picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Ieși fă în plm!
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 12, 2015 Chiar crezi că e o "fă" ? Ieși fă în plm!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 1 3
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Sugeo tuAia e o carte, proasta pulii! Știi ce e aia? În afară să-i rupi paginile și să te ștergi la căcăstoare când ieși dă la privata dân fundu' grădinii! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 A intrat o fata noua, care nu stie care e treaba prin plaiurile astea regesti... si a fost initiata din start cu "iesi fa in plm", "suge-o", "proasta pulii" si punct negativ,toate cele pentru ca a avut tupeul nesimtit sa scrie "buna"! Acum nu mai trebuie sa vorbeasca lumea frumos pe acest topic? On topic: Fetelor, spor! (Si cat mai putini retardati... ) 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Hai pa și tu!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Sugeo tudaca iti scot 10 lei, il iei pe milog la limbi ))))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 A intrat o fata noua, care nu stie care e treaba prin plaiurile astea regesti... si a fost initiata din start cu "iesi fa in plm", "suge-o", "proasta pulii" si punct negativ,toate cele pentru ca a avut tupeul nesimtit sa scrie "buna"! Acum nu mai trebuie sa vorbeasca lumea frumos pe acest topic? On topic: Fetelor, spor! (Si cat mai putini retardati... )mi-a intrat pula in nori...si amada avea fiori ))) )))))
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Să mor io, am citit "flori" și mă întrebam unde? În ghiveci, pe piept, în cur te, în glastră?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Să mor io, am citit "flori" și mă întrebam unde? În ghiveci, pe piept, în cur te, în glastră? pe piept nu are cum, ca o tine alcoolu' in viata ) 1 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Hai pa și tu! Inca o iesire de la tine, dolores sau alti frustrati pe aici, eu nu-mi mai rezerv vocabularul la unul civilizat.Daca nu e important pentru voi, care va dati prieteni, mie de ce sa-mi pese? Ciocul mic si joc de glezne, "domnilor".
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Zi zău!
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Inca o iesire de la tine, dolores sau alti frustrati pe aici, eu nu-mi mai rezerv vocabularul la unul civilizat.Daca nu e important pentru voi, care va dati prieteni, mie de ce sa-mi pese? Ciocul mic si joc de glezne, "domnilor". mai facut fruzdrat?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Gata mă, să lăsăm topicul liber, având în vedere scopul pentru care e deschis. Prindem noi mistreața pe alt topic.
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 12, 2015 A intrat o fata noua, care nu stie care e treaba prin plaiurile astea regesti... si a fost initiata din start cu "iesi fa in plm", "suge-o", "proasta pulii" si punct negativ,toate cele pentru ca a avut tupeul nesimtit sa scrie "buna"! Amada, aici eu zic ca problema e impartita in doua. Ca nu era locul si momentul de caterinca fix pe threadul asta, aia e perfect adevarat. Insa, la modul general despre abordarea de care a avut parte Ramona2006 pe forum, stii cum e...? Poti fi in sinea ta un luptator anti-discriminare rasiala si poti sa ai 1000 de prieteni de culoare; dar daca te duci prin Bronx ras in cap, cu bocanci cu tinte si tricou inscriptionat "White Power", s-ar putea sa nu fii tocmai bine primit de catre negrii de acolo. S-au obisnuit sa aiba numa' necazuri cu cei imbracati asa, nu-i vina lor. La fel, poti sa asculti numai Sepultura; daca te duci la un concert de-al lor imbracat ca un hip-hopper (sau manelist, de exemplu, in Rromanika), probabil ca nu-ti vei face prea multi prieteni printre spectatori. Din aceleasi motive Asa si aici. Treaba cu "nu judeca o carte dupa coperta" e valabila, ca axiomele din fizica, in conditii ideale. In lumea reala, functioneaza pana la o anumita limita de saturatie. Uita-te la ce si cum a postat Ramona2006 peste tot pe forum. O fi cea mai dulce fata, cu cele mai bune intentii, dar daca a avut ghinionul sa se "lanseze" in acelasi stil in care s-au mai lansat cateva zeci (sute?) de trolli... lumea din reflex o trateaza ca si cum ar fi tot un troll. Ca ne-am obisnuit asa, aia nu prea mai e vina noastra... 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 12, 2015 iarasi scrii nuvele? acu vin cu mormolocii
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 v-ati dat pe proza scurta?
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 12, 2015 Mă, tu ia pune mâna și contribuie pentru Cassy și lasă vrăjeala!
gyorgye69 Reputație: 3996 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2015 Eu cred ca Ramona nu a inteles exact urarea lui Dolores: el a dorit sa-i ureze spor la clienti, intrun fel in care sa fie sigur ca ea il intelege... Exact cum ii urezi marinarului vant din pupa sau pescarului fir intins...
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 12, 2015 De ce nu faceţ Clickî ?
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 12, 2015 Insa, la modul general despre abordarea de care a avut parte Ramona2006 pe forum, stii cum e...? Uita-te la ce si cum a postat Ramona2006 peste tot pe forum. O fi cea mai dulce fata, cu cele mai bune intentii, dar daca a avut ghinionul sa se "lanseze" in acelasi stil in care s-au mai lansat cateva zeci (sute?) de trolli... lumea din reflex o trateaza ca si cum ar fi tot un troll. Ca ne-am obisnuit asa, aia nu prea mai e vina noastra... Eu zic sa arunci o privire pe topicul de pe forum adunate 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 12, 2015 Eu cred ca Ramona nu a inteles exact urarea lui Dolores: el a dorit sa-i ureze spor la clienti, intrun fel in care sa fie sigur ca ea il intelege... Exact cum ii urezi marinarului vant din pupa sau pescarului fir intins...urare de sezon sa fie
ramona2006 Reputație: 3 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 Va Multumesc pentru primirea calduroasa si stai linistit ca , am citit la viata mea mai multe carti decat dinti ai tu in gura
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum