Sari la conținut

Diana 0729645758 Camil Ressu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Super! Ma bucur ca sunt aceleasi preturi. Abia astept sa te revad. Sper sa fii lafel ca prima oara cand te am vizitat :)

• Like 1
Postat

Pozele nu sunt prea noi, nici lungimea si nici culoarea parului nu sunt cele actuale.

Se pare ca am fost cel care a inchis maratonul din prima zi dupa revenire (dupa spusele Dianei, lucrase non-stop de la 7 dimineata pana la 7 seara).

Programare respectata la minut, cu confirmare prin SMS cu jumatate de ora inainte. Locatia este undeva la intersectia dintre Traian cu Bd. Unirii, apartament frumos aranjat (are si o colega). Actiunea s-a desfasurat pe o canapea desfacuta, comoda dar nu neaparat pe gustul meu. Clar nu mai are formele din pozele de acum ceva ani, situandu-se undeva la limita de sus a "voluptatii".

Nu am reusit sa rezonam asa cum trebuie, poate din cauza oboselii ei, poate din cauza timiditatii mele... Mi s-a parut putin derutata de privirea si postura mea (repet: timiditatea), incercand de cateva ori sa se scuze: "eu am zis ca sunt mai voluptoasa!" si apoi putin surprinsa ca i-am raspuns ca vreau sa raman.

Actiunea: FK (putin cam ciudat: cand deschide gura, te izbesti imediat de limba ei), ON: gadilat cu varful limbii accesoriile si instrumentul dupa care o mana pe el si o miscare cam mecanica a gurii, cunni si udat natural; un misionar cu ceva gemete, finalizare in prezervativ (LOVE+)

Locatia: 8 (canapea in loc de pat)

Corp: 7

GFE: 8 (din cauza firii mele imi plac "spargatoarele de gheata"

Oral: 6

NP: 7

Tarif: 200 (pana sa ajung la ea, mi s-a schimbat programul si nu am putut sta o ora, asa cum convenisem)

• Like 6
  • Oras:Hanoi
Postat

Diana, ne bucurăm de revenirea ta, dar macar un punct de reper al noi locații, zău că ne ajută. Bdul Unirii este destul de lung; deci, cam pe unde? Te pup.

• Oras:Mall Vitan
Postat

Buna....multumesc locatia este la intersecția nerva traian cu bulevardul unirii

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare. Am fost eu la ea ieri si cred ca merita cu prisosinta sa-i fac o recenzie dupa nenumeroase vizite. Diana merita asta. La telefon mi-a raspuns imediat si am stabilit intalnirea pentru dupa amiaza. Locatia, B-dul Decebal colt cu str. Traian. Am ajuns la destinatie si am urcat si am dat de fata asta care arata intr-un anume fel. M-a asteptat aproape dezbracata, cocotata pe niste toace, imbracata sumar care-i punea in valoare sanii generosi. Recunosc ca in timp ce vorbeam cu ea, privirea imi aluneca fara sa vreau intre sanii ei, care aratau de spectacol prin plasa aia. Apartamentul este din cate am inteles de doua camere si-l imparte cu inca o colega si prietena buna. Am stabilit ce urma sa se intample, dupa care am primit un prosop mare si am plecat catre baie. Acolo am gasit vreo 10 de tipuri de gel. Am revenit in camera, a mers si ea la dus, dupa care a inceput haosul. Ne-am instalat amandoi in mijlocul patului si am inceput sa ne luam in brate, sa ne sarutam pe tot corpul si sa ne pipaim. Ala micu devenise tare doar la vederea acelor doua minunatii sani. Diana are o piele foarte catifelata, placuta la pipait si in general ai pe ce pune mana. Are un corp foarte bine proportionat.

A inceput fata sa-mi faca un oral lent, umed si prelung, cu limbute, saruturi, totul foarte placut. La un moment dat simtind ca lucrurile se complica pentru mine si vorba aia, nemaireusind sa rezist la o asemenea "tortura", a pus caciulita si am schimbat pozitia trecand la niste limbute de incalzire pt ea. Apoi am trecut la pozitia misionar. Lucrurile se infierbantau si mai tare, in primul rand pentru ca fata stie sa te primeasca in ea si sa se miste odata cu tine si in al doilea rand, pentru ca asta este si pozitia mea preferata. Mai mult, in timpul actiunii fata isi foloseste foarte bine mainile, ti le trece pe tot spatele, te apasa, ca si cum te-ar masa, te prinde de fund si te trage in ea....., ce sa mai, cum spuneam si mai devreme "tortura maxima" Cu Diana sub tine chiar n-ai timp sa te plictisesti si ai si ce framanta in tot acest timp. Fata geme usor, nimic exagerat, asa cat sa incinga si mai tare atmosfera. Simtind ca nu mai am mult, si fata a continuat sa ma dezmierde pana cand am terminat glorios in caciulita. Am mers la baie, dupa care am schimbat cateva cuvinte in timp ce ma imbracam. Vreau sa spun ca fata are destula experienta  dobandita de atatita ani. Ca atitudine este foarte prietenoasa, chiar a tinut sa-mi precizeze ca nu si-a grabit niciodata vreun client si pentru ea este foarte important ca omul sa plece multumit.

Aspect fata: dupa gusturile mele este frumoasa, atat la fata cat si la corp. Este pentru cei care apreciaza genul mai voluptuos, cu forme si credeti-ma pielea Dianei este foarte placuta la atingere.

Si acum notele

Locatie 10

Fata aspect 10

Igiena 10

Oral 10

Normal 10

Cadoul 100 lei o finalizare

Eu am sa revin

• Like 5
Postat

sa intelegem....din spusele lui sstan....ca pozele sunt din trecut???

Nu sunt asa de vechi pozele...cat de curand voi reveni cu poze noi  :kiss3

• Like 5
Postat

Salutare. Am fost eu la ea ieri si cred ca merita cu prisosinta sa-i fac o recenzie dupa nenumeroase vizite. Diana merita asta. La telefon mi-a raspuns imediat si am stabilit intalnirea pentru dupa amiaza. Locatia, B-dul Decebal colt cu str. Traian. Am ajuns la destinatie si am urcat si am dat de fata asta care arata intr-un anume fel. M-a asteptat aproape dezbracata, cocotata pe niste toace, imbracata sumar care-i punea in valoare sanii generosi. Recunosc ca in timp ce vorbeam cu ea, privirea imi aluneca fara sa vreau intre sanii ei, care aratau de spectacol prin plasa aia. Apartamentul este din cate am inteles de doua camere si-l imparte cu inca o colega si prietena buna. Am stabilit ce urma sa se intample, dupa care am primit un prosop mare si am plecat catre baie. Acolo am gasit vreo 10 de tipuri de gel. Am revenit in camera, a mers si ea la dus, dupa care a inceput haosul. Ne-am instalat amandoi in mijlocul patului si am inceput sa ne luam in brate, sa ne sarutam pe tot corpul si sa ne pipaim. Ala micu devenise tare doar la vederea acelor doua minunatii sani. Diana are o piele foarte catifelata, placuta la pipait si in general ai pe ce pune mana. Are un corp foarte bine proportionat.

A inceput fata sa-mi faca un oral lent, umed si prelung, cu limbute, saruturi, totul foarte placut. La un moment dat simtind ca lucrurile se complica pentru mine si vorba aia, nemaireusind sa rezist la o asemenea "tortura", a pus caciulita si am schimbat pozitia trecand la niste limbute de incalzire pt ea. Apoi am trecut la pozitia misionar. Lucrurile se infierbantau si mai tare, in primul rand pentru ca fata stie sa te primeasca in ea si sa se miste odata cu tine si in al doilea rand, pentru ca asta este si pozitia mea preferata. Mai mult, in timpul actiunii fata isi foloseste foarte bine mainile, ti le trece pe tot spatele, te apasa, ca si cum te-ar masa, te prinde de fund si te trage in ea....., ce sa mai, cum spuneam si mai devreme "tortura maxima" Cu Diana sub tine chiar n-ai timp sa te plictisesti si ai si ce framanta in tot acest timp. Fata geme usor, nimic exagerat, asa cat sa incinga si mai tare atmosfera. Simtind ca nu mai am mult, si fata a continuat sa ma dezmierde pana cand am terminat glorios in caciulita. Am mers la baie, dupa care am schimbat cateva cuvinte in timp ce ma imbracam. Vreau sa spun ca fata are destula experienta  dobandita de atatita ani. Ca atitudine este foarte prietenoasa, chiar a tinut sa-mi precizeze ca nu si-a grabit niciodata vreun client si pentru ea este foarte important ca omul sa plece multumit.

Aspect fata: dupa gusturile mele este frumoasa, atat la fata cat si la corp. Este pentru cei care apreciaza genul mai voluptuos, cu forme si credeti-ma pielea Dianei este foarte placuta la atingere.

Si acum notele

Locatie 10

Fata aspect 10

Igiena 10

Oral 10

Normal 10

Cadoul 100 lei o finalizare

Eu am sa revin

Multumesc si te mai astept cu mare drag  :kiss3

• Like 2
  • Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Daca stiam ca o sa apari in viata mea
Te asteptam macar cu o ceasca de cafea
Mi-aduc aminte, ca am atins nirvana
In ziua in care te-am intalnit, Diana.

Postat

Dragute poze (vad ca ai nuanta mai inchisa la par, nu?), dar pare sa fie doar un teaser, ca doar nu suntem pe site de prezentare de haine :laugh2. Asa ca Diana, asteptam sa vedem  :boob actualizate!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...