mercedesbenz Reputație: -380 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 24, 2016 Maestre @picon, fiindca te vad la curent cu programul fetei, nu ma pot abtine sa nu te intreb: oare duduia Ksenya e plecata in insula aceea al carei nume care incepe cu Ski..?.. :laugh2 Ca nici nu vreau sa imi inchipui ce fericire o fi pe amicul nostru... :laugh2 Nea Quasim, nu e sigur p'acilea Da' daca vine, o recunosc imediat si anunt pe toata lumea! Maitre, n-ai mai venit anu' asta sa mai mancam paine cu ceapa Treaba ta, io te-am tot asteptat Nici nu stii ce ai pierdut! Link spre comentariu
poc pic Reputație: 181 Postat August 25, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 25, 2016 Ce apelative au prietenii ăştia bătrâni intre ei... Apropo...cat mai e kilu' de ceapa? Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat August 25, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat August 25, 2016 @pic poc, ceapa?..Sa o bei cu apa...Iar noi nu suntem batrani....Doar avem experienta. Sau, daca vrei tu, iti permitem sa ne numesti ”seniori” (al carui sens propriu e acela de ”stapan”, dar care semnifica si noblete). 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 27, 2016 Nea Quasim, nu e sigur p'acilea Da' daca vine, o recunosc imediat si anunt pe toata lumea! Maitre, n-ai mai venit anu' asta sa mai mancam paine cu ceapa Treaba ta, io te-am tot asteptat Nici nu stii ce ai pierdut! Maitre, nu s-a potrivit anul ăsta! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 27, 2016 @pic poc, ceapa?..Sa o bei cu apa...Iar noi nu suntem batrani....Doar avem experienta. Sau, daca vrei tu, iti permitem sa ne numesti ”seniori” (al carui sens propriu e acela de ”stapan”, dar care semnifica si noblete). Lasă-l! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 ceapa v-a facut sa uitati de pizda xeniei? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 O lucra csenia azi ? Link spre comentariu
Vizitator vodkisan Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Ce se mai aude? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 O lucra csenia azi ?S-a dus de tot cecenia nu mai lucreaza )) si eu as fii vrut sa ma infrupt din ea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 S-a dus de tot cecenia nu mai lucreaza )) si eu as fii vrut sa ma infrupt din easaraca Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Buna!sunt disponibila, telefonul este deschis, dar momentan nu am o locatie stabila!in decursul zilei de astazi voi face tot posibilul sa gasesc o locatie, daca nu cel tarziu maine!Nu mai dau curs altor rautati, asa ca tot ce mi ramane de spus este ca va pup dulce si astept sa ne cunoastem sau sa ne revedem, dupa caz!!😊😊😊Rog si eu sa mi se schimbe nr din titlu deoarece nu mai folosesc acel numar!Numarul pe care pot fi gasita este 0722440649! 3 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Septembrie 14, 2016 zii cat e halatu' si bine ai revenit! Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Acelasi pret 200 ron finalizarea/ 300 ron ora!Serviciile sunt: oral(protejat/neprotejat in functie de igena), normal DOAR protejat, finalizare orala, finalizare corporala, finalizare faciala, fk, cunnilingus, annilingus, swallow, masaj!va pup 1 Link spre comentariu
rodrigoilcapo Reputație: 39 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Ne bucuram ca te-ai intors printre noi ksenya,dar spune-ne si nou de cand te putem gasi la "birou" si cam intre ce ore vei fi disponibila Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Acelasi pret 200 ron finalizarea/ 300 ron ora!Serviciile sunt: oral(protejat/neprotejat in functie de igena), normal DOAR protejat, finalizare orala, finalizare corporala, finalizare faciala, fk, cunnilingus, annilingus, swallow, masaj!va pup normalul il faci in piszda ? Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Poate binevoiesti sa si raspunzi la tel Link spre comentariu
plosk Reputație: 258 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2016 normalul il faci in piszda ? Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Buna ziua dragilor!inainte de toate fac si eu inca un apel la Pisicuts si il rog frumos sa mi schimbe si mie nr din titlu pt ca nu mai este valabil acela!In afara de asta voiam sa va anunt ca abia de luni ne vom putea revedea deoarece abia atunci am reusit sa gasesc o locatie draguta!dar mult a fost, putin a ramas....asa ca nu mi ramane decat sa va salut respectuos si sa ne revedem cu bine!va pup dulce 2 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Poti face programari pana atunci ) Link spre comentariu
robert_ Reputație: 41 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Facem aici o lista de asteptare. Link spre comentariu
Vizitator spirielf Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Sau ceva poze pana luni? Link spre comentariu
ksenyaaa Reputație: 2969 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Chiar nu se poate sa mi schimbe si mie cineva numarul din titlu??? Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Chiar nu se poate sa mi schimbe si mie cineva numarul din titlu???Numai impotenți pe acilișa. 1 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Esti prea mincinoasa ca sa te mai bage cineva in seama. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Chiar nu se poate sa mi schimbe si mie cineva numarul din titlu???Bună rusoaiko! Dacă vezi că nu se mișcă Pisicuț , bagă-ți în semnătură la profilul tău, numărul de telefon, serviciile și halatu' . Vor apărea la fiecare postare a ta.Și mai liniștește-te, Doamne iartă-mă odată, să ajung și eu la tine! 9 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum