Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 De fapt, ești prea proasta pentru forumul asta. Atât de proasta încât te crezi Funny. ))Atât de proasta încât daca iti zice unu l ca ești proasta, tu razi ca proasta ))Apropo, ca am neglijat puțin: Ai mâncat ceva ieri?PS. yka, cat s a strâns darul ieri? lăutarii au fost buni?Si tu atat de in retard si marginit de cand te-am observat ca te-ai agatat de mine ca fanul meu incat ai aceeasi placa de saptamani si in trei fraze am un lexic mai bogat decat tine decat probabil tot ce ai scris pe forum. Esti in ignore list definitiv si pt ca esti mai idiot si cu un handicap care vadit imi afecteaza veselia nu mai citesc niciodata ce scrii si niciodata nu vei mai primi pe formul un rapsund de la mine Zi sa mi o vezi in ciorba. ))Daca nu citesti o zi ce scriu, mori in pulamea )) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Prelandez se spune!Mi-ai luat-o inainte Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 De fapt, ești prea proasta pentru forumul asta. Atât de proasta încât te crezi Funny. ))Atât de proasta încât daca iti zice unu l ca ești proasta, tu razi ca proasta ))Apropo, ca am neglijat puțin: Ai mâncat ceva ieri? PS. yka, cat s a strâns darul ieri? lăutarii au fost buni?Buna, Doamne maica ma mai si intrebi de lautari???suma stransa din cursul saptamanii (chiar din 31.08-exact cand am deschis acest topic) pana sambata-este egala cu cea stransa ieri ; indata ce ii depun (chiar azi )vedeti chitanta,eu sunt extrem de multumita ca nu am cedat rautatilor verbale( nici nu am de gand) important e ca prin acest sprijin-eliminam un stres saptamanal,care conteaza mult pentru CASSY. Yka e profund impresionata de inima acestor domni (lautari cum le-ai zis tu). 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Zi sa mi o vezi in ciorba. ))Daca nu citesti o zi ce scriu, mori in pulamea ))nu baiete tu esti asa obsedat de mine incat de acum inainte te las sa iti tai venele.... . incerci tu sa il imiti pe daywalker l;a stil de a vorbi, dar e diferenta dintre tine si el ca de la boier nu la carutas , ci ca dobitocul care trage caruta ....... esti super annoying si ai veleitati reale nu de submisiv, ci de sclavete de ala milog.... plus esti de un masochism rar cu cat te evit la fel ca un rahat in calea mea sa nu imi atingi pantoful, ei bine, cu cat ma uit scarbita cand imi apare in cale, cu atat te tii dupa mine mai mult ca un maidanez. get a freaking life or a job. go fuck or fck yourself Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Scuze Alinuta multumesc pentru ajutor cu multa placere Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Yka...sa publici cati bani ai facut azi la sfarsitul zilei sa facem si noi niste calculeesti cumva contabil? 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 A draqce esti, nu ai rezista nici 15 minute:))Uite fa cum facem, te bag eu la ignore, sa zicem... Pana la 1 octombrie, sa vezi cum este adevaratul ignor. Tu nu poti sa te ignori nici pe tine ( se poate asa ceva? ), cum draq sa ignoribpe altul? Pentru a face asta iti trebuie mai mult de 1( unu) neuron.Da ti as limbi i pizda de proasta ))))Ignore pana la 1.10. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 IUBIREA nu se cumpara absolut niciodata !!! 50 din iubire sunt banii restul e barfa si un butoi plin cu cacat si 2 degete de miere deasupra. Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Mi-ai luat-o inainte Sunteț varză! Perlandez e corect! 2 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Zi sa mi o vezi in ciorba. ))Daca nu citesti o zi ce scriu, mori in pulamea ))nu baiete tu esti asa obsedat de mine incat de acum inainte te las sa iti tai venele.... . incerci tu sa il imiti pe daywalker l;a stil de a vorbi, dar e diferenta dintre tine si el ca de la boier nu la carutas , ci ca dobitocul care trage caruta ....... esti super annoying si ai veleitati reale nu de submisiv, ci de sclavete de ala milog.... plus esti de un masochism rar cu cat te evit la fel ca un rahat in calea mea sa nu imi atingi pantoful, ei bine, cu cat ma uit scarbita cand imi apare in cale, cu atat te tii dupa mine mai mult ca un maidanez. get a freaking life or a job. go fuck or fck yourselfAi dujmani mulți, așa e? Ai și valuare, probabil habar n-ai de muzică, îndeplinești toate condițiile să te apuci de manele... Nu văd ce te reține... Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Ai dujmani mulți, așa e? Ai și valuare, probabil habar n-ai de muzică, îndeplinești toate condițiile să te apuci de manele... Nu văd ce te reține...faptul ca nu imi plac manelele de exemplu. eu nu stiu de ce imi tot scrieti aici , unde e dedicat lui Cassy. De la ce am vb cu Ika v-ati intins unul altu cu diverse discutii . Daca ma citeati va raspund pana a rezultat in mare spam unde nu imi doresc... Am destule topice concepute de mine pe DG unde spamu nu ma deranjeaza , pick one n stick to it Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Yka, cand am incercat sa explic ca, cu deschiderea acestui topic iti iei duminica liber... ai sarit ca nu ma suporti... Adevarul de cele mai multe ori e neplacut, dar nu se schimba prin vise. Nici de data asta nu o lua ca pe un repros sau "I told you so", doar sper sa vezi ca nu tot ce spun este cu rautate. Spor la treaba in continuare! Link spre comentariu
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Tot respectul pt voi@Yka si @Alina42 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Tot respectul pt voi@Yka si @Alina42multumim Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut in campania pt .Cassy 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Yka&Alina 1 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2015 1.jpg 2.jpgVa multumesc tuturor celor care m-ati sustinut in campania pt .CassyFelicitari fetelor!!! Jos palaria!!!Daca ma primiti ma alatur voua duminica aceasta... merita sa renunt la mutatul mobilei( aviz cunoscatorilor ) Va pup si felicitari inca o data! 7 1 Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Felicitari fetelor!!! Jos palaria!!!Daca ma primiti ma alatur voua duminica aceasta... merita sa renunt la mutatul mobilei( aviz cunoscatorilor )Va pup si felicitari inca o data!Cu multa placere Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Fetelor curaj,pentru oricare alta,la fel as fi sarit in ajutor Duminica,inclusiv Michelle dupa ora 18-participa :clapp 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Fetelor, nu am cuvinte, sau mai bine zis, cuvintele sunt de prisos! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Felicitari Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2015 FelicitariMultumesc, Sa nu te mai iei de viata mia,eu sunt copchil de treaba PS : o parte din suma a fost stransa de la domnii care au dorit sa ma viziteze(de luni /sambata);o parte a contribuit si Alina (la fel de la vizite);si o parte a fost stransa in cursul zilei de DUMINICA. Am atasat si un schimb valutar deoarece duminica cineva a platit ora cu acesta suma;suma ramasa la mine (cand am depus am avut un martor din randul domnilor) este de 105 ron care vor fi adaugati la saptamana asta 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Felicitarimultumim Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Felicitari fetelor!!! Jos palaria!!!Daca ma primiti ma alatur voua duminica aceasta... merita sa renunt la mutatul mobilei( aviz cunoscatorilor )Va pup si felicitari inca o data!va asteptam cu drag Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Moamaaaaa, 4 gagici??? Faceti si 5-some??) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum