alx93 Reputație: 435 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Avand in vedere ca majoritatea userilor folosesc eronat acest termen in mod eronat fara sa-si dea seama ce inseamna. Nu e nicidecum "loc" chiar daca seamana cu cuvantul "location" din limba engleza. LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. 2
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Hai zii zau!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 23, 2015 Postat Iulie 23, 2015 Bai baiatule bai, te doare capu' de la asemenea topice... 3
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Colegilor, m-am uitat in DEX si nu am gasit "plm"... Ce plm o insemna??
phoenix Reputație: -585 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Bai baiatule bai, te doare capu' de la asemenea topice... Colegilor, m-am uitat in DEX si nu am gasit "plm"... Ce plm o insemna??Pai voi nu sunteti atat de dastepti,nici io 4
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 23, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 23, 2015 Colegilor, m-am uitat in DEX si nu am gasit "plm"... Ce plm o insemna?? Rezultate Căutare What is PLM Software?: Siemens PLM Softwarewww.plm.automation.siemens.com/en_us/plm/ Traducerea acestei paginiLearn about Product Lifecycle Management (PLM) and how Siemens PLM Software solutions can help bring successful innovation into your products PLM | Facebookhttps://ro-ro.facebook.com/MiscareaPLM PLM, Constanța. 1.787 de aprecieri · 7 discută despre asta. PLM vă scoate din criză! Spike – PLM (Party La Mine) (versuri) | Trăiește Muzica traiestemuzica.ro/versuri/spike-plm-party-la-mine-versuri/ 17 mar. 2014 - Versurile melodiei "PLM (Party La Mine)", interpretata de Spike 2000 PLM – o revistă nouă şi obraznică - Observator Cultural www.observatorcultural.ro/PLM-o-revista-noua-si-obraznica*articleID_2... PLM este cea mai nouă revistă românească, un soi de Decât o revistă, dar cu accent pe imagine şi fără o intenţie serioasă de a ieşi pe print Makita PLM 4120 (Masina de tuns iarba) - Preturi - Compari.rowww.compari.ro › ... › Masina de tuns iarba Benzina Makita 1.386,71 RON - 1.399,00 RONMagazine şi preţuri - Masini de tuns iarba Makita PLM 4120 de la 1 386,71 RON!: (PLM4120) Producator: Makita Model: PLM 4120 Alege si tu ce-ţi place 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 23, 2015 Avand in vedere ca majoritatea userilor folosesc eronat acest termen in mod eronat fara sa-si dea seama ce inseamna. Nu e nicidecum "loc" chiar daca seamana cu cuvantul "location" din limba engleza. LOCÁȚIE, locații, s. f. 1. Închiriere. ♦ Chirie plătită pentru anumite lucruri luate în folosință temporară. ◊ Taxă de locație = taxă care se plătește drept sancțiune în caz de depășire a termenului de încărcare sau de descărcare a vagoanelor de cale ferată sau a autovehiculelor. 2. (Jur.; în sintagma) Contract de locațiune = Contract prin care una dintre părți se obligă să procure și să asigure celeilalte părți folosința unui lucru pentru un timp determinat în schimbul unei sume de bani. Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, este?Închipuiește-ți că majoritatea dintre noi, știm care e treaba cu locația. Prin folosirea curentă, a devenit acceptat tacit și dacă nu mă înșel (mi-e lene să caut), chiar apare în ultimul DEX cu sensul incriminat.Cam așa s-a întâmplat și cu xerox pentru fotocopie, sau adidași pentru pantofi de sport. Încă un topic de-am-pulea, ca să arătăm cât dă dăștepți estem! 6 3
marix Reputație: 9360 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 locatie=loc precis determinat.......completare in Dex09 3
justlove Reputație: 8972 Postat Iulie 23, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iulie 23, 2015 Ai descoperit apa caldă și mersul pe jos, este?Închipuiește-ți că majoritatea dintre noi, știm care e treaba cu locația. Prin folosirea curentă, a devenit acceptat tacit și dacă nu mă înșel (mi-e lene să caut), chiar apare în ultimul DEX cu sensul incriminat.Cam așa s-a întâmplat și cu xerox pentru fotocopie, sau adidași pentru pantofi de sport. Încă un topic de-am-pulea, ca să arătăm cât dă dăștepți estem! cred ca el o pus coada la pruna, o gaurit macaroana si o ascutit orezu 5
gyorgye69 Reputație: 3994 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Hahaha! Un nebun arunca o piatra in apa... V-ati uitat on DEX, asa-i??? Si io:))) dar tot n-am gasit "plm":))) Klm mi-a dat niste hinturi, dar nu-s din DEX: nu'sh de unde plm le-a scos
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 23, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Iulie 23, 2015 nu'sh de unde plm le-a scos Google is your brother!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2015 Cum e "in functie de igiena" poate ne explica.Adica cat si ce fel de sapun trebuie aplicat, in ce masura pula trebuie sa fie belita si cati litri de apa trebuie turnat peste... LOCATIE inseamna doar un LOC.
roberto Reputație: 4138 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 LOCÁȚIE, locații, s. f. (...) 3. Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location.Sursa: DEX '09 (2009) Comentariu: De remarcat acceptarea sensului 3., „loc precis determinat”. De remarcat că echipa care a redactat DEX 09 a introdus un cuvânt nou, calchiat după engleză, printre sensurile unui cuvânt mai vechi, împrumutat din franceză și latină. Altfel spus, sensul 3 trebuie tratat ca un cuvânt separat. Ai vrut sa faci pe desteptul si ti-a iesit...fix pe dos...dumbass 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Iulie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2015 Să-mi bag pula în el de termen.
klm112 Reputație: 5026 Postat Iulie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Iulie 24, 2015 de ce simplu când se poate si complicat ?
mariuscosmin84 Reputație: 95 Postat Iulie 24, 2015 Oras:capitala Oras:capitala Postat Iulie 24, 2015 http://uli.ro/wp-content/uploads/2014/03/1393032_226681100841132_1889698876_n.jpg 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum