rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ))...extraordinar, parcă suntem la o emisiune a lui Dan Diaconescu. Deci să înțeleg ca la un anumit moment din viață ta, ai privit o vacă în ochi si s.a creat o punte între cele două intelecte/entități/energii și ai citit chestia ăia de care ne povestești.Acum eu te întreb...ești sigură ca te.ai deconectat??..ca sincer îți spun ca am citit câteva rânduri scrise de tine ( întâmplător) care demonstrează ca acea legătură/contopire/fuziune a intelectelor nu s.a rupt.mai precis. aveam o patura in carouri. jumatate era verde, jumatate erau maro. numa patratele, patratele. si avand in vedere locul rustic unde m-am nimerit sa fac plaja vaca incerca sa imi mance patura. eu faceam cercuri cu ea si vaca cu limba dupa ea. si ma gandeam in timp ce prietena mea cea mai buna de la distanta se pisa pe ea de ras, dar nu avea curaj sa se aproprie, zicand ca ii e frica. de ce avand o pajiste intreaga verde o vaca m-ar hartui pe mine vreo 10 minute ?. de atunci mi-am pierdut increderea in vaci Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 4, 2015 invers.picon e idolu meu.si amândoi ai lui Rozicane facem clan?dar accpetati sa fiu comandant. va arat cum o grupa bate o brigada pe aici. 1 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 mah , prostovanul satului, nu ai tacut?.... iar te jelesti dupa pizda moca?Vreau șio pizdă moca! Primesc pă puncte? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 4, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Vreau șio pizdă moca! Primesc pă puncte? ti-o imprumuta ciucuras pe a lui Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ne facem clan?dar accpetati sa fiu comandant. va arat cum o grupa bate o brigada pe aici. suntem fanul unul altuia ? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 4, 2015 suntem fanul unul altuia ? tu poti sa fii fana mea. )) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 tu poti sa fii fana mea. )) cat platesti? Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 4, 2015 cat platesti? nu fac oral, numai normal )))) 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 nu fac oral, numai normal )))) Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 4, 2015 invers.picon e idolu meu.si amândoi ai lui Rozica Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ne facem clan?dar accpetati sa fiu comandant. va arat cum o grupa bate o brigada pe aici. Salt înainte!Culcat!Salt înainte! Stai!Pe lac repaus!Rupeți rândurile! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ne facem clan?dar accpetati sa fiu comandant. va arat cum o grupa bate o brigada pe aici. io sunt pentru .restu? Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Vreau șio pizdă moca! Primesc pă puncte?întâi tigaile.apoi castroanele Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Salt înainte!Culcat!Salt înainte! Stai!Pe lac repaus!Rupeți rândurile! daca te vede pelicanu prost te baneaza in cortu arabului Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 4, 2015 daca te vede pelicanu prost te baneaza in cortu arabuluiba, tu esti setat pe aia da dincolo ca injineru pe fracturarea hidraulica.te-au futut in cur p'acolo, de esti asa suferind? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ba, tu esti setat pe aia da dincolo ca injineru pe fracturarea hidraulica.te-au futut in cur p'acolo, de esti asa suferind? mau muscat de pula toti si nam avut destula branza sa le dau in cur poate teau explorat pe tine ca ai amintiri neprevazute despre asta Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 4, 2015 mau muscat de pula toti si nam avut destula branza sa le dau in cur poate teau explorat pe tine ca ai amintiri neprevazute despre astanu prea ai haz. te-ai 'nabusit... mai intra maine 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 4, 2015 nu prea ai haz. te-ai 'nabusit... mai intra mainepana la 23.59 iti umplu toate orificiile daca te simti in stare Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ti-o imprumuta ciucuras pe a lui Du-te fă de flocosa de aici!! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 4, 2015 daca te vede pelicanu prost te baneaza in cortu arabului Legătura dintre pulă și prefectură... fiind? 1 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Legătura dintre pulă și prefectură... fiind? anafu Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 :illCe ai cu stomacul meu? Hai ca nu e asa greu...tu stai pe stanga, ea pe dreapta patului si eu la mijloc. Nici nu va atingeti intre voi, doar eu ma ocup de amandoua in mod cat mai corect, fara discriminare. Ca asa e firea mea, corecta. 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Hai ca nu e asa greu...tu stai pe stanga, ea pe dreapta patului si eu la mijloc. Nici nu va atingeti intre voi, doar eu ma ocup de amandoua in mod cat mai corect, fara discriminare. Ca asa e firea mea, corecta. ca mod1 1 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Anonna si Amada sunt surori ?Da, un fel de Abel si Cain))) sa speram ca nu va fi ca in Vechiul Testament. Ca altfel noi astia de aici curvarii dam cu subsemnatul la sectie ca martori virtuali. Nasol... 1 2 Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2015 ca mod1Mai nasol e cand ajung sa le pun capra pentru ca automat una sta pe margine si are timp sa se gandeasca la chestii negative...cum nu am doua puli rezulta ca fazele futaiului vor fi alternative. Aici e problema ... Nici la oral, adica la muiutz nu stium cum sa procedez ca e clar ca ele doua nu vor colabora...risc sa raman nefelat))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum