rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Iulie 18, 2015 Mda. M-as defini eu insami ca fiind putin excentrica. Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit de a spune ca nu-s putin cam nebun. Are dreptate in felul ei, eu in felul meu. Intre relatii, acum cativa anni faceam un dating f f fasnet. Nu futut, ci doar dating. Oamenii de obicei si-ar dori sa sara peste primele intalniri, ei bine mie fix alea imi placeau cel mai mult. Mi-au venit in minte recent mniste prime intalniri cel putin bizare. Neavand toate tiglele pe casa, e oarecum firesc sa atrag oameni la fel. Deci intalniri bizare: 1.Probabil ca si ciudat nimic vreodata nu o sa intreaca asta in topul meu personal. Eram in flirturi cu un super papusel de cateva saptamani (genul papusel fara a fi metrosexual, era bun ce mai) si accept eu in cele din urma o prima intalnire clasica dinner + cinema (cu conditia sa aleg eu filmul, eu restaurantul). Asta in timp ce eram pe cateva luni in alta tara nu la noi.... Si imi da sms ca intarzie putin si ca ne vedem de plan, dar ca trebuie sa rezolve ceva inainte. Paranoia mea si super spiritul protectiv fata de dinstinsa mea persoana zice red flag!!! cine stie unde plm te duce asta, esti nebunaaa??? cat de bine il cunosti, cine stie unde ajungi. mda i am a freak i now. in fine ii las numaru de la masina lui lu vara mea si zic daca nu iti dau sjms ca-s ok bag pl anunta si tu pe cineva ))) Vine el si ma anunta ca trebuie sa mergem la un priveghi ca ii pare rau ca am asteptat, dar nah matusa lui bla bla si nu voia sa renunte nici la intalnirea cu mine asa ca daca putem merge putin pe acolo inainte. in gandul meu wtfff???!!! priveghi la prima intalnire . ok am mers. am ramas socata de cum se purtau oameni acolo, toti casual, faceam glume, se simteau bine.... eu indoctrinata cu atitudinea de doliu in fine ma uitam cu o privire tampa la toti. bine nu-s de acord cu lacrimi de crocodil, tipete si tanguieli, ddar o oarecare tristete sau macar solemnitate ca cineva tocmai a crapat ar fi indicata. Dupa intalnirea a decurs f bine 2. Primul meu iubit, prima intalnire. Liceu amandoi, acelasi. Iarna, dar iarna frate. Intr-un oras mediu (nu un catun de la tara day) si cu zadapa in starturi obscene fix in ziua intalnirii. Zi de aia geroasa ca inclusiv cu caciula simti ca te impunge in creieri. Vine saracu baiat pe gerul ala cu un singur trandafir (nu stiu cum nu s-a transformat intr-un dreptunghi de gheata). Eu pe atunci eram intr-o faza in care iarna de iarna cizme, dresuri groase, fuste sau rochii, palton lung. F rar pantalon ori blugi. Fac trei pasi, ma uit la el. Ii spun scuza-ma dar nu pot hai in casa ))) Si uite asa l-am dus la prima intalnire acas la mama )) Desi in camera mea nederanjati baiatu asta rosea continuu ahahahah. Mama nu s-a bagat m-a strigat odata sa ne intrebe daca vrem prajituri si cand le-a adus le-am facut cunostiinta lool. Apoi ne-a lasat mama in plata noastra. Dupa incep eu sa ma plicitsesc si ii spun hai pe afar (moment in care se uita la mine ca la nebuni pt ca am refuzat sa ies si i-a zis la prietenul lui cu masina sa plece, noi avand varsta la care niciun carnet). Te pui cu nebuna am iesit afara in parc si culmea mi s-a facut pofta de inghetata. Da cu zapada pabna la genunchi in plin ger eu voiam inghetata. mi-a luat desi se uita la mine de parca vin de pe Marte. dau cu mana pe scandura superioara a bancii sa inlatur zapada ma urc cu fundul pe ea si imi pap eu linistita inghetata . apoi acas si la revedere .da ))) 7
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 18, 2015 Aia cu priveghiul e ... mortală! 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Aia cu priveghiul e ... mortală! crede-ma am ras intreaga saptaman atunci cu fetele pe tema asta scrieti si voi daca ati avut intalniri tampitele, mie dating chiar mi-a placut mult. acum sunt prea lenesa sa stau sa selectez candidatii
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 3. Ma duc eu la mall (nu ca o pitipoanca) era seara nu aveam unde sa gasesc piata si voiam si fructe si altele pt o salata. iei din mall cu sacoselele dupa mine. Ma opreste unu sa se bage in seama, il reped cum fac de obicei ca-s f grabit si chiar grabesc pasul. fac ceva pasi in viteza, cand asta in paralela mea cu masina. Insista, eu nu multumesc. El stai putin. Eu nu??!!! Si o iau la fuga ca nebuna cu sacosele flanfaind de am zis ca vor crapa. Asta o preste masina se da jos si fuge dupa mine Eu daca vad ca un strain fuge dupa mine, fug si eu mai tare.......In fine te rog domnisoara, stai calma nu-ti fac nimic. Ma opresc si ma uit f urat la el, vociferand ca o tata. Ce e domne unde te crezi de fugaresti femei pe strada. Imbecilule bal bal. Se scuza imi spune ca vrea sa imi dea doar ceva, ca dezvolta o firma de cosmetice naturiste si sunt draguta si as putea sa le incerc. Eu nu multumesc nu pot primi. Atat a insitat ca a trebuit sa primesc. Pa urma m-a lasat in pace, dar eram cu ochii in toate partile sa vad daca nebunu nu ma urmareste.... ajung eu acs , la mine locuia o prietena pe atunci. ne uitam impreuna asta woowww ce misto sunt ca-s de super buna calitatate bla bla (i swear to God am avut atatea prietene pitipoance lol). Si normal ca mi-a lasat si cartea de vizita si asta a mea hai hai trimite-i un mesaj. Atat m-a frecat a mea si intr-o zi plictisita i-am trimis. Si am acceptat dupa cateva zile o intalnire. Doamne cea mai plictisitoare intalnire din viata mea. Era sec, enervant, imi statea si cocktailul in noduri fix in gat. Beam cocktail dupa cocktail ma gandeam ca o sa devina mai tolerabil. Nimic frate! Asta facea glume si radea singur la ele. Si mie imi dadea cu lacrimi si prostu nici macar nu se prindea ce prost ma simt....... Trimit eu sms la ult nr apelat (al prietenei mele) zxicand Doamne prost e asta, un imbecil, as prefera sa imi tai unu din brate decat sa ii mai vad fata de tont o singura data. Beep beep telefonu astuia. I-am trimis lui smsul.... si zice stai ca mi-ai scris ceva mie. rosie verde mov toate culorile curcubeului la fata, sar peste masa, de era sa ratorn paharele ii smulg telu si am reusit sa sterg smsul. .............................................................dupa emotii alea intense am mai bagat un cocktail si m-am dus la baie cu telefonu sa o sun pe a mea. eram intre toalete adica cea de barbati si de femei cand ii povesam asteia si m-a auzit unul in mare parte si a zis ca ma scoate el din intalnire daca vreau amuzat de cum ma ofticam si vorbeam rapid si plangacios ca fix o tzatza. Ma uit suspicios la el si imi zice stai calma ca nu iti cer nimic, efectiv te scap de el. Si asa a facut 3
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Iulie 18, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iulie 18, 2015 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Postat Iulie 18, 2015 Firescul si normalul asta este, atitudine deschisa, respect si compasiune fata de cel decedat, dar fara boceala, tipete, "aoileu maica un'te dusi tu maicaa", smuls parul din cap si alte porcarii :|. Ce Dumnezeu nu mai suntem in Evul Mediu, practic nu inteleg de ce nu apune odata era asta a inmormantarilor cu bocete, tipete, urlete, spart oale pe marginea mormantului inainte de a fi bagat in groapa, etc.... Biserica de la noi, in dogmatismul si goana dupa profit incurajeaza inmormantarile astea barbare, cand o incepe sa se reformeze si la noi mentalitatea referitoare la inmormantari, nu prea stiu... 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Firescul si normalul asta este, atitudine deschisa, respect si compasiune fata de cel decedat, dar fara boceala, tipete, "aoileu maica un'te dusi tu maicaa", smuls parul din cap si alte porcarii :|. Ce Dumnezeu nu mai suntem in Evul Mediu, practic nu inteleg de ce nu apune odata era asta a inmormantarilor cu bocete, tipete, urlete, spart oale pe marginea mormantului inainte de a fi bagat in groapa, etc.... Biserica de la noi, in dogmatismul si goana dupa profit incurajeaza inmormantarile astea barbare, cand o incepe sa se reformeze si la noi mentalitatea referitoare la inmormantari, nu prea stiu... da si eu zic la fel, dar acolo era asa o veselie generala. era f neobisnuit pt mine sa particip la asa ceva
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Postat Iulie 18, 2015 da si eu zic la fel, dar acolo era asa o veselie generala. esti f neobisnuit pt mine sa particip la asa cevaPai am avut o amica care a plecat in excursie in Grecia in ziua in care era inmormantat tatal ei. Bineinteles, familia a judecat-o crunt, dar asa cum ei nu i s-a parut nimic nelalocul lui, nici mie nu mi se pare. Una la mana, nu a vrut sa-l vada asa, iar doi la mana, memoria celui decedat o poti cinsti oricand, oriunde, oricum, oricat vrei, daca ti-e greu sa-l pastrezi in amintire ca pe un cadavru fara suflet, mai bine il pastrezi ca atunci cand era viu. In fond si la urma urmei, nu trupul conteaza, ci sufletul, sau cum ar spune cei care nu cred, energia cuantica din care care suntem creati, si care nu piere niciodata, se transmite mai departe altora, si altora, si altora, in infinit (vesnicie). Una din multele spaime ale bisericii, de aceea nici nu e de acord cu reincarnarea/re-intruparea, pentru ca si-ar pierde profitul realizat in urma inmormantarilor... In fine, subiect delicat... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Pai am avut o amica care a plecat in excursie in Grecia in ziua in care era inmormantat tatal ei. Bineinteles, familia a judecat-o crunt, dar asa cum ei nu i s-a parut nimic nelalocul lui, nici mie nu mi se pare. Una la mana, nu a vrut sa-l vada asa, iar doi la mana, memoria celui decedat o poti cinsti oricand, oriunde, oricum, oricat vrei, daca ti-e greu sa-l pastrezi in amintire ca pe un cadavru fara suflet, mai bine il pastrezi ca atunci cand era viu. In fond si la urma urmei, nu trupul conteaza, ci sufletul, sau cum ar spune cei care nu cred, energia cuantica din care care suntem creati, si care nu piere niciodata, se transmite mai departe altora, si altora, si altora, in infinit (vesnicie). Una din multele spaime ale bisericii, de aceea nici nu e de acord cu reincarnarea/re-intruparea, pentru ca si-ar pierde profitul realizat in urma inmormantarilor... In fine, subiect delicat...sunt de acord cu tine in ce ai spus. si da e un subiect delicat si am chef doar de intalniri ciudatele
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 18, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 18, 2015 Ce proasta-i asta frate. ciucureeeeee, ti-am gasit nevasta, fmm de taran.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Ce proasta-i asta frate. ciucureeeeee, ti-am gasit nevasta, fmm de taran. mars intr-un cotet sa latri zdrenturosule. hai fa pasi ca nu am chef de tine pe threadu meu 2
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 18, 2015 Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit de a spune ca nu-s putin cam nebun. Adică cum ?!? Ești nebun sau nebună sau ne BUNĂ (în sensul de nasoală )....) 1 1
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 18, 2015 Una din multele spaime ale bisericii, de aceea nici nu e de acord cu reincarnarea/re-intruparea, pentru ca si-ar pierde profitul realizat in urma inmormantarilor... In fine, subiect delicat...Daca ne spui si despre Osho, atunci plec pe pustii... Se preda despre masonerie si teoria conspiratiei la intrunirile Noii Drepte? "Pendulul lui Foucault"...o sa va lecuiasca de ganduri negre... 1
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 18, 2015 Când am făcut eu facultatea, în secolul trecut, deși era mare strictețe, prezență la ore etc., se putea să asiști la cursurile altor facultăți dacă profesorul ce ținea acel curs, era de acord. Te prezentai frumos la început, spuneai ce facultate faci și întrebai dacă îți permite să asiști. Dacă era de acord, luai loc în amfiteatru și urmăreai cursul.Mă duc eu într-o primăvară la Drept (eram curios ) și cum magistrul îmi permite, mă așez undeva în spate. Cam la vreo 5 min. apare o fată frumoasă foc, blondă, ( blonda de la Drept ) înăltuță, mlădie ca o trestioară care îi cere voie profului să intre, motivând întârzierea că ... ITB-ul. Proful îi permite și blonda se așează fix lângă mine, nevoind să producă mare deranj încercând să se așeze pe locul ei obișnuit. În timpul cursului, o mai întrebam în șoaptă câte ceva, să înțeleg și eu mai bine despre ce vorbește ăla ( bine...și pentru a mă băga în seamă cu ea). Ea, amabilă, m-a mai luminat cât a putut. În pauză am vorbit cu ea și cu câțiva colegi/colege de-ai ei ( totuși nu era chiar curentă chestia asta cu asistatul la cursuri de către studenți ai altor facultăți). Urmează ora a 2-a, aceeași chestie. La sfărșit, blonda îmi zice că ar vrea și ea să asiste la un curs de la facultatea mea. Săptămâna următoare, îmi întoarce vizita. Cum aveam 2 ore pauză, o invit la o cafea ( era o crâșmă lângă facultă), dar mă refuză, motivând că trebuie să ajungă și ea la un curs, la ea. Facem schimb de numere de telefon ( fix, evident), urmând să vorbim. La câteva zile, o sun și constatăm că ne putem întâlni chiar peste o oră și vedem ce facem: ori mergem să bem o citirică, ori să de plimbăm prin Cișmigiu, ori un film ... Vorbind eu cu ea, am tras-o discret de limbă și am aflat că îi plac toporașii. Cum era sezonul, mă duc la piață, iau câteva buchețele, o rog se magraoancă să-mi facă unul mai mare și mă întâlnesc cu ea, cu buchetul ascuns la spate. Eram uMpic emoționat, fata era chiar frumoasă foc. - Buna!-Bună!Îi dau florile și cum, pe de-o parte emoționat, pe de alta ... știți... bărbații ți florile... uit cum plm se cheamă, mai țineam minte doar că e vorba de o unealtă care începe cu " t ". - Uite... ți-am luat un buchet de ... TÂRNĂCOPI ! Vă dați seama ce față a făcut! Apoi o umflă râsul mă ia de mână și îmi aplică un ditamai pupoiul. Nu mai continui povestea cu s-a întâmplat ulterior, am fost o nu prea lungă perioadă împreună, ea plecând din București, s-a mutat cu facultatea la Iași, unde taică-su, militar, zicea ea, fusese mutat. Ok Roz, nu e blind-date ce am povestit eu aici, dar e haioasă, zic eu! 6 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 18, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 18, 2015 Ce proasta-i asta frate. ciucureeeeee, ti-am gasit nevasta, fmm de taran.ma sugatorule iara esti aici?Fmm de sugaci imputit ce esti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Postat Iulie 18, 2015 Daca ne spui si despre Osho, atunci plec pe pustii... Se preda despre masonerie si teoria conspiratiei la intrunirile Noii Drepte? "Pendulul lui Foucault"...o sa va lecuiasca de ganduri negre...Si Osho, si N.S. Lazarev si Sai Baba... Calatorie placuta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit de a spune ca nu-s putin cam nebun. Adică cum ?!? Ești nebun sau nebună sau ne BUNĂ (în sensul de nasoală ).... )Scuze am tastat repede. Da ea afirma ca-s putin nebuna (nu nebun cum am scris mancand afixul). Si pe langa relatia mama fiica, am dezvoltat si o frumoasa prietenie, drept urmare simt si am simtit mereu ca ii pot povesti chiar orice. Dar chiar si asa daca vrea sa zica corect ar fi esti putin cam mai mult nebuna, desigur in sensul simpatic
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 18, 2015 Scuze am tastat repede. Da ea afirma ca-s putin nebuna (nu nebun cum am scris mancand afixul). Si pe langa relatia mama fiica, am dezvoltat si o frumoasa prietenie, drept urmare simt si am simtit mereu ca ii pot povesti chiar orice. Dar chiar si asa daca vrea sa zica corect ar fi esti putin cam mai mult nebuna, desigur in sensul simpatic I.ai spus că o arzi pă Ninfo?!?! Dacă da! ie nasol dacă nu ! ie bine...)
mișkin Reputație: 344 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Iulie 18, 2015 Si Osho, si N.S. Lazarev si Sai Baba... Calatorie placuta Karl Popper: Teoria conspiratiei neaga existența lui Dumnezeu. Pentru ca, daca nu El controleaza lumea, atunci cine? Respecte nemărginite. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Când am făcut eu facultatea, în secolul trecut, deși era mare strictețe, prezență la ore etc., se putea să asiști la cursurile altor facultăți dacă profesorul ce ținea acel curs, era de acord. Te prezentai frumos la început, spuneai ce facultate faci și întrebai dacă îți permite să asiști. Dacă era de acord, luai loc în amfiteatru și urmăreai cursul.Mă duc eu într-o primăvară la Drept (eram curios ) și cum magistrul îmi permite, mă așez undeva în spate. Cam la vreo 5 min. apare o fată frumoasă foc, blondă, ( blonda de la Drept ) înăltuță, mlădie ca o trestioară care îi cere voie profului să intre, motivând întârzierea că ... ITB-ul. Proful îi permite și blonda se așează fix lângă mine, nevoind să producă mare deranj încercând să se așeze pe locul ei obișnuit. În timpul cursului, o mai întrebam în șoaptă câte ceva, să înțeleg și eu mai bine despre ce vorbește ăla ( bine...și pentru a mă băga în seamă cu ea). Ea, amabilă, m-a mai luminat cât a putut. În pauză am vorbit cu ea și cu câțiva colegi/colege de-ai ei ( totuși nu era chiar curentă chestia asta cu asistatul la cursuri de către studenți ai altor facultăți). Urmează ora a 2-a, aceeași chestie. La sfărșit, blonda îmi zice că ar vrea și ea să asiste la un curs de la facultatea mea. Săptămâna următoare, îmi întoarce vizita. Cum aveam 2 ore pauză, o invit la o cafea ( era o crâșmă lângă facultă), dar mă refuză, motivând că trebuie să ajungă și ea la un curs, la ea. Facem schimb de numere de telefon ( fix, evident), urmând să vorbim. La câteva zile, o sun și constatăm că ne putem întâlni chiar peste o oră și vedem ce facem: ori mergem să bem o citirică, ori să de plimbăm prin Cișmigiu, ori un film ... Vorbind eu cu ea, am tras-o discret de limbă și am aflat că îi plac toporașii. Cum era sezonul, mă duc la piață, iau câteva buchețele, o rog se magraoancă să-mi facă unul mai mare și mă întâlnesc cu ea, cu buchetul ascuns la spate. Eram uMpic emoționat, fata era chiar frumoasă foc. - Buna!-Bună!Îi dau florile și cum, pe de-o parte emoționat, pe de alta ... știți... bărbații ți florile... uit cum plm se cheamă, mai țineam minte doar că e vorba de o unealtă care începe cu " t ". - Uite... ți-am luat un buchet de ... TÂRNĂCOPI ! Vă dați seama ce față a făcut! Apoi o umflă râsul mă ia de mână și îmi aplică un ditamai pupoiul. Nu mai continui povestea cu s-a întâmplat ulterior, am fost o nu prea lungă perioadă împreună, ea plecând din București, s-a mutat cu facultatea la Iași, unde taică-su, militar, zicea ea, fusese mutat. Ok Roz, nu e blind-date ce am povestit eu aici, dar e haioasă, zic eu! nu doar blind date ca nici eu nu prea am avut din astea . f tare cu tarnacopu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 I.ai spus că o arzi pă Ninfo?!?! Dacă da! ie nasol dacă nu ! ie bine... )asta nu ca este in stare sa ma rada in cap (sau sa ma tina franata pana tata reuseste) si sa ma calugareasca
the godfather Reputație: -1028 Postat Iulie 18, 2015 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iulie 18, 2015 asta nu ca este in stare sa ma rada in cap (sau sa ma tina franata pana tata reuseste) si sa ma calugareasca Eu zic să-i spui tatălui tău,de Ninfo...te v-a înțelege ca de la bărbat la bărbat...)) 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2015 Postat Iulie 18, 2015 Karl Popper: Teoria conspiratiei neaga existența lui Dumnezeu. Pentru ca, daca nu El controleaza lumea, atunci cine? Respecte nemărginite."Ceea ce contează este acea **spam editat**itate de oameni care creează opere de artă sau de gândire, inițiatorii de religii sau marii oameni de stat. Acești puțini indivizi excepționali sunt aceia care ne permit să ne facem o idee despre măreția omului" - tot Karl Popper Stima 1
johnny&white Reputație: -438 Postat Iulie 18, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Iulie 18, 2015 Mda. M-as defini eu insami ca fiind putin excentrica. Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit de a spune ca nu-s putin cam nebun. Are dreptate in felul ei, eu in felul meu. Intre relatii, acum cativa anni faceam un dating f f fasnet. Nu futut, ci doar dating. Oamenii de obicei si-ar dori sa sara peste primele intalniri, ei bine mie fix alea imi placeau cel mai mult. Mi-au venit in minte recent mniste prime intalniri cel putin bizare. Neavand toate tiglele pe casa, e oarecum firesc sa atrag oameni la fel. Deci intalniri bizare: 1.Probabil ca si ciudat nimic vreodata nu o sa intreaca asta in topul meu personal. Eram in flirturi cu un super papusel de cateva saptamani (genul papusel fara a fi metrosexual, era bun ce mai) si accept eu in cele din urma o prima intalnire clasica dinner + cinema (cu conditia sa aleg eu filmul, eu restaurantul). Asta in timp ce eram pe cateva luni in alta tara nu la noi.... Si imi da sms ca intarzie putin si ca ne vedem de plan, dar ca trebuie sa rezolve ceva inainte. Paranoia mea si super spiritul protectiv fata de dinstinsa mea persoana zice red flag!!! cine stie unde plm te duce asta, esti nebunaaa??? cat de bine il cunosti, cine stie unde ajungi. mda i am a freak i now. in fine ii las numaru de la masina lui lu vara mea si zic daca nu iti dau sjms ca-s ok bag pl anunta si tu pe cineva ))) Vine el si ma anunta ca trebuie sa mergem la un priveghi ca ii pare rau ca am asteptat, dar nah matusa lui bla bla si nu voia sa renunte nici la intalnirea cu mine asa ca daca putem merge putin pe acolo inainte. in gandul meu wtfff???!!! priveghi la prima intalnire . ok am mers. am ramas socata de cum se purtau oameni acolo, toti casual, faceam glume, se simteau bine.... eu indoctrinata cu atitudinea de doliu in fine ma uitam cu o privire tampa la toti. bine nu-s de acord cu lacrimi de crocodil, tipete si tanguieli, ddar o oarecare tristete sau macar solemnitate ca cineva tocmai a crapat ar fi indicata. Dupa intalnirea a decurs f bine 2. Primul meu iubit, prima intalnire. Liceu amandoi, acelasi. Iarna, dar iarna frate. Intr-un oras mediu (nu un catun de la tara day) si cu zadapa in starturi obscene fix in ziua intalnirii. Zi de aia geroasa ca inclusiv cu caciula simti ca te impunge in creieri. Vine saracu baiat pe gerul ala cu un singur trandafir (nu stiu cum nu s-a transformat intr-un dreptunghi de gheata). Eu pe atunci eram intr-o faza in care iarna de iarna cizme, dresuri groase, fuste sau rochii, palton lung. F rar pantalon ori blugi. Fac trei pasi, ma uit la el. Ii spun scuza-ma dar nu pot hai in casa ))) Si uite asa l-am dus la prima intalnire acas la mama )) Desi in camera mea nederanjati baiatu asta rosea continuu ahahahah. Mama nu s-a bagat m-a strigat odata sa ne intrebe daca vrem prajituri si cand le-a adus le-am facut cunostiinta lool. Apoi ne-a lasat mama in plata noastra. Dupa incep eu sa ma plicitsesc si ii spun hai pe afar (moment in care se uita la mine ca la nebuni pt ca am refuzat sa ies si i-a zis la prietenul lui cu masina sa plece, noi avand varsta la care niciun carnet). Te pui cu nebuna am iesit afara in parc si culmea mi s-a facut pofta de inghetata. Da cu zapada pabna la genunchi in plin ger eu voiam inghetata. mi-a luat desi se uita la mine de parca vin de pe Marte. dau cu mana pe scandura superioara a bancii sa inlatur zapada ma urc cu fundul pe ea si imi pap eu linistita inghetata . apoi acas si la revedere .da )))Saracu' baiat, pe o vreme geroasa ai luat inghetata, te-ai lipit si de banca, presupun ca tipu' nu stia pe unde sa fuga
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 18, 2015 Eu zic să-i spui tatălui tău,de Ninfo...te v-a înțelege ca de la bărbat la bărbat... ))ntzzz tata barbat fidel, nu are treaba cu escorte, mama femeie frumoasa (si daca mai zice vreun/vreo prieten/a ca arata mai bine ca mine cand arat poze de la Craciun crap de ciuda), plus un gamer impatimit. Bagi un joc uita de toate )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum