Sari la conținut

Bunicul meu - luaț dă învâțaț

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Niciodată nu alerg după femei. De obicei e invers ;)

:) well if u wanna get me u better work out

Postat

Scuze, nu am putut sa-ti raspund mai devreme. Am vazut niste ROZ si m-a apucat o cacare de iti lasa gura apa. 

Jur! Uite si poza:

nice MIni . play nice. gooood girl! sit. bark. play dead. gooood girl

Postat

Ăsta e un exemplu clasic de CLICKÎ

deci loseru asta s-a bagat de atatea ori in seama cu mine si nu i-am raspuns ca ma urmareste pe toate threadurile pe care postez :)))

si daca tot se tine ca si cutzu dupa mine tb macar dresat 

:)))))  :laugh2

de ar stii day cati fani am eu .....

• Oras:Bucuresti
Postat

deci loseru asta s-a bagat de atatea ori in seama cu mine si nu i-am raspuns ca ma urmareste pe toate threadurile pe care postez :)))

si daca tot se tine ca si cutzu dupa mine tb macar dresat 

:)))))  :laugh2

de ar stii day cati fani am eu .....

1. klm112 nu e loser

2. câți fani ai?

3. klm112 nu e loser

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

nice MIni . play nice. gooood girl! sit. bark. play dead. gooood girl

Te vad peste tot......

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11781772_1598899967021417_8739035788439391024_n.jpg?oh=c9e1fe6b4372b89c213ee0b84a05b6f7&oe=564F149C

Postat

1. klm112 nu e loser

2. câți fani ai?

3. klm112 nu e loser

nuuuuu klm. me n klm friends. cutzu asta de ceva cu litera l si nick  galben

Postat

Acu' serios:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11752531_1597880847123329_49645113499186991_n.jpg?oh=725cce9e9bf7e027d588b3b7c13d65c2&oe=56125095

Postat

Acu' serios:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11752531_1597880847123329_49645113499186991_n.jpg?oh=725cce9e9bf7e027d588b3b7c13d65c2&oe=56125095

promit sa iti vorbesc frumos si sa nu mai fac misto de tine. dar nu, nu vreau. nu vezi ca-s ocupata cu day, pe bune? eu cu el glumim des, dar chiar il plac pe bune si e deranjant cand vi tu sau altu, bagandu-se fix la mijloc, crezand ca poate glumi la fel cu mine :)

• Like 2
Postat

Bah, in pula lu' calu'!! Iar ati deturnat in miriste un topic cu potential:(( Rozico, nu toate topicele sunt despre...tine:p

Ontopic: " cata pizda buna zace din cauza unui fatzau (muian) urat!" - de la tata citire...

• Like 3
Postat

Bah, in pula lu' calu'!! Iar ati deturnat in miriste un topic cu potential:(( Rozico, nu toate topicele sunt despre...tine:p

Ontopic: " cata pizda buna zace din cauza unui fatzau (muian) urat!" - de la tata citire...

Să mor io dă nuț dă nu grăiești ca un tată dă famelie! Big like!

Postat

:hihat

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

nuuuuu klm. me n klm friends. cutzu asta de ceva cu litera l si nick  galben

Transleit pliz!  :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Transleit pliz! :laugh2

Dă mine zicea, bre, ce-i așa dă greu? Și ceva dă kilometru, parcă: cică e viața pustiu fără el!

Postat

Mamaia mea m-a invatat sa nu desfac niciodata picioarele pana nu ma spal la ... biata-treaba.  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Dă mine zicea, bre, ce-i așa dă greu? Și ceva dă kilometru, parcă: cică e viața pustiu fără el!

Cand posteaza Roz,e ca sora Amadei si fratele Indubitabilului,adica plm,stai chil,nu incerca sa pricepi

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Cand posteaza Roz,e ca sora Amadei si fratele Indubitabilului,adica plm,stai chil,nu incerca sa pricepi

esti ciudos ca pot obtine chestii de calitate.... :) si sa ma compari cu rudele Amadei sau lu 'engineer. zau eu stiu cocktailuri, pe cei 2 i-am auzit vorbind doar de xanax :) sa dam totusi Caesarului ce i se cuvine.......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...