moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iulie 11, 2016 Las-o în pula mea...ðŸ˜Nu are și ea rușine de masa?! Sau masa de fisa?! Eu nu cred ca astea sunt mama și fica... 1
black Reputație: 752 Postat Iulie 11, 2016 Postat Iulie 11, 2016 Las-o în pula mea...Nu are și ea rușine de masa?! Sau masa de fisa?!Eu nu cred ca astea sunt mama și fica...Nu ti face griji. Nu sunt mama si fiica. E doar strategie de marketing. 1
inspector g Reputație: 864 Postat Iulie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2016 Matusa si nepotica? 2
moni77 Reputație: 2129 Postat Iulie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Telefon: [email protected] Oras:București /Bacau / Iași Postat Iulie 11, 2016 Nu ti face griji. Nu sunt mama si fiica. E doar strategie de marketing. Doamne... ce strategiiMâine poimâine vedem Anunt.. Pe la gigolo "tata&fiu" ))Ori cum ideea cred ca a fost a pensionarei ... 4
man@work Reputație: -2093 Postat Iulie 11, 2016 Oras:. Oras:. Postat Iulie 11, 2016 Las-o în pula mea...Nu are și ea rușine de masa?! Sau masa de fisa?!Eu nu cred ca astea sunt mama și fica... Doamne... ce strategiiMâine poimâine vedem Anunt.. Pe la gigolo "tata&fiu" ))Ori cum ideea cred ca a fost a pensionarei ... ce stii tu...sexigzistaam trecut prin amandoua situatiile 1 5
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 12, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 12, 2016 Las-o în pula mea...ðŸ˜Nu are și ea rușine de masa?! Sau masa de fisa?! Eu nu cred ca astea sunt mama și fica...cand fac oral la dublu se privesc oki in oki! 😂😂 1
foreverhorny Reputație: 0 Postat August 9, 2016 Postat August 9, 2016 evident ca nu sunt mama si fica doar joaca un rolam fost eu,ia ti gandul de la matura e naspa si fica are are maxim nota 6 per totalface o schema noua cu mana la oral care am vazuto doar la ea,asta e totper total nu o recomand
shendu506 Reputație: 129 Postat Octombrie 2, 2016 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2016 mai stiti astfel de cazuri,poate si reale,a mai intalnit careva in aceasta industrie?
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2016 Postat Octombrie 3, 2016 De ce intrebi ?! Ori vrei sa faci vreun threesome cu mama si fiica iar gandul asta te macina rau
shendu506 Reputație: 129 Postat Octombrie 8, 2016 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2016 De ce intrebi ?! Ori vrei sa faci vreun threesome cu mama si fiica iar gandul asta te macina rau cum ai ghicit?
discret72 Reputație: 169 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Curios cu e un masaj cu 4 maini, purced si el la "doamnele" mama e un mic rinocer, ar fi trebuit sa ii cer eu bani sa o las sa ma atinga, totusi cu bun simt, fata cu foarte putini neuroni disponibili. Masajul interesant dar fff scurt, un oral facut de baba, apoi de fata si baba a trecut la oo, dupa care sex cu fata, slabut, fara a spune am avut senzatia ca abia asteptau sa plec. De revenit... no!! nici daca ele platesc 3
constantin44 Reputație: 122 Postat Decembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2017 mai activeaza?
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 5, 2018 Mai activeaza,B A G A M I A S T O A T A PU L A I N F A M L O R de AUROLACE JERPELITE...Au locatie la ZEPTER, zona teparelor... Dau eu de ele si le mut din locatie. Pe fosila aia batrana zis "mama", daca o prind in fata blocului ii fac un cadou extrem de frumos. Au niste texte si gesturi de mari jigodii si zdrente. Au obiceiul sa sune cu privat si multe alte chestii f urate. Le las in pace...cand va fi soare si frumos la ele in locatie le aduc o prea frumoasa tornada. . . Cum plm sa platesti asa ceva? Cum sa bagi banii in buzunarul la astfel de mortaciuni?...
kingx Reputație: 360 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Ianuarie 6, 2018 fiica sa suga pula si ma-sa sa se uite
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 4, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 4, 2018 Nu știu dacă astea chiar sunt mamă și fiică și chiar nu ar avea importanță pentru mine,dar am găsit întâmplător o mamă și o fiică pe care le-am cunoscut pe rând în dormitor!Ultima dată când am fost la mamă am avut surpriza să o văd și pe fiică!Asemănare fiind izbitoare le-am chestionat până au recunoscut!Am de gând ca în viitorul foarte apropiat să le propun un threesom!Ar însemna împlinirea unei fantezii mai vechi! 3
adymihalcea1 Reputație: 1 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Pune si tu te rog datele de contact, mi ar placea si mie. 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Martie 5, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Martie 5, 2018 Pune si tu te rog datele de contact, mi ar placea si mie.Menționez pentru toată lumea că fetele pot fi găsite la Buzău și nu am vorbit încă cu ele dacă ar fi dispuse la așa ceva,dar voi afla relativ repede!La primul drum spre Buzău! 1
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Menționez pentru toată lumea că fetele pot fi găsite la Buzău și nu am vorbit încă cu ele dacă ar fi dispuse la așa ceva,dar voi afla relativ repede!La primul drum spre Buzău!Ar fi descoperirea anului... Baga mare, si zi-ne si noua:))) 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 dar are si cu 40, toate anunturile sunt cu poze false ,dar poate vrea cineva sa o futa pe baba :laugh2 :laugh2 :laugh2 .Am inteles ca dupa 15 minute baba bate la usa ca a trecut timpul,solutia platesti ca sa termini sau te dai jos de pe ea,daca nu te dai jos pestoaica intra in camera si te da ea jos :laugh2 :laugh2 :laugh2
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Sunt mama si fiica?Pestoaica, niste nespalate put de cand intri pe usa
magelan11 Reputație: 491 Postat Martie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Martie 5, 2018 Menționez pentru toată lumea că fetele pot fi găsite la Buzău și nu am vorbit încă cu ele dacă ar fi dispuse la așa ceva,dar voi afla relativ repede!La primul drum spre Buzău!daca imi dai mai multe informatii, merg eu, ca tot sunt la Buzau 1
magelan11 Reputație: 491 Postat Martie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Martie 6, 2018 daca imi dai mai multe informatii, merg eu, ca tot sunt la Buzau Menționez pentru toată lumea că fetele pot fi găsite la Buzău și nu am vorbit încă cu ele dacă ar fi dispuse la așa ceva,dar voi afla relativ repede!La primul drum spre Buzău!Bine bine, am fost egoist, mergem impreuna , si fac cinste :pepsi 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum