thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 19, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 19, 2015 i would bay in your blood 3
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 u insignificant anonymous i would bay in your blood if u weren't so filthy. U sure u want me near your penis? I will take a bite out of it and spit a piece out lol If you bite my penis you die a violent death. Shut up and suck, you are not allowed to talk, you dirty hungarian chick! 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 19, 2015 If you bite my penis you die a violent death. Shut up and suck, you are not allowed to talk, you dirty hungarian chick!I'll choke you with my own hands till you turn 50 shades 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 I'll choke you with my own hands till you turn 50 shades Yeah...you wish... Bow to me now and worship your god!
picon Reputație: 1045 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 19, 2015 Ai fi preferat sa fie francezi,sa poti intra si tu in discutie,si de ce nu,sa ne povestesti amanunte alte aviatiei franceze,tot in franceza? Sorry?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 19, 2015 Yeah...you wish... Bow to me now and worship your god!thats really funny God ahahahhahah. u are a cheap mortal. since u are a man wannabe dun try to act all god . u hoe
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 thats really funny God ahahahhahah. u are a cheap mortal. since u are a man wannabe dun try to act all god . u hoe I'm a God and you are specks of dust beneath my fingernails, you lame pseudo - domina
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 19, 2015 I'm a God and you are specks of dust beneath my fingernails, you lame pseudo - domina honey m--am plictisit o lasam pe alta zi ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 honey m--am plictisit o lasam pe alta zi ? Deal ))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 19, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 19, 2015 Corect nenea! Mîșkin de exemplu stă la pândă. Deja compari floare paștelui cu bășina porcului, să mor...ddpof-ul, are replici mai mult decât originale...că sunt adresate cui nu trebuie, asta-i altceva, dar hai să fim realiști...eu îl citesc pe tot forumul, omul are haz și ORIGINALITATE 2
notnott Reputație: 224 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Ici,Colo! Oras:Ici,Colo! Postat Iulie 19, 2015 means.jpgBa io nu inteleg o treaba.. Aia din Asia se numesc asiatici. Aia din coreea se numesc coreeni! Aia din japonia se numesc japonezi! Ba da aia din Tokyo cum se numesc? Tokinezi? 2
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 19, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 19, 2015 Ba io nu inteleg o treaba.. Aia din Asia se numesc asiatici. Aia din coreea se numesc coreeni! Aia din japonia se numesc japonezi! Ba da aia din Tokyo cum se numesc? Tokinezi? Eu, sincer, nu prea inteleg ce-are sula cu prefectura... da' sunt obosit de la caldura si am deschis si-o bere, asa ca nu se poate conta pe perspiCACItatea mea 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 19, 2015 Ba io nu inteleg o treaba.. Aia din Asia se numesc asiatici. Aia din coreea se numesc coreeni! Aia din japonia se numesc japonezi! Ba da aia din Tokyo cum se numesc? Tokinezi?tokeni
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 19, 2015 sau nipponi din Tokio
kiper Reputație: 35 Postat Iulie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 19, 2015 Incorect
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 20, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 20, 2015 Știu, ești prost! Daca vrei sa fii credibil you must jura-te pe rosu.ps: ti-ai facut up la ipocrizie?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 20, 2015 nu are ca lui ii e dor de ciucurel las ca mai bagam ca imi mai vin mie, am avut dating comic raulu asta ii e dor de mine ca i-am dat pula sa suga si acum tot mai vrea degeba i-am zis ca nu-i mai dau.unde esti prostu pulii? 1 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 20, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 20, 2015 Tu-ti mm de prapadit, te-am urmarit cum te chinuiai sa scrii si tu o fraza, partu' ala l-ai scris in 25 de minute pe ceas PROSTU' FORUMULUI
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 20, 2015 Tu-ti mm de prapadit, te-am urmarit cum te chinuiai sa scrii si tu o fraza, partu' ala l-ai scris in 25 de minute pe ceas PROSTU' FORUMULUI hmmm cred ca tu esti abonatul ca si "prostul forumului!!!" bafta incontinoare! 1 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 20, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 20, 2015 bafta incontinoare!incontinoare? 'de capu' tau. PROSTU' FORUMULUI
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 20, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Iulie 20, 2015 Vezi fa despre ce vorbeam? Ai inteles acum de ce ma iau de sotul tau?
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 20, 2015 Vezi fa despre ce vorbeam? Ai inteles acum de ce ma iau de sotul tau? sa-l sugi pe sotul ei cu tot neamul tau de la maimuta pana la tine!!!!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2015 honey m--am plictisit o lasam pe alta zi ? Buna! nu te supara ca te intreb, nu prea am urmarit multe din cele scrise de tine pe aici, si din ce am citi pe topicul asta am o mica (mare) nelamurire...tu esti barbat sau femeie?zi faina!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Iulie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Iulie 20, 2015 Buna! nu te supara ca te intreb, nu prea am urmarit multe din cele scrise de tine pe aici, si din ce am citi pe topicul asta am o mica (mare) nelamurire...tu esti barbat sau femeie?zi faina!de ce m-ai intreba asa ceva baiatule? ce barbat si-ar pune nicknamul Roz sau Kendra? nu inteleg de unde pana unde intreabarea asta imbecila? poate imi explici sa inteleg si euunde a reiesit ca as putea fi barbat ? in povestirea intalnirirlor cu baieti? am impresia ca unii din voi sunteti scapati in cap de mici copii.... nu am cum sa ma supar ca sunt f f increzatoare in corpul meu (deh si am io glinda in casa), dar nu imi sunt pe plac intrebarile idioate.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 20, 2015 de ce m-ai intreba asa ceva baiatule? ce barbat si-ar pune nicknamul Roz sau Kendra? nu inteleg de unde pana unde intreabarea asta imbecila? poate imi explici sa inteleg si eu scuze de deranj.credeam ca pot pune o intrebare civilizat, cu bun simt, fara sa insinuez nimic, ci doar din pura curiozitate si dintr-o nelamurire citind unele din postarile tale (o data te referi la tine la feminin - excentrica, o data la masculin - nebun)"M-as defini eu insami ca fiind putin excentrica. Mama spune ca e felul meu elegant si cocolosit de a spune ca nu-s putin cam nebun" dupa cum am mai spus deja, nu am vrut sa fie cu suparare, si scuze de deranj. nu e cazul sa imi raspunzi daca nu reusesti sa o faci fara sa ma jignesti o zi minunata!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum