Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Maestre @picon, fiindca te vad la curent cu programul fetei, nu ma pot abtine sa nu te intreb: oare duduia Ksenya e plecata in insula aceea al carei nume care incepe cu Ski..?.. ;) :laugh2 :laugh2 Ca nici nu vreau sa imi inchipui ce fericire o fi pe amicul nostru... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nea Quasim, nu e sigur p'acilea :laugh2  :laugh2  Da' daca vine, o recunosc imediat si anunt pe toata lumea! :laugh2  

Maitre, n-ai mai venit anu' asta sa mai mancam paine cu ceapa :laugh2  :laugh2  :laugh2

Treaba ta, io te-am tot asteptat :laugh2  :laugh2

Nici nu stii ce ai pierdut! :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame

@pic poc, ceapa?..Sa o bei cu apa...

Iar noi nu suntem batrani....Doar avem experienta. :) Sau, daca vrei tu, iti permitem sa ne numesti ”seniori” (al carui sens propriu e acela de ”stapan”, dar care semnifica si noblete). :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Nea Quasim, nu e sigur p'acilea :laugh2  :laugh2  Da' daca vine, o recunosc imediat si anunt pe toata lumea! :laugh2  

Maitre, n-ai mai venit anu' asta sa mai mancam paine cu ceapa :laugh2  :laugh2  :laugh2

Treaba ta, io te-am tot asteptat :laugh2  :laugh2

Nici nu stii ce ai pierdut! :laugh2

Maitre, nu s-a potrivit anul ăsta! 

Link spre comentariu

@pic poc, ceapa?..Sa o bei cu apa...

Iar noi nu suntem batrani....Doar avem experienta. :) Sau, daca vrei tu, iti permitem sa ne numesti ”seniori” (al carui sens propriu e acela de ”stapan”, dar care semnifica si noblete). :)

Lasă-l!  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:București

Buna!sunt disponibila, telefonul este deschis, dar momentan nu am o locatie stabila!in decursul zilei de astazi voi face tot posibilul sa gasesc o locatie, daca nu cel tarziu maine!

Nu mai dau curs altor rautati, asa ca tot ce mi ramane de spus este ca va pup dulce si astept sa ne cunoastem sau sa ne revedem, dupa caz!!😊😊😊

Rog si eu sa mi se schimbe nr din titlu deoarece nu mai folosesc acel numar!

Numarul pe care pot fi gasita este 0722440649!

• Like 3
Link spre comentariu

Acelasi pret 200 ron finalizarea/ 300 ron ora!

Serviciile sunt: oral(protejat/neprotejat in functie de igena), normal DOAR protejat, finalizare orala, finalizare corporala, finalizare faciala, fk, cunnilingus, annilingus, swallow, masaj!va pup

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Acelasi pret 200 ron finalizarea/ 300 ron ora!

Serviciile sunt: oral(protejat/neprotejat in functie de igena), normal DOAR protejat, finalizare orala, finalizare corporala, finalizare faciala, fk, cunnilingus, annilingus, swallow, masaj!va pup

normalul il faci in piszda ?

Link spre comentariu

Buna ziua dragilor!inainte de toate fac si eu inca un apel la Pisicuts si il rog frumos sa mi schimbe si mie nr din titlu pt ca nu mai este valabil acela!

In afara de asta voiam sa va anunt ca abia de luni ne vom putea revedea deoarece abia atunci am reusit sa gasesc o locatie draguta!dar mult a fost, putin a ramas....asa ca nu mi ramane decat sa va salut respectuos si sa ne revedem cu bine!va pup dulce

• Like 2
Link spre comentariu

Chiar nu se poate sa mi schimbe si mie cineva numarul din titlu???

Bună rusoaiko! Dacă vezi că nu se mișcă Pisicuț , bagă-ți în semnătură la profilul tău, numărul de telefon, serviciile și halatu' . Vor apărea la fiecare postare a ta.

Și mai liniștește-te, Doamne iartă-mă odată, să ajung și eu la tine! :slap2

:hug1

• Like 9
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...