pidsadera Reputație: 41577 Postat Iunie 25, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Iunie 25, 2016 Ati mutat "brexit"-ul pe topicul Xeniei?
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Iunie 25, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 25, 2016 Xenia pleaca la Nisa.sta o perioada lunga acolo
ragno Reputație: -556 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2016 Uneori trebuie să le bagi mințile în cap fraierilor care fac pe Guru, care cred că noi trebuie să stăm drepți în fața lor și să plecăm capul pentru a fi dojeniti de Guru Picon.L-am avertizat de 3 ori să-și vadă de treaba lui că-l încalec, dar prostul daca nu este fudul.......Cum pot sa respect un om parșiv care renunță la demnitatea lui si încearcă să-l atragă de partea lui în "războiul" cu mine pe Ragno cocalarul virtual?? Și asta după ce 3 luni s-au înjurat si umilit reciproc.Principiul: Fa-te frate cu dracul până treci lacul,încă este folosit de oamenii parsivi. iar te-a închis Buny în casă ? Nici sâmbăta nu-ți dă drumu' afară ? "războinicule" care porți tu "războaie"... 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 25, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 25, 2016 Xenia pleaca la Nisa.sta o perioada lunga acolo Şi ce vină avem noi? 1 2
arjinel Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Xenia pleaca la Nisa.sta o perioada lunga acolopleak in pl cu sania...o bate foamea aks cu 2-0 shi ne ia pe noi cu poveshti raspunzi tu sau geo la toata lumea sau doar la corbii d ferentari?
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 25, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 25, 2016 Cine ma?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Şi ce vină avem noi?Noi nu... acilişa e mâna lu' nea Stătică 2 12
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2016 Uneori trebuie să le bagi mințile în cap fraierilor care fac pe Guru, care cred că noi trebuie să stăm drepți în fața lor și să plecăm capul pentru a fi dojeniti de Guru Picon.L-am avertizat de 3 ori să-și vadă de treaba lui că-l încalec, dar prostul daca nu este fudul.......Cum pot sa respect un om parșiv care renunță la demnitatea lui si încearcă să-l atragă de partea lui în "războiul" cu mine pe Ragno cocalarul virtual?? Și asta după ce 3 luni s-au înjurat si umilit reciproc.Principiul: Fa-te frate cu dracul până treci lacul,încă este folosit de oamenii parsivi.Drepți! Salt înainte! Drepți mă pifane! 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 26, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 26, 2016 Drepți! Salt înainte! Drepți mă pifane!
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 26, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 26, 2016 Pana la urma fata mai lucreaza sau e doar o vrajeala
leonidass Reputație: -570 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Iunie 26, 2016 Pana la urma fata mai lucreaza sau e doar o vrajealaLucrează pă vrăjeală!!
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Iunie 27, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 27, 2016 Buna! Pisicut te rog frumos sa închizi topicul momentan nu mai lucrez si nu stiu când sau daca revin!multumesc anticipat 1
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat August 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 1, 2016 2
pseudonim111 Reputație: 897 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2016 NU mai are lacatel )
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 1, 2016 Buna! Pisicut te rog frumos sa închizi topicul momentan nu mai lucrez si nu stiu când sau daca revin!multumesc anticipatTe.ai maritat?
cocosel23 Reputație: 273 Postat August 1, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 1, 2016 Buna! Pisicut te rog frumos sa închizi topicul momentan nu mai lucrez si nu stiu când sau daca revin!multumesc anticipatnici prietena ta bruneta nu mai lucreaza ???
kiviak Reputație: 216 Postat August 1, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 1, 2016 Ofi revenit csenia?
Administrator pisicuts Reputație: 115048 Postat August 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 1, 2016 a revenit , da
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2016 4
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat August 2, 2016 Oras:București Oras:București Postat August 2, 2016 Buna ziua dragutilor!!!Daca tot a aparut moda aceasta cu Pokemon Go, m am gandit sa cautam pokemoni impreuna!asa ca cine doreste sa faca asta, este posibil incepand de maine nu stiu exact ora, depinde cand ma trezesc, va rog sa ma intelegeti unii dintre voi stiti ca dorm mult uneori chiar exagerez...dar promit ca maine voi atasa un numar nou de telefon si niste poze noi noute!preturile si serviciile su ramas sceleasi!Sunt sigura ca impreuna vom captura multi pokemoni, cu unii mi as dori sa fac si gang bang...vedem noi ce o sa iasa!!Va pupacesc cu drag si ne auzim incrpand de maine!!! 2
brett Reputație: 1750 Postat August 2, 2016 Postat August 2, 2016 Buna ziua dragutilor!!!Daca tot a aparut moda aceasta cu Pokemon Go, m am gandit sa cautam pokemoni impreuna!asa ca cine doreste sa faca asta, este posibil incepand de maine nu stiu exact ora, depinde cand ma trezesc, va rog sa ma intelegeti unii dintre voi stiti ca dorm mult uneori chiar exagerez...dar promit ca maine voi atasa un numar nou de telefon si niste poze noi noute!preturile si serviciile su ramas sceleasi!Sunt sigura ca impreuna vom captura multi pokemoni, cu unii mi as dori sa fac si gang bang...vedem noi ce o sa iasa!!Va pupacesc cu drag si ne auzim incrpand de maine!!! anal cand ai facut cand nu.acum?
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 4
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 2, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 2, 2016 Welcome back.Daniel here
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum