Sari la conținut

imigranti

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Care Noua Dreapta ? You got all wrong ! :)

Evident ca trebuie ajutati, dar se observa ca mai degraba NU sunt decat sunt ajutati ! Ii ajuta cine ? Si mai ales cum poti ajuta - cat de cat eficient - atata omenire cata este acum in Europa ?

• Oras:Bucuresti
Postat

Tu ai fost vreodata pe o barca din aia? :) Ei "n-are nici o vina'! E altii de vina!

Pe bune acuma, e un suboect prea delicat de discutat pe aici si cu ...personalul din dotare! Al forumului zic!

Vorbim in alta parte.

Cred ca de data asta Picon are dreptate. OK, primim sute sau mii de sirieni, irakieni, afgani dar nenicule le zicem de la inceput ca nu le facem moschei in plus (sa isi faca pe banii lor daca vor) si nici nu le asiiguram ore de scoala in limbile lor...sa invete in engleza si apoi in romana. Ca nici eu daca as fugi sa zicem in Algeria sau Tunisia nu as avea colo pretentia sa imi faca aia biserica si sa imi aduca prof de romana...ia mai da-i incolo cu pretentiile lor.

• Minus 1
Postat

Asta cu compasiunea europenilor şi moralitatea e un joc politic murdar.

A intrat Occidentul în ei, dar ce vină avem noi ca astia,şi dupa 5-6 ani, nu au fost în stare sa-si stabilizeze tara?

Corect, nu avem nici o vina. Sa faca bine sa stea acasa la ei, sa ia armele, sa invinga si sa elimine ISIS apoi sa reconstruiasac tara.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

O pledoarie a revistei The Economist
 O Europă mai deschisă, cu o piață a muncii mai flexibilă ar putea transforma criza refugiaților într-o oportunitate, așa cum a făcut America cu valurile de refugiați din secolul 20, mulți din Europa. Lăsați-i să vină și lăsați-i să câștige”, încheie The Economist.

O perspectiva liberala si optimista care mergea bine acum vreo 30 de ani,....intre timp a scris Huntington cartea lui Ciocnirea civilizatiilor si ne am dat seama si noi, boborul, ca migrantul vine si cu bune si cu rele. Partea rea e aia culturala, ca desi se creaza multiculturalism asta nu e neaparat ceva prea bun mai ales daca **spam editat**itarii devin majoritari in unele locuri...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pentru Europa nu teroristii ascunsi printre refugiati constituie pericolul cel mai mare, ci presiunile demografice, culturale si sociale produse de cateva milioane de musulmani ce ne vor invada.

Perfect adevarat....ai punctat un lucru esential!

• Minus 1
  • Oras:Wasluy
Postat

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-20392357-video-consilierul-prezidential-leonard-orban-primii-refugiati-vor-ajunge-romania-noiembrie.htm

Consilierul prezidential Leonard Orban: Primii refugiati vor ajunge in Romania in noiembrie

Marţi, 1 septembrie 2015, 16:11

Primii imigranți pe care România s-a angajat să-i primească la cererea Uniunii Europene vor sosi în țară în luna noiembrie. Anunțul a fost făcut la Interviurile Europa FM de consilierul pe politici europene al președintelui Klaus Iohannis. În total, în România vor ajunge puțin peste 1.700 de refugiați, însă ei vor sosi treptat în cele șase centre de primire disponibile și vor fi verificați.

Cine nu va avea dreptul la azil, nu va putea rămâne în România, susține consilierul prezidențial Leonard Orban.

Cele șase centre în care vor ajunge imigranții sunt în localitățile  București, Giurgiu, Galați, Șomcuța Mare, Rădăuți și Timișoara. Aici, imigranții vor primi apă, hrană, cazare și servicii consulare, iar România va primi de la Uniunea Europeană câte 6 mii de euro pentru fiecare persoană. Regimul în aceste centre va fi unul deschis, spune Leonard Orban. Chiar și așa,  Leonard Orban a explicat că banii nu sunt suficienți, mai ales că din punctul său de vedere, România nu este pregătită să primească imigranți. Și-a asumat însă acest lucru  pentru a fi solidară cu alte țări ale Uniunii Europene care preiau mult mai multe persoane.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

O PORCARIE ! :slap2 :no2 :no2 (http://www.viata-libera.ro/prima-pagina/69950-galatiul-se-pregateste-de-invazia-araba-cati-refugiati-putem-primi)

În Centrul de Cazare a Solicitanţilor de Azil de la Galaţi nu sunt, în prezent, decât 250 de locuri * Autorităţile au făcut deja un plan de extindere şi s-au aprovizionat pentru a întâmpina valul de imigranţi

Ocolită până în prezent de valul de emigranţi din ţările arabe, România ar putea deveni în următoarea perioadă o destinaţie care să preia un număr semnificativ de refugiaţi. Circa 2000 de persoane provenite din ţări precum Siria sau Libia ar urma să ajungă în următorii doi ani pe teritoriul ţării noastre conform estimărilor Comisiei Europene din primăvara acestui an, numai că momentul efectiv în care va începe „importul” solicitanţilor de azil pe teritoriul statului nu este, deocamdată, stabilit, în ciuda faptului că valuri de refugiaţi au ajuns deja în Europa pe filiera sudică, prin Serbia şi mai apoi Ungaria.

Unde îi cazăm?

Până la reuniunea miniştrilor de interne ale statelor membre UE, care va avea loc la Bruxelles peste circa două săptămâni, Inspectoratul General pentru Imigrări prin centrele teritoriale din subordine şi-a evaluat deja posibilităţile de cazare şi mai ales de suplimentare a locurilor. Dacă în prezent schema centrelor de primire şi cazare pentru refugiaţi prevede puţin peste 900 de locuri, aceasta va trebui extinsă. Şi la Galaţi se pune această problemă, conducerea reuşind să găsească soluţii pentru a dubla capacitatea.
„Noi în centru avem în prezent 250 de locuri. Mai avem posibilitatea extinderii construcţiei pentru încă 30 de locuri şi în plus putem, la nevoie, să suplimentăm cu corturi. Pe lângă acestea, în cooperare cu Inspectoratul Şcolar avem asigurat un internat, în caz de nevoie, unde mai sunt încă 100 de locuri, dar asta ca plan secundar. Deja am făcut achiziţiile necesare pentru materiale igienico-sanitare, ca să fim pregătiţi”, ne-a declarat cms. şef Dorinel Geru, directorul Centrului Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Galaţi. 
Conform sursei citate, la nivel naţional, în variantă extinsă, capacitatea de cazare a refugiaţilor s-ar ridica la 1.500 de locuri. În momentul de faţă, în centrul de la Galaţi, se află doar 12 persoane, majoritatea din Iran şi Irak, aflate în procedura de acordare a azilului.

• Like 1
  • Oras:sud
Postat

O perspectiva liberala si optimista care mergea bine acum vreo 30 de ani,....intre timp a scris Huntington cartea lui Ciocnirea civilizatiilor si ne am dat seama si noi, boborul, ca migrantul vine si cu bune si cu rele. Partea rea e aia culturala, ca desi se creaza multiculturalism asta nu e neaparat ceva prea bun mai ales daca **spam editat**itarii devin majoritari in unele locuri...

Ce ne impiedica sa ne futem mai des ?

Postat

Ce ne impiedica sa ne futem mai des ?

Ca sa mentin spiritul tau de gluma...sa nu ne futa ei pe noi, imigrantii))) :laugh2  :laugh2

• Minus 1
Postat

Ca sa mentin spiritul tau de gluma...sa nu ne futa ei pe noi, imigrantii))) :laugh2  :laugh2

Avea mare dreptate Creangă cu drobu dă sare !!!

Postat

Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia, in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

Citat: „IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor. Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici.. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

Prime Minister Kevin Rudd – Australia

www.expunere.com

• Like 6
  • Oras:bucuresti
Postat

Să meargă în continuare pe principiile corectitudini politice, al umanitarismului asimilându-i pe acești imigranți, în marea lor parte oameni disperați acum, având o uriașă nevoie de ajutor - 

Tu vezi ce am scris mai sus? Citește ambele postări și vei înțelege mai bine poziția mea!  Nicio clipă nu am afirmat că oamenii aceia nu sunt niște amărâți care au fugit pentru a-și salva viețile. Am spus doar că niște sute de mii sau milioane de musulmani în mijlocul unei zone nemusulmane, veniți cu altă cultură, alte obiceiuri și apucături, altă religie (că de aici pleacă aproape toate), care puiesc ca iepurii și care chiar dacă nu sunt fundamentaliști sau practicanți asidui, pot deveni ei sau urmașii lor, este un pericol. Să știi că sunt printre cei puțini de pe forum care cunoaște bine lumea arabă- crede-mă că știu ce vorbesc și nu vorbesc din citite sau auzite. Am spus și eu că mare tâmpenie făcură americanii și occidentalii în general, dar este greșit să afirmăm că din cauza lor exclusiv se întâmplă toate astea. Ele, sub o formă sau alta se întâmplau oricum, mai devreme sau mai târziu, tocmai datorită retardului civilizațional din lumea islamului și agresivității acestei religii, izvorâtă din Coran, nu revin asupra celor spuse de mine mai sus.

P.S. Treci pe tenis, acolo chiar te pricepi!  :laugh2 

Amice, nu tz-am atacat 'ca-tz-as" cunostintele in domeniu. Mi-am expus o parere. Si crede-ma ca eu am macar un an de stat (cumulat) prin tari musulmane (mai multe). Stiu despre ce vorbesc. Mai stiu si ceva istorie si ceva politica. Dar prefer sa nu ma mai bag prea mult in astea acum.

Pana la urma e si ei oameni! :) Daca respecta tara care ii primeste ok. Daca nu, atunci e alta poveste. De acord cu declaratia Primului Ministru al Australiei!

Si ca sa vin la ceva mai apropiat de profilul forumului: Fetelooooor, sa va pregatiti de puli taiate imprejur de musulmani tuciurii. E si banii lor buni. Poate si sculele din dotare. :laugh2

Postat

Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia, in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

Citat: „IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor. Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici.. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

www.expunere.com

S-a inspirat de la Pisicuts

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Amice, nu tz-am atacat 'ca-tz-as" cunostintele in domeniu. Mi-am expus o parere. Si crede-ma ca eu am macar un an de stat (cumulat) prin tari musulmane (mai multe)

Bre, tu încă nu ti-ai dat seama ca picoaie, deşi e cufurit pe el şi se pişă noaptea în budigăi, e un fel de compas moral, Oracolul din Delphi, veni-mi-ar rău, de pe nimfomane.com?

Plm...când el e varianta balcanică şi foarte jalnica a pensionarului libidinos occidental...ala măcar işi duce batranetile practicand mongering.

cacaciosul asta îl joacă pe Solomon, pe nimfomane.com

:)

Postat

Bre, tu încă nu ti-ai dat seama ca picoaie, deşi e cufurit pe el şi se pişă noaptea în budigăi, e un fel de compas moral, Oracolul din Delphi, veni-mi-ar rău, de pe nimfomane.com?

Plm...când el e varianta balcanică şi foarte jalnica a pensionarului libidinos occidental...ala măcar işi duce batranetile practicand mongering.

cacaciosul asta îl joacă pe Solomon, pe nimfomane.com

:)

M-a distrat postarea dumitale! :laugh2

Da' sa stii ca tot nu ie fromoz sa faci misto de oameni pe criterii de varsta! Io nu stiu ce varsta are, dar macar se comporta decent si are unele comentarii misto si la obiect. Unele! In rest nu e treaba mea. :hihat

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

www.expunere.com

Din pacate nu este altceva decat un hoax, am cautat press releasul oficial si nu l-am gasit. In schimb am gasit asta: http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

• Like 2
  • Minus 2
Postat
La doar o zi după ce a permis plecarea către Germania şi Austria a trenurilor cu refugiaţi, autorităţile ungare i-a evacuat din Gara Keleti pe imigranţi, suspendând într-o primă fază traficul feroviar. Ulterior, acesta a fost reluat, însă accesul refugiaţilor în gară a rămas interzis.

Sute de imigranţi s-au îmbrâncit marţi dimineaţă în încercarea de a urca la bordul unui tren care urma să plece spre Viena şi Munchen, dar aceştia au fost blocaţi de poliţie. Mulţi dintre ei au denunţat faptul că au cheltuit sute de euro pe bilete de tren, după ce poliţia spusese că vor putea pleca.

lntrebat de ce gara a fost închisă, purtătorul de cuvânt al guvernului ungar, Zoltan Kovacs, a declarat  că Ungaria a încercat să pună în aplicare legislaţia UE, care stipulează că orice persoană care doreşte să călătorească în Europa trebuie să deţină un paşaport valabil şi o viză Schengen.

Oamenii protestează acum în faţa gării, scandând „Libertate! Libertate!” şi ”Germania!”.

Număr record de refugiaţi, ajunşi în Austria într-o singură zi

Aproximativ 3.650 de imigranţi au sosit în Viena în cursul zilei de luni, după ce s-au îmbarcat în trenuri cu plecare din Budapesta, un număr record de imigranţi sosiţi pe teritoriul austriac într-o singură zi, informează site-ul agenţiei de presă AFP.

Poliţia austriacă a anunţat, marţi, că 3.650 de imigranţi au sosit în Viena după ce s-au îmbarcat în curse feroviare din Budapesta, în cursul zilei de luni, precizând că acesta reprezintă un număr record de imigranţi înregistrat pe teritoriul austriac doar într-o singură zi.

"Suntem în curs de verificare câţi dintre ei sunt solicitanţi de azil", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei austriace, Patrick Maierhofer.

Autorităţile ungare au permis, luni, unor sute de imigranţi să se urce în trenuri cu plecare din gara Keleti din Budapesta (gara de est) către oraşe din Austria şi Germania, cele mai solicitate fiind cursele către Viena, Munchen şi Berlin.

Potrivit agenţiei de presă ungare MTI, un purtător de cuvânt al companiei feroviere ungare declarase, luni, că biletele pentru destinaţii internaţionale pot fi achiziţionate fără ca pasagerii să prezinte paşapoartele. Controlorul le va solicita doar biletul, numai reprezentanţii poliţiei le pot solicita să prezinte paşapoartele.

Ulterior, tot în cursul zilei de luni, un tren cu destinaţia Viena în care se aflau circa 300 de imigranţi a fost oprit la frontiera cu Austria de compania feroviară austriacă OBB pentru câteva ore. Denunţând că trenul era supraîncărcat, reprezentanţii OBB au solicitat asistenţa poliţiei ungare pentru a reţine imigranţii care nu au paşapoarte şi a-i plasa în centre pentru refugiaţi. Câteva ore mai târziu, reprezentanţii OBB au permis continuarea cursei către Viena.

• Like 1
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

daca mama Merkel ni-i baga noua pe toti, va pica leul, in final, va pica si euroiu, apoi bancile europene, apoi apare Freddo Sieg Heil

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Prezint mai jos cateva pozitii interesante ale mult controversatului Vladimir Putin. Am putea face o paralela cu situatia din tara noastra…

Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.

“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.

“Nu se poate” spuse arabul.

“De ce?” a întrebat Putin.

“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.

“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

ESTE FORMA DE A INFRUNTA PE ACEIA CARE VOR SA-SI IMPUNA OBICEIURILE LOR, IN SPECIAL IN TARILE SUBDEZVOLTATE.

**spam editat**itatile si religiile

In 4 August 2013 liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţării sale cu acest discurs despre tensiunile cu **spam editat**ităţile etnice:

“In Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare **spam editat**itate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…

Rusia nu are nevoie de **spam editat**ităţile musulmane, aceste **spam editat**ităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.

Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia.

Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că **spam editat**ităţile musulmane nu sunt ruse”.

Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute.

http://www.expunere.com/pozitia-lui-vladimir-putin-fata-de-musulmani.html

• Like 2
  • Oras:Delta Quadrant
  • Oras:Delta Quadrant
Postat

Prezint mai jos cateva pozitii interesante ale mult controversatului Vladimir Putin. Am putea face o paralela cu situatia din tara noastra…

Acum câţiva ani regele Arabiei l-a vizitat pe Putin la Moscova. Inainte de a pleca i-a spus lui Putin că ar vrea să cumpere o mare parcelă şi să ridice, numai cu bani arabi, o mare moschee în capitala rusă.

“Nu e o problemă”, i-a răspuns rusul, “dar cu o condiţie: să autorizaţi să se construiască deasemenea în capitala arabă o mare Biserică ortodoxă”.

“Pentru că religia voastră nu este adevărată şi nu putem lăsa ca poporul să fie înşelat”.

“Eu gândesc la fel despre religia ta şi fără îndoială aş permite ridicarea templului tău dacă ar fi echivalent, aşa că am terminat subiectul”.

ESTE FORMA DE A INFRUNTA PE ACEIA CARE VOR SA-SI IMPUNA OBICEIURILE LOR, IN SPECIAL IN TARILE SUBDEZVOLTATE.

In 4 August 2013 liderul rus, Vladimir Putin, s-a adresat parlamentului ţării sale cu acest discurs despre tensiunile cu **spam editat**ităţile etnice:

“In Rusia se trăieşte ca ruşii ! Oricare **spam editat**itate, de oriunde, care vrea să trăiască în Rusia, să lucreze şi să mănânce în Rusia, trebuie să vorbească rusa şi trebuie să respecte legile ruseşti. Dacă ei preferă Legea Sharia şi să trăiască viaţa musulmanilor, îi sfătuim să plece în acele locuri unde aceasta să fie Legea Statului…

Rusia nu are nevoie de **spam editat**ităţile musulmane, aceste **spam editat**ităţi au nevoie de Rusia şi nu le garantăm privilegii speciale, nici nu încercăm să schimbăm legile noastre adaptându-le cerinţelor lor.

Nu contează cât de tare strigă “discriminare”, nu tolerăm lipsa de respect faţă de cultura noastră rusă. Trebuie să învăţăm mult din sinuciderea Americii, Angliei, Olandei, Franţei, etc. dacă vrem să supravieţuim ca naţiune.Musulmanii au învins în aceste ţări şi nu vor reuşi şi în Rusia.

Tradiţiile şi obiceiurile ruseşti nu sunt compatibile cu lipsa de cultură şi formele primitive ale Legii Sharia şi ale musulmanilor. Când acest onorabil corp legislativ gândeşte să creeze legi noi, va trebui să aibă în minte în primul rând interesul naţional rus, observând că **spam editat**ităţile musulmane nu sunt ruse”.

Membrii Parlamentului Rus ridicaţi în picioare l-au ovaţionat pe Putin timp de cinci minute.

VVPutin e cel mai puternic om din lume (Forbes 2013, 2014 si probabil 2015). Rusii trateaza musulmanii cu gaz paralizant, romanasii le sug pula arabilor incepand cu anii 80 cand nea nelu le dadea de mancare, haine si utilaje iar securistii condusi de criminalul iliescu - tigan de oltenita - au luat toti banii si au futut tara timp de 26 de ani

arabii imputiti detin 2,7 milioane de hectare de teren in rrumanistan

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Regele cărei Arabii? Al peninulei, Saudite, Arabe Egipt ? 

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Regele cărei Arabii? Al peninulei, Saudite, Arabe Egipt ? 

suliman magnificu pretenu lu base

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare