Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:România
  • Oras:România

De la ea ma intorc eu acum...inca nu pot plea cu masina de pe loc...inca sunt ametit. Asa ca va povestesc in cateva cuvinte experienta mea. Sta pe langa unirea, singura, in locatia din poze. E o garsoniera ft curata si frumos mobilata, baie curata cu tot ce trebuie. E singura. Cand am ajuns m-a servit direct cu o vodka http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png dar am fost nevoit sa o refuz pentru ca mai am nevoie si de permis. La corp intr-adevar e putin voluptoasa...pentru cei care vor skinny...s-ar putea sa nu le placa. Dar la fata...e absolut senzationala. Are o dantura alba si frumos aliniata ca in reviste. E si ft prietenoasa. Nu stiu de ce nu am intrebat-o daca accepta fk, dar voi face asta maine cu siguranta, si sper ca raspunsul sa fie pozitiv ( desi daca accepta si fk cred ca o sa ma indragostesc de ea http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/smile.png) Pe scurt:Oral nep DA ( cu atentie sporita pe oo )69 DASchimbat cate pozitii am vrut DAOchii ei pe ceas NUSanii MEDII SPRE MARIFundul NICI MIC NICI MARE si se simte super in palme :)GFE DA, si ii dau 9+ pt atitudine si daca face si fk maine schimb nota cu 10O recomand pt k e craciunul ( in alte conditii as fi pastrat-o numai pt mine:) (glumesc http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/tongue.png))Imi pare rau ca nu prea scriu pe forum, pentru ca am ceva experiente, dar promit ca revin cat de curand cu mai multe recenzii...Pana atunci va urez un Craciun fericit tuturor,Si va sfatuiesc sa va faceti un cadou frumos cu Xenia. Am fumat o tigara si ne-am pus pe treaba.

P.s. Scuzati ult propozitie (care trebuia sa apara mai sus) si eventualele litere mancate ... dar am scris dp tel si destul de repede.

:slap2

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

fortuit m-am intalnit ieri cu ea pe strada

a zis ca o sa revina de saptamana viitoare, o sa anunte aici

cand se duce efectul de Moet de la Loft :) 

era pe plaja :)

Link spre comentariu
Vizitator spirielf
Reputație: 0

fortuit m-am intalnit ieri cu ea pe strada

a zis ca o sa revina de saptamana viitoare, o sa anunte aici

Adevarat revine sau ziceai la misto?:))

Link spre comentariu
Reputație: 183
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

nu am cum sa uit intalnirea cu ea .... a fost cea mai 🤢🤢🤢🤢 tin si acum bine minte ca avea un fir de par lasat cred ca intentionat ce iti taia tot cheful cand o puneai capra ... la toaleta plutea un rahat in wc si nu aveai cum sa ratezi privelistea doar daca erai orb plus ca era bolnava ... cleptomana... mi au lipsit niste bani din portofel dupa intalnirea cu ea.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...