bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Intradevar parca mi au mai crescut!!! daca te-ai face si blonda la loc...ar fi .......... stii ce zic ? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 daca te-ai face si blonda la loc...ar fi .......... stii ce zic ? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Adevărul e că îi stătea bine blondă în pula mea. Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Adevărul e că îi stătea bine blondă în pula mea.Voi reveni la culoarea care m a consacrat!!Dar părul meu avea nevoie de o regenerare completa,,,probleme tehnice!Pana la urma decat sa fi o blonda cu un par ars si neingrijit, mai bine o brunetacu un par stralucitor si ingrijit😂😂😂😂 6 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Voi reveni la culoarea care m a consacrat!!Dar părul meu avea nevoie de o regenerare completa,,,probleme tehnice!Pana la urma decat sa fi o blonda cu un par ars si neingrijit, mai bine o brunetacu un par stralucitor si ingrijit carcotasi... Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Unde te-ai ingrasat ksen , arati mai bine ca oricand !! Arati bine bine !!Super fetita . Ce nu face koko pentru un punct in plus Repostează pozele şâ zâce "te pupă koko arăți formidabil" Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 7, 2016 😂 Link spre comentariu
robert_ Reputație: 41 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Adevărul e că îi stătea bine blondă în pula mea.In pula cui n-ar sta bine?... asa blonda sau bruneta. 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 In pula cui n-ar sta bine?... asa blonda sau bruneta.... multora.crezi ca-i sta bine xeniei alaturi de giboni cu ceafa de porc? 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 7, 2016 ... multora.crezi ca-i sta bine xeniei alaturi de giboni cu ceafa de porc? Nu. 2 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Rusoaico, esti f.bine si bruneta!Lasa carcotasii, si ramai asa! 1 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Degeaba, daca s-a ingasat cu mult peste masura si mai are si celulita inestitica "finisata" de efecte photoshop. Nu mai e brand "Made in" Russia, ce a fost acum 2-3 ani. Moreni cu fosa in curte scrie pe ea... ))))))) 1 2 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Degeaba, daca s-a ingasat cu mult peste masura si mai are si celulita inestitica "finisata" de efecte photoshop. Nu mai e brand "Made in" Russia, ce a fost acum 2-3 ani. Moreni cu fosa in curte scrie pe ea... ))))))) Daca Xenia este "grasa", du-te si fute tu din alea "pitzi de mall" skinny, cu fitze, da' fara celulita... 2 5 Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Rusoaico, esti f.bine si bruneta!Lasa carcotasii, si ramai asa! nu sunt bre carcatos...ea oricum e dragostea mea....doar ca blonda e mai glamour asa chestie de gusturi mon cher 1 Link spre comentariu
robert_ Reputație: 41 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Din pacate nu prea raspunde la telefon. A ajuns cineva la ea? Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Din pacate nu prea raspunde la telefon. A ajuns cineva la ea?Da a ajuns, insista.Azi nu! Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Degeaba, daca s-a ingasat cu mult peste masura si mai are si celulita inestitica "finisata" de efecte photoshop. Nu mai e brand "Made in" Russia, ce a fost acum 2-3 ani. Moreni cu fosa in curte scrie pe ea... )))))))E ceva personal? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 E ceva personal? Atat de usor este? Iti spune unu ca esti grasa si te superi? Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Voi fi disponibilă începând de maine,momentan nu sunt un bucuresti!va pup cu drag Link spre comentariu
ionut76 Reputație: 87 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Buna Xenia, ne poti spune cate kg ai in prezent si ce inaltime? Putem si noi sa ne dam seama usor daca esti cu mult peste limita admisa. Nu trebuie sa isi dea altii cu parerea. Fiecare sa decida pentru el si sa considere daca esti buna sau nu. Sper sa nu vezi cererea mea ca o rautate. Multumesc. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Ceavetz ma? Vedeti defazat? Picoane, sho pa iei! 7 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Buna Xenia, ne poti spune cate kg ai in prezent si ce inaltime? Putem si noi sa ne dam seama usor daca esti cu mult peste limita admisa. Nu trebuie sa isi dea altii cu parerea. Fiecare sa decida pentru el si sa considere daca esti buna sau nu. Sper sa nu vezi cererea mea ca o rautate. Multumesc.Poti in pula...Degeaba iti faci calcule biometrice pe hartie, ca in realitate virgula e decalata. Am preferat sa analizez ochiometric. Am trecut fisa medicala pentru piloti. Nu cred ca vad prost. Nu e personal... e doar un standard de calitate preferat. La varsta mea imi permit sa ma respect. 1 2 Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Dar ce impresie aveți, ca m am îngrasat vreo 10,15 kg??))))Cred ca am luat 3,4 kg in plus...eu mereu am oscilat, deci la începuturile mele eram mai dolofana decât acum!Am 57 kg si 1,70 4 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Dar ce impresie aveți, ca m am îngrasat vreo 10,15 kg?? ))))Cred ca am luat 3,4 kg in plus...eu mereu am oscilat, deci la începuturile mele eram mai dolofana decât acum!Am 57 kg si 1,70E bine asa, te suna prea multi.Poate asa raspunzi mai usor la telefon Link spre comentariu
colorado sukaru Reputație: 1011 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Octombrie 9, 2016 E bine asa, te suna prea multi.Poate asa raspunzi mai usor la telefon Alt prost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum