Sari la conținut

Cine vrea,il / o astept sa mi se alature

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Arunc si eu cu o opinie, in lipsa de altceva...

"Trebuie neaparat sa afiseze pe forum" pentru ca e vorba de mediatizare, cum s-ar spune. E vorba despre faptul ca un om inimos (fie el si curvar, cele doua atribute nu se exclud reciproc), poate vedea topicul fix in ziua cand are chef (pe romaneste) de fwtut... si daca ziua aia se intampla sa fie una aleasa de catre Yka & co. pentru donatii, ar putea alege sa imbine placutul cu utilul, ajutand (in timp ce-si satisface viciul) o persoana deosebita.

Ilegal...? Poate.

Imoral...? Nush'... e de discutat.

FRUMOS...? Cu siguranta! :)

Un fel de "Haideti, oameni buni, ca se poate!!!" in cel mai pozitiv sens al cuvintelor...

In certurile ulterioare, nu ma bag, conform traditiei.

:hihat

:hihat Asta a fost tot ce trebuia spus si nici nu ai folosit cuvinte complicate... :D 

Pentru unii e mai usor sa jigneasca si apoi sa spuna ca eu am iscat scandalul.

Luati exemplu!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

=))  =))  =))  =)). Imi pare rau ca nu pot sa-ti bag punct !

esti total nene , sa traiesti !

trebuie neaparat sa ne vedem la Yka sa bem o cafea impreuna !

ti-am vazut si sapca, cand am fost eu prima data la Yka, inca era acolo.

Mi-am recuperat cashketa cu ocazia primului drum la Cassy. 

Cu plăcere confrate drag, dar dacă tu crezi că mergem la Yka la o cafea și scăpăm nefutuți ...  :laugh2

:laugh2 De la ce ti se trage insipartia la ora asta>!?

De la pulă sculată. :laugh2

:hihat Asta a fost tot ce trebuia spus si nici nu ai folosit cuvinte complicate... :D

Pentru unii e mai usor sa jigneasca si apoi sa spuna ca eu am iscat scandalul.

Luati exemplu!

Cu tine doar dacă-ți dăm muie cu lopata scăpăm. O zi bună să ai, vodcă multă și țigări!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Cu tine doar dacă-ți dăm muie cu lopata scăpăm. O zi bună să ai, vodcă multă și țigări!

Ai imbatranit degeaba.

Cand vezi ca un pusti gaozar abereaza, fie cum o fi, dar un bosorog basinos... :no2

Vrei sa scapi de mine? Cand m-am adresat eu tie ultima data? De fiecare data tu te bagi.

Am ajuns sa-mi spuna una cu 10 ani mai batrana (mai in varsta era pe vremuri) ca sunt o vaca grasa?!

Eu nici nu-mi arat varsta, a gasit cu cine sa se compare! :slap2 Si de ce?! Fac parte din concurenta?!

Slabesti daca vrei, la un cur cazut si piele moarta nu mai ai leac.

Tu te tot caci si pisi pe tine, de retardat, normal nu mai stii sa vorbesti decat daca dai de miros de pizda...

Poftim! Si acum sunt beata sau pur si simplu mi-e sila?!

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Ai imbatranit degeaba.

Cand vezi ca un pusti gaozar abereaza, fie cum o fi, dar un bosorog basinos... :no2

Vrei sa scapi de mine? Cand m-am adresat eu tie ultima data? De fiecare data tu te bagi.

Am ajuns sa-mi spuna una cu 10 ani mai batrana (mai in varsta era pe vremuri) ca sunt o vaca grasa?!

Eu nici nu-mi arat varsta, a gasit cu cine sa se compare! :slap2 Si de ce?! Fac parte din concurenta?!

Tu te tot caci si pisi pe tine, de retardat, normal nu mai stii sa vorbesti decat daca dai de miros de pizda...

amada nu vrei un loc al tau unde sa-l pui la punct pe dusmanul picon la orice ora doresti

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Ai imbatranit degeaba.

Ce aberez fă vaco, care ești tu vacă de un chintal? Nu ai spus tu că te-ai îngrășat? E corect că nu-și arăți vărsta, arăți cu 15 mai ani mai bătrână.  :laugh2  Păi fă baleno, Yka dă clasă dpdv al aspectului fizic multor puștoaice, habar nu ai ce vorbești!

De ce m-am băgat iar pe topicul ăsta? Pentru că în loc să taci dracu dacă nu ești capabilă de un gest frumos, fie doar și câteva cuvinte de îmbărbătare sincere, nu ca o încercare de dregere a busuiocului, tu îi ceri socoteală Ykăi și alte cretinătăți izvorâte din mintea ta bolnavă. Nu vreau fă să scap de tine, mă doare la 5 m in fața pulii, doar pe acest topic și pe acest subiect să te abții să postezi. E chiar așa de greu? Nu vezi că toți spun același lucru, chiar și Roz, care tot încearcă să-ți găsească scuze? Cu referirea aia jegoasă la maică-mea ce a fost? Nu doar o nouă mojicie venită din incapacitate ta de a găsi alte argumente? Nu știu dacă și acum ești matoală, poate doar mahmură, dar silă ar trebui să-ți fie silă de tine.

Eu am terminat cu subiectul ăsta pe acest topic.

Cassy, scuze pentru scandalul iscat iar de dementa asta, dar noi, cei ce am intervenit, nu ne-am putut abține știind care este adevărul. din păcate i-am făcut jocul mistreței. Personal o voi ignora pe acest topic de acum în colo și îi rog pe ceilalți să procedeze la fel. Nu are decât să se înece în propria vomă și în propriul jeg!

• Like 4
  • Minus 3
Postat

ce trebuie sa fac sa contribui si eu cu o donatie??

Buna,suna si tu pe Cassy-raspunde la telefon- :girly

• Like 2
Postat

amada nu vrei un loc al tau unde sa-l pui la punct pe dusmanul picon la orice ora doresti

E suficient sa scriu oriunde, sare si el, nu conteaza topicul. :)

:hug1

Ce aberez fă vaco, care ești tu vacă de un chintal? Nu ai spus tu că te-ai îngrășat? E corect că nu-și arăți vărsta, arăți cu 15 mai ani mai bătrână.  :laugh2  Păi fă baleno, Yka dă clasă dpdv al aspectului fizic multor puștoaice, habar nu ai ce vorbești!

De ce m-am băgat iar pe topicul ăsta? Pentru că în loc să taci dracu dacă nu ești capabilă de un gest frumos, fie doar și câteva cuvinte de îmbărbătare sincere, nu ca o încercare de dregere a busuiocului, tu îi ceri socoteală Ykăi și alte cretinătăți izvorâte din mintea ta bolnavă. Nu vreau fă să scap de tine, mă doare la 5 m in fața pulii, doar pe acest topic și pe acest subiect să te abții să postezi. E chiar așa de greu? Nu vezi că toți spun același lucru, chiar și Roz, care tot încearcă să-ți găsească scuze? Cu referirea aia jegoasă la maică-mea ce a fost? Nu doar o nouă mojicie venită din incapacitate ta de a găsi alte argumente? Nu știu dacă și acum ești matoală, poate doar mahmură, dar silă ar trebui să-ți fie silă de tine.

Eu am terminat cu subiectul ăsta pe acest topic.

Cassy, scuze pentru scandalul iscat iar de dementa asta, dar noi, cei ce am intervenit, nu ne-am putut abține știind care este adevărul. din păcate i-am făcut jocul mistreței. Personal o voi ignora pe acest topic de acum în colo și îi rog pe ceilalți să procedeze la fel. Nu are decât să se înece în propria vomă și în propriul jeg!

Fa vaco? La asta m-am referit de ma-ta, asa te-a invatat sa vorbesti? :)

Am spus ca m-am ingrasat, si? Daca mie nu-mi pasa, esti tu de serviciu sa ma cantaresti? :laugh2

Nu o baga pe Roz, ea are momente cand are draci, tu esti retardat, nu ai scuze.

Incercarea ei sa impace si capra si varza e de laudat, oricum.

Scandalul nu s-a iscat de mine, am pus niste intrebari, la care ati fi putut raspunde civilizat, dar voi vreti bani ca demontsratie de bune intentii...

Ajut cand nu ma trage lumea de buzunare si nu ma jigneste, aici e ca la cersetoarele care te scuipa daca nu le dai, desi initial erau cele mai lovite...

Nu mai are legatura subiectul cu Cassy, marketing nu se face pe seama unei persoane bolnave!!!!

Ma doare in paispe de ura voastra, din cauza tiganismelor de genul asta ti-e rusine sa scoti pasaportul in afara Romaniei...

Cosciug din bancnote va ofer, doar va vad in pamant!

Pe Cassy o sa o ajut dupa ce nu mai vad mizeriile voastre!

Postat

Logic, tu faci bani aici, mie nu-mi pasa pe unde dau peste tine, tu ma urasti la fel ca pasarica arsa...

Atata energie irosita...

2 copii zici, ei stiu ca sugi pula pe bani? :)

Definim mai tarziu cine sunt eu, esti lipsita de gandire mediocra sa constati ce faci...

Cate sticle ti-au fost agatate de clanta usii ???

Eu nu urasc oamenii-jigodiile mizerabile la bot =DA,

atata gandire mediocra sa atins de domnia ta,incat ai devenit o insuportabila cu orice aparitie postata;si un  "buna ziua "din partea ta,suna exact asa-sunt beata crita,ma tine cineva de vorba???

Izmeneala de femeie,fa-te dracului femeie de casa (spala vase,du gunoiul,suge pula...)

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Nu o baga pe Roz, ea are momente cand are draci, 

Roz are draci pe Pisi,  stai ca acum incep loool, unde-i bagabontu'?

Doar un singur lucru am cerut si tu fugi si ma ignori. O sa te haituiesc pe fiecare topic cu o torta pana te parjolesc la coada, te trag de mustati pana smulg cateva fire si mai grav o sa iti trim 10 kk pmuri cu fucsia.treci acas si fa cadou,n vede-te-as piftie, iti manc urechile si coada si din blana-mi fac manusi

• Like 1
Postat

E suficient sa scriu oriunde, sare si el, nu conteaza topicul. :)

:hug1

Fa vaco? La asta m-am referit de ma-ta, asa te-a invatat sa vorbesti? :)

Am spus ca m-am ingrasat, si? Daca mie nu-mi pasa, esti tu de serviciu sa ma cantaresti? :laugh2

Nu o baga pe Roz, ea are momente cand are draci, tu esti retardat, nu ai scuze.

Incercarea ei sa impace si capra si varza e de laudat, oricum.

Scandalul nu s-a iscat de mine, am pus niste intrebari, la care ati fi putut raspunde civilizat, dar voi vreti bani ca demontsratie de bune intentii...

Ajut cand nu ma trage lumea de buzunare si nu ma jigneste, aici e ca la cersetoarele care te scuipa daca nu le dai, desi initial erau cele mai lovite...

Nu mai are legatura subiectul cu Cassy, marketing nu se face pe seama unei persoane bolnave!!!!

Ma doare in paispe de ura voastra, din cauza tiganismelor de genul asta ti-e rusine sa scoti pasaportul in afara Romaniei...

Cosciug din bancnote va ofer, doar va vad in pamant!

Pe Cassy o sa o ajut dupa ce nu mai vad mizeriile voastre!

Stii cum arata apa de la robinet (cum curge )dupa reparatii ????exact asa esti si primita /vazuta pe acest forum....

MARS de pe acest topic,ai vazut ca e luat in seama si iti bagi postari pe el ???

• Like 2
Postat

Cate sticle ti-au fost agatate de clanta usii ???

Eu nu urasc oamenii-jigodiile mizerabile la bot =DA,

atata gandire mediocra sa atins de domnia ta,incat ai devenit o insuportabila cu orice aparitie postata;si un  "buna ziua "din partea ta,suna exact asa-sunt beata crita,ma tine cineva de vorba???

Izmeneala de femeie,fa-te dracului femeie de casa (spala vase,du gunoiul,suge pula...)

Yka, mintea ta incuiata, in care generalizezi grosolan... este problema ta.

Faptul ca nu vezi nimic dincolo de preconceptie, iarasi te priveste.

Am vazut, nu conteaza ce spun, berbeaca are o idee, de alte n-are nevoie...

Se spune, cat traiesti, inveti, consideri ca stii tot deja, trist.

Prima mea postare, reciteste, nu te-am atacat, ba am vrut sa te binedispun cu invitatia... nici nu m-am gandit ca o sa accepti, te cunosc, dar nu m-am asteptat spre rusinea mea ca reactionezi asa...

M-am asteptat la mai mult de la tine logic, tu te-ai obisnuit ca toti vor faptic....

Ai grija de tine, eu sunt ultima persoana de care sa-ti faci griji, sunt si eu berbec, dar mai... altfel.

Postat

Corect nene Sava, asta am spus și eu, dându-mi seama că am greșit reacționând la spusele mistreaței. Ea nu înțelege că nu e vorba de marketing aici, ci că la fel ca orice acțiune umanitară e nevoie ca aceasta să fie cunoscută pentru a avea succes. Yka de exemplu a făcut un gest de o noblețe rară pe care nu l-a expus aici pentru că era doar între ea și persoana respectivă. Doar câțiva am știut, dar aici e altceva. Mistreața jignește, dă detalii private, face ca toți dracii și apoi, cu o candoare falsă, care nu e decât ipocrizie se miră că e luată la pulă și i se adresează ceilalți cu "fă"! 

Hai să o lăsăm în pace, să nu-i mai facem jocul mârșav! Vă rog eu mult! 

Mulțumesc!

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Suma contribuita e de 1007 si nu 1070 lei. Va mai chinuiti mult?

Sincer, fara nici o rautate, nu inteleg de ce va faceti asta...

In prima saptamana a bagat Alyna ca nebuna, apoi a venit pustoaica... toate 3 ati facut jutatate, mai mult a pus aia care nu a venit, apoi draga Yka, sincer o spun draga, pana mea, de ce trebuie neaparat sa afisati pe forum? De ce ajunsa acasa trebuie sa-i scrii public, aici, ca ai ajuns cu bine?

Nu are sens. Pentru recunostinta forumului faci asta?

Nu sari te rog, nu te mai enerva, spune, eu vad doar ca pe tine nu te-a ajutat nici dracu, asa nu o sa ai mai multi prieteni, ci mai multi profitori...

Scuza-ma, nu vreau sa te ranesc, scuzele mele si fata de Cassy, topicul este pentru ea, ia o pauza macar, nu-mi impun puctul de vedere, o sa ma intelegi daca te retragi de la toate astea un timp...

Vrei sa vezi Rusia?  :)

De aici a început totul, pentru cine a uitat sau nu a văzut.  Nu a atacat-o, a vrut să o bine-dispună:slap2

Si acum gata! Nu are decât să vorbească singură!

Postat

De aici a început totul, pentru cine a uitat sau bu a văzut.  Nu a atacat-o, a vrut să o bine-dispună:slap2

Si acum gata! Nu are decât să vorbească singură!

Unde vezi tu atac, lipitoare?!

Tine-te de cuvant, sa vorbesc fara tine.

PS. Scuze pentru cuvintele alese la nervi ulterior, nu tie basinosule! :laugh2

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Nesimtire curata.

Proasta pulii,daca si-ar reciti postarile,probabil nici ea nu s-ar intelege .100% doar rautati.Mie unuia mi-e greu sa inteleg de unde atata nesimtire,atata rautate,atata prostie din partea unei fiinte umane de sex feminin

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nenea, hai că ne-ai o omorât! Transparent-transparent, dar cu ochișorii noștri ce avuși bre?  :laugh2

În rest, da ... ai dreptate! 

Postat

Mda, logica = dementa, scuze = jenibil.

Ce cuvinte mai stiti? :)

Pisi nu provoaca de prost, cei care imita sunt. :laugh2

Nesimtire curata.

Proasta pulii,daca si-ar reciti postarile,probabil nici ea nu s-ar intelege .100% doar rautati.Mie unuia mi-e greu sa inteleg de unde atata nesimtire,atata rautate,atata prostie din partea unei fiinte umane de sex feminin

Tu ai ramas cu acelasi fix, nu conteaza ce vezi, trebuie sa fii aliat.... :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...