Sari la conținut

Anonna - o bolnava fizic si psihic!

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide

:)))...extraordinar, parcă suntem la o emisiune a lui Dan Diaconescu. Deci să înțeleg ca la un anumit moment din viață ta, ai privit o vacă în ochi si s.a creat o punte între cele două intelecte/entități/energii și ai citit chestia ăia de care ne povestești.

Acum eu te întreb...ești sigură ca te.ai deconectat??..ca sincer îți spun ca am citit câteva rânduri scrise de tine ( întâmplător) care demonstrează ca acea legătură/contopire/fuziune a intelectelor nu s.a rupt.

mai precis. aveam o patura in carouri. jumatate era verde, jumatate erau maro. numa patratele, patratele. si avand in vedere locul rustic unde m-am nimerit sa fac plaja vaca incerca sa imi mance patura. eu faceam cercuri cu ea si vaca cu limba dupa ea. si ma gandeam in timp ce prietena mea cea mai buna de la distanta se pisa pe ea de ras, dar nu avea curaj sa se aproprie, zicand ca ii e frica.  de ce avand o pajiste intreaga verde o vaca m-ar hartui pe mine vreo 10 minute ?. de atunci mi-am pierdut increderea in vaci :(

Link spre comentariu
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy

ba, tu esti setat pe aia da dincolo ca injineru pe fracturarea hidraulica.

te-au futut in cur p'acolo, de esti asa suferind? :(

mau muscat de pula toti si nam avut destula branza sa le dau

in cur poate teau explorat pe tine ca ai amintiri neprevazute despre asta

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

:ill

Ce ai cu stomacul meu? :laugh2

Hai ca nu e asa greu...tu stai pe stanga, ea pe dreapta patului si eu la mijloc. Nici nu va atingeti intre voi, doar eu ma ocup de amandoua in mod cat mai corect, fara discriminare. Ca asa e firea mea, corecta. :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

ca mod1

Mai nasol e cand ajung sa le pun capra pentru ca automat una sta pe margine si are timp sa se gandeasca la chestii negative...cum nu am doua puli rezulta ca fazele futaiului vor fi alternative. Aici e problema ... :laugh2  :laugh2  :laugh2 Nici la oral, adica la muiutz nu stium cum sa procedez ca e clar ca ele doua nu vor colabora...risc sa raman nefelat))) :no2

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...