Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Ati mutat "brexit"-ul pe topicul Xeniei?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Uneori trebuie să le bagi mințile în cap fraierilor care fac pe Guru, care cred că noi trebuie să stăm drepți în fața lor și să plecăm capul pentru a fi dojeniti de Guru Picon.

L-am avertizat de 3 ori să-și vadă de treaba lui că-l încalec, dar prostul daca nu este fudul.......

Cum pot sa respect un om parșiv care renunță la demnitatea lui si încearcă să-l atragă de partea lui în "războiul" cu mine pe Ragno cocalarul virtual?? Și asta după ce 3 luni s-au înjurat si umilit reciproc.

Principiul: Fa-te frate cu dracul până treci lacul,încă este folosit de oamenii parsivi.

iar te-a închis Buny în casă ? Nici sâmbăta nu-ți dă drumu' afară ? "războinicule" care porți tu "războaie"...
  • Minus 3
Postat

Xenia pleaca la Nisa.sta o perioada lunga acolo

pleak in pl cu sania...

o bate foamea aks cu 2-0 shi ne ia pe noi cu poveshti

raspunzi tu sau geo la toata lumea sau doar la corbii d ferentari?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Şi ce vină avem noi?

Noi nu... acilişa e mâna lu' nea Stătică =))

• Like 2
  • Minus 12
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Uneori trebuie să le bagi mințile în cap fraierilor care fac pe Guru, care cred că noi trebuie să stăm drepți în fața lor și să plecăm capul pentru a fi dojeniti de Guru Picon.

L-am avertizat de 3 ori să-și vadă de treaba lui că-l încalec, dar prostul daca nu este fudul.......

Cum pot sa respect un om parșiv care renunță la demnitatea lui si încearcă să-l atragă de partea lui în "războiul" cu mine pe Ragno cocalarul virtual?? Și asta după ce 3 luni s-au înjurat si umilit reciproc.

Principiul: Fa-te frate cu dracul până treci lacul,încă este folosit de oamenii parsivi.

Drepți! Salt înainte! Drepți mă pifane!  :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Pana la urma fata mai lucreaza sau e doar o vrajeala

Lucrează pă vrăjeală!! =))

• Oras:București
Postat

Buna! Pisicut te rog frumos sa închizi topicul momentan nu mai lucrez si nu stiu când sau daca revin!multumesc anticipat

• Like 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Buna! Pisicut te rog frumos sa închizi topicul momentan nu mai lucrez si nu stiu când sau daca revin!multumesc anticipat

Te.ai maritat?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

nici prietena ta bruneta nu mai lucreaza ???

Postat

Buna ziua dragutilor!!!

Daca tot a aparut moda aceasta cu Pokemon Go, m am gandit sa cautam pokemoni impreuna!asa ca cine doreste sa faca asta, este posibil incepand de maine nu stiu exact ora, depinde cand ma trezesc, va rog sa ma intelegeti unii dintre voi stiti ca dorm mult uneori chiar exagerez...dar promit ca maine voi atasa un numar nou de telefon si niste poze noi noute!preturile si serviciile su ramas sceleasi!

Sunt sigura ca impreuna vom captura multi pokemoni, cu unii mi as dori sa fac si gang bang...vedem noi ce o sa iasa!!

Va pupacesc cu drag si ne auzim incrpand de maine!!!

• Like 2
Postat

Buna ziua dragutilor!!!

Daca tot a aparut moda aceasta cu Pokemon Go, m am gandit sa cautam pokemoni impreuna!asa ca cine doreste sa faca asta, este posibil incepand de maine nu stiu exact ora, depinde cand ma trezesc, va rog sa ma intelegeti unii dintre voi stiti ca dorm mult uneori chiar exagerez...dar promit ca maine voi atasa un numar nou de telefon si niste poze noi noute!preturile si serviciile su ramas sceleasi!

Sunt sigura ca impreuna vom captura multi pokemoni, cu unii mi as dori sa fac si gang bang...vedem noi ce o sa iasa!!

Va pupacesc cu drag si ne auzim incrpand de maine!!!

anal cand ai facut cand nu.

acum?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...