Sari la conținut

Cine vrea,il / o astept sa mi se alature

yka

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sugeo tu

Aia e o carte, proasta pulii! Știi ce e aia? În afară să-i rupi paginile și să te ștergi la căcăstoare când ieși dă la privata dân fundu' grădinii!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

A intrat o fata noua, care nu stie care e treaba prin plaiurile astea regesti... si a fost initiata din start cu "iesi fa in plm", "suge-o", "proasta pulii" si punct negativ,

toate cele pentru ca a avut tupeul nesimtit sa scrie "buna"!  :slap2

Acum nu mai trebuie sa vorbeasca lumea frumos pe acest topic? 

On topic: Fetelor, spor! (Si cat mai putini retardati... :) )

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Sugeo tu

daca iti scot 10 lei, il iei pe milog la limbi :)))))

Postat

A intrat o fata noua, care nu stie care e treaba prin plaiurile astea regesti... si a fost initiata din start cu "iesi fa in plm", "suge-o", "proasta pulii" si punct negativ,

Acum nu mai trebuie sa vorbeasca lumea frumos pe acest topic? 

On topic: Fetelor, spor! (Si cat mai putini retardati... :) )

mi-a intrat pula in nori...

si amada avea fiori =))))) =)))))))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să mor io, am citit "flori" și mă întrebam unde? În ghiveci, pe piept, în cur te, în glastră? :laugh2

Postat

Să mor io, am citit "flori" și mă întrebam unde? În ghiveci, pe piept, în cur te, în glastră? :laugh2

pe piept nu are cum, ca o tine alcoolu' in viata =)))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Hai pa și tu! 

:hmmm Inca o iesire de la tine, dolores sau alti frustrati pe aici, eu nu-mi mai rezerv vocabularul la unul civilizat.

Daca nu e important pentru voi, care va dati prieteni, mie de ce sa-mi pese? :)

Ciocul mic si joc de glezne, "domnilor".  :hihat

Postat

:hmmm Inca o iesire de la tine, dolores sau alti frustrati pe aici, eu nu-mi mai rezerv vocabularul la unul civilizat.

Daca nu e important pentru voi, care va dati prieteni, mie de ce sa-mi pese? :)

Ciocul mic si joc de glezne, "domnilor".  :hihat

mai facut fruzdrat?

Postat

Gata mă, să lăsăm topicul liber, având în vedere scopul pentru care e deschis. Prindem noi mistreața pe alt topic.  :laugh2

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Amada, aici eu zic ca problema e impartita in doua.

Ca nu era locul si momentul de caterinca fix pe threadul asta, aia e perfect adevarat.

Insa, la modul general despre abordarea de care a avut parte Ramona2006 pe forum, stii cum e...?

Poti fi in sinea ta un luptator anti-discriminare rasiala si poti sa ai 1000 de prieteni de culoare; dar daca te duci prin Bronx ras in cap, cu bocanci cu tinte si tricou inscriptionat "White Power", s-ar putea sa nu fii tocmai bine primit de catre negrii de acolo. S-au obisnuit sa aiba numa' necazuri cu cei imbracati asa, nu-i vina lor.

La fel, poti sa asculti numai Sepultura; daca te duci la un concert de-al lor imbracat ca un hip-hopper (sau manelist, de exemplu, in Rromanika), probabil ca nu-ti vei face prea multi prieteni printre spectatori. Din aceleasi motive :)

Asa si aici. Treaba cu "nu judeca o carte dupa coperta" e valabila, ca axiomele din fizica, in conditii ideale. In lumea reala, functioneaza pana la o anumita limita de saturatie.

Uita-te la ce si cum a postat Ramona2006 peste tot pe forum. O fi cea mai dulce fata, cu cele mai bune intentii, dar daca a avut ghinionul sa se "lanseze" in acelasi stil in care s-au mai lansat cateva zeci (sute?) de trolli... lumea din reflex o trateaza ca si cum ar fi tot un troll. Ca ne-am obisnuit asa, aia nu prea mai e vina noastra... ;)

• Like 4
Postat

Mă, tu ia pune mâna și contribuie pentru Cassy și lasă vrăjeala!

Postat

Eu cred ca Ramona nu a inteles exact urarea lui Dolores: el a dorit sa-i ureze spor la clienti, intrun fel in care sa fie sigur ca ea il intelege... Exact cum ii urezi marinarului vant din pupa sau pescarului fir intins...

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Insa, la modul general despre abordarea de care a avut parte Ramona2006 pe forum, stii cum e...?

Uita-te la ce si cum a postat Ramona2006 peste tot pe forum. O fi cea mai dulce fata, cu cele mai bune intentii, dar daca a avut ghinionul sa se "lanseze" in acelasi stil in care s-au mai lansat cateva zeci (sute?) de trolli... lumea din reflex o trateaza ca si cum ar fi tot un troll. Ca ne-am obisnuit asa, aia nu prea mai e vina noastra... ;)

Eu zic sa arunci o privire pe topicul de pe forum adunate :)

• Like 2
Postat

Eu cred ca Ramona nu a inteles exact urarea lui Dolores: el a dorit sa-i ureze spor la clienti, intrun fel in care sa fie sigur ca ea il intelege... Exact cum ii urezi marinarului vant din pupa sau pescarului fir intins...

urare de sezon sa fie

post-165178-0-88579400-1442095220_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...