Sari la conținut

Tabere

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Am eu floricele.  :laugh2

Și acum oi vrea să vin la dracu cu cărți!  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Și acum oi vrea să vin la dracu cu cărți!  :laugh2

Nu sunt dracu!  :laugh2  Bine, palme ca curul gol tot iei, dar mai soft asa, de incepator...  :laugh2

Pa bune am floricele, am luat porumb si am facut prea ca la tara...  :laugh2

Postat

Și acum oi vrea să vin la dracu cu cărți! :laugh2

-Dragostea nu tine cont de timp sau distanta ! ;-)

Postat

Da ce, ai uitat-o? :laugh2

Bre, io am fost la ea pentru altceva  :feet , nu pentru palme. :no2

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bre, io am fost la ea pentru altceva :feet , nu pentru palme. :no2

Și ai scăpat întreg?

• Oras:sud
Postat

Ok, atunci putem ascuti creioanele pentru prima taiere de pe lista .

Postat

Iei o pula ca de obicei, nu vezi coliva, cui ii pasa se va bucura, nu o sa-i para rau, decat daca e prea egoist.

Necunstinta de cauza?  :laugh2  Sunt postari aici, pe forum, prelucrate in ce program vrei daca in asta am scris gresit.  :laugh2

Double sictir ....

Postat

Doublr sictir ....

Dou... what a fuck?!  :laugh2  :slap2

Azorele, mai bine taci, nu-mi dau seama cum te suporta, nu mi-a parut proasta deloc, dar tu esti prea prost si mai mult ii strici imaginea decat sa ajuti...  :laugh2  :slap2

Postat

Azorele, mai bine taci, nu-mi dau seama cum te suporta, nu mi-a parut proasta deloc, dar tu esti prea prost si mai mult ii strici imaginea decat sa ajuti...  :laugh2  :slap2

Adevaru' e ca de mult n-am mai chinuit-o pe Amada, imi era asa dor un pic  :laugh2  .... te crezi tu desteapta tare   :laugh2

Postat

Adevaru' e ca de mult n-am mai chinuit-o pe Amada, imi era asa dor un pic  :laugh2  .... te crezi tu desteapta tare   :laugh2

M-ai chinuit tu?  :laugh2  Cand spun sa taci, nu o spun cu rautate, esti mai interesant cand taci, lasi dubii...  :laugh2

Eu am momente cand cunt desteapta, uneori bubui, pentru un prost e greu sa vada, mai ales sa recunoasca... :)

Postat

Nu o baga pe ea in poveste ca n-are treaba

Tu care te falesti a fi fost mare dominatoare, dar in schimb te plangi pe unde apuci de taote problemele tale de parca te-ai astepta ca lumea sa stea in loc pentru ele. Care expui dorinta de suicid, ce hal de forta psihica are o dominatoare sau fosta dominatoare care se gandeste la asta.

Taria ta de caracter e doar la nivel declarativ, ca eu ma joc aici, ma prostesc si alte alea, e pentru ca ma joc, ma relaxez, poate uneori incerc sa fiu cine nu sunt, mai stii  :laugh2  ... dar tu ?

Dar tu injuri si jignesti aici ca la usa cortului oameni care nu s-au luat de tine, care au parerea lor, diferita de a ta, lasa-i in viata lor cu parerea lor, buna ori rea. De ce imi bat capul cu tine .... mai stii, poate tot din relaxare, sa-mi  joace mintea cu altceva decat cu problemele cotidiene, nu pot sa stii si nici nu vei stii.

Hai sa fim noi sanatosi, voiosi si voinici si sa auzim de bine.

• Like 1
Postat

Depinde. O sa fiu rezonabila... :)

Păi să știu să-mi pun o pernă. Pe cur.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cam multe conditii pui si tu pa vremurile astea

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

in urma unui thread deschis de tine aici si intitulat foarte sugestiv, e o unu' astept o portie de coliva  

Sunt urari de bine, in afara de Sorinuca, ieri daca nu ma insel, nu am adresat niciunui membru vreo imprecatie, ....

Figurantule, tu chiar nu realizezi ca esti ultradebil? Nici macar amuzant nu reusesti sa fii, cavaler al tristei figuri. Reusesti doar sa strici voia buna a cititorilor, intristezi pe toata lumea asa ca fa-ti un pustiu de bine si nu mai posta aberatii. Peace!  :138x

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Figurantule, tu chiar nu realizezi ca esti ultradebil? Nici macar amuzant nu reusesti sa fii, cavaler al tristei figuri. Reusesti doar sa strici voia buna a cititorilor, intristezi pe toata lumea asa ca fa-ti un pustiu de bine si nu mai posta aberatii. Peace!  :138x

Multumesc la fel  :laugh2

Postat

Nu o baga pe ea in poveste ca n-are treaba

Tu care te falesti a fi fost mare dominatoare, dar in schimb te plangi pe unde apuci de taote problemele tale de parca te-ai astepta ca lumea sa stea in loc pentru ele. Care expui dorinta de suicid, ce hal de forta psihica are o dominatoare sau fosta dominatoare care se gandeste la asta.

Taria ta de caracter e doar la nivel declarativ, ca eu ma joc aici, ma prostesc si alte alea, e pentru ca ma joc, ma relaxez, poate uneori incerc sa fiu cine nu sunt, mai stii  :laugh2  ... dar tu ?

Dar tu injuri si jignesti aici ca la usa cortului oameni care nu s-au luat de tine, care au parerea lor, diferita de a ta, lasa-i in viata lor cu parerea lor, buna ori rea. De ce imi bat capul cu tine .... mai stii, poate tot din relaxare, sa-mi  joace mintea cu altceva decat cu problemele cotidiene, nu pot sa stii si nici nu vei stii.

Daca vrei sa n-o "bag" de ce din cauza ei te tot certi cu mine, laba trista?

Eu nu am mai atacat-o, nu sunt obsedata, am intrat pe topic pentru ca am vazut ceva aici pe DG...

Da, ca om si mai ales Domina am slabiciuni, uneori nu ma pot abtine pentru ca sunt si eu homo sapiens, dar cei ca tine ma fac sa-mi fie rusine de specia din care fac parte.

Eu nu injur nici in sedinte, trebuie sa insisti mult pentru asta, dar daca doresti:

Ma fut si in mortii ma-tii si-ti bag flocii nesimtitei de anonna in muian! :)

Multumit acum? 

Daca tot spui ca injur, macar sa fie adevarat. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca vrei sa n-o "bag" de ce din cauza ei te tot certi cu mine, laba trista?

Eu nu am mai atacat-o, nu sunt obsedata, am intrat pe topic pentru ca am vazut ceva aici pe DG...

Da, ca om si mai ales Domina am slabiciuni, uneori nu ma pot abtine pentru ca sunt si eu homo sapiens, dar cei ca tine ma fac sa-mi fie rusine de specia din care fac parte.

Eu nu injur nici in sedinte, trebuie sa insisti mult pentru asta, dar daca doresti:

Ma fut si in mortii ma-tii si-ti bag flocii nesimtitei de anonna in muian! :)

Multumit acum? 

Daca tot spui ca injur, macar sa fie adevarat. :)

http://media.giphy.com/media/SM73waLtqkTNC/giphy.gif

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...