Sari la conținut

Ce e aia "locatie"

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Avand in vedere ca majoritatea userilor folosesc eronat acest termen in mod eronat fara sa-si dea seama ce inseamna. Nu e nicidecum "loc" chiar daca seamana cu cuvantul "location" din limba engleza. 

LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bai baiatule bai, te doare capu' de la asemenea topice... :ewpu :eek :ewpu

• Like 3
Postat

Bai baiatule bai, te doare capu' de la asemenea topice... :ewpu :eek :ewpu

Colegilor, m-am uitat in DEX si nu am gasit "plm"... Ce plm o insemna??

Pai voi nu sunteti atat de dastepti,nici io

• Minus 4
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Colegilor, m-am uitat in DEX si nu am gasit "plm"... Ce plm o insemna??

Rezultate Căutare

What is PLM Software?: Siemens PLM Software
www.plm.automation.siemens.com/en_us/plm/
  •  
  •  
Traducerea acestei pagini

Learn about Product Lifecycle Management (PLM) and how Siemens PLM Software solutions can help bring successful innovation into your products

PLM | Facebook

PLM, Constanța. 1.787 de aprecieri · 7 discută despre asta. PLM vă scoate din criză!

Spike – PLM (Party La Mine) (versuri) | Trăiește Muzica

traiestemuzica.ro/versuri/spike-plm-party-la-mine-versuri/
  •  
  •  

17 mar. 2014 - Versurile melodiei "PLM (Party La Mine)", interpretata de Spike 2000

PLM – o revistă nouă şi obraznică - Observator Cultural

www.observatorcultural.ro/PLM-o-revista-noua-si-obraznica*articleID_2...
  •  
  •  
PLM este cea mai nouă revistă românească, un soi de Decât o revistă, dar cu accent pe imagine şi fără o intenţie serioasă de a ieşi pe print

Makita PLM 4120 (Masina de tuns iarba) - Preturi - Compari.ro

www.compari.ro › ... › Masina de tuns iarba Benzina Makita
  •  
  •  
1.386,71 RON - 1.399,00 RON
Magazine şi preţuri - Masini de tuns iarba Makita PLM 4120 de la 1 386,71 RON!: (PLM4120) Producator: Makita Model: PLM 4120

Alege si tu ce-ţi place  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Avand in vedere ca majoritatea userilor folosesc eronat acest termen in mod eronat fara sa-si dea seama ce inseamna. Nu e nicidecum "loc" chiar daca seamana cu cuvantul "location" din limba engleza. 

LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. 

Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, este?

Închipuiește-ți că majoritatea dintre noi, știm care e treaba cu locația. Prin folosirea 

curentă, a devenit acceptat tacit și dacă nu mă înșel (mi-e lene să caut), chiar apare în ultimul DEX cu sensul incriminat.

Cam așa s-a întâmplat și cu xerox pentru fotocopie, sau adidași pentru pantofi de sport. 

Încă un topic de-am-pulea, ca să arătăm cât dă dăștepți estem!  :slap2

• Like 6
  • Minus 3
Postat

locatie=loc precis determinat

.......completare in Dex09

• Like 3
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, este?

Închipuiește-ți că majoritatea dintre noi, știm care e treaba cu locația. Prin folosirea 

curentă, a devenit acceptat tacit și dacă nu mă înșel (mi-e lene să caut), chiar apare în ultimul DEX cu sensul incriminat.

Cam așa s-a întâmplat și cu xerox pentru fotocopie, sau adidași pentru pantofi de sport. 

Încă un topic de-am-pulea, ca să arătăm cât dă dăștepți estem!  :slap2

cred ca el o pus coada la pruna, o gaurit macaroana si o ascutit orezu :lol:

• Like 5
Postat

Hahaha! Un nebun arunca o piatra in apa... V-ati uitat on DEX, asa-i??? Si io:))) dar tot n-am gasit "plm":))) Klm mi-a dat niste hinturi, dar nu-s din DEX: nu'sh de unde plm le-a scos

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

nu'sh de unde plm le-a scos

Google is your brother! :)

Postat

Cum e "in functie de igiena" poate ne explica.

Adica cat si ce fel de sapun trebuie aplicat, in ce masura pula trebuie sa fie belita si cati litri de apa trebuie turnat peste... :laugh2

LOCATIE inseamna doar un LOC. :)

Postat

LOCÁȚIE, locații, s. f. (...) 3. Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location.

Sursa: DEX '09 (2009)

Comentariu: De remarcat acceptarea sensului 3., „loc precis determinat”.  De remarcat că echipa care a redactat DEX 09 a introdus un cuvânt nou, calchiat după engleză, printre sensurile unui cuvânt mai vechi, împrumutat din franceză și latină. Altfel spus, sensul 3 trebuie tratat ca un cuvânt separat.

Ai vrut sa faci pe desteptul si ti-a iesit...fix pe dos...dumbass :slap2

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...