tongue Reputație: 21 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2014 salutare!uite ca am decis sa scriu si eu despre Doamna. ma incita foarte tare chestia asta cu stapanaele si am hotarat, dupa o raita prin site ca e oportun sa merg.am sunat, am stabilit ora, mi a dat indicatiile pt locatie si am ajuns.desi zona este perfierica, surpriza la vederea doamnei a fost una foarte placuta. era chiar doamna din poze. am intrat, m a invitat pe canapea sa i spun cam ce mi doresc: am soft, fara semen, orientat catre erotism. am mers la dus (baia foarte curate, prosop curat, accesorii), dupa care am inceput sedinta. am intins prosopul pe pat (nota 10 pt igiena) si m a poftit in genunchi spre ea. primul ordin a fost sa o ling pe picioare - zis si facut - apoi incet-incet m a directionat intre picioare, dar fara sa se lase descoperita. a trebuit sa forez cu limba dupa labiile Doamnei...am ajuns pana la urma unde trebuia. s a pus in pat, eu in genunchi in fata ei si am lins-o pana mi s a uscat gatul . ii place sa o asculti cu atat mai mult cu cat ii faci bine ce i faci. a schimbat mai multe pozitii, imi vorbea vulgar...m a legat si de X.....excitatie maxima....iar am lins-o pe picioare (imbracata in latex si cizme lungi), pe cur, annilingus, cunnilingus....m a penetrat cu un dildo, dar sunt cam virgin ..am supt labiile sa ma hidratez in gura....ce mai....o experienta foarte tare...am mai fost si la alte asa-zise stapane, dar nu prea au habar (cele la care am fost anterior). cand am terminat sedinta ne am asezat din nou pe pata/scaun, am mai vorbit, dus, imbracat si plecat.....dupa care am mai fost de doua ori, utlima data acum 2 saptamani....si o sa mai merg.este o Doamna deosebita, frumoasa, curate, respectuoasa si, zic eu, stie ce face.note:locatie/zona 7-8locatie interior - camera 8 (mocheta f uzata, patul cam lasat)atitudine - 10fizic - 10 (pt varsta ei); are super-saniigiena curatenie - 10dotari laborator - 9 concluzie: recomand fara reserve; eu sigur mai merg.cu bine! 2 Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 19, 2014 Super Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Tipa e mai ofilita ca in fotografii dar e inca in vana si se vede ca-i place ceace face ! Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Martie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2015 Telegrafic :Locatie - Giurgiului-Persani ( posibil fosta locatie ), ap. curat, baia nu am folosit-o.Nota 8Stapana interesanta, amabila, inteligenta, cu experienta.Asistenta tacuta, executa ordine,supusa,placuta, nu te lasa sa o pipai pe sani.Executat cunni-anni,(asistenta are un cur delicios),ambele foarte curate, strapon, ceara.Nota 8 ( doar Nadia Comaneci a luat 10 )Per total, o experienta interesanta, dar nu memorabila.Achitat 200 lei- 1 finalizare prin laba proprie. 1 Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat Aprilie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Nu mai exista matrimoniale pe Anuntul !!!!!! Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2015 Buna ziua , bine v-am gasit. Link spre comentariu
bibones Reputație: 3 Postat Mai 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2015 buna,pt o sedinta...care este tariful? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2015 buna,pt o sedinta...care este tariful?150 ron / ora Link spre comentariu
Vizitator cryps Reputație: 0 Postat Mai 12, 2015 Partajează Postat Mai 12, 2015 amanda,prin bucuresti cand revii ? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2015 amanda,prin bucuresti cand revii ? ?? Cu cine vorbești? Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Mai 13, 2015 Partajează Postat Mai 13, 2015 Tu si Antonia impreuna la o sedinta este fantezia mea, cat ma costa ? Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Mai 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2015 Nea mavros, cine e Antonia, ca m-ai pus pr jar...sper ca nu cantareatza Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Aia mica, grasa de rasufla greu e fiica-sa Antonia ! In familia lor cu exceptia Ralucai toti traiesc din BDSM . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 ?? Cu cine vorbești?Singur ......da nebun 1 Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2015 Aia mica, grasa de rasufla greu e fiica-sa Antonia !In familia lor cu exceptia Ralucai toti traiesc din BDSM .Baej prost !? Cea din poze, tunsa ciufulit ? Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 www.youtube.com/watch?v=SvEYZX0eC6A This video is private.Sorry about that. Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Mai 18, 2015 Partajează Postat Mai 18, 2015 ACUM NU MAI ESTE PRIVAT ! Link spre comentariu
mavros Reputație: 20 Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 La nunta Ralucai ! Link spre comentariu
sclavescu Reputație: 25 Postat Iunie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2015 Aia e fotografie ? Priveste aici ! Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 28, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 28, 2015 Foarte tari pozele! Ma fac sa ma gandesc ca trebuie sa stropesc copacii la buni la tzara. Link spre comentariu
ionut9296 Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 4, 2015 buna. mai activezi? daca da, cat este 1ora in compania ta si daca include si sex? Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Mai stie careva ceva de Andreea?Mai activeaza? 1 Link spre comentariu
peeslv94 Reputație: 3 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Uro&scato face? Link spre comentariu
masternice Reputație: 55 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 15, 2015 Uro&scato face?Din ce stiu doar uro. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum