecut vremea prizei. desi, crede-ma ca voiam sa fac un shooting cu priza special pt. tine   :laugh2

• Like 1
Postat

Plm, zici ca esti de la militie :)

Nu stiu daca Aza a facut pozele, el le posta..... d-aici pana la a incepe toata caterinca nu a fost decat un pas.....dezvolta si tu ca esti fata desteapta si te duce capul numai la prostii :)

Nu am postat niciodata poze cu Sexoasa decat zilele trecute cand o odioasa creatura si-a facut scop in viata din a-i murdarii topicele.

• Like 1
Postat

Nu am pozat niciodata poze cu Sexoasa decat zilele trecute cand o odioasa creatura si-a facut scop in viata din a-i murdarii topicele.

Cine-i Sexoasa? Puii mei, poate vă deranjam, ăștia mai ignoranți!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

una care în copilărie nu prea se spala la creț...:)))

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Cine-i Sexoasa? Puii mei, poate vă deranjam, ăștia mai ignoranți!

E un obiect sexy, in unele poze chiar arata ca o papusa, mai ales ca foloseste din plin photoshop...

In unele poze pantofii sunt albastri, in altele verzi, etc... Ce s-a umblat la restul... nici nu sunt curioasa. :)

Postat

E un obiect sexy, in unele poze chiar arata ca o papusa, mai ales ca foloseste din plin photoshop...

In unele poze pantofii sunt albastri, in altele verzi, etc... Ce s-a umblat la restul... nici nu sunt curioasa. :)

E usor sa scrii in necunostinta de cauza, totusi in urma unui thread deschis de tine aici si intitulat foarte sugestiv, e o unu' astept o portie de coliva  :laugh2

Postat

@deypwla, regret sa te dezamagesc dar oasele mele sunt sustinute de ceva mai multa carnita

Normal că ai mai multă cărniță, se vede că-ți place grătarul, nebuno care exiști.

Și deypwla să îi zici peștelui cu papuci din Obor și șosete albe, nu mie, te rog insistent.

• Minus 1
Postat

Rushni nanasule Rushani

așa am spus și eu...să-i fie rușine...:))

Postat

E usor sa scrii in necunostinta de cauza, totusi in urma unui thread deschis de tine aici si intitulat foarte sugestiv, e o unu' astept o portie de coliva  :laugh2

Iei o pula ca de obicei, nu vezi coliva, cui ii pasa se va bucura, nu o sa-i para rau, decat daca e prea egoist.

Necunstinta de cauza?  :laugh2  Sunt postari aici, pe forum, prelucrate in ce program vrei daca in asta am scris gresit.  :laugh2

• Like 1
Postat

Normal că ai mai multă cărniță, se vede că-ți place grătarul, nebuno care exiști.

Și deypwla să îi zici peștelui cu papuci din Obor și șosete albe, nu mie, te rog insistent.

ala de poarta sosete albe e mai domn decat vei ajunge ti vreodata :D

Postat

Am plecat după bere! Revin!

Postat

ala de poarta sosete albe e mai domn decat vei ajunge ti vreodata :D

Aveți dreptate stimată doamnă doar că papucii mei costă cât produceți dumneavoastră în 2 săptămâni, nu ca ai domnului care v-a făcut pictorialul și  care probabil i-a primit rest când și-a cumpărat țigări. Părerea mea...

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...