Sari la conținut

CINE VREA SA DEA O M*** CA IN FILME?

Postări Recomandate

• Oras:Mihai Bravu (Prosper)
Postat

As face si eu o programare la tine pentru doua ore, dar as vrea sa stiu cate finalizari se accepta in acest interval si mai ales ce este permis .

Ok am inteles ca esti dispusa la facefucksi la umilire fizica si verbala dar as vre sa stiu cam care ar filimita.

De exemplu in timpul unui facefuck as putea sa ma joc si cu un dildo la tine in pasarica?

E mai simplu sa vb la tel

Postat

In Franta ar face 300 euro pe ora.

Te sarut scumpa mea!

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Te sarut scumpa mea!

Pupici ! Nu merita unii nici sa te atinga cu privirea.

• Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu ai cum sa imi dai tu buna ziua pe strada. Esti o femeie oarecare care se ascunde din cauza meseriei.

• Like 3
Postat

Nu ai cum sa imi dai tu buna ziua pe strada. Esti o femeie oarecare care se ascunde din cauza meseriei.

In cazul in care nu ai observat am poze cu fata:-))

Postat

In cazul in care nu ai observat am poze cu fata-))

Nu ma ascund deloc chiar. Nu imi salut prima clientii dar daca o fac ei le raspund evident. Mi s-a intamplat si nu numai o data

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Un tovaras de mai sus a spus ca sub 150 vine si el si i-ai raspuns foarte arogant ca nu scazi pretul niciodata ... am si eu o intrebare: tu crezi ca meriti 250 de lei???....te rog du-te acum cand citesti acest msg in fata oglinzii spune: oglinda oglinjoara merit 250 de lei/??? iti va raspunde ca mine: nu iubire nu meriti....oricum e o vorba mare prosti sunt aia care dau nu aia care cer....poti sa ceri si 500 din partea mea,  tot ce ma  deranjeaza e  aroganta si caterinca in care ceri 250 de lei cand tu nu meriti nici macar maxim 150....iti promit ca voi face un efort maxim sa strang banii astia si sa vin la tine sa fac cea mai mare prostitutie si batjocora posibila....scade in plm pretul asta penibil ca esti penibila rau fetito...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Un tovaras de mai sus a spus ca sub 150 vine si el si i-ai raspuns foarte arogant ca nu scazi pretul niciodata ... am si eu o intrebare: tu crezi ca meriti 250 de lei???....te rog du-te acum cand citesti acest msg in fata oglinzii spune: oglinda oglinjoara merit 250 de lei/??? iti va raspunde ca mine: nu iubire nu meriti....oricum e o vorba mare prosti sunt aia care dau nu aia care cer....poti sa ceri si 500 din partea mea,  tot ce ma  deranjeaza e  aroganta si caterinca in care ceri 250 de lei cand tu nu meriti nici macar maxim 150....iti promit ca voi face un efort maxim sa strang banii astia si sa vin la tine sa fac cea mai mare prostitutie si batjocora posibila....scade in plm pretul asta penibil ca esti penibila rau fetito...

Nu am fost aroganta NICIODATA!!Pretul este pt servicii,nicidecum pt aspectul fizic deci faza cu oglinda este absurda. Altceva nu inteleg,ti-am bagat mana in buzunar? Te-am rugat sa ma vizitezi?? Nu cred!! Asa ca hai mai bine sa lasam jignirile si rautatile gratuite deoparte si sa ne vdm fiecare de treburile sale. Pupici

• Like 3
Postat

Hai sa incepem saptamana bine!! Cine are chef de sex salbatic??

0737.204.401

250 ron ora

Postat

Ai un chef nebun de bani,nu de noi ! =))

Ai fi surprins...:-) Se vede clar k nu ma cunosti :-P

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Va astept cu drag!!!

Buna.

Pozele sunt reale? Nu as vrea sa vin degeaba daca nu sunt reale.

Multumesc de raspuns si o zi buna.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu ma ascund deloc chiar. Nu imi salut prima clientii dar daca o fac ei le raspund evident. Mi s-a intamplat si nu numai o data

era vorba de siana/consuello/larisa , tu esti fata ok , si eu te-am salutat pe strada si am fost si printre primii 10 care te-au vizitat pe mosilor cand te-ai intors din spania

Postat

Buna.

Pozele sunt reale? Nu as vrea sa vin degeaba daca nu sunt reale.

Multumesc de raspuns si o zi buna.

Buna

Bineinteles k sunt reale dragul meu! Am 35 de ani,daca puneam poze false erau cu o pustoaica la 20 de ani:-)

Pup

Postat

era vorba de siana/consuello/larisa , tu esti fata ok , si eu te-am salutat pe strada si am fost si printre primii 10 care te-au vizitat pe mosilor cand te-ai intors din spania

Te sarut dulce!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...