Sari la conținut

(JOC) Cunoasteti personajul?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Aici vom juca un joc...in care voi pune cate o poza blurata cu cate un pesonaj fictiv iar voi trebuie sa ghiciti cine este.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aici vom juca un joc...in care voi pune cate o poza blurata cu cate un pesonaj fictiv iar voi trebuie sa ghiciti cine este.

baga repede  :laugh2

Vizitator
Postat

:) cata frustare ai in tine :) inca o data ai demonstrat cine e prostul in curtea scolii :)

Nu reusesti decat sa ma amuzi :) 

Daca vrei le pun si eu cu fata. :) ti-am zis ma doare in PULA de voi astia (cei ca tine) din lumea virtuala.

Eu am viata mea si mi se rupe de pararea lumii...:) 

E asa de bine :) 

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Părerea mea este, dragă pocpicule, că exagerezi și cred că ar fi bine să încetezi. Evident, faci cum crezi, dar îți asumi. 

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Sa imi asum ce...picoane? Sunt poze publice pe site de socializare Facebook. A spus si el ca il doare la bascheti...deci nu e problema

• Minus 1
Postat

Dacă tu crezi că e ok, treaba ta! 

Vizitator
Postat

Sa imi asum ce...picoane? Sunt poze publice pe site de socializare Facebook. A spus si el ca il doare la bascheti...deci nu e problema

:) chiar ma doare :)

Am o viata reala :) stii ce e aia ? :) ma distrez, fac bani, fut, beau :)

cand o sa iti dai si tu seama ce inseamna aia ma bucur :)

Pana atunci numai bine :) sa fii sanatos :) ..de aia nu beau eu diseara ca stai tu in spatele calculatorului si iti versi frustarile :) 

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ce sa le ceri la prosti... Pozele de pe facebook se stie ca sunt publice si ca pot aparea peste tot pe net. Exista acolo niste avertizari cand iti faci cont pe fb si ca ai luat la cunostinta.

• Minus 1
Postat

Pisic..daca nu le pui la loc, o sa le pun eu. Ziua noaptea...oricand pana o sa obosesti tu sa le mai stergi

• Minus 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Poti si putem multe, dar asta nu inseamna ca trebuie 

pe langa a putea sau a voi mai exista si verbul se cuvine pe care tot mai multi il utilizeaza rar. nu dau de el nici in treacat

• Like 3
Postat

Cand s-au pus poze cu altii si altele pe forum nu ai mai luat atitudine..sa spuna dobre de nu e asa =))

La pisic ma refer

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Poti si putem multe, dar asta nu inseamna ca trebuie 

pe langa a putea sau a voi mai exista si verbul se cuvine pe care tot mai multi il utilizeaza rar. nu dau de el nici in treacat

Lasa-l..e amuzant...:) are si el o ocupatie in afara de "laba trista".

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:pe aproape
  • Oras:pe aproape
Postat

Pisic..daca nu le pui la loc, o sa le pun eu. Ziua noaptea...oricand pana o sa obosesti tu sa le mai stergi

bineeeeee

arde-i pe jmekeri

Postat

Adevarul e ca tu ticutza esti si un macho man, un sex simbol si deaia cauti alinarea pe un site de cuve..

• Minus 1
Vizitator
Postat

Adevarul e ca tu ticutza esti si un macho man, un sex simbol si deaia cauti alinarea pe un site de cuve..

arat mult prea bine pt varsta mea :) te oftici ? 

• Like 4
  • Minus 4
Postat

Apropo...cum le-ai prezentat prietenilor tai pe Andreea Rebeca?

Salut baieti...ea este Andreea, unii dintre voi deja o cunoasteti dinaintea mea mai bine. =))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Apropo...cum le-ai prezentat prietenilor tai pe Andreea Rebeca?

Salut baieti...ea este Andreea, unii dintre voi deja o cunoasteti dinaintea mea mai bine. =))

Chiar mai bine :) le-am zis uite prostilor pe ea o platiti sa o lingeti in pizda asa cum suferi tu ca numai poti. Ai ramas fara material de laba de cand nu-i mai faci poze este?

• Like 3
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Hai gata. Astazi m-am amuzat destul cu tine. Mai e si maine o zi sa te oftic uMpic

Vizitator
Postat

Aici ce plm se intampla? 

Un agarici se da bot in pula cu mine :) ....cred ca-i place si se autosatisface..

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...