phoenix Reputație: -585 Postat Mai 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2015 Alea sunt toate ale lu' xoxo. Am conventie cu el
Vizitator spirielf Reputație: 0 Postat Mai 6, 2015 Postat Mai 6, 2015 Buna seara confrati!Stiu ca poate e prima oara cand scriu pe acest site si nu o sa par prea credibil.In primul rand vreau sa specific ca imi pare rau ca nu prea fac recenzii....nu prea am timp si doar intru sa vad ce se mai intampla.In al doilea rand as vrea sa stiu si eu cum dau de Xenia pentru ca incerc cam de 2 saptamani(sunat,nu insistent, mesaje si nu prea am reusit sa luam legatura) ))....Am fost la Xenia de mai multe ori (dar recent nu am mai fost si as vrea sa o vizitez)si pot spune ca este o persoana foarte ok din toate punctele de vedere(si nu e reclama) )) si as vrea sa stiu Xenia cum putem stabili o intalnire? O seara buna tuturor si mersi de intelegere anticipat!!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 7, 2015 Adica esti un parazit, nu contribui cu nimic timp de aproape 3 ani si acum vrei sa te ajutam! Pas! 7 6
marix Reputație: 9360 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2015 Spiri-elfule, poti lasa totusi o recenzie aici, daca ai fost de mai multe ori la domnisoara, asa devii credibil si vei fi ajutat, cineva iti va arata calea ... 1
mihai12 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2015 Esti o femeie superba Xenia.am vazut pozele de mai sus.o sa te vizitez cat de curand,sper sa ma numar printre norocosi.te pup!
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 11, 2015 Buna dragilor, azi si maine voi face programarile doar prin pm, pt ca momentan cartela cu nr meu s a demagnetizat si abia in 2 zile imi recuperez numarul!!!va pup dulce
costel2014 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Astazi dupa ora 17 sau 18 esti disponibila?
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 11, 2015 Da, dar nu imi merge telefonul, si fac programarile doar prin pm...
costel2014 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Ok,atunci da-mi adresa si ne vedem la 17.30.E ok ?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Ok,atunci da-mi adresa si ne vedem la 17.30.E ok ? Xenia draga, da-i baiatului adresa da buletin fata! Nu vezi ca e indragostit?
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 11, 2015 Ok,atunci da-mi adresa si ne vedem la 17.30.E ok ?Adresa ti o dau in PM, in niciun caz nu ti o pot scrie aici
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2015 Adresa ti o dau in PM, Misto asta
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Adresa ti o dau in PM, in niciun caz nu ti o pot scrie aiciIntrebare pentru fata: Daca nu ai telefon, cum se fac confirmarile? Si daca vine unu de stie unde stai si suna, ii daschiji usa? El fiind cine? Costel? Pai daca vin io acuma? Sau o fi costel un user de mare incredere, ca doar e vechi pa aci, cu enshpe postari!Intreb si eu asa, nu ca sa fiu rau!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Intrebare pentru fata: Daca nu ai telefon, cum se fac confirmarile? Si daca vine unu de stie unde stai si suna, ii daschiji usa? El fiind cine? Costel? Pai daca vin io acuma? Sau o fi costel un user de mare incredere, ca doar e vechi pa aci, cu enshpe postari!Intreb si eu asa, nu ca sa fiu rau! 3-1 ca vine xenia si-ti umple frigideru' nitel 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Tot ce sa poate mestere. Da' io zic ca era o intrebare indrituita! Sa bag un DEX?
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Tot ce sa poate mestere. Da' io zic ca era o intrebare indrituita! Sa bag un DEX? Nu-i nevoie, poate sa bagi mai putin din prostul de turcescu
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Nu-i nevoie, poate sa bagi mai putin din prostul de turcescu Ba tat, nu ma uit la distrusi! Asta folosea "indrituit"? Sa stiu sa-l scot din vocabula personala! Hai merci!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Ba tat, nu ma uit la distrusi! Asta folosea "indrituit"? Sa stiu sa-l scot din vocabula personala! Hai merci!Nu-i asta singurul motiv pt care sa-l scoti...
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Mai 11, 2015 Oras:București Oras:București Postat Mai 11, 2015 Intrebare pentru fata: Daca nu ai telefon, cum se fac confirmarile? Si daca vine unu de stie unde stai si suna, ii daschiji usa? El fiind cine? Costel? Pai daca vin io acuma? Sau o fi costel un user de mare incredere, ca doar e vechi pa aci, cu enshpe postari!Intreb si eu asa, nu ca sa fiu rau! Dragul meu, dupa ce imi da pm, stiu eu ce trebuie sa fac ca sa fie totul ok!asa cum am spus, nu pot folosi telefonul, pt ca mi s a demagnetizat cartela, si dureaza doua zile pana mi o recuperez!asa ca imi puteti da pm cu toata increderea, pt ca va voi pune la dispozite un nr de telefon provizoriu!!va pup 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Nu-i asta singurul motiv pt care sa-l scoti... AHA. O fi si de la Ioanitoaia, ca si distrusu asta il foloseste!
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Dragul meu, dupa ce imi da pm, stiu eu ce trebuie sa fac ca sa fie totul ok!asa cum am spus, nu pot folosi telefonul, pt ca mi s a demagnetizat cartela, si dureaza doua zile pana mi o recuperez!asa ca imi puteti da pm cu toata increderea, pt ca va voi pune la dispozite un nr de telefon provizoriu!!va pup Stiam io ca esti fata desteapta!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Stiam io ca esti fata desteapta! Tu cautai sa faci clicî nu?
cosmin r Reputație: -982 Postat Mai 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 11, 2015 Tu cautai sa faci clicî nu? Ma da repede te prinzi! Mi-e ca io cand faceam "clicî" la fata, tu erai la birou!
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 11, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Postat Mai 11, 2015 Ma da repede te prinzi! Mi-e ca io cand faceam "clicî" la fata, tu erai la birou! I-ai reparat calculatorul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum